91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mit értenek dinamikus átesés alatt? -
a fejlesztési idöt alultervezték ? 7 évig molyoltak vele és az ismert eredményt tudták kiadni a végén amit most, majd fél-1 év alatt teljesen ujrairnak, az akkor megint milyen munka lesz ?
Vagy ha sikerül nekik akkor mit csináltak az elözö 7 évben ? -
Friss bevételük a folytatásból lesz, mert a COD eladások aligha virítanak. -
Solt #48188 Én komolyan nem értem ezt a hozzáállást. Hibázni lehet, emberi dolog... ilyen rétegjátéknál még jobban le is gyűrhető a júzer torkán. Na de azért álljon meg a menet... ingyen csinálják???? A jó kurva anyját, azt a vodkagőzős kibaszott idiótát, azt... -
Úgy érti, hogy az azóta eltelt időben nem volt bevételük az új fejlesztésekről.
Hozzátenném, hogy a Diablo és Starcraft-on kívül nem tudok sok olyat mondani, amit évekkel a kiadás után még mindig finomítottak és javítgattak.
A saját véleményem pedig az, hogy a fejlesztési időt és a bonyolultságot nagyon alultervezték, a végén pedig összecsapták, hogy ki tudják adni. Mindenki tudja, ők is. -
Ez mondjuk tényleg lol. A kiadáskor egy használhatatlan foskupac volt a CloD. A helyzet azóta változott, de annyit nem, hogy verjék magukat rá. -
Na nálam ezek a mondatok verik ki a biztosítékot!!!!
Idézem
"Egyensúlyozni próbálunk a régi támogatása és egy új játék fejlesztése és között, mindezt egyazon időben. Ezt senki sem csinálja így. A legtöbb nagy fejlesztő csak kiadja a játékokat, ezeket egy hónapig támogatja majd átvált az új füzetős tartalomra, függetlenül a játék állapotától. Mi ellenben nem csak a nagyobb hibákat próbáljuk befoltozni, hanem a működő dolgokon is igyekszünk javítani. Mindezt már a kiadás óta 7 teljes hónapja teljesen ingyen csináljuk, miközben párhozamosan dolgozunk a CoD továbbfejlesztésén és a folytatáson is."
Mi a jó édes amyicikályáról beszél ez?
Mi az ,hogy teljesen ingyen???? Talán én kaviccsal fizettem érte,meg még sokan mások? Még jó,hogy nem hagyják így. Kiadnak egy fércművet és még legyek hálás,hogy talán kijavítják. Beszarok . Na iszom egy páleszt. -
Elkészültem: CoD hírek. -
Kollega szereti a friss levegőt:) -
Másik TS szerverről van szó szerintem... -
Ja. Az verte ki nálam anno a biztosítékot, de mára már ugye okafogyottá vált, lévén "eldobtam" a kétmagost. -
Már javították, ha a Dual Core problémára gondolsz. :) -
Hát ebben van valami, még akkor is ha a RoF is elkövetett egy ordenáré hibát, amit nem voltak képesek sem beismerni sem javítani.
Habár azért a RoF nem volt ennyire fos mikor megjelent. Azért nem volt ám ott a műszerfalon átlátszó horizont, kék csík, bazi nagy textúra hibák, álló gépnél álló motorral mindenféle buzeráns zaj, stb.. -
feca1229 #48178 Szia artivizsla biztos én vagyok nagyon bamba de én még 77fh Phoenix Squadron mappáját sem találom, felmegyek a TS-re csomó más mappát látok de a,amit megadtál azt nem! Látom a ROF-ot Látom a Falcont meg csomó mást! Rettentően restellem, hogy ilyen problémás vagyok! Gondolom én csinálok valamit rosszul... -
Az a bosszant hogy a RoF is így kezdte. Minden baja volt. CSak ők programoznak. Nézzük meg hol tart most. Ég és föld. Nem is értem hogy olyan profik akik az Il2 hegesztették hogy cseszhettek el így valamit. -
Most fordítottam le a kérdések-válaszokat, ezt is hozzáírom, csak kérek egy fél órát. :) -
Azt én is nagyon remélem , hogy nem hagyják veszni ezt a verziót és a javitottat ujra pénzért adnák ki mint azt teszi az ED a lockonnál.
ÉS hogy tényleg rátelepithető merged verzios lesz a többi folytatás is.
