91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #47072 jav:kabin -
Johann Wind #47071 Nagyon jó kis cikk.:)Azon a képen, amelyiken két gép áll egymás mellett a ferihegyi betonon, abból az egyik gép nem C-47-es Dakota?Mert a távolabbi gépen van a kapin mögött egy plusz ablak és a rádió antennájuk is mintha különbözne.Volt ugyanis volt 1 ex-amcsi Dakotánk ami azt hiszem nálunk kényszerleszált, elkobozták és Maszovletnél repült, de sajnos egy sétarepülés során lezuhant és a fedélzetén tartózkodók meghaltak.:(
Szerintetek Dakota az egyik vagy Li-2-es mindkettő?
artivizsla-nak:Én így rögtön csak Császár Ottó:Élet-halál a levegőben című könyvét tudom ajánlani, abban van valamennyi a Malévos korszakáról is.
-
lala42 #47070 Ilyen virágot szeretnék én is.Ilyen virágot.
Off -
Szentgyörgyiről nincs valami könyv amúgy? Úgy értem a maléves korszakáról -
artivizsla #47068 Azért, ennek a viccnek az eredetije olyan időre nyúlik vissza, amikor azért annyira nem mertek röhögni a poénján. -
[URL=http://iho.hu/hir/egy-kulonos-motorszereles-eddig-titkos-tortenete-111121]"Szentgyörgyi Dezső életéről sok cikk, könyv jelent meg, nevét viseli a kecskeméti repülőbázis is. De ezt a különös eseményt eddig senki sem publikálta."[/URL] -
Zoli105 #47066 OFF :
Orbán Viktor ellátogat egy általános iskolába, hogy válaszoljon a
gyerekek kérdéseire.
Egy kis srác felteszi a kezét, mire Viktor megszólítja:
- Mi a neved, kisfiam?
- Móricka.
- Mondd a kérdésedet!
- Nekem három kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét?
2. Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat?
3. Mikor fogja végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni?
Ebben a pillanatban kicsöngetnek, de Viktor megígéri, hogy a szünet
után folytatják.
Szünet után Viktor visszatér, és megkérdezi, hol is tartottak.
- Ja igen, a kérdések. Kinek van kérdése?
Egy másik kis srác felteszi a kezét.
- Hogy hívnak, kisfiam?
- Pistike.
- Nos, Pistike, mik a kérdéseid?
- Nekem öt kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét?
2. Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat?
3. Mikor fogja végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni?
4. Miért csöngettek ki 20 perccel a szünet előtt?
5. Hová tűnt Móricka?
ON :D -
off
Nyugodtan hülyézzetek le srácok, de nem bírom ki, hogy megint, már századszor ne rakjam be ezt a fenomenális zenét. Sok kedvenc számom van, de ez valahogy még is olyan "kedvenckedvenc"...
Bocs, ha valaki már unja, bár ezt megunni..??
onY -
Szimulátor... 
http://youtu.be/Y-skv7GtXFc -
Solt #47063 Ok, köszi... -
A teljes video driver átírás alatt van az alapoktól, ahogy a hang is (ez már majdnem kész), és az FM (egy része) is.
Énnél többet nem tudok (dátumok, részletek)... -
Solt #47061 Tom!
Valamelyik tapasz javította ati kártyákon a kék csíkokat. 6950-l el is tűnt, de a 6990-l meg megint előjött... erről nem olvastál esetleg a hivatalos fórumon? -
...amíg át nem írják. Most kalapálják az egész FM-et (is), remélem az ilyen dolgokat kiszedik belőle (széttörhetetlen gépek, sérülések hatástalansága - kifogyhatatlan hűtővíz pl.), ami a meszára is igaz még... -
Emlékeim szerint a modos il2 ben már nem bírtak annyit a gépek zuhanásban. De pl a Clod ban jól bírja az emil hála istennek. -
lala42 #47058 De már valamelyik nap megnézem tipusonként, hogy mi mennyinél esik ki. Igaz alap IL-2 már nincs a gépen, a sok modd, meg stb. de talán viszonylag hiteles közeli lesz. -
lala42 #47057 Csíter a kölyök :-))) XD -
Az A6-al 840-et is mentem már zuhanóban.
Csak azért volt érdekes, mert az ominózus LA5FN lelőtte a bombert, mivel nem értem oda időben. Jah, és miután lelőtte eltépte szintben, én pedig csak néztem, mint ponty a szatyorban. -
Köszönöm, hogy megnézted. Nekem 770-nél feljebb nem sikerült vinnem a sebességet. -
Foka lazán tudta régen a 800 at.Ezekkel a modokkal már nem tudom,de egy lavor az lavor,főleg ha fn:)Nem kell csodálkozni szerintem. -
lala42 #47053 Nos 800-nál elszállnak a csűrők, hol a bal, hol a jobb. Most megmozdítottam a kormányt és 790-nél szakadt le a szárny. -
artivizsla #47052 A 610 cm-is adat másolt szöveg a Blikkből nem az én elírásom, bár csak ez volna a legnagyobb baj a csajjal! Mondjuk, úgy 30 év múlva, hogy fel lesz majd háborodva, hogy neki ki fogja a nyugdíját előteremteni!!! -
lala42 #47051 Nézek még pár tesztet -
lala42 #47050 [IMG] [/IMG]
-
lala42 #47049 A felségjelet ne nézd :-) -
lala42 #47048 800 nál elszállt a jobb csűrő[IMG] [/IMG]
-
Glo #47047 Az ilyenek ne is szaporodjanak :)
610-es derékböség? Ùgy nézhet ki kb mint egy diszkosz :D -
a 610 az melyik méretére vonatkozik? köbcenti?
