91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • fecska
    Sanyo:
    "Hallod! Neked is elmondom hogy NEM UGATSZ! Én javában beszélek vele h mi legyen szval KUSS!! Senki és semmi más nem érdekel azon kívül akivel beszélek!! Am meg annnyian jösztök ahányan vagytok! Nagyon unom már hogy mások pofáznak bele az ügyeimbe!! "
    tuti hogy az életkora <20 :)
  • mijki

• PhantomAss
    köszi átnyálazom
  • mijki
    Best Fails of 2011
  • Her Laca
    Igen. Minden tökéletes.
    Itt van a telepítés menete
    Majd Ez is fontos.
    De olvasgass előbb mielőtt nekikezdesz.
  • szekelyland
    Hát én csak később tudok fellépni, m.o-i idő szerint 20:30 - 21:00 től vhol reggel fél 8 magasságáig....
  • Szepy2884
    ma este olyan hét óra körül?
  • artivizsla #47944
    Nem olyan egyszerű szakma ez a lelki pátyolgatás, mivel csöbörből vederbe kerültünk a fiúval. Még a randi előtti korszakban, mikor a hormonok beindultak nála, elég volt utána dolgozni a többieknek, mert a lila köd miatt összekevert mindent, fordítva csinált dolgokat, stb. Ilyenkor szokták mondani a többiek, nekem, hogy : "...hozzál mer neki egy ribancot, aztán rendezze le rendesen, mert megőrül miatta mindenki..." Most, hogy naphosszat gyurmázza a didiket, megint lila köd van a fiún, most meg ezért nem lát, nem hall semmit, kever össze mindent.
  • PhantomAss
    te Laca azt mondtad hogy cm7-et használsz Defyn ugye?
    működik minden? kamera, wifi, gps, semmi gond vele?
    gondolkodok rajta én is ...
  • Her Laca
    Ezt megláttam egy tag aláírásában:)

" Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Justin Bieber ☐"
    Felvisítottam.
  • Lysandus
    Bajtársiasságból csillagos ötös! :-)))
  • szekelyland
    Szepy kolléga, megadtad mára nekem az életcélt...
  • Szepy2884
    Tényleg Ata mester. Nincs kedved felszállási engedélyért könyörögni? :) Tolhatnánk párban is a vörös terrort ahogy régen ;)
  • Szepy2884
    Hát, emberek majdnem egy éve hogy nem dugtam be a joy-t. Azt hittem mindent elfelejtettem, de ma felmentem a grij-re bohóckodni és úgy ment mint a régi szép időkben :))
  • VO101Tom
    Készítettem inkább belőlük egy torrentet, 2,5GB-ot nem teszek TS-re. Ezt a ROF topikban is tovább oszthatod ismerősöknek, ha gondolod, egy ideig bent hagyom a megosztásban. A fileok nincsenek tömörítve, ha nem kell mind, akkor így válogathatsz is. 105 pdf egyébként, nem mind repülős, de mind WW1 téma.
  • Fürtös
    196cm 104Kg :D

De itt az angoloknál nincs semmi normális kaja...meg nő se nagyon...
    Ezek meghalnának egy jó körömpörkölttől.
    De megyek haza "Harácsonyra" lesz ám habzsi dőzsi!
    Ha a kisklapec nem akarja rendezni a sarát dobjátok a címet,úgyis Nyíregyházán szállok le a vonatról.
    Elballagok beszélgetni a szüleivel,mert még egy 40 éves embert is meghat az anyai szigor:D
  • Romeo One
    Na bakker, és végignéztem volna azt az utolsó filmet, az tuti...
    Látjátok, még motor sem kell hozzá....

Herr Laca, még egy érv a kisebb mellett. A kisebb vételárat, és a kisebb üzembentartási költséget adott esetben könnyebb a családi pénzügyminisztériumban elfogadtatni...
  • Solt
    Hááát... annak ellenére, hogy túl gyorsan ment a kamionos, azért ügyes volt... ha belefékez, akkor tarolja a sort... :S
  • Johann Wind
    Éppen német kitüntetéseket nézegettem amikor megakadt a szemem egy dátumon.Dec.18.-án hunyt el Hans-Ulrich Rudel.
  • Romeo One
    Ott az asszony kevesebbet fog ülni. Az mondjuk már HerrLaca kompetenciája, hogy ezt előnyként vagy hátrányként könyveli el. :)))
  • Lacusch69
    Őszintén szólva, én szétnéznék a helyedben a 600-as naked bike-ok közt is.
    Iszonyat strapabíró motorok, nagyon jó velük motorozni.
  • Romeo One
    Kezdésből én is a 800-at ajánlanám. A nagyobbik nemcsak nyomatékra nagyobb, de súlyra is, meg vezethetőségre is. Azért az MZ után egy alig 3-4 mázsás tank nem a legjobb visszaszokni. Ha nem teszel nagy, hosszú túrákat, akkor nem fog előjönni a 1.4 előnye. Rövidebb, nyugisabb tempókra a liter alattiak jobbak, kényelmesebben vezethetőek. És ha nagyon rákattansz, még mindig cserélhetsz nagyobbra 1-2 szezon után.
    Az oldalkocsissal nem akarlak elkeseríteni, de az egy picit másabb világ. Vezethetőségre is, kényelemre is. Ugyanúgy elázol, mint motoron, és ugyanúgy nem tudsz előzni, mint autóval.
    És nem nagyon lehet jókat kapni. Én két éve adtam el egy ismerősőm oldalkocsis VX-ét, (egy jó fél évig jártam is vele). Ahogy beszélgettünk az érdeklődőkkel (3-4 volt), ugyanazt a 3 (három) motort emlegették, amit az egész országban akkor árultak. HD volt aranyárért (csak az oldalkocsi 1-1,5M!), egy Bandit és egy Honda közepesen leharcolt állapotban, meg a nálam lévő Suzuki. Ezen kívül Pancsik, meg Jawak, de az mégiscsak más kategória.
  • Papa01 #47929
    ...kis kákabélű szarjankók meg akarják nekem magyarázni, hogy menjek legelni mert az milyen kurva egészséges.

Na, most már vigyorogva megyek lefeküdni..
  • szekelyland
    "...Meg sok legyen"

Ámen
  • LeonSilver
    Én nagyon csípem az ilyen fickókat! Ki nem állhatom, amikor ilyen kis kákabélű szarjankók meg akarják nekem magyarázni, hogy menjek legelni mert az milyen kurva egészséges. Hát nekem meg a pacal, körömpörkölt és társai az egészségesek. Húsból meg nekem a marha a gyengém. Imádommm!!! De alapvetően mindent megeszek (Vadat és halat, s mi jó falat. És még a tenger izéit is) csak jól legyen elkészítve! Meg sok legyen.
  • szekelyland
    Semmmit... Utána vhol a piszok ruhaneműket kidobtam volna a kocsiból....

Szepy bakker én is 184 vagyok de most decemberben töltöttem a 106-ot.... És a jelenlegi meló mellett egyelőre nem lesz csökkenés + nomeg a párom egyre jobban főz, amióta külön lakunk anyukától....
  • Papa01 #47925
    Köszi szépen!! :) Nagyon jó kis anyagok! :)

Tom:
    Köszi neked is a fáradozásaidat,örülnék ha feltennéd! :)
  • VO101Tom
    Mit tenne az adott szituációban?

• artivizsla #47923
    Figyelmeztetlek előre, hogy a cimbora ráadásul nagy páleszfőző is egyben és a tudományát nem az idén kezdte a legálisban, meg asszem a főzőjére sincs garancia már vagy 20 éve, no meg a horgászatot sem veti meg! Szóval, jóféle magyar ember ! :D
  • Willenbrock
    Én az FS-ben szoktam ilyen hidegháborús gépekkel repkedni,ahoz sok kiegészítő van,viszont harcolni sajna nem lehet velük.
    A Third Wire sorozatból a Wings Over Vietnam tetszett legjobban,kiegészítővel még a veres oldal mig-21-esei is repülhetők,van 1-2 szép hiteles kabin is hozzájuk.Nem olyan szintű szimulátor mint a lock on de azért hard fokon nagyon nehéz miggel legyűrni a fantomokat.
  • LeonSilver
    Jóember!!! Nagy barátok lennénk mi :)
  • artivizsla #47920
    Muszáj volt, mivel vagy húsz évet kellett behoznia a fiúnak egyből. Mondjuk egy valamit elb@sztunk, ugyanis az első randira vitt magával egy jó nagy csokor vörös rózsát is. Ez idáig nem is olyan nagy baj, de a leányzó apja nagyon jó barátom, mellesleg ő is nálunk dolgozik a cégnél, meg együtt is íjászkodunk, oszt mikor a randi másnapján meglátta a rózsacsokrot, kapott is nejétől rendesen, mert kiderült, hogy a 30 év alatt nem vett összesen annyi virágot neki, mint amit a lánya kapott az első randin. Jó tanácsként annyit üzent velem a srácnak, hogy ami a lány szobájában történik, az már nagyon nem tartozik rá, de a hűtőből a sörét, meg a pörköltjét meg ne egye alkalomadtán, mert akkor kicsit ideges fog lenni és a végén nem áll jót magáért. Tudni kell róla, hogy olyan 100-110 kg-os és mikor délutános műszakból megyünk haza, ő csak úgy tud elaludni, ha előtte eszik egy jó nagy tányér pörköltet fél üveg ubival, meg tol rá egy-két sört még a biztonság kedvéért.
  • Her Laca
    Micsoda fotel van rajta:)
    Régen azért ,hogy összerakták a dolgokat.
  • Solt
    Jobban jár, ha megunja, hisz így csak a cpu árát kell utalnia... ha le kell mennünk hozzá, akkor az úti költségünket, és a napidíjunkat is állnia kell...
  • acidrain
    HD -kat nem szeretem, de az Indian az tetszik.

Egy ilyen "fészerből kitolt"-nak nagyon örülnék:
  • Her Laca
    Bakker Szepy ezt benéztem:) Azt hittem nekem írtad:XDD
  • Her Laca
    XD:)) Helyes.
    Remélem Sanyót értesíti erről. Én még holnap írok neki ,hiszen reagálnom kell arra amit legutóbb írt nekem,de mint mondottam már nagyjából eldőlt a dolog:) Persze lehet már megunta ezt az össznépi zaklatást amiben része volt az utóbbi napokban:)
  • Lacusch69
    Magasabbnak vagy nehezebbnek néztél?

(Amúgy amikor sportoltam, 70-75 kiló volt a rendes súlyom. Persze csodálatos életmódom miatt alakult így minden)
  • Solt
    Laca!

Én most ezt kaptam tőle: "Rendezve lesz...Nyugalom" Egyelőre most én leállok... :)
  • Her Laca
    Jó :) pontosan 182 cm er vagyok:) De már megyek össze:))