91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem látja senki.
Melyik jelzés kell? Használtak sokan sokfélét. Lovagkeresztes, vagy csak a "szimpla" 100-as szám a koszorúban? -
Atagon mióta csoda spit van megfordultak az arányok. Előbb 4 kék 20 piros:) abból 18 spit II.XD -
Itt a link a múlt heti három kisfilmről, CloD Mesza típushoz. Kabin magyarázat, hajtómű indítás, és egy iskolakör. Az 1. videót nem vettem fel megint, commentben olvasható az a pár dolog amit javítani vagy pontosítani kellett.
video 1 - kabinbelső
video 2 - hajtómű indítás
video 3 - iskolakör -
Nem baj:) Én avval repkedek ,még nem szóltak,vagy nem is látják.
Ellenben ez a spit II kúrva gyors,hogy rohadna meg:) elhúz és sose érem utol. Mondjuk már utána sem megyek. -
Ok. De ATAG-on tiltva vannak a custom skinek. -
látta vki azt a filet h a "hábprú szerelmese"? (the war lover)
vmi repülős, b17-es, 1962-es film
milyen? -
Ha már low pass. -
Lebowski #47265 

-
Pár low level fly a régi idökből :) -
messerharcos #47263 jó ez tényleg igaz lehet:) -
Te sem olvasol látom:) Nem egy videó linkeléssel van problemám,hanem a nagyipari 3db egymás alattival.:XD Ahogy Lacusch is írta reggel pl a klotyón avval megy el az idő ,hogy betöltse őket:)) És ismerve Miki munkásságát most még visszafogott volt ,mert ugyi volt már ,hogy 5-6 ot betett egymás alá:)) Jó tudom lelkes,meg ilyesmik:) -
Tom!
Tudsz csinálni a skinemre egy olyat,hogy a 100 as koszorút felteszed a gép függőlegesére? :) -
És akkor árban már ott vagy,mintha itthon megvennéd az 5-öt.
akkor szerintem gyüjtögetek egy kicsit,és meglepem magam karácsonyra.
(csak ne bosszantana ennyire, hogy az USA-ban ehhez is féláron juthatnak hozzá, sokszoros fizetés mellett) -
Az igen! Amikor én vettem, akkor 10€ volt a DPD. -
otiq #47258 Most néztem meg a naturalpoint oldalán a legolcsóbb szállítási díj is több mint 12 ezer forint (Fedex). -
otiq #47257 Kár hogy nincs cég ami a trackir-t árusítana. -
jaja
anyáztam is rendesen, máris nem érte meg, annyiért itthon is kaptam volna
amúgy dolgoztam én is postán néhány éve (képzett postás is vagyok, tanfolyamot is végeztem
)
hát kb senkit nem érdekel a csomagszállításnál pl hogy milyen címke van rajta, ugyanúgy dobálják, majd a posta kifizeti ha eltörik.. -
artivizsla #47255 Valamelyik kereskedelmi rádióban készítettek egy kísérletet. Az ország tíz pontján adtak fel levelet egy adott címre. Mindegyikben volt a levél mellett egy db 1000 Ft-os bankjegy is. Arra voltak kíváncsiak, hogy mennyi pénz fog megérkezni. A végén nem lett meg a 10.000 Ft. -
Németül csak az UFO-k beszélnek :D -
Solt #47253 Akkor nem értem mi a szarért nem szállítanak ide... tudnék németül csak rákérdeznék. -
Nekem rendesen a DPD futár hozta. -
Solt #47251 Nem tudom... az tuti, hogy ott volt, és, hogy nekem postás is hozta ki! :) Nem voltam túl nyugodt! :)
No igen... kicsit vicces és egyben kiábrándító is, hogy az összes kavics országba szállítanak a környékünkön, csak hozzánk nem... :S -
De miért ment át a posta szarján? Emlékeim szerint az enyém a környékén sem járt.
Viszont a kibaszott posta csinálhatna már valamit, mert azért az nonszensz, hogy a 21. században nem szállítanak Magyarországra cuccot, mert lopnak a köcsög postások (tisztelet a kivételnek!). -
otiq #47249 23-ra 9k a vám ? Majdnem 40% -
Solt #47248 Nem azt mondtam, hogy mind elromlik, hanem, hogy vigyázni kell... én ismeretlentől tuti nem venném meg! :) -
egy éve használj aés semmi gondja
amúgy már rendeltem amerikából kb 2 éve trackirt4-est, és kb 23e ft-ra jött ki a szállítással együtt akkor (akkoriban jó volt a dollár árfolyan)
örültem is, aztán egyszer csak kaptam egy levelet hogy fizessek be 9e ft-ot vámra.. -
Solt #47246 Náluk biztos nincs gond... a probléma akkor kezdődik amikor áthalad a posta központon. Amikor a nyomon követésnél láttam, hogy beérkezett oda, görcsbe állt a gyomrom! :D -
Először erre gondoltam, de nekem például a DPD hozta, én náluk nem hinném, hogy sűrűn tűnne el cucc. Nem? -
Solt #47244 A használttal vigyázni kell... hajlamosak ezek a kis kütyük arra, hogy minden előjel nélkül beadják a kulcsot.
Ha tényleg csak 2% a vám ahogy Sanyo írja, akkor a gyártótól érdemes rendelni a 4Pro-t, mert még az áfa után is ez a legjobb ár/érték arányban... -
Solt #47243 Szerintem a postai eltűnések lehetnek a háttérben...
-
te jószagú málnabokor, 54e ft?
a haverom a múltkor vett egy használtat (igaz az tr3) egy tizesért
mondjuk mázlija is volt
de a múltkor pl az ebay-en is láttam használtat jó áron -
Gondolom megint volt néhány trükkös hazánkifia és ezért nem szállítanak ide. Annak idején és is onnan vettem a Tir5-öt és még simán kihozták. -
Solt #47240 Nincs mit...
-
Csak arra figyelj oda, hogy ha EU-n kívülről érkezik, akkor még nyomnak rá egy kis vámot meg áfát is. (2+25%) -
Ehh :D 
Köszi, utánanézek! -
Solt #47237 Én INNEN vettem pár éve a 4Pro-t. Az most itt 100 ajró, de valamilyen okból nem szállítanak hozzánk... esetleg egy e-mail mehetne nekik, hogy Günterkéim mizu?
Vagy esetleg ITT nézz körül... ők szállítanak abszurdisztánba, és elég gyakran van náluk akció. Sőt, a vásárlás valutanemét is lehet váltogatni, azon is lehet 1-2 ezrest spórolni... néha még nagyobb különbségek vannak végösszeg tekintetében. -
Ezt nevezem lelkesítő beszédnek :)
itt lttam csak, ahogy megszokhattuk drága ez a hobbi.
Esetleg közvetlen a gyártótól lehetne a 4Pro-t megvenni 25e Ft-ért, de sajnos nem találom sehol hogy szállitanak-e ide, és mennyiért.(+vám,áfa rájöhet még? rögtön ott vagyok,mintha megvenném az újabbat 54ért) -
artivizsla #47235 A Bors tévéfilmben nem szerepelt Ancsa ?
A Sniper filmhez nem tud valaki magyar feliratot ? -
Solt #47234 Egy zseniális dolog, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy még jobban élvezd a repkedést. Szerintem megéri az árát már csak azért is, mert ezt nem 1-2 évre veszed...
Hol láttad ennyiért? -
Valakinek van tapasztalata TrackIr-ről?
Megéri az 54 000Ft-os,nem épp olcsó árát?
Esetleg beszerezhető olcsóbban is itthon?