91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A beta után feltetted a hotfixet is??

Ezt:
    http://www.1cfiles.com/IL2_CliffsofDover/IL2COD_15866_core_patch.rar
  • lala42
    Valszeg ez is egyik hibája a patch-nek?
  • lala42
    De viccen kívül. Csak lövés közben száll el. Eddig ez nem volt.
  • Sanyo
    Ez a gaz britek ármánykodása. :)
  • lala42
    De basszus csak lövéskor fagy ki? Amikor már ott ül a reviben 100%-ban?
  • VO101Tom
    Launcher.exe sokszor szokott lefagyni, a füvet kapcsold ki. Állítólag a fagyások több mint a feléért ez felel. A beta tesztelgetésének egyik célja megtalálni ezeknek a fagyásoknak az okát.
  • lala42
    Mia fasz van ezzel a xarral? Most meg a sztyeppéről áltam le a launcher exe baja miatt. Biz' isten kibaszom ezt a xart.

V0101Tom valószinüleg ő lehet az. Kicsit lekövettem a srácot a csatorna fölött. Jól nyomta, de nem tudott kitérni előlem :-) Egy tipussal mentünk, csak bohóckodtunk.

Most a sztyeppén ott volt Pogi is.
  • VO101Tom
    Clod? Ott repül egy srác ilyen néven, asszem osztrák a gyerek. A származása magyar csak, ő nem beszél magyarul.
  • PhantomAss
    hátha érdekel vkit, 21 30.kor duna tv: végső visszaszámlálás
    láthatunk néhány tomcat-et :)
  • lala42
    Nem ismert valaki Attila nicknevü játékost?
  • lala42
    Most jöttem Repka Engl. Chanel szerójáról. Valami béta szeró. Lelövök egy hurrit, erre elszáll a szrver. Még ilyet!
  • Johann Wind
    Eltalált?Alulról, alulról!:)
  • Zpogi
    Csak engem idegesít,hogy ezek a nyüves fejlesztők állandóan a Sukhoi.ru fórumára irkálnak,ahelyett hogy a hivataloson tennék?

Feltettem ezt a kérdést az 1C-n is.LINK
  • VO101Tom
    File menü, Go offline. Steam újraindul net nélkül, és játszol úgy...
  • mijki
    Mert.
  • LeonSilver
    Itt az eredmény. Kicsit már leereszkedett a vörös köd, de oylan jó látni ahogy esik ez a nagy szar lefelé..

• Her Laca
    Mit miért?

Ok rájöttem offline módban elindítottam:)
  • VO101Tom
    Miért is nem?
  • LeonSilver
    Én most röppentem..
  • VO101Tom
    Az egész steam áll, a weblapjuk sem hoz be cikkeket...
  • Lebowski
    Dolgozom éppen :) Nálam ez rutin eljárás x éve steam fosásnál (2003 óta használok steamet :) ). Semmi baja nem lesz :) Olyan mintha újraraknád az egészet.
  • Her Laca
    Neked működik a steam? Mert csak úgy nem törölgetnék:))
  • Lebowski
    próbáld ki, hogy a steam gyökerében levő .blob fájlokat - kettő van (clientregistry, és valami update-es) - kitörlöd, és újra elindítod a steamet. Újra loginolnod kell, úgyhogy ne ijedj meg.
  • Her Laca

Ez van írva.
  • mijki
    Nekem is ugyan ez.
  • Lebowski
    nem elég forró a víz?
  • Her Laca
    Azért ez vicces ,hogy ha a steam nem műkszik akkor nem reppenhetek ofline.

Miki. Neked működik?
    Ha a barátokat akarom megnézni azt írja,hogy nem lehet kapcsolatot teremteni a steam szerverekkel.
  • mijki
    Nekem is akart patchelni tegnap, akkor nem éri meg?
  • Her Laca
    No a steam -al valami gond van.
  • Johann Wind
    Ez a videó is már valszeg volt itt, de van rajta egy kis érdekesség.A vidin 4:55-től Hurricane Mk.IID-k láthatóak!Ezeket a Hurri-kat 2 db. 40 mm-es Vickers S ágyúval szerelték fel és a 6. század repülte őket.Ezek a gépek súlyos veszteségeket okoztak az Afrika Korps jármű és tank állományában, azonban ők is olyan súlyos veszteségeket szenvedtek, hogy a század pilóta állománya 1-2 fő kivételével teljesen kicserélődött.Hogy ezen veszteségeket mennyi idő alatt szenvedték el, azt nem tudom, mert nem emlékszem rá, de azt hiszem az El Alamein-i csata időszaka alatt, ha vkit jobban érdekel a dolog, az bátran nézzen utána.:)
    A Hasegawa régen kiadott egy isteni MK.IID Hurrit is.
  • Romeo One
    Úgy érzed, rá is érvényes a régi bölcsesség?

- Mi a legjobb az or@lis szexben?
    - Az a pár perc csönd...
  • mijki
    Véletlen volt naaa :D
  • Lacusch69
    Ez a Rebeka milyen népszerű...
  • mijki
  • LeonSilver
    OFF

Srácok, ezt muszáj betennem ide. Úgy érzem ebben minden benne van, amit a barátság jelenthet.

‎- A barátom nem jött vissza a rohamból, Sir. Kérek engedélyt kimenni, és megkeresni őt.
    - Nem engedélyezem - mondta a tiszt - Nem akarom, hogy kockáztasd az életed egy olyan emberért, aki valószínűleg halott.
    A katona ennek ellenére kiment, és egy óra múlva maga is halálosan megsebesülve, halott barátjának tetemét cipelve tért vissza. A tiszt dühöngött:
    - Mondtam, hogy halott. Most aztán mindkettőt elvesztettem. Mondd, volt annak valami értelme, hogy kimenj, és becipelj egy holttestet?
    - Ó, persze, hogy volt, Sir - válaszolta a haldokló - Amikor megtaláltam, még élt. És azt mondta nekem: "Jack, biztos voltam benne, hogy értem jössz."

• acidrain
    AMD vs Intel?
    Részemről AMD, nem zavar, hogy lassabb.
    Az Intel számomra nem nyújt annyival többet, hogy megérje megvenni, ráadásul pocokméreg drága.
  • V Domino #46236
    Ne offolj baze...:-)
  • mijki
  • mijki
    Nagyon megható, szép videó az StG2-től.

• artivizsla #46233
    A 16 éves magyar srác most kérte meg a 42 éves ( kétgyermekes ) barátnője kezét. A gyerek szüleit avval nyugtatgatta az egyik kommentelő, hogy :
    "Furcsa lehet a szülőknek,hogy a menyük egyidős veluk.De vigasztalodjanak:a legjobb levesbe öreg tyúk es friss répa kell."