91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
otiq #48271 A steamen most van 2 szén darabom. Ez mi? -
otiq #48270 Attól mert újonnan telepített a windows még nem kerül automatikus fel a friss catalyst driver. Az AMD-sek most a 11.12-es verziónál tartanak.
Ha 64 bites a win7 akkor itt a link hozzá.
-
AMD Radeon HD 6950! A Win7-em is csak egy hetes, így a legújabb driver van fent...
#48268: köszi, kiprószálom. A verzió akkor a legújabb... :) -
otiq #48268 Ha ezt a számot látod (1.05.15950) a játék főmenüjében jobb oldalt lent, akkor a legfrissebb a verziód van. A steam automatikusan letölti az újakat, bár most nagyon le van terhelve az akciók miatt. Sokszor nekem is mindenféle hibát ad a steamben kattintgatásra.
A videókártyád beállításaiban, a 3d résznél állíts vissza alapértelmezettre mindent. (atinál catalyst, nvidia-nál az nvidia vezérlőpultban) -
Videó kártya driver. Milyen a vga- d? -
Tegnap telepítettem a játékot. Elvileg a legújabb patch is lejött benne? Ha nem, honnan a búbánatból lehet leszedni? A Steamben elég idiótán vannak a dolgok, mert van a NEWsban update leírás, de letöltés...??? Azt honnan? Nem értem :( (milyen driver-re gondolsz?) -
otiq #48265 Driver. Tegyél alapra mindent és szedd le a legújabbat. -
Szerintetek ez a gigsz mitől lehet? Eredeti dobozos COD van meg, de az update-k nem akarnak automatán felkerülni a játékra. A Steam meg eléggé...pffffff!!! Vagy hogy a fenébe lehet updatelni, mert ez még a nyers COD... (Win7 64b) -
Valami biztos megvolt már, ami mellé ajándékba járt. :) -
otiq #48262 A steamen bekerült az ajándékokba nekem a half-life episode two. Érdekes, mert ezt nem tettem be a kívánság listámra. -
Szia!
Én úgy tudom, hogy törlődik, még a controls beállítások is. -
PanzerRommel #48260 sziasztok
forgotten battlest játszom és az a kérdésem h ha megváltoztatom a karakterem hívójelét, akkor törlődik minden amit addig vele összehoztam?
előre is köszi -
2 hét.:) -
Nem. -
kri1219 #48257 Nem hittem volna, hogy valaha is lesz még hír a patchről:) Azt nem tudni mikor jön ki? -
Sokban elmarad és nem is egy kategória, itt van némi olvasnivaló, a végén videók is vannak. -
Shad01 #48255 A Cliffs of Dover is akciós: 16.99€
IL-2 Sturmovik: 1946: 3.39€
(A steam főoldaláról az IL-2 1946-ot hozza be.) -
artivizsla #48254 A Wigs of Prey mennyiben marad el a COD mögött, grafika és működés terén ?
IL2/1946 esetében, ha már meg van valakinek a crack-elt változat, miről marad le a steam-es változathoz képest ? -
Kösz Uraim! :) -
Glo #48252 16.99€, még 27 órán keresztül. Ez amúgy 66%-os leárazás. -
otiq #48251 A Steamen ma il-2 sorozat akciós. A képen rajta van a Cliffs of Dover de ha rákattintok csak az 1946 jön be. Valószínüleg érzékeli, hogy megvan a Clod, így nem tudom megnézni mennyibe kerülne akciósan. -
-
Köszi! :) -
WINGS OF PREY Steamen 75%-os leárazással megvehető. Jelenleg 4 Euró az ára. -
Zoli105 #48247 No végre egy normális olasz földi hadsereg lesz ! :) nem csak átskinezett német és magyar tankok ! :) (bár mostmár egy két magyar tankot is betolhetnánek + amit hiányolok az a Persing a jenkiknél ! ) -
Il-2 1946 4.11m kézikönyv előzetes. -
Solt #48245 Áldott, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Johann Wind #48244 "Szintén nemhivatalos futballmeccset játszottak 1914 karácsonyán, a színhely pedig az első világháború frontvonala volt. A brit és a német hadsereg hetek óta nézett farkasszemet egymással, lövészárkokba ásva be magát, ám december 24-én a felek nem a háborúzással voltak elfoglalva. Mindkét oldalról karácsonyi dalokat lehetett hallani, majd lassan és óvatosan előmerészkedtek az árkokból a senki földjére, hogy ha csak karácsony idejére is, de ne a fegyverekkel válaszoljanak egymásnak.
A korabeli jelentések szerint a barátkozás több helyen is focizásba torkollott: "A labda a német oldalról jött, és azt hiszem, több százan vettünk részt a játékban. Mindenki élvezte a dolgot: nem volt játékvezető, az eredmény sem számított" - emlékezett vissza 1983-ban az egyik résztvevő. A karácsonyi fegyverszünetnek több könyv és film is emléket állított, Paul McCartney pedig 1983-as karácsonyi dalának, a Pipes of Peace, azaz Békepipák című nótának a klipjében dolgozta fel az eseményeket."
A videót érdemes megnézni és meghalgatni.
-
artivizsla #48243 Egy kis csomag még a vadászokból.
P-40
Macchi C.202
P-39 Aircobra
A6M Zero
Lagg Fighters -
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
artivizsla #48241 Az utolsó előtti csomag került feltöltésre a TS/Luftwaffe mappába, amolyan karácsonyi ajándék gyanánt. Még egy adag lesz, csupa vadászgéppel, csak nem akar lejönni az utolsó füzet.
Luftwaffe bombers
PBY Catalina
SBD Dauntless
Pe-2
IL-4
S.M. 79
-
Zoli105 #48240 Amit linkeltem vidit ! :/ Nem engedi hogy egy videót is betegyek a "videó beszúrás" opciónál !:( -
artivizsla #48239 A négyüteműnél is szoktak a benyába is rakni a slick-ből. Nekem wartburgom volt, ha én kevertem hozzá az anyagot, 140-nél még volt egy negyed gázom. Hogy mennyi lett volna a végsebesség, sose tudtam meg, mert 140-nél az autópályán nemhogy a kormányt, még a fejemet sem mertem megmozdítani, hogy a műszerfalra nézzek, mindig az volt az érzésem, hogy mindjárt kezd emelkedni a gép.
Egyébként Kellemes Karácsonyi ünnepeket az egész csapatnak !!!
-
Mi maradt le? -
A pesti gyerekek azóta sokkal több káros füstgázt szívnak függetlenül attól hogy a mai benzin ólommentes.
Boldog Karácsonyt! -
Zoli105 #48236
Ez lemaradt ! :) -
Zoli105 #48235 JJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHUUUUUUUUU
HOHOHOHOHO BOLDOG KARÁCSONYT !
-
Hát ez k*rvanagy!
A nagy fehér vinnyog, mert füstöl a Trabuár.
Aszongya' a szerelő: "kell egy alapos szerviz". Mi a csudát szervizelnek egy trabin?
Aztán meg az ólommentes .:) Hol éltek ezek? Az ólommentes kinyírja a trabit, ólmozotthoz tervezték a blokkot. Egyébként a sz@r Áfor-os keveréktől füstöl, meg mert a nagy fehér nem parkettázta eleget.
Aztán jön a slussz poén, Taki-bácsi (nyugodjon békében) Slick-ezi a Trabit. Jókat nevettem :)
-
Indi69 #48233 szeretetben gazdag, békés karácsonyt mindenkinek -