Mert ha pénzért adja a javitást akkor , tényleg felhagyok minden legális beszerzési lehetöségtöl , nem fogok támogatni senkit sem aki csak a fércmunkákból probálja lehuzni a felhasználóit . -
sakkay #48174
-
sakkay #48173 
Lehet bennem van a hiba, de nem tudom őket sajnálni. -
Ezeket a kérdéseket és válaszokat nem luthier fogalmazza, egy orosz srác gyűjti őket két hetente, aki már többször elnézést kért, ő az orosz fórumokon a "kapcsolattartó", de angolul nem tud. Valami translator progival fordítja angolra, ezért ilyen szófukar. És én sem fordítom le az egészet szó szerint, csak a léyneget. Egyébként a kérdések sokkal arrogánsabbak ennél, csak olvass bele néha az 1C-be. És képzeld mi mehet az orosz fórumokon, ha Luthier az 1C-n panaszkodik (!) azokra, hogy mekkora parasztok (nem szó szerint ezt mondta, de mindegy).
1C-n sokszor van szavazósdi, meg fórumtémákat nyitnak erről arról, amit a fejlesztők is rendszeresen olvasnak. Mi is, sőt személyesen én is kértem már olyan dolgot tőlük amit betettek (bár az nem feature, inkább bugreport volt), nem tartom ezt hihetetlennek, hogy a közakaratnak engedve kivesznek ezt-azt.
De ha hiányzik, itt van Luthier saját hozzászólása, amivel kommentelte ezeket a kérdés-válasz gyűjteményt:
(többieknek: lényegében arról van szó, hogy amit fórumokon konspirálnak egyes nagyon ráérők, azt ne higgyük el, a clod nincs feladva, folyamatosan fejlesztik, és dolgoznak rajta. A peccsen is, és a folytatáson is)
"Hey folks,
I see that these answers led some folks here, and most of the folks on my favorite sukhoi.ru, to read between the lines and see my answers to specific questions as indications of larger-scale abandonment of the project.
That's not the case at all.
I answered specific questions and didn't touch on the larger effort. It remains the same. Sped up graphics, launcher errors, improved FM, etc, all of that is in progress as previously stated.
We are trying to pull off a very difficult balancing act with developing a new game and supporting an old one at the same time. Pretty much no one does that. Most large developers simply release games, support them for a month at the most, and then switch to new paid content regardless of the state of the game. We are however trying not only to patch up major issues, we're working on improving things that generally work - and we're doing that for free seven months after release. We are doing that by trying to parallel tasks as much as possible and improving CoD while developing a sequel.
That is however simply not possible with some features. In some cases that's a question of limited resources. We cannot make a new flyable for CoD because that means one less flyable for the sequel. With other tasks it's simply a matter of time. Some of the changes we're making are so sweeping, they're scheduled to be completed very close to the sequel's ship date. The animation for example is such a huge task with so many facets that we can't just take it, turn it into a half a gig patch, and release it for CoD a month before the release of the sequel.
And to make sure to drive my main point across. We are still working on improving CoD. No one's abandoned it. There will be patches. My answers about things in the sequel were meant for those specific features. Please don't try to read between the lines!" -
Én ég tudnám cifrázni is kolléga, de inkább nem teszem. -
sakkay #48170 Már , bocs..de rohadtul nem kéne arra fogni ,hogy kértétek-kivettük. Nagy rizsa. 2011-ben nem hiszem el, hogy gond lenne választható lehetőségként tálalni.
Amúgy miért is ez a nagy arcú, flegma, visszakézből oda köpött nyilatkozat?! Akkorakirályokvagyunkmintállat?! Már múltkor is írtam a szőrcsuha, hamuafejrekombót',de ezt olvasván megint csak ez ugrott be.
A
k*rva
anyátokat!
Komolyan mondom nem értem őket, hát hol élnek ezek.... -
A rázkódás megvan most is ,csak a fej marad stabilan. A force os joy meg szétrázza az asztal,meg a kezed. -
Elfogadom. De nem lehetett volna ki/be kapcsolhatóra állítani? Én komálom az ilyen effekteket. -
Nemtom, de én támogatom. Ha külső nézet tiltással játszol online, akkor egy egy ilyen rázkódós hazaútba simán belefájdult a fejed és majdnem kidobod a taccsot. És egyébként is erős volt, normál esetben az ilyen rázkódásokat az agyad simán kiszűri, az emberbe az evolúció már rég beépítette a képstabilizátort :) -
Az idióta árkádhuszárok. Kik mások:)
-
- Engedélyezni fogjátok a kabin rázkódást újra, mint a korai verziókban volt?
