91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • otiq
    A steamen most van 2 szén darabom. Ez mi?
  • otiq
    Attól mert újonnan telepített a windows még nem kerül automatikus fel a friss catalyst driver. Az AMD-sek most a 11.12-es verziónál tartanak.
    Ha 64 bites a win7 akkor itt a link hozzá.
  • spyy55
    AMD Radeon HD 6950! A Win7-em is csak egy hetes, így a legújabb driver van fent...

#48268: köszi, kiprószálom. A verzió akkor a legújabb... :)
  • otiq
    Ha ezt a számot látod (1.05.15950) a játék főmenüjében jobb oldalt lent, akkor a legfrissebb a verziód van. A steam automatikusan letölti az újakat, bár most nagyon le van terhelve az akciók miatt. Sokszor nekem is mindenféle hibát ad a steamben kattintgatásra.
    A videókártyád beállításaiban, a 3d résznél állíts vissza alapértelmezettre mindent. (atinál catalyst, nvidia-nál az nvidia vezérlőpultban)
  • Her Laca
    Videó kártya driver. Milyen a vga- d?
  • spyy55
    Tegnap telepítettem a játékot. Elvileg a legújabb patch is lejött benne? Ha nem, honnan a búbánatból lehet leszedni? A Steamben elég idiótán vannak a dolgok, mert van a NEWsban update leírás, de letöltés...??? Azt honnan? Nem értem :( (milyen driver-re gondolsz?)
  • otiq
    Driver. Tegyél alapra mindent és szedd le a legújabbat.
  • spyy55
    Szerintetek ez a gigsz mitől lehet? Eredeti dobozos COD van meg, de az update-k nem akarnak automatán felkerülni a játékra. A Steam meg eléggé...pffffff!!! Vagy hogy a fenébe lehet updatelni, mert ez még a nyers COD... (Win7 64b)
  • Sanyo
    Valami biztos megvolt már, ami mellé ajándékba járt. :)
  • otiq
    A steamen bekerült az ajándékokