91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 55manfred
    Nem választottál könnyű témát az biztos. Amennyire én tudom a Magyar légierő elég sok harceljárást eleve átvett a szövetségeseitől. Egy dolog azonban hogy a német pilóták csóválták a fejüket, mert a magyarok gyakran mentek bele forduló harcba, aminek kétes a kimenetele. Csodálták is meg öngyilkos hajlamúaknak is nézték őket.
  • Glo
    Szasz Pordy!

Vegyél fel egy tracket, egy videó szerkesztővel nyomd be fekete fehérbe, kis zizegés, elmosódás.. és máris mondhatod a tanárodnak, hogy ez egy eredeti guncam, amin jól látszanak a kívánt megoldások
  • Her Laca
    Az elfelejtett hősök ,első fejezetei valamelyikében van róla szó pl ,de elég tömören.
  • PhantomAss
    Vogelt nem kérdezted esetleg? Mintha ő is vmi 2vh-s témát írt volna, de lehet hogy hülyeséget beszélek...
    szal nem biztos

Légi háború Magyarország felett esetleg?
    De ez jó kis téma, géptípusok, energiaharc vs fordulóharc, melyik miért, stb
    majd hadd olvassam el :)
  • Hecker007
    Boldogat a szülinaposoknak :)

On:
    Van közöttetek valaki aki próbálta a ClOD-ot mobilnettel? Lehet neten röppeni rendesen? Az IL-2 simán ment vele ezért kérdezem.
  • Her Laca
    De gonosz ,de gonosz:))
  • Pordycus
    Sziasztok!

Nagyon nagyon gondba vagyok srácok:)
    Tudom én nem vagyok aktív fórumozó, ha 3 bejegyzésem van ide, sokat mondok:)

De ti vagytok itt az okosak, ti tudtok nekem segíteni.

A helyzet az, hogy nagy lelkesen belekezdtem a szakdolgozatom írásába, aminek a címe, a légi harc taktikák fejlődése a második vh alatt..
    Na már most a témavezetőm azt követeli hogy a magyar vonatkozásra feküdjek rá... de hát ez nincs feldolgozva sehol kb. Azt szeretném kérni tőletek, hogy aki tud, az segítsen egy könyvcímmel, vagy bármivel, ami hasznos lehet ez ügyben. Vagy akár az is nagyon jól jön hogy hol kereshetnék anyagot hozzá...

A témában jártasabb emberek biztos tudnak segíteni.
    KÖszi mindenkitől:) előre is:)

1/3_Pordy
  • mustang08
    Kösz a segítséget.
  • Nohab
    Jaja, úgy emlékszem 1 DVD-re ráfért az egész.
  • Solt

Boldog szülinapot!! :D
  • mustang08
    Akkor csak annyi, hogy a dvd-n lévő telepítőt átmásolom pendrivera.Egy 8GB-osra ráfér gondolom.
  • Nohab
    Kettő javaslatom van:
    1. Vedd meg steamen, és így gyakorlatilag a netről telepítheted bármelyik internetkapcsolattal rendelkező gépre, vagy
    2. Vedd meg, de letöltöd torrenttel. Nem rendelkezik semmilyen komoly védelemmel, ezért felmehetsz bármelyik szerverre. Mivel megvetted nem okozol kárt, így a lelkiismereted is nyugodt maradhat.

A te megoldásod valamivel macerásabb, kisebb méretű pendrive esetén (többször kell fordulni).
    Elméletileg elég csak rámásolnia, majd onnan indítani a telepítést.
  • mustang08
    Nem szeretném a steam-ról megvenni, mert 2x annyiba kerül mintha megvenném a DVD-t és gyorsabb is, ha megveszem boltban + DVD akkor is meglesz, ha v. mi baja lesz a gépemnek és tönkremegy a merevlemez.
  • Willenbrock
    Boldog Születésnapot! Nem tudja valaki hogy van-e olyan szerver ahol Me-163 komettel is lehetne repülni és realisztikusak a beállítások is?
  • Sanyo
    Vedd meg a steamen.
  • mustang08
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy meg szeretném venni az 1946-ot, de nincs DVD olvasóm.Hogy tudnám a haverommal átmásoltatni pendrive-ra, hogy eredeti maradjon és tudjak játszani eredeti szervereken?
  • acidrain
    Boldog születésnapot Laca!

• i robot
    Boldog szülinapot!!
  • Fürtös
    Na akkó pálinkásat az öregeknek!
  • Nesu
    Hmmm
  • Glo
    Ultimate Birtday Song
  • otiq
    Még a lányaim is ezen röhögtek. :)
  • Her Laca
    Ezen besírtam:)
  • Her Laca
  • VO101Tom
    Boldog szülinapokat!
  • PhantomAss
    hejj Laca akkor ez ma neked szól:

Boldog szülinapot :D
  • Zpogi
    Bocs Otiq,neked is!
  • Glo
    Féláron megveszem tőled Vogel :)

Boldog szülinapot Laca!
  • LeonSilver
    Ha már így állunk, akkor mind a kettőtöknek (Miszter Laca & otiq)

• Lysandus
    Laca, otiq Boldog Szülinapot!
  • PLackó
    otiq, Laca, boldog szülinapot!
  • PLackó
    Eléggé megkésve, de köszi szépen, így már összehoztuk!
  • Zpogi
    A tököd érjen a tokádig! Boldog szülinapot Laca!
  • Sanyo
    Boldog születésnapot Laca! :)
  • Vogel
    Jut eszembe, felrakni offline nem lehet? A patcheket leszedném hozzá sima downloadból (ha van egyáltalán ilyen steam mellett).
  • Vogel
    Jó, hogy megvettem Clodot. Gondolhattam volna, hogy a bázison a steam se megy...
  • Zoli105
    Boldog Születésnapot ! :D
  • mijki
    Boldog szülinapot!
  • Her Laca
    Akkor isten éltessen téged is. Iszom is rá egy kupicával:)
  • otiq
    Ma van a szülinapod? Nekem is.
    Happy Birthday mindkettőnknek. :)