91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Merry merry Xmas! -
Boldog Karácsonyt! -
Solt #48229 Óóó bazeg... 
-
artivizsla #48228 Azt a teringettét !!! Ez nagyon ütős !!! -
Boldog Karácsonyt!
Igen, ezt RatBaG linkelte még a humi-ariba. -
Lacusch69 #48226 Boldog Karácsonyt!
-
Egy kis humor karácsonyra:
-
Lysandus #48224 Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :-) -
Rendes vagy, köszi szépen! :) Remélem, egyszer repülsz velünk is valamikor! :)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :) -
Feró Flex #48222 Boldog Karácsonyt:) -
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
kekmz #48220 Köszönöm a választ!
Az 1946-tal játszunk, annál merült fel a dolog.
Ilyen téren bizalmatlan vagyok a használt joy-okkal, de akkor veszek majd egy saiteket, amikor tudok erre kiszorítani pénzt, ha már van 12-14-ért Saitek, akkor nem költök 9-et Logitech-re. -
hardverapro.hu/apro/sailtech_cyborg_evo/hsz_1-50.html -
A régi vagy az uj Il2 nél van a probléma? A clod nál lehet állítani,hogy a másik irányba működjön a tengely. Van egy kis jelölő négyzet a beállításoknál. A pontatlan joy problémára sajnos nem nagyon van megoldás. Próbáld meg megtisztítani a potikat hátha javul. Saitek joyt vegyél,abban is van olcsóbb kategória,a logi joyok hamar feladják. Legalábbis ez a tapasztalat. -
Sajnos ez olyan hiba, ami ebben a verzióban régóta megvan. Nem lehet kijavítani. -
Lacusch69 #48216 Akkor egy jó tanács:
Felejtsd el az alap Il-2-t és az offline bohóckodást, vegyél egy 1946-ot, peccseld fel (+modok, ha érdekel), és mehet az online hirigelés.
"Enyhén" nagyobb élmény... -
PanzerRommel #48215 sziasztok
alap IL 2-vel játszom és amikor befejezem a pályákat kiírja hogy ász vagyok király meg minden csúcs-csak épp nemtom elmenteni az állást és mikor kilépek nem menti el és kezdhetem elölről
tud valaki valami tanácsot adni?
előre is köszi -
kekmz #48214 Sziasztok!
Jelenleg egy genius f23-mal játszom, azt tapasztalom, hogy ha az alján középre állítom a tengely állítókat, akkor húz felfelé, időnként oldalra is. Viszont ha ezt korrigálom a csúszkákkal, akkor az ellenkező irányba nem nagyon lehet kitéríteni. kalibráltam a cuccot. Sajnos komolyabb cuccra nem futja, de egy Logitech Attack 3-on gondolkodtam, azzal tapasztalt valaki ilyesmit? Jobban járok vele?
Másik: a kollegám saitek X52-vel szeretne játszani, de ellentétesen működik a joy, van megoldás rá, hogy meg lehessen fordítani a működést?
üdv
Kristóf -
artivizsla #48213 Szívesen ! Hogy ennyi lett letöltve, részben neked is köszönhető, mert olyan szívesen invitáltál a ROF-osok közé, hogy gondoltam, viszonozom valami kedvességgel, keresek I. vh.-s anyagot is, aztán a keresgélés eredménye lett ez a sok letöltött füzet. -
Ez hol érdekel engem, aki kicsengettem a lét a szoftverért? ;) Nem kedvezményest meg akcióst meg mit tudom én milyent. -
Szia, Köszi szépen! :) -
feca1229 #48210 Köszi a linken megtaláltam mindet, nagyon fasza!!! -
zmok #48209
-
Honnan tudod, lehet fizut sem kapnak :) -
zmok #48207 
-
zmok #48206 Ebben a játékban már nem lesz tíz év...(Bárcsak ne lenne igazam!!!), talán elfogyott belőlük a lelkesedés
. Kinek kell ezek után a Moszkvai csata, ha még ezt sem fejezték be! Amikor megvettem, ez "ki volt fizetve", nem egy félkész játékért fizettem féláron!
A jó öreg 1946-nak a nyomába sem ér! -
artivizsla #48205 Most töltöttem fel a ROF-os kollégáknak ( Üdv Papa01 ! ) két füzetet :
Nieuport Fighters
German Bombers ( benne többek között a kért Gotha-val )
messerharcos :
80 db van össz. letöltve nekem. Ha kell, le tudom szedni az összeset, de már csak a sugarasak vannak hátra.
Ezen a linken ott vannak a címben a géptípus nevek is.
Link
Ha nem jön be a link, akkor :
http://thepiratebay.org/search/ssp%20in%20action/0/99/0
feca1229 :
A szerver címe : 87.229.103.3
Nekem sem ment egyből ez a hálózatosdi, itt segítettek összehozni. -
Solt #48204
-
messerharcos #48203 csak azt kérdezem hogy az új feltöltéseknek tehát a migeknek meg most a bombereknek, a pdf száma mennyi, ha megtudod mondani, mert a file browserben ugye nem tipusneveket hanem pdf számokat ir, és igy marha nehéz kikeresni a sokból mit szedtem már le és mi az új mert nem sorrendben van hogy az utolsó az utolsó feltöltés -
A hivatalos fórumról, ezen felnevettem :D
-
Solt #48201 A stílus miatt akadok ki... ne nézzen hülyének, csak ennyi lenne az elvárásom. :)
Na igen... a remény hal meg utoljára... vagy a sejtszintű enzimműködés, már nem emlékszem! :D -
...mint Oleg volt... -
Ilja sokszor közlékenyebb és normálisabb mint Oleg, ezért csak részben értem hogy miért fújtok rá. :) Igazából az a legnagyobb baj, hogy ígérgetésekkel már nagyon tele van a padlás és már senki sem reménykedik a csodában. Azért hátha, a jó öreg Il-2 is hogy kinőtte magát az évek alatt. -
OK:) -
Jut eszembe Laca, közös barátunknak kérnék egy noszogatást kedden, jövő péntekig kapott határidőt a fizetésre, amibe beleegyezett. Csak hogy érezze a törődést. Ph-n írj rám légyszíves és privátban elküldöm mit írtam neki. -
Solt #48196 Ezt én értem, csak akkor fogalmazza meg úgy, hogy ne faragjon mártírt magából! Mindennek van határa... -
Én könnyen beszélek, mert a CoD-ban repült időm még mindig nincs 10 óra, éppen ezért a hibái sem tűnnek fel annyira.
Az időmet a DCS: A-10C-nek és a BF3-nak dedikálom mostanában. :) Egyébként van két Cliffs of Dover kódom, csak még nem volt energiám összeszedni a nyereményjáték kérdéseit. :) -
Tom!
Semmi bajom avval (lévén valóban réteg játék)
hogy csúsznak ,újraírják stb. Kérjenek elnézést a szarkupac játékuk miatt és elnézzük.
De nekem ne jöjjön avval senki,hogy ingyen dolgoznak.
Ha nem éri meg ne csináljanak szimet. Nem fogtak a fejükhöz puskát gondolom.
És mi tehetünk arról,hogy nem veszik a játékot? Ha jó lenne azért lenne bevétel.
Gondolom.
Ha én szar munkát csinálok ,max elhajtanak a rákba nem hogy még pénzt adnak. Na mind1:) -
sakkay #48193 Inkább nem is írok semmit.
-
Ők sem gondolták, hogy ennyi ideig tart, a végén pedig kényszerűségből adták ki.