91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #46673 Oké, csak puffogok. :-)
Tudom, az ace AI-val is el lehetett játszani eddig, hogy ha húzza az ember a botot, mint a bolond, akkor mögé fog lőni. De arra végképp semmi szükség, hogy csináljunk egy olyan AI-t, ami sosem hibázik 300-400 méterről. Nehogy már az AI legyen a főszereplő. Idáig annyira volt fontos, hogy meglegyen a létszám mindkét oldalon. :-) -
Ez csak egy dolog a sok újításból. -
Lysandus #46671 Nem tudom, hogy ennek mi értelme van. Ez a játék alapból nem az AI-ról szól. Meg minek nagy túlterhelésű fordulóban 300-400 méterről hajszálpontosan célzó és lövő AI? Ez nem így működik. Hartmann pl. általában 50 méterről nyitott tüzet. Inkább azt javították volna, hogy az AI gép nem esik szét... -
Sokkal jobb AI és három új típus (CANT Z.506 'Airone', Mosquito FB Mk. XVIII és Ki-45) a 4.11-es javításban. -
Lebowski #46669 Mint amikor a skót pofon vágja a fiát, hogy miért nem a taxi után futott spórolásképp?? :) -
"Molnár Tibor őrnagy megmentett egy többmilliárdos vadászrepülőgépet."
Ez is valami?? Én több többmilliárdost mentettem meg azzal, hogy nem lettem pilóta ;) :D -
Glo #46667 Ìgy készült: Molnár Tibor vadászpilóta
Hmm.. már ilyen 18+ os videók is vannak?
-
Hú de felkapták TB-t.
Jelzem meg is érdemli:) -
Lysandus #46665 Háromszor vet keresztet! :-) Csak a párttitkár meg ne tudja! :-)
De lehet, hogy azért csinálta, mert a lövésze már kiabált neki, hogy: isztribityeli, isztribityeli! :-) -
Hagyjátok már:) Ha megfogadja a tanácsom ,és jelentkezik az említett századokhoz
az általam javasolt módon, öregember lesz mire War közelébe kerül:) Vagy az Il2 addigra megszűnik létezni.De legalább hasznosan tölti az idejét ,és gyakorolhatja a helyesírást az önéletrajz megfogalmazásával.
Mondjuk nem értem a dolgot ,hiszen War repüléséhez elég ha kreál egy xy századot ,oda belépteti magát oszt annyit warozik amennyit akar.
Amúgy mit tudsz? Ki ez mi ez?:) -
mé? ki ez? -
Gyere csak, szívesen aládurrantanék párszor.
Az alreged lebukásához meg külön gratulálok. -
vazze mekkorát mozog a bot
hogy veti a keresztet a felszállás előtt :)
állat nagyon
-
Sidewinder #46660 Az újjászületett IL-2 első felszállása sisakra szerelt kamerán keresztül(indítás,kigurulás,felszállás):
-
sakkay #46659 Hihetetlen emberek vannak.
-
#46652, a válasz gomb elmaradt, bocsi -
Na ilyet még nem láttam. Szállok le ,előttem a pálya,szépen ereszkedem,kilebegtetek erre amikor kb földet érne a kerék megjelenik alattam,mármint a textúra alatt egy másik szint másik textúra és én csak repülök tovább. kb 100 méterrel volt a kívánt alatt. Úgy meglepődtem,hogy le is zuhantam:)) -
Próbálta, a teljest már megkaptam szerdán, de még mindig nem volt időm feltenni. Kellemes, de a bétától nem estem hasra. A teljesre holnap fogok sort keríteni. -
Lacusch69 #46655 Azon gondolkoztam, hogy... de mégsem, Leon úgyis törölné.
Aláírás: egy kibic, aki már akkor ezzel "repült", amikor te még a sárga dömpert tologattad a homokozóban...
Ja, a hejessírássoddal csinálj valamit, nem érek rá rejtvényt fejteni... -
Még nem. Kíváncsi vagyok a röppmodellre. remélem fasza, mert akkor vásárlás lesz :) -
megjelent a take on helicopters
13 giga
most töltöm, bár már nincs joyom és tarckirem :D
próbálta már vki? -
Észrevettem és mikor rákérdeztem, hogy jól működik e az orrsegédszárny, mert szerintem nem, szinte le lettem hülyézve. -
Feró Flex #46651 Ja -
Kicsit fogd vissza magad barátom. Itt senkit sem a valagad végéből rángattál elő. Tudod, otthon anyuval, apuval lehet így beszélni. -
Szerintem ebben a stílusban nem leszel itt hosszú életű regelt... -
te meg ne mond meg milegyek,egy kérdést tettem fel,a választ megkaptam
kibicnek ... -
te észmegállós én arra mondtam hogy "óvodásnak " nézzett,pedig a kérdést ő nem tudta értelmezni -
Indi69 #46646 de mondja vaze! és köszönd meg szépen. az eszem megáll -
Lacusch69 #46645 Szerintem velük kezdje. Kellenek a célpontok...
-
Jut eszembe. A 77 eseket kihagytam. Keresd Drebilt.
-
Bármelyikhez. Írj jelentkezési lapot ,kezd a 102 VO val,majd a V4 el és utána a VO101 esekhez is beadhatod.De vannak még más századok is. De legyen benne minden ami fontos,pontos konfiguráció,(nagyon pontos legyen ,proci ,vga,joy , mem,milyen a házad amiben van stb) életkor, nemed, cipőméret stb. Értékelik az önéletrajzos stílust. Nagyon várják a friss jelentkezőket. -
De. 1C-n már fórumtéma rég (több más FM hibával együtt). -
hát nem mondod
ÉN AZT akarom kérdezni,hogy melyik századhoz csatlakozzak,hogy az ilyen AW meg hasonló szerókon tudjak repülni
vagy csak beregisztrálok a honlapon,és akkor a híperlobby szerver listájában megjelenik a szerver,vagy mi??????????? -
Itt szépen le van írva a menete a játék felkészítése a multimókára. -
Nem tűnt fel senkinek,hogy az orrsegéd szárny nem nagyon mozog az emileken?
-
hellosztok,regisztráltam erre az oldalra,hogy tudnék én is repülni?
valami sqadronhoz kell csatlakoznom,azt kéri,az tudja valaki hogy micsoda
üdv -
Egészen izgalomba jöttem:)
-
Johann Wind #46636 Pedig valójában nem voltak olyan strapabírók.:)A 109 és 110-sek lemészárolták őket általában.Ritkán a lövészeik viszont nagyot alkottak, így fejből két eset jut az eszembe a JG 26 ászát Otto-Heinrich Hilleke-t(6 győzelem)még a franciaországi csata alatt lőtte le egy Blenheim lövész és azt hiszem egy 41-es légi csatában szintén Schlageter ezred 2 gépét lőtték le a lövészeik.Érdekes ez a szárnytő téma, mint az angol 4 motorosoknál, csak ott a bal szárnyra a 2 motor közé kellett lőni és a gép rögtön kigyulladt és zuhanni kezdett.
Aknahatású lövedékektől sem esett le?
-
Új online War a láthatáron.
A gépkiosztás:
AlliedGround attack:
beaufighter
A20
Mosquito
B-25H-1NA, 1943
Fairey Battle MkII, 1937*
Resupply
Stinson L5 Sentinel 1942 SUM (Third supply)
blenheim Mk1 SUM (full supply)
Heavy Bombers
B24J
B17 F 1942
Halifax
blenheim mk4F
Allied Fighters:
tomahawk 2b 1941
P40 E 1941
P39 N1 1941
hurri mk2C tropical 1941
Hurri Mk2b 1941
Spit F5C Trop 1942
Spit LF CW1942 Trop
P38-G-10 Lo
Gladiator
Hurri Mk2D
P-51C-NT, 1943
*Axis*
Fighters:
Bf109 F2
BF109 F4
Bf109 E3
Bf109 G2
RE2002 1940
MC200 7
mc202 V11
Fiat G50
Cr42
FW190 A2
Bf11o F2
Resupply
SUM Ju52 (G) full supply
SUM Storch (G) third supply
German ground attack
Ju87D mk3 (Full load)
Ju87D Mk5 (Full load)
HS-129b-2 (Full load)
190-A3 full ( Bombs - MG and cannons)
CR. 42 Bombe Alari, 1941*
Heavy bombers
SM79
Ju88 A4 Tropical
A4cantz.1007 bis 1939
FW 200 c-1 -
I Robot: Vedd lejjebb az effekteket médiumra,és jobb lesz,a land shading-et low-ra,a textúra minőséget meg high-ra,ha original-on van.
Laca:Na majd ma adunk a szájuknak este
...remélhetőleg.
A Blenheim-eket meg akkor majd felülről csapkodom,mert lőttem én a szárnytövet,motort meg a hátsó vezérsíkokat is,de csak nehezen esnek le.