91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #47871 Nem, mert pisztolya van ! Aztán nehogy fordítva fogja és egyszer magát lője tökön vele.
Szia ! Éjjel keresgéltem még a neten a privát után és találtam neked való füzetek is. Van valamilyen kívánságod egyébként ?
-
Lehet... de hogy nem fél az ilyen, hogy valaki egyszer feljelenti? -
artivizsla #47869 Nem lehet, hogy azért friss, mert a régi olyan "sikeres" volt, hogy jobbnak látta "megújítani" ? -
Még ennek sír a szája hogy szarban marad... Az eszébe se jut, hogy ő kavarta a szalámit.
Meg nem is értem, milyen nagyon sok sikeres üzletről szövegel, teljesen friss a regje is. -
artivizsla #47867 A TS/SG/Luftwaffe mappába került fel pár új füzet megint.
TBD Devastator
Fh3 Demon
Be2
Fiat Cr32 / 42
P38 Lighting
S2F Tracker
US Liason Aircraft
A26 Invader
Polikarpov Fighters
FW 189 ( magyar vonatkozásokkal !! )
OS2U Kingfisher
-
artivizsla #47866 Nem a foglalkozása miatt nem volt nője, hanem, mert így alakult. Nejemnek volt egy öreglány kolléga nője, aki konkrétan szűz volt még, amikor nyugdíjba ment. Neki pl. a szülők nem engedték, hogy ott maradjon segíteni őket öreg korukra. A fiú esetében is hasonló történt, egy nagyon határozott apuka mellett, aki szintén velünk dolgozott, nem jött meg az önbizalma, csak amikor apucit nyugdíjazták és egyedül maradt. Első lépésben, tavasszal rávettem, hogy köttesse be a netet. Lásson a fiú világot, meg persze elláttuk jóféle linkekkel is, aztán egyből ínhüvelygyulladása lett az első héten.
Egyébként a lány, akit kinéztünk neki, úgy néz ki, mint Samantha Fox 25 évesen.
Amikor az orvosi munkaalkalmassági vizsgálathoz neki is ki kellett osztanom a vizeletmintához a fél literes küblit, a többiek szóltak neki, hogy : "...Zsolti, a sárgából kel a fél liter, nem a fehérből!!!..."
Samantha Fox -
http-s linket tegyél be, különben az sg saját címét odailleszti a link elé. -
www.youtube.com/watch?v=u6K4iSxET6g&t=0m18s
-
LINK javítva!
miért bugos mindig a linkelés
-
Hát igen, ezek 3 éves posztok.
Pedig de jó lenne Mig-15, Sabre, Mig-21!, meg társaikkal hasítani.
Kb. 1946-1970 időszak cuccaival.
Még mindig ez a kedvencem.
-
Könnyen lehet, hogy már halott ügy, hirtelen ezt és ezt találtam. -
Megijedek, bizony! 
SimHQ-t néha nézegetem, de erről nem emlékszem hírekre, gondolom azóta nagy a csönd. És tervezett címet nem is említettek, mi?
Third Wire: nyilván messze nem szim, csak akartam kicsit "irányítani" a Starfightert, Phantomot + satöbbit...
-
És még én tartottam magam későn érőnek 19 évesen? :) -
Meg fogsz ilyedni, ha azt mondom lesz egy Koreai háborút feldolgozó szim, ami a jelenlegi Clod motoron fog alapulni? :) Még évekkel ezelőtt lebegtették meg az infót, hogy Ilja cége csinálja Olegék játékmotorját felhasználva. De mint tudjuk Oleg and co. nagyon megcsúszott a fejlesztéssel, Ilja besegített a befejezésben.
Hogy ebből mennyi fog megvalósulni (és mikor?), azt megsaccolni sem merem.
Robin Olds életrajzi könyvét elolvasva nagyon nagy kedvem támadt F-4 Phantom II-vel Vietnam felett repülni, de a Third Wire nálam sajnos nem üti meg a szintet. -
Jóestét!
Időnként szokatatok linkelni ilyen jet videókat, és múltkor annyira bekészültem, hogy kínomban elővettem a Third Wire játékait.
Fel is merült bennem: miért nincs tervben valami brutál, a HIDEGHÁBORÚ gépeit felvonultató, fasza-grafik JET szimulátor? Nagyon kéne! (LOMAC, Flaming Cliffs2-t hagyjuk, az nem igazán az téma és kevés is)
Másik,© artivizsla #47842:
HOGY a francba lehet 33 évig nulla tapasztalatot összehozni nők terén?! (börtönbe vót a csávó 10 évig?
) Megkérdezhetem, mi a "srác" foglalkozása? (mind1, de akkoris - és egyre több az iylen)
-
Minek nekem ellenségek, ha olyan barátaim vannak mint Te. :D -
:) -
Nem érdekes mit írt. Már alább hagyott az önbizalma, holnap nem is reagálok,majd hétfő reggel,és megadom a kegyelem döfést.
Ez már csak a fuldokló utolsó próbálkozása,már a markomban vannak a golyói. -
Pontosan tudja, hogy nem tudok olyan képet csinálni amin megy a gép, mert a proci le van zúzva. Nem szállítás közben sérült meg, mert a kis gyógyszeres doboz amiben bele volt téve, sértetlen.
Köszi a segítséget, nagy vagy. :) -
Sanyó! Jelenleg már itt tartok a delikvensel.
bemásolom a legutóbbi válaszát.
De holnap estére igérem ez még változni fog:)))
" Rendben van. Köszöntem a felvilágosítást! Érdekelne ki az a sok ember akiket felháborít a viselkedésem...hmmm. Egyetlen 1x nem volt még ilyen esetem mint ez...pedig már nagyon sok mindent vettem és adtam el itt ph-n! Amennyiben kapok egy olyan képet amiben be van bizonyítva hogy Sempron procit küldtem akkor visszaveszem. De olyan kép kell amiben megy a gép!! Mert egy képet én is le tudok tölteni bármikor! Ha tényleg olyan állapotban van a processzor hogy nem lehet vele semmit csinálni akkor nem vagyok hajlandó a teljes összeget visszafizetni mivel akkor így én maradok "szarban". A fizetett összeg felét hajlandó vagyok visszafizetni! -
Én csak ETZ-vel nyomtam, de a harmadik tanyázás után még utoljára rendbehozattam és eladtam. Néha nagyon hiányzik, de aligha lennék élő ember. Pár évvel később kölcsönkaptam egy 1000-es Hondát, ahhh, azon egy hét múlva kinyuvadtam volna. -
Lacusch69 #47850 Laca, hallgass rám: hagyd a faxba. Én 20 évig hasaltam igazán nagy motorokon (nem ilyen kávédaráló-seggvibrátor kombókon), de hidd el, hogy pénzkidobás az egész.
És túl sok temetésen voltam, pedig csak a felére (6-ra) mentem el (és chopperesek is voltak köztük).
Hagyd, nem éri meg... -
Romeo One #47849 Új problémák, új élmények, új világ.
Amikor x km után leszállsz a végcélnál, és megiszol egy sört, az időnként a reveláció erejével hat.
Életem legszebb élményeinek jó része köthető két kerékhez. -
Karácsonyi akció. Hotas Warthog!!!!
De kiemelem!
"Jó hírünk van számítógépes repülőszimulátorok szerelmeseinek: a forint drágulása ellenére folyamatosan csökken a Thrustmaster nagyszerű, HOTAS Warthog rendszerének ára. Az A10-es tankvadász repülőgép vezérlőszerveiről mintázott botkormány és gázkar kategóriájának legjobb termékei közé sorakozik be, rengeteg testre szabható funkcióval és precíz mozgással bír. Először idén februárban találkoztuk vele a hazai piacon, akkor 120-130 000 forint környékén kínálták, most viszont már 99 000 forintért beszerezhető."
Szinte ingyé van. Rohamra elvtársak:) -
chuck norris is !!!
Ezt látnom kell majd -
Fürtös #47846 Lusta Dick
Nekem ez a favorit!
Erre csak annyit:
A kiba**ott életéért játszott bammeg!Még szép,hogy jól fújta!
Ezt meg utoljára aztán befejezem:
Nouvelle -
Nekem ez tetszik qrvára. Nagyon jól nyomja a srác, és hát persze a zene is fav!
-
Fürtös #47844 Parov strellar
Az egész x faktorosdiban egyedül a harmónikás srác ért valamit, már vagy 12 éve nem nézek tv-t("zombidoboz" by fürtike
).Épp hazalátogattam a szüleimhez,mutter a konyhába hegeszt valami jóféle kaját és megütötte a fülemet a kissrác harmónikázása utána mindig megnéztem neten,igazi tehetség a klapec,és mégse ő nyert...
-
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá, beszabehu. -
artivizsla #47842 Asszonykáról jut eszembe. Az egyik kollégámat összehoztuk az egyik kolleginával, ne árválkodjanak már egyedül mindketten. A fiú 33 éves és még nem volt semmi ez ügyben az életében, úgy hogy elméleti képzésben is kellett részesíteni, hogy mi a teendő az első randin. Az elméleti képzés érintette a női logikát, amiről csak annyit mondtunk el neki, hogy ha jót akar magának, akkor nehogy meg akarja érteni, hogy a nők mit-miért tesznek, mert akkor vége van és meg fog bolondulni, az tuti. Szemléltető példának elmeséltem neki egy példát rólunk. Amikor vettük az új autónkat és jött a nyári szünet, asszonykám kijelentett, hogy a héten ő marad itthon a gyerekekkel, ergo az autó is itthon marad neki, mert ugye mi van, ha történik valami itthon ? A következő héten én maradtam itthon a gyerekekkel, asszonykám kijelentette, hogy a héten, a változatosság kedvéért ő megy a kocsival dolgozni, mert ugye siet haza, hátha történik itthon velünk valami. -
Valószínű. :) A szabadság utáni vágy asszem. Kidolgoztuk a belünket oszt kezdjük unni:) Én már a nézelődés stádiumában járok:)
Nyáron felülni rá,asszonyt mögém ültetni és irány az egyenes:) Szépen nyugiban körbepöfögni az országot.
-
artivizsla #47840 Ez a gondolat a korral jár ?
Én is mindig azt mondom a gyerekeknek, hogy az 50. szülinapomra kérek egy ilyet. Először viccnek gondolták, de már gyanítanak valamit, hogy talán nem annak szántam. -
Azért van benne valami, nem? (mármint az aláírásban) -
Jelzem asszem most jött el az az idő amikor vennem kell egy ilyetén kétkerekűt. Erősen gondolkodom rajta. -
Te Leon:)
Csak azért mert említed őket az aláírásodban:))
Na meg a zene miatt:)) -
artivizsla #47836 Múltkor a lányom telójára becsempésztem egy ilyet, az Xfaktoros számok közé. Mellékesen csak annyit, hogy egyházi suliba jár a lány. ( Ahogy kinéz, mondjuk apáca asszem nem lesz belőle. )
Exploited -
Ja van egy pár név.
-
Igen. Azt hiszem, hogy a mi korosztályunknak nagy csalódások ezek az emberek. -
-
És nézd meg mi lett a Csótányból.:(
Média bohóc,persze tudom a jelen gazdasági helyzetben .....