91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na szóval hirtelen. Szigorúan ofline.
    Tenger felett 60 fps akármit csinálok full beállításokon.
    Viszont London érdekes.

Ilyen is van,no meg van ,hogy 18 fps re leesik. Soha nem volt olyan kevés fps em itt.

Rázoomolva több az fps mint ha csak nézelődnék. Nem fordítva szokott ez lenni?
    Ja! E 4 autó pp működik,viszont eddig a hűtők is működtek autó módon most meg nem. Bár lehet be kell állítani őket.
    na majd online megnézem még,de szerintem jobb nem lett az biztos.
    Ennyit az optimalizációról.
    És nem, nem veszek vissza semmit:) Nem azért költöttem egy rakat pénzt a gépbe. Csak mielőtt valaki ellátna jó tanácsokkal:)
  • PLackó
    Szuper, végre!
  • Indi69
    sziasztok. laca kiváncsi vagyok mit mondasz
  • LeonSilver
    Azért, hogy szép, új fájlokat csináljon ez a szutyok.
    c:\Users\xyz\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache\shaders\
  • Feró Flex
    Na talán így sikerül:

http://www.mediafire.com/?73f7qxkkwmkvw0x

• Her Laca
    Köszke:) Közben megtaláltam. Na most miért kell törölni a chace mappa tartalmát? Erre ki tud választ adni. Ja és az hol van?:)
  • Feró Flex
    atioglxx.dll
  • LeonSilver
    :\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\
  • Feró Flex
    ill"legfrissebb"
  • Her Laca
    Hol a retekbe kell kikapcsolni ,vagyis átírni azt a Logo szart. Elfelejtettem.
  • Feró Flex
    ATI-sok figyelem!

Van megoldás Il-2 alatt futattni a legfrisebb ATI Drivert.

Eddig 11.5 felett villogott a textura,eltüntek a fólyók stb.

Ezt bemosolod Il2 gyökérkönyvtárba:atioglxx.dll_11.5_W7.zip

Confi init átirod így:
    [GLPROVIDERS]
    Open GL=atioglxx.dll / / Opengl32.dll
    DirectX=dx8wrap.dll

Nálam működik rendese Win7 64Bit alatt.

Légy boldog:O)
  • PhantomAss
    várjuk az "émény"beszámolót :D
    bár ki tudja, lehet te meg leszel elégedve
  • Her Laca
    Kíváncsi vagyok a pöccsre. Végre itthon ,feltelepedett ,aztán várom a csodát:)
  • Zoli105
    Köszönöm szépen !:)
  • Sanyo
    A cikk alján találod a felbontás átállítását.
  • Zoli105
    Értem (áhh ünneprontó ! :D )
  • mijki
    Hallod, azt azért vedd figyelembe, hogy nincs egy "'jó" géped, és minél nagyobb a felbontás, annál jobban akadni fog!
  • Zoli105
    Sziasztok !
    Azt szeretném megkérdezni hogy az il2(up3)-nál mint kell állítani a configban hogy 1600x900as felbontáson tudjam futtatni !? mert csak 1280x960at enged maga a játék ! :(

Mijki ez is egy vicc játék lesz ! mikora te lecseréled a H51et és ülnél az Emilbe addigra a kis pöcs gazdagok már Saberrel meg Mig17-tel fognak repülni ! :/ (pl : Wotban ilyen a Typ 95 vagy mi a fene ,vagy az Is7 stb xD )
  • Nohab
    Háttérképeket lehet majd vele csinálni, de többet nagyon nem. Nem lesz alatta normális fizika.
  • LeonSilver
    Persze, megér egy próbát. De én nem fűzök hozzá túlzott reményeket.
  • Sanyo
    Ha gyakran olvasol, akkor már láthattad. :)
  • mijki
    Ezek nem a WArgaming-os készítők, akik a WoT-ot csinálták. AZt hiszem ők csinálták a Wings of Prey-t. Egy próbát szerintem mindenképp megér.
  • LeonSilver
    Ugyan olyan lesz, mint a WoT csak röpcsikkel. Prémium lőszerestől, kutyafaszástól... szvsz
  • mijki
    OFF:

Ez a World of Planes bitang egy jó játék lesz. Ha megnézitek 0:34-nél, a fóka pilótafülkéjén látszanak az eső cseppek, meg úgy az egész szép lesz.

