91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Akit érdekelnek a német pilóták, annak egy jó kis oldal.Érdemes megnézni Arvid Crüger kitüntetési sorát, mert van ott egy érdekesség.:)

http://www.aufhimmelzuhause.com/index.htm
  • VO101Tom
    Akik szereti a háborús festényeket, azonak kötelező link:
  • VO101Tom
    Tényleg kell hozzá türelem...
  • PhantomAss
    hát nekem van vasam, de annyira idegesített a játék hogy eladtam a trackirt és a joyt :D
  • VO101Tom
    Bocsánat a tegnapi napért, éjfélkor esett le, hogy hopp, vasárnap volt. :(
    De ahogy hallom nem unatkoztatok :)
  • szekelyland
    Arrafele, nálatok tisztelt repkedős kollegák, milyen árban mozog egy gyengébb gép: E5300 2,6 Ghz, 2 Mb cache, 4 Gb ddr2, GTX 8800 192 bites, 768 mega (Zilkettő tökéletesen megy rajta) 250 Gb merevlemez. Win7 64 bit van rajta, egy Ubuntu meg egy Fedora 16 -os.
    Azért kérdem mert eladom éppen, köll az új vasra a pénz. Ha valakinek kell régebbi játékokra, stb jöjjön javaslattal.
    Ha érdekel vkit, eladó, a romániai határ 100km-es sugaráig ingyenes szállítást biztosítok. CloD-ban nem is próbáltam, hogy megy-e. Sztem minim graffal lehet h eldöcög, kisebb felbontásban.
  • szekelyland
    b+, ennél jobb kedvcsináló nem ism kell....
    CSak még nincs hozzávaló vasam.... de lehet hogy a karácsonyfa alá becsúszik az E8400 és egy 460GTX .(többre nem fussa, csak ilyen büdzsé ugprédre), full upgrade majd csak jövő ilyenkor, arra az i7 óccsó lesz, a vidikari is, a memória már most óccsó.
  • szekelyland
    b+, ennél jobb kedvcsináló nem ism kell....
    CSak még nincs hozzávaló vasam....
  • Papa01 #47304
    Nem is akárhogy...
  • Solt
    Imádom az ilyen sztorikat... :))
  • Solt
    Öregszünk Papa mester! :))
  • lala42

bityo
    Vettél már olyan joyt?
    Nekem most Cyborg-X van, de időnként megzavarodik az oldalkormány. Rángat. Esetleg valaki tapasztalt már ilyet? Elengedett állapotban össze-vissza ugrál. Van erre valami orvosság?

• Papa01 #47300
    Engem is kiborítanak. Én is szerettem az általad említett topic-ot, de minden második HSZ ilyenekkel van tele... :(
  • Her Laca
    Leírom akkor a történetet,hogy mindenki értse mi is történt. Hettivel átruccantunk angelus földre, le is lőttünk 3 vagy 4 gépet( leginkább spitII eseket) ,mondom Hettinek,hogy menjünk már haza lévén közel a spitek reptere és mi alacsonyan vagyunk,és elég nagy a gépsűrűség,az meg nem egészséges.Hetti nagyon be volt indulva,és mindenáron ritkítani akarta az ellent,de végül is beleegyezett, hogy húzzuk el a belünket.Na szóval megyünk a tenger felé, de egyre több enemi gép jelent meg észre is vettek minket,na mondom menjünk át laposba, kiértünk a víz fölé látom ám, hogy egy hurkány magasról zúg lefelé avval a céllal,hogy Hettit meglövöldözze.Ráfordultam,észre is vett,tettünk pár tisztelet kört,de ekkorra megjelent még vagy négy enemi.Engem korrektül rommá lőttek, eltünt a negyed bal szárny meg a csűrő némi olaj az üvegen és hát szégyen szemre haza vettem az irányt.Hetti ott maradt egyedül, és csak olvasom a chat ablakban,hogy ezt lelőtte meg azt lelőtte.Ekkorra ért oda Pogi és Nesu is. És elkezdődött a vidám vasárnap :)Lévén a keleti partrészen volt a hirig, és onnan szálltak fel a spitek nem akartak elfogyni.Ezek hárman jó 10 percig harcoltak lelőttek minden arra járó enemit (ezt mind túlerő ellen) és utána midőn a veresek elfogytak még haza is jöttek.Na ez kérem süvegelendő egy megmozdulás volt.Az én szerepem annyi volt ebben,hogy botot szúrtam a méhkasba maximum:) Úgyhogy Pogi ne szerénykedj, nagyon nagy voltál.
  • Zpogi
    Mert te talán nem voltál ott,mi? Körülötted is hullottak,mintha muszáj lett volna. Együtt osztoztunk-osztozunk a diadalban!
  • Her Laca
    Gyerekek. Atagon Pogi meg Hetti valami csodálatosat alkotott. Akkorát küzdöttek,lelőttek egy raklap gépet és még túl is élték.Nagy respekt!!!!
  • Solt
    Tragédia... én agyfaszt kapok tőlük! Ezek miatt töröltem a humoros topikot is a kedvencekből! :)

