91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Oké, csak puffogok. :-)

Tudom, az ace AI-val is el lehetett játszani eddig, hogy ha húzza az ember a botot, mint a bolond, akkor mögé fog lőni. De arra végképp semmi szükség, hogy csináljunk egy olyan AI-t, ami sosem hibázik 300-400 méterről. Nehogy már az AI legyen a főszereplő. Idáig annyira volt fontos, hogy meglegyen a létszám mindkét oldalon. :-)
  • Sanyo
    Ez csak egy dolog a sok újításból.
  • Lysandus
    Nem tudom, hogy ennek mi értelme van. Ez a játék alapból nem az AI-ról szól. Meg minek nagy túlterhelésű fordulóban 300-400 méterről hajszálpontosan célzó és lövő AI? Ez nem így működik. Hartmann pl. általában 50 méterről nyitott tüzet. Inkább azt javították volna, hogy az AI gép nem esik szét...
  • Sanyo
    Sokkal jobb AI és három új típus (CANT Z.506 'Airone', Mosquito FB Mk. XVIII és Ki-45) a 4.11-es javításban.
  • Lebowski
    Mint amikor a skót pofon vágja a fiát, hogy miért nem a taxi után futott spórolásképp?? :)
  • LeonSilver
    "Molnár Tibor őrnagy megmentett egy többmilliárdos vadászrepülőgépet."

Ez is valami?? Én több többmilliárdost mentettem meg azzal, hogy nem lettem pilóta ;) :D
  • Glo
    Ìgy készült: Molnár Tibor vadászpilóta

Hmm.. már ilyen 18+ os videók is vannak?
  • Her Laca
    Hú de felkapták TB-t.
    Jelzem meg is érdemli:)
  • Lysandus
    Háromszor vet keresztet! :-) Csak a párttitkár meg ne tudja! :-)

De lehet, hogy azért csinálta, mert a lövésze már kiabált neki, hogy: isztribityeli, isztribityeli! :-)
  • Her Laca
    Hagyjátok már:) Ha megfogadja a tanácsom ,és jelentkezik az említett századokhoz az általam javasolt módon, öregember lesz mire War közelébe kerül:) Vagy az Il2 addigra megszűnik létezni.De legalább hasznosan tölti az idejét ,és gyakorolhatja a helyesírást az önéletrajz megfogalmazásával.
    Mondjuk nem értem a dolgot ,hiszen War repüléséhez elég ha kreál egy xy századot ,oda belépteti magát oszt annyit warozik amennyit akar.
    Amúgy mit tudsz? Ki ez mi ez?:)
  • VO101Tom
    mé? ki ez?
  • Nohab
    Gyere csak, szívesen aládurrantanék párszor.

Az alreged lebukásához meg külön gratulálok.
  • PhantomAss
    vazze mekkorát mozog a bot
    hogy veti a keresztet a felszállás előtt :)
    állat nagyon
  • Sidewinder
    Az újjászületett IL-2 első felszállása sisakra szerelt kamerán keresztül(indítás,kigurulás,felszállás):

• sakkay
    Hihetetlen emberek vannak.
  • acidrain
    #46652, a válasz gomb elmaradt, bocsi
  • Her Laca
    Na ilyet még nem láttam. Szállok le ,előttem a pálya,szépen ereszkedem,kilebegtetek erre amikor kb földet érne a kerék megjelenik alattam,mármint a textúra alatt egy másik szint másik textúra és én csak repülök tovább. kb 100 méterrel volt a kívánt alatt. Úgy meglepődtem,hogy le is zuhantam:))
  • Sanyo
    Próbálta, a teljest már megkaptam szerdán, de még mindig nem volt időm feltenni. Kellemes, de a bétától nem estem hasra. A teljesre holnap fogok sort keríteni.
  • Lacusch69
    Azon gondolkoztam, hogy... de mégsem, Leon úgyis törölné.

Aláírás: egy kibic, aki már akkor ezzel "repült", amikor te még a sárga dömpert tologattad a homokozóban...

Ja, a hejessírássoddal csinálj valamit, nem érek rá rejtvényt fejteni...
  • LeonSilver
    Még nem. Kíváncsi vagyok a röppmodellre. remélem fasza, mert akkor vásárlás lesz :)
  • PhantomAss
    megjelent a take on helicopters
    13 giga
    most töltöm, bár már nincs joyom és tarckirem :D
    próbálta már vki?
  • acidrain
    Észrevettem és mikor rákérdeztem, hogy jól működik e az orrsegédszárny, mert szerintem nem, szinte le lettem hülyézve.
  • Feró Flex
    Ja
  • LeonSilver
    Kicsit fogd vissza magad barátom. Itt senkit sem a valagad végéből rángattál elő. Tudod, otthon anyuval, apuval lehet így beszélni.
  • Zpogi
    Szerintem ebben a stílusban nem leszel itt hosszú életű regelt...
  • flexes