- Azért távolítottuk el, mert ezt kértétek.
Ezt tényleg kérték? Kik? -
Jövő karácsony. Ezek újra írják az egészet , nem hiszem ,hogy egy két hónap elég lenne hozzá,és még ugye tesztelni is kéne. -
Dev update 1C-n:
-Terveztek három kamerát tenni a kabinba, hogy három monitoron is játszani lehessen, mint a régi il-2-t?
- Később, de ha három külön kamerát teszel be, az fps a harmadára esik. Ha a Clodban ennyi fölösleges fps lesz, akkor majd megoldjuk.
- Engedélyezni fogjátok a kabin rázkódást újra, mint a korai verziókban volt?
- Azért távolítottuk el, mert ezt kértétek.
- A dinamikus átesés benne lesz az új FM-ben?
- Igen, ez az egyik dolog, amin az új FM programozó dolgozik.
- Bármi terv arra vonatkozóan, hogy lenne új repülőgép, kiegészítés, felszerelés vagy más objektum a CloD-hoz a folytatás (Battle of Moscow) előtt?
- Csak a meglévő gépek új változatai - amikből nagyon kevés maradt. Teljesen új gép, vagy repülhetővé tenni meglévő AI-t nincs a tervben most. Új földi objektumok (vonatok pl) azért nem lesznek benne, mert a közösség ezeket úgy fogadta, hogy "minek nekünk ez a szar, miért nem jön helyette XYZ?" A földi objektumokat gyártó csapat, és én is teljesen a folytatáson dolgozunk.
- Lesz működő sziréna a Ju 87-esen?
- Igen
- Van bármi hír a Su-26-ról?
- Megkapjátok repülni.
- A repülőgépek maximális repülési magassága (ceiling alitiude) emelkedni fog 10-11000 méterre? Most 7-8000 méter, a G.50-nek sokkal kevesebb.
- Fog a G.50 teljesítménye javulni, és közelebb kerül majd a valóságoshoz?
- Radiátor hibánál tönkre fog menni a motor? Most csak kapsz egy sérülés üzenetet, de a hajtómű tovább működik.
- Utána kell néznünk ennek
- AI legénység fogja csinálni a dolgát? A navigátor navigál, a bombázótiszt bombáz, a megfigyelő jelenti a légi és földi célokat? Vagy csak szobrok lesznek?
- Tervezzük a legénység jelentős javítását a folytatásban.
- Terveztek kiugrás animációt, vagy "belső nézeti kiugrást" animálni, aminél körbe is lehet nézni kiugrás után?
- Nagyon sok animációs fejlesztést hajtunk végre, fordított kinematikával együtt (nemtom ezzel mit akar mondani), a folytatásban. Első személyű kamera volt a játékban egy ideig.
- Terveztek az AI programozásba bevonni külsős emberek segítségét? Sokan közülünk tapasztaltak a programozásban, játék készítésben, ez nagy előrelépés lenne.
- Jelenleg nem. Egy stabil, könnyen érthető kód kell az AI-nak első körben, egyébként sem tudom elképzelni, hogy fejleszthetnénk párhuzamosan.
- Ubi intro wmv video ki lett javítva? ATI kártyák teljesítménye sokat romlik, ha nem töröljük ki.
- Ennek utána kell nézni
- Track felvétel javulni fog? Most sok probléma van vele.
- Alacsony prioritású. Komoly változások vannak az egész folyamatban most, talán a folytatásban lehet.
- A "szellempontok (kontaktok)" hiba javítva lett?
- Még nem észleltük ezt a hibát, az új grafikus rész átír minden ilyesmit, de még nem vizsgáltuk konkrétan ezt a kérdést.
- A felhasználói felület át lesz tervezve?
- A folytatásban igen. Sokkal könnyebb lesz kezelni, átdolgozunk mindent.
- Lesz olyan coop küldetés, mint az IL-2-ben?
- Nem értem a kérdést. Most is olyan a coop rész, nem tervezünk semmilyen komoly változást, akár a felhasználói felületről, akármi másról legyen szó.
- Tervezitek precíz zoom használatát, ami tengelyről is vezérelhető, mint az il-2-ben?