@Nohab! Hát ez nem az én világom, de azért köszönöm a felvilágosítást! :)
  • Sanyo
    Szalacsi Sándor és Polgár Jenő a hivatal. :D
  • Nohab
    Mivel nagyon nem tudom megfogalmazni, ezért inkább leírom, hogyan fejlődik ki, s onnantól világos lesz. (A Mjiki által belinkelt meme a "Rage faces"-re hallgat.)

Van egy alap, amiből kiragad az "alkotó" egy jelenetet, majd beilleszti képekbe. Pár kreatív embernek megtetszik, és ők is tovább gyártják a képeket. Ebben az esetben a mondanivaló is párosult a divattal, ezért is terjedt el ilyen gyorsan.

A valódi életben is vannak "memek", ilyen például a Chuck Norris emlegetése.
  • mijki
    Ezek a fejek :D a modern smileyk.
  • Solt
    Mi az a meme?
  • mijki

Decemberi meme party. :)
  • lala42
    Valszeg a csűrőt mozgató tolórud ment szét.
  • VO101Tom
    öööö... mostmár jó (nem volt elég rátenni, külön aktiválni kellett a yt-on)
  • Her Laca

Ilyen sem volt még. A légvédelem előtte a csűrőmet ,és ilyen volt a sérülés.
  • Zpogi
    Te Tom,most néztem újra az első videódat,de nem találtam a kommentet amit írtál.
  • Zpogi
    Az nem arra vonatkozott,hanem hogy ne tűnjön el a kontakt 2km körül.

Egyébként a MeshShowLod-ot írtuk át 0-ról 1-re.
  • Her Laca
    Pogi. Tegnap egy halom eltünős célpont volt az ATAGON. Lehet semmit sem ér amit átírtunk a config ini-ben:(
    De mit is írtunk át? Megvan. Megnéztem de nem írta vissza semmi 1 esen van . Na mind1:)
  • Zpogi
    Módosítottam,köszi. Most nézem lehet nem is olvassa ezt a fórumot?
  • otiq
    Keversz valakivel. :)
  • Zpogi
    Jó lett a videó Reflected,gratula hozzá. Neked milyen konfigod van,hogy ilyen szépen fut az FSX?
  • otiq
    Jó lett. Nem tudom mi volt elállítva, hogy néha előrekapkodta a pilóta fejét de most nem csinálja. thx
  • otiq
    ok, kipróbálom
  • VO101Tom
    kapcsold ki a steam cloud- ot, szerintem az másolja vissza a beállításaid
  • otiq
    Hogy lehet a Clodban kitörölni minden beállítást amin én változtattam?
    Kiröröltem a users alól az összes filet ami ehhez tartozik valamint a steamappson belül az összes ini filet, kértem a steamen egy épségellenőrzést és minden visszajött, az összes én általam beállított billentyű kombó. Vissza szeretném állítani, úgy ahogy első telepítés után kapja az ember.
  • Her Laca
    Dehogy vannak. De majd csinálok egyet.
  • VO101Tom
    A 18 SpitII-ről, mert elvileg ezek le kellene, hoyg korlátozva legyenek 5db-ra. Mármint az ATAG full real, nagy Anglia térképen.
  • Her Laca
    Miről is?

Rájöttek a veres kollegák,hogy sose érjük utol őket. Csak mennek egyenesen ,már a harmadikba futottam bele aki csak ezt csinálta.
    Mondjuk én is ezt szoktam hurkány ellen ,de azért egy idő után visszafordulok,ha már van egy kis magassági fölényem. De ezek nem,csak mennek ezerrel a víz felett oszt sanyi:(
  • Her Laca
    Lévén Lovagkeresztem már van:)) elég a sima:)
  • VO101Tom
    Csinálj már egy printscreent lécci :)