te meg ne mond meg milegyek,egy kérdést tettem fel,a választ megkaptam

kibicnek ...
  • flexes

te észmegállós én arra mondtam hogy "óvodásnak " nézzett,pedig a kérdést ő nem tudta értelmezni
  • Indi69
    de mondja vaze! és köszönd meg szépen. az eszem megáll
  • Lacusch69
    Szerintem velük kezdje. Kellenek a célpontok...
  • Her Laca
    Jut eszembe. A 77 eseket kihagytam. Keresd Drebilt.
  • Her Laca
    Bármelyikhez. Írj jelentkezési lapot ,kezd a 102 VO val,majd a V4 el és utána a VO101 esekhez is beadhatod.De vannak még más századok is. De legyen benne minden ami fontos,pontos konfiguráció,(nagyon pontos legyen ,proci ,vga,joy , mem,milyen a házad amiben van stb) életkor, nemed, cipőméret stb. Értékelik az önéletrajzos stílust. Nagyon várják a friss jelentkezőket.
  • VO101Tom
    De. 1C-n már fórumtéma rég (több más FM hibával együtt).
  • flexes
    hát nem mondod

ÉN AZT akarom kérdezni,hogy melyik századhoz csatlakozzak,hogy az ilyen AW meg hasonló szerókon tudjak repülni

vagy csak beregisztrálok a honlapon,és akkor a híperlobby szerver listájában megjelenik a szerver,vagy mi???????????
  • Nohab
    Itt szépen le van írva a menete a játék felkészítése a multimókára.
  • Her Laca
    Nem tűnt fel senkinek,hogy az orrsegéd szárny nem nagyon mozog az emileken?
  • flexes
    hellosztok,regisztráltam erre az oldalra,hogy tudnék én is repülni?
    valami sqadronhoz kell csatlakoznom,azt kéri,az tudja valaki hogy micsoda
    üdv
  • Her Laca
    Egészen izgalomba jöttem:)
  • Johann Wind
    Pedig valójában nem voltak olyan strapabírók.:)A 109 és 110-sek lemészárolták őket általában.Ritkán a lövészeik viszont nagyot alkottak, így fejből két eset jut az eszembe a JG 26 ászát Otto-Heinrich Hilleke-t(6 győzelem)még a franciaországi csata alatt lőtte le egy Blenheim lövész és azt hiszem egy 41-es légi csatában szintén Schlageter ezred 2 gépét lőtték le a lövészeik.Érdekes ez a szárnytő téma, mint az angol 4 motorosoknál, csak ott a bal szárnyra a 2 motor közé kellett lőni és a gép rögtön kigyulladt és zuhanni kezdett.
    Aknahatású lövedékektől sem esett le?
  • acidrain
    Új online War a láthatáron.

A gépkiosztás:

AlliedGround attack:
    beaufighter
    A20
    Mosquito
    B-25H-1NA, 1943
    Fairey Battle MkII, 1937*

Resupply
    Stinson L5 Sentinel 1942 SUM (Third supply)
    blenheim Mk1 SUM (full supply)

Heavy Bombers
    B24J
    B17 F 1942
    Halifax
    blenheim mk4F

Allied Fighters:
    tomahawk 2b 1941
    P40 E 1941
    P39 N1 1941
    hurri mk2C tropical 1941
    Hurri Mk2b 1941
    Spit F5C Trop 1942
    Spit LF CW1942 Trop
    P38-G-10 Lo
    Gladiator
    Hurri Mk2D
    P-51C-NT, 1943

*Axis*
    Fighters:
    Bf109 F2
    BF109 F4
    Bf109 E3
    Bf109 G2
    RE2002 1940
    MC200 7
    mc202 V11
    Fiat G50
    Cr42
    FW190 A2
    Bf11o F2

Resupply
    SUM Ju52 (G) full supply
    SUM Storch (G) third supply

German ground attack
    Ju87D mk3 (Full load)
    Ju87D Mk5 (Full load)
    HS-129b-2 (Full load)
    190-A3 full ( Bombs - MG and cannons)
    CR. 42 Bombe Alari, 1941*

Heavy bombers
    SM79
    Ju88 A4 Tropical
    A4cantz.1007 bis 1939
    FW 200 c-1
  • Zpogi
    I Robot: Vedd lejjebb az effekteket médiumra,és jobb lesz,a land shading-et low-ra,a textúra minőséget meg high-ra,ha original-on van.

Laca:Na majd ma adunk a szájuknak este...remélhetőleg.

A Blenheim-eket meg akkor majd felülről csapkodom,mert lőttem én a szárnytövet,motort meg a hátsó vezérsíkokat is,de csak nehezen esnek le.