91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A beta után feltetted a hotfixet is??
Ezt:
http://www.1cfiles.com/IL2_CliffsofDover/IL2COD_15866_core_patch.rar -
lala42 #46272 Valszeg ez is egyik hibája a patch-nek? -
lala42 #46271 De viccen kívül. Csak lövés közben száll el. Eddig ez nem volt. -
Ez a gaz britek ármánykodása. :) -
lala42 #46269 De basszus csak lövéskor fagy ki? Amikor már ott ül a reviben 100%-ban? -
Launcher.exe sokszor szokott lefagyni, a füvet kapcsold ki. Állítólag a fagyások több mint a feléért ez felel. A beta tesztelgetésének egyik célja megtalálni ezeknek a fagyásoknak az okát. -
lala42 #46267 Mia fasz van ezzel a xarral? Most meg a sztyeppéről áltam le a launcher exe baja miatt. Biz' isten kibaszom ezt a xart.
V0101Tom valószinüleg ő lehet az. Kicsit lekövettem a srácot a csatorna fölött. Jól nyomta, de nem tudott kitérni előlem :-) Egy tipussal mentünk, csak bohóckodtunk.
Most a sztyeppén ott volt Pogi is. -
Clod? Ott repül egy srác ilyen néven, asszem osztrák a gyerek. A származása magyar csak, ő nem beszél magyarul. -
hátha érdekel vkit, 21 30.kor duna tv: végső visszaszámlálás
láthatunk néhány tomcat-et :) -
lala42 #46264 Nem ismert valaki Attila nicknevü játékost? -
lala42 #46263 Most jöttem Repka Engl. Chanel szerójáról. Valami béta szeró. Lelövök egy hurrit, erre elszáll a szrver. Még ilyet! -
Johann Wind #46262 Eltalált?Alulról, alulról!:) -
Csak engem idegesít,hogy ezek a nyüves fejlesztők állandóan a Sukhoi.ru fórumára irkálnak,ahelyett hogy a hivataloson tennék?
Feltettem ezt a kérdést az 1C-n is.LINK -
File menü, Go offline. Steam újraindul net nélkül, és játszol úgy... -
Mert.
-
Itt az eredmény. Kicsit már leereszkedett a vörös köd, de oylan jó látni ahogy esik ez a nagy szar lefelé..
-
Mit miért?
Ok rájöttem offline módban elindítottam:) -
Miért is nem? -
Én most röppentem.. -
Az egész steam áll, a weblapjuk sem hoz be cikkeket... -
Lebowski #46253 Dolgozom éppen :) Nálam ez rutin eljárás x éve steam fosásnál (2003 óta használok steamet :) ). Semmi baja nem lesz :) Olyan mintha újraraknád az egészet. -
Neked működik a steam? Mert csak úgy nem törölgetnék:)) -
Lebowski #46251 próbáld ki, hogy a steam gyökerében levő .blob fájlokat - kettő van (clientregistry, és valami update-es) - kitörlöd, és újra elindítod a steamet. Újra loginolnod kell, úgyhogy ne ijedj meg. -
Ez van írva. -
Nekem is ugyan ez.
-
Lebowski #46248 nem elég forró a víz?
-
Azért ez vicces ,hogy ha a steam nem műkszik akkor nem reppenhetek ofline.
Miki. Neked működik?
Ha a barátokat akarom megnézni azt írja,hogy nem lehet kapcsolatot teremteni a steam szerverekkel. -
Nekem is akart patchelni tegnap, akkor nem éri meg? -
No a steam -al valami gond van. -
Johann Wind #46244 Ez a videó is már valszeg volt itt, de van rajta egy kis érdekesség.A vidin 4:55-től Hurricane Mk.IID-k láthatóak!Ezeket a Hurri-kat 2 db. 40 mm-es Vickers S ágyúval szerelték fel és a 6. század repülte őket.Ezek a gépek súlyos veszteségeket okoztak az Afrika Korps jármű és tank állományában, azonban ők is olyan súlyos veszteségeket szenvedtek, hogy a század pilóta állománya 1-2 fő kivételével teljesen kicserélődött.Hogy ezen veszteségeket mennyi idő alatt szenvedték el, azt nem tudom, mert nem emlékszem rá, de azt hiszem az El Alamein-i csata időszaka alatt, ha vkit jobban érdekel a dolog, az bátran nézzen utána.:)
A Hasegawa régen kiadott egy isteni MK.IID Hurrit is.
-
Romeo One #46243 Úgy érzed, rá is érvényes a régi bölcsesség?
- Mi a legjobb az or@lis szexben?
- Az a pár perc csönd... -
Véletlen volt naaa :D -
Lacusch69 #46241 Ez a Rebeka milyen népszerű...
-
-
OFF
Srácok, ezt muszáj betennem ide. Úgy érzem ebben minden benne van, amit a barátság jelenthet.
- A barátom nem jött vissza a rohamból, Sir. Kérek engedélyt kimenni, és megkeresni őt.
- Nem engedélyezem - mondta a tiszt - Nem akarom, hogy kockáztasd az életed egy olyan emberért, aki valószínűleg halott.
A katona ennek ellenére kiment, és egy óra múlva maga is halálosan megsebesülve, halott barátjának tetemét cipelve tért vissza. A tiszt dühöngött:
- Mondtam, hogy halott. Most aztán mindkettőt elvesztettem. Mondd, volt annak valami értelme, hogy kimenj, és becipelj egy holttestet?
- Ó, persze, hogy volt, Sir - válaszolta a haldokló - Amikor megtaláltam, még élt. És azt mondta nekem: "Jack, biztos voltam benne, hogy értem jössz."
-
AMD vs Intel?
Részemről AMD, nem zavar, hogy lassabb.
Az Intel számomra nem nyújt annyival többet, hogy megérje megvenni, ráadásul pocokméreg drága. -
Ne offolj baze...:-) -
-
Nagyon megható, szép videó az StG2-től.
-
artivizsla #46233 A 16 éves magyar srác most kérte meg a 42 éves ( kétgyermekes ) barátnője kezét. A gyerek szüleit avval nyugtatgatta az egyik kommentelő, hogy :
"Furcsa lehet a szülőknek,hogy a menyük egyidős veluk.De vigasztalodjanak:a legjobb levesbe öreg tyúk es friss répa kell."