- Rengeteg tervünk van a kamerák és a nézetek javítására
- Tervezitek az új grafikai effektek (időjárás például) átvételét a folytatásból a Clod-ba?
- Ez hasonló lesz mint az Il-2-ben volt. Van egy feljődési vonal, amit a folytatások összekötnek. Megred verziók, pontosan ilyen lesz a Clod is.
- Megérted milyen csalódottak lennénk, ha nem lehetne merged verzióvá alakítani a clodot és a folytatásokat?
- Természetesen
Semmi infó a patchról, sorry. -
artivizsla #48162 80 db füzet van eddig letöltve, PDF formátumban. A MIG-eken kívül az I. és II. vh-s gépek vannak meg, az 50-es évektől napjainkig meglevő sugaras gépek füzetei nincsenek letöltve. Most töltöttem még fel a következőket :
B-17
B-24
B-25
B-26
B-29
Valamint az angol bombázók :
Halifax
Wellington
Lancaster
Blenheim
Beaufighter -
Feró Flex #48161 Bohemia ezt777-től
Vajon Oleg meg Ilja mivel lep meg minket karira? -
Hello. Privátban küldj egy jelszavat akkor, amit beállítsak.
Olyannal meg tudja magát szívatni az ember, ha van benne különleges karakter, vagy ékezetes betű, esetleg véletlen átnyomja a billentyűzetet angolra. Egyébként a fórum motorral semmi gond nincs, ilyen jelszó elfelejtések sincsenek rajta, évek óta ezt használjuk. A felhasználói vezérlőpulthoz ketten férnek hozzá, Sanyo meg én. -
Van egy kormányom,ha az be van dugva,akkor nem ismeri fel a joy-t.A kormányt kihúztam,a joy-t bedugtam,utána elszállt az összes beállításom.Ez a legutóbbi eset,előtte akkor törölte,ha a felbontást változtattam,szóval nem tudom.Ehhez Mulder és Scully ügynök kéne.:)Inkább nem erőltetem a dolgot. -
Nálam is jelentkezett ez a probléma,de csak eleinte,aztán valamelyik patch-ben megoldották.
Lehetséges,hogy már régen próbáltad? -
-
Gratula:)
Az a gondom a Clod-dal,hogy állandóan törli a beállításaimat.Nem tudom,mi az oka,de elég elkeserítő.Úgyhogy jegelem a dolgot egyelőre.
Viszont az Il2 szépen fut,nincs vele semmi problem,na meg itt van tétje is a dolognak(legalábbis nekem),szóval bejön ez nekem,bárki bármit mond is rá.
A Rof viszont tényleg hihetetlen szép.Felraktam újra,és hát csak nézelődtem a fülkében,hallgattam a motor hangját,a szél zúgását,a géppuskák hangját:)Szóval inkább ez lesz a következő project nekem,bár nagyon más,mint az Il. -
Az IE-t felejtsd el, Firefox, vagy Chrome. -
Johann Wind #48154 Sajnálom ezt a sok problémát amit okozok, lehet hogy hanyagolnom kellene azt a fórumot.:(
Ide az sg-re pl. én csak firefox-al tudtam regisztrálni IE-vel nem, azt írta ki mindig hogy azt a betűs-számos ellenőrző kódot rosszul írtam be, de firefox-al rögtön tudtam ide regizni.Emiatt vagy 1-1,5 évvel korábban is regisztrálhattam volna ide magam. -
Nem változtatja meg és nem töri fel senki. Este ránézek, de most mennem kell vissza melózni. -
Johann Wind #48152 Megint nem tudok belépni a fórumra.Tegnap ahogy mondtad megváltoztattam jelszavam és kiléptem, majd az új jelszóval próbaképpen ismét beléptem minden gond nélkül.Na most direkt olyan jelszót adtam meg ami egy másik oldalon is a jelszavam és tuti hogy nem én hibáztam.Nem lehet az hogy vki feltöri és megváltoztatja vagy vmi hiba van a fórum rendszerében?Minden oldalon más a jelszavam:a honfoglalón 3 különböző jelszavam van, van egy az indexen és a filmkatalóguson is és az sg-n szintén mind különböző kombinációk + van a fejemben még 2 telefon pin kód és még sohasem fordult elő ilyen hogy ne tudjak belépni a jelszavammal vhova.:(:(