ON:
  • VO101Tom
    Én kilóméterekről is látom a gépeket, de igen, volt benne egy olyan bug, hogy amikor váltotta a modellek LOD-ját (level of detail), akkor kb 1-2 km távolságból eltűnt a gép, és csak közelebb érve látszott újra. Ez zavaró, és a hivatalos fórumon szóvá is volt téve. Ma délután viszont 1v1-eztem Clod-al, és ezt teljesen biztosan állítom, hogy már nagyon messziről (5-10km kb) látható az ellenfél, közeledve végig szépen követkető, sehol nem tűnik el, és nincs akadás a LOD-ban sem.

Amit nézz meg, hogy a játék felbontása az a monitor natív felbontásán menjen, hogy a driverek a legfrisebbek-e (nVidia 280-as fölött legyen, ATI-t nem ismerem). Az élsimítás szebbé teszi a játékot, de olyan szépen, zokszó nélkül mossa bele a talajba a messzi gépeket, hogy el sem képzeled. Nekem il2-ben is ki volt kapcsolva. Randa tudom, de legalább látok messzire. A játékban állítható egyéb videó beállítás elvileg mindegy, hogy hol áll, a modell részletesség vagy a textúra részletesség, talaj shader, stb a látótávolságokat nem befolyásolja.

Ezeken kívül viszont más lehetőséged nincs, az már csalásnak számít.
  • Indi69
    értem, köszi.
  • Sanyo
    Nézd meg ezt a videót, kis sebesség, fehér gépek és viszonylag közelről is könnyű szem elől téveszteni:

A videót Menyus készítette, a pilóták folyamatosan rádióztak (a felvételen nem hallani), hogy merre van, látom, most nem látom, stb. Egy gyors, terepszínű gépet sokkal nehezebb észrevenni, főleg földháttérben.
  • Indi69
    üdv urak. az normális,hogy nagyon alacsony az észlelési távolság, pár száz méter. az életben is igy volt? ezt nem lehet javitani?
  • Romeo One
    Na jól van srácok, úgy látom csak jó volt az a pöccs, mert mindenki repül, és senki nem fórumozik....
  • Lacusch69
    Hát, a T35-nél még ez is sokkal józanabb...
  • Johann Wind
    Off.Ha esetleg vkit érdekel, német több tornyú harckocsi, nem csak a szovjeteknek voltak ilyen páncélosaik.
    http://planetarmor.com/forums/showthread.php?t=6786&page=11
  • DonZorro
    Mostanában nem. Már kb egy éve nem repültem...
  • VO101Tom
    nincs mit :)
  • kekmz
    Köszönöm szépen a segítséget! :)
  • VO101Tom
    77-esek Team Speak-re, a VO101 szoba file transferbe. Te nem szoktad használni azt a TS-t?
  • DonZorro
    Hogy hová tetted fel???
  • DonZorro
    OK! Köszi...
  • Zpogi
    Itt egy topik a Repka Steppe szerveréről,elég érdekesnek tűnik.
    LINK
  • VO101Tom
    Figyu. Csináltam nekem jó múltkor egy skint. Némelyik szerveren nyafognak, hogy a fél megánál nagyobb custom skinnel repülőket bannolják. A TS VO101 szobába feltettem egy tömörített mentésű fájlt (és ezt a többieknek is mondom, akiknek skint csináltam) azokat használjátok.
  • DonZorro
    Nem tehetek róla, de nekem nagyon tetszik a gép...