-
artivizsla #47045 Valami ilyesmire gondoltam, amikor a mai 30-as generáció problémájáról elmélkedtem. A mai Blikk lánya :
"...Miskó Erika
Kor: 29
Lakhely: Érsekújvár
Foglalkozás: jelenleg munkanélküli
Hobbi: úszás, tenisz
Családi állapot: kapcsolatban
Méretei: 85-610-90
– Két éve vagyunk együtt a párommal, de nem tervezünk családot, az még odébb van. Egyébként is úgy gondolom, egy papír nem jelent semmit, ráadásul mindig azt mondja a családom, hogy nem érdemes férjhez menni, csak ha az ember esze elmegy, az viszont csak 70 éves korunkban lesz, akkor meg már minek – mondta címlaplányunk, aki négy szépséggel küzd meg a hónap szépe címért.
..."
-
Háziverseny, tét nélkül:
1946 4.10.1 full real beállítás (speed bart-kivéve), LA5FN üzemanyagszint mindegy. A 10000 m -ről zuhanóban elérhető legnagyobb sebességre lennék kíváncsi gépkárosodás nélkül. (Ugyanis A6-al 760km/h val zuhantam utána, és nem értem utol)
Az elért eredményekről kérnék Print Screen-t ide a fórumba.
Köszi a segítséget.
-
artivizsla #47043 “...Réges régen, a tv hőskorában, esténként a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollégát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! – köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. – Fecske anyó vagyok! – folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta – …és épp a tojásaimon ülök… – a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót: – ….és a fészekből kilóg a szép villás farkam…”
A Magyar Televízió szóvivőjén keresztül utolértünk egy illetékest, aki emlékszik az ominózus jelenetre és látta is a felvételt. A köztévének 30 éve dolgozó szerkesztő, Fodor Imre az Urban Legends-nek megerősítette, hogy az alaptörténet igaz, bár van néhány részlet, ami nem pontosan így történt.
A bemondónő helyére beugró kollégát Varga Józsefnek hívták, aki akkoriban a negyvenes éveiben járt, és egyáltalán nem volt „nagydarab, szakállas figura”, sőt: egy szikár, kopaszodó férfi volt, szakáll nélkül.
Fodor szerint kissé „savanyú”, de nagyon népszerű munkatársa volt a tévének. A szerkesztő szerint a mese eleje a valóságban így hangzott: „Én vagyok a fecskemama, itt ülök a tojásaimon, füstös farkamat lóbálja a szél…”
Ettől a résztől kezdve Varga állítólag nem tudta folytatni a mesét, így a képernyőt elsötétítették..."
-
Nem tudom,lehet az a baj,hogy mobilról irkálok. Ha otthonról írok akkor van,ha telórol akkor nincs. -
Johann Wind #47041 Hová lett az avatárod, ami a neved mellett volt?Semmi közöm hozzá, csak azért kérdem, mert szerintem jól nézett ki. -
sakkay #47040 Ez hatalmas..szétröhögtem az agyamat.. -
Egerből csak annyit mondhatok fater,hogy
-
Senki sem fog elhajtani az offolásért amíg én vagyok a házgarázda. Ez egy fasza kis közösség, ahol és amibe a beszélgetés is beletartozik. Akinek ez nem tetszik ... -
istikovacs76 #47037 Az eu által betiltott magyar reklám -
artivizsla #47036 A sok sk. munkára azért volt szükség, mert nem kaptunk anno annyi kölcsönt, hogy fedezze egy ház árát, viszont mivel Petrocelli módszerével épült, volt idő a következő művelethez összeszedni a pénzt. Egyébként nem volt ez egyedi módszer, a szomszédaim is így építkeztek. Amikor beütött a kánaán és simán fel lehett venni 10-20 millákat az ezredforduló tájékán, elgondolkodtam, hogy mennyivel egyszerübb úgy építkezni, hogy a teljes összeg egyben megvean, de ma már nem bánom, hogy nem így alakult a 90-es évek elején.
Szepy ! Én csak offolom szét állandóan a fórumot a katonaélmények felemlegetésével, meg a családi dolgokkal, amíg el nem hajtanak melegebb éghajlatokra, de mivel a repülést jobban szeretem, mint ahogy tudom művelni, hát ez van. A meghívást a sörözésre elfogadom, ha áll még az ajánlat, de előbb januárban le kellene tennem még az államvizsgát, most e körül forog minden, mert el vagyok havazva az egésszel rendesen. -
Hát srácok, amíg a CloD kis léptekkel halad a cél felé a RoF egyre faszább és szebb lesz!
Tudom, hogy más meg minden de komolyan mondom qrvára megéri a pénzét! -
DE probálja meg az ember ugyan ezt most 1 keresetböl, még akkor is ha tulorázol meg másodállás, sincs annyi, hogy SK felhuzz magadnak egy házat. -
Feró Flex #47033 Tordas,szobat este:Pali Marci és bandája...valahogy így.
[/IMG]
[/IMG]