91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Azért abban megegyezhetünk, ha a CloD úgy nézne ki mint a RoF grafikailag, és úgy is futna, annak nagyon örülnénk. Beszarás, hogy milyen gyönyörűen néz ki, minden grafikai beállítást feltoltam max-ra 1920X1080 mellett, és egy röccenés sem volt.
    Hozzá kell szokni az biztos, nekem furcsa volt, hogy milyen sokat fordulóznak benne, talán ezért mert a H&R, és a B&Z van a kezembe integrálva :)
  • Johann Wind
    Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.:)

Azért most, mert a zajládám hősi halált akar halni és nem tudom hogy legközelebb tudok-e belé életet lehelni.
  • Zpogi
    Hát mióta kijött a CloD azóta nem nagyon,max ilyen házi dogfight-ra. Hettivel szoktunk CloD-ozni szinte minden este,meg újra megpróbáltuk magunkat RoF alatt,de nem sok sikerrel.

Mondjuk ezt a FIBOW-ot lehet kipróbálnánk...van egy ajánlatom, én kipróbálom a FIBOW-ot,te meg jössz velünk ATAG-ra CloD-ban,biztos tetszene neked is .
    Itt is van stat bár nem annyira összetett,de kezdetnek nem roszz.

Ott vagyunk az élbolyban:
  • V Domino #48148
    Zsír.Te Pogi,nem repülsz már az "ős" Il-lel?Én a FIBOW miatt aktivizáltam magam újra,jókat szoktunk csapatni rajta a Békákkal.
  • artivizsla #48147
    Délután megnézem, ha egyben haza kerülök a céges buliról. Elég sok van már így is feltéve, de jönnek még csemegék bőven ! Pl : Angol bombázók, ami bombázók, lesz még I. Vh-s anyag is stb. A sugárhajtásos gépeket nem szedtem le, de ha kell valakinek, szedem azokat is, meg van minden abból is, de engem a II. vh érdekel jobban. Most hozzuk össze a saját torrent fájl letöltés lehetőségét, remélem összejön és akkor tőlem lehet egyből leszedni.
  • messerharcos
    megtudod mondani a pdfjeik szmát légyszi?
  • Sidewinder
    Angry Bird sűrű hóesésben indult a világűrbe. Ezen kívül a túlterhelést is kiválóan jelezte:

• Zpogi
    IL2 Compare Online
  • artivizsla #48143
    Ezt a gyűjteményt most találtam meg, a többit körülményesebb helyekről vadásztam össze, ahonnan nem lett volna egyszerű leszedegetni egyesével. Itt viszont Kánaán van mind három szimulátor rajongóinak és ráadásul egy helyen vannak és szabadon tölthetőek, nem kell regisztráció hozzá.
    A link gyűjtemény jó ötlet, mivel a könyvjelzőm már az asztal alá ér, gondolkodom is rajta, hogy wide monitort fejre állítom, hogy jobban elférjenek, de kidobni nem akarom egyiket sem.

A 4shared-en megtörtént a regisztráció, fel is tettem a Mig mappát, már csak a megosztást kell összemolyolni, mert eddig ezt nem csináltam. Ha nem jönne össze, ebben kellene a segítség előbb.
  • LeonSilver
    Egy kis kikapcsolódás gyanánt!
    Ha egy jót akartok szórakozni és játszani, javaslom próbáljátok ki a Trine 2 című gémet!
    A régi "nagyok" hangulatát idézi (Superfrog, Pandemonium,stb), mai köntösben!
    Amikor először megláttam, azt hittem, hogy valami szar. Degyerekek, ez valami fantasztikus gém!!!
    Ügyességi és lehet játszani akár többen is!!!

• VO101Tom
    A letöltési linkeknek szerintem több haszna van, hiszen az alapján mások is kereshetnek maguknak, és esetleg ők is találnak más oldalakat is. Amit pl mindenképp próbálj ki, ez az oldal:

Itt pl a Bf 109-esre rákeresve ennyi találatot ad ki, ezek mind ilyen ingyenes feltöltési oldalakra tett doksik (hogy mennyi a jó link, az más kérdés). Ezeket innen leszedni és visszatenni TS-re felesleges.

Link gyűjteményt tartalmazó oldalt viszont lehetne csinálni, feltenni valami ingyenes tárhelyre, mivel csak linkek vannak benne a méret nem lenne gond. Csinálhatok valami egyszerű fejléces lapot 1vh, 2vh, 2vh utáni technikákról, azokon rendszerezve a linkeket, leírással. Semmi csicsa, csak hogy gyorsan böngészhető legyen.
    Egy freewebes accountot meg megosztunk, aki talál egy jó linket, az feldobja a többi közé. Ha ilyenhez lenne kedved, ebben tudok segíteni.
  • artivizsla #48140
    Gondoltam már rá, hogy a méret és a származás miatt, előbb-utóbb mogyorózás lesz a dolog vége. Mindjárt megnézem ezt az oldalt, mert úgy néz ki, hogy lesz még jócskán a füzetekből. Bár nem II. vh-s, de sokunkat érint a Mig vonal, ezért most azok mennek fel, egyben.

Mig-15
    Mig-17
    Mig-19
    Mig-21
    Mig-23/27
    Mig-29
    Suchoj Fighters pedig grátisznak.

Nem gondoltam, hogy ennyi lesz, de nem tudtam otthagyni őket, most meg találtam egy oldalt, ahonnan le lehet tölteni könnyen, szinte az összes füzetet. Ha valakinek nem sikerülne, akkor írja meg, hogy melyik kell még és leszedem, ha még nem nem lenne meg.

Link
  • VO101Tom
    Hali.
    Ugyan még senki nem szólt ezért, nekem sincs igazán közöm hozzá, de a TS fájl transzfernek elég véges a mérete, és időnként a rendszergazda végigtúrja, szépen végigtörölve minden mappát (az esetleg fent lévő kétes eredetű fájlok miatt), szóval ha egy tanácsot elfogadsz, akkor regelsz ide:

http://www.4shared.com

és ide töltöd fel ezeket a fájlokat, betömörítve, átnevezve. Itt a saját accountod alatt rendezve látod visszamenőleg is az összes feltöltésed, bárki számára letölthető linkként tovább adhatod, sokkal rugalmasabb, mint a TS.

Vagy ha nagy a file, akkor csinálsz egy torrent file-t, és azt adod tovább.
  • artivizsla #48138
    Bocs, a 77fh Phoenix Squadron-ra gyere.
  • feca1229
    Ts-re felmentem de nem láttam SG mappát én csak a falcont látom az Il-2 Rise of flight meg még tíz mást, de SG-t nem látok, gondolom én vagyok láma )))
  • artivizsla #48136
    TS-re fel tudsz menni ?
    Az SG mappára állj rá, jobb klikk / fájlkezelő és a megjelenő mappák közül a Luftwaffe-t válaszd.

Most töltöm egyébként a következő adagot, lassan felmegy mind :

Martin PBM
    B 24
    A 20
    Typhoon / Tempest
    FJ Fury
    Sea Fury
    F4U Crsair
    SBC Helldiver
    Beaufighter
    Navy Hawks
    Grumman Biplane
    Ju 52
    Gloster Gladiator
    French Bombers in WWII.
    F4F Wildcat
    Tupolev SB
    Fieseler Stroch
    Mig Fighters
  • feca1229
    Szia artivizsla!
    Milyen módon tudnám megnézni ezeket a füzeteket, lehet nagyon bamba vagyok de én nem találom...
    Feca
  • VO101Tom
    Nincs mit :)
  • Johann Wind
    Köszönöm a gyors segítséget.:)
  • Her Laca
    Kezdődhet a FLÉÉÉÉM!:)

6970 etől 30 gtx580 től 10 -15 % többlet. De legyen 20. Egy év és kisebb csíkszélesség,plusz rengeteg tranyó.Komolyan mondom ,hogy én jóval többet vártam ettől a kártyától. 170 000 ért meg pláne. És ha a beharangozott 60% ot hozta volna még vettem is volna egyet.És ez nagy szó!:)))
    Már csak a keplerre leszek kíváncsi,ha az is csak ilyen kismértékű gyorsulást hoz akkor nem kell gondolkodni új VGA-n. De azt azért nem hiszem.
    Szóval summásan ez is egy tipikus ,innovatív ,jövőbe mutató ,jó drága de a jelenben szart sem érő valami amolyan földtúró.
  • VO101Tom
    Küldtem privit
  • VO101Tom
    1 pill...
  • Johann Wind
    Segítségre lenne szükségem.Regisztráltam a "Kocsma a repedt vöröscsillaghoz" fórumra, de elfelejtettem a jelszavam és sehol sem találom az elfelejtett jelszó linket.Már minden eszembe jutott jelszó variációt próbáltam mégsem tudok belépni.
    Segítsen már vki aki ott illetékes legyen szíves.
  • Solt
    WC-be alap... egy családos embernek csak ott van nyugta pár perc erejéig! :D
  • acidrain
    Lehet, hogy csak nekem furcsa, de minek a mosogatáshoz, meg a WC be a mobiltelefon?
  • Feró Flex
    "Az AMD az újdonság ajánlott végfelhasználói árát 550 dollárban állapította meg, azaz ebben az esetben olyan agresszív árazásról nem beszélhetünk, mint korábban a Radeon HD 4870 és a Radeon HD 5870 esetében. Az egyelőre nem tudható, hogy első körben lesz-e elegendő Radeon HD 7970-es videokártya a megjelenés napján, de ez majd idővel úgyis kiderül."

Az meg pláne hogy lesz-e lóvé...Vga VS Kenyér:)
  • Romeo One
    Mi jöhet még? Cimbora hallgass rám, a szexxel ma ne próbálkozz!!!
  • szekelyland
    Nekem a legjobb, mert 3 féle házi töltött káposzta vár rám, és mind a 3-at imádom (anyós kis, de különlegesen fűszerezett, anyám nagyobb töltelékkel és apróra vágott hússal, a párom meg vhol a kettő közt), de mindháromban az a jellemző, hogy az egyetlen bolti dolog a fűszer és a só, egyébb minden házi.
  • szekelyland
    Jobacskár, de még nem valami fényes a szitu...
    Bakker, üldöz a balszerencse:
    Előszöris sikerült 1 hét alatt 3 mobilt kinyírni: Elsőt a párom hullatta a wc be és utána akksival együtt szárította, rá 2 napra mosogatás közben hullatta bele a mosószeres vízbe a második telót és akkor a tegnapelőtt a fiam beleverte a bilibe a harmadikat. Tegnap hazaindulunk anyámékhoz ünnepre, a gyorsforgalmin 100-al telibe találtam egy kutyát (szerencsétlen eb valami jó 20 m-es űrsétát tett), és a kocsi bal eleje porrá ment, összeszedem a törmelékeket, jó 20 km után meg defekt. Pótkerék a csomagtartóba, és ugyebár ünnepekre 2 gyerekkel nem éppen üres kocsival jár az ember.... kipakolás a sánc szélére, lámpa híján telóval (az egyetlen megmaradt telóval) világítva...
    Ezek után már nem is merek gondolni mi jöhet még....
  • acidrain
    Megjelent a 7970
  • Romeo One
    Igazad van, Karácsonyra tényleg nem illik. Nálunk gyerekkoromtól kezdve brindzás haluska a karácsonyi menü, a tepsi alja gazdagon kibélelve oldalassal, friss kolbásszal. Sokáig nagymaminál, aztán szüleimnél. Ha ez elmarad, olyan, mintha a Karácsony maradna el...
    Bár az utóbbi pár évben mi otthon azért mellékelünk valamit, általában halat.
  • Her Laca
    Ne tetézd,ne tetézd:)))
    Szárnyas max kacsa,paprikásnak meg borju.Levesnek tyúk,na de csirke paprikás? Karácsonykor? Azt a vézna csontvázat rágcsálja az ember?
    És akkor is TÖLTÖTT KÁPI!!!!!:)))))
    Előtte hp,utána is meg finom borocska:)
  • mijki
    Nálunk most halászlé, rántott hal, krumpli saláta és ki tudja még mik lesznek.
  • Romeo One
    Nehéz, laktató, koleszterinbomba töltöttkáposzta?
    Könnyű szárnyasétel, gyerekek.
    Mondjuk egy jó kis magyaros csirkepaprikás, gazdagon, galuskával és tejföllel...
  • Glo
    Olvasom minden nap én is a fórumot.. Laca, Te átok, minden nap összecsordul a nyál a számban a káposztás írásaitok miatt :D Nem bírom ki Karácsonyig! :D
  • Glo
    Attól nem kell félned, hogy kicsűrnek innen..

Persze csak addig amíg nem kezdesz el anyázni
  • artivizsla #48115
    A TS/SG/Luftwaffe mappába felkerültek a következő füzetek a ROF kedvelőknek:

Albatros Fighter
    S.E.5a.
    Spad Fighters
    Fokker DrI.
    Fokker DVII.
    Fokker Eindecker
    Bristol Fighters
    Sopwith Fighters
  • acidrain
    Bocsi, még új az élmény, kissé még el vagyunk veszve.
  • sakkay
    Most mondták a srácok , hogy írtátok még nem figyelitek az írást'(utálom a chat szót). Akkor így ok, csak nem tudtam először mire vélni. Amúgy szépen egyben repültetek,láttam próbáltok figyelni egymásra.
    Az nem jó , hogy ezt egy magassági szinten teszitek. Meg még sok minden van, ha valami kérdés van a Rof sg-mehet. De most már nem írok,mert ki*asztok innen.
  • sakkay
    Srácok(akik felugrottak ROF-ozni). Szívesen segítettünk volna, de ha nem nagyon kommunikáltok velünk,és nem jöttök ts-re, az úgy elég nehéz. Légyszi' legalább ha írunk, írjatok már vissza.
    Köszi.
    Azért remélem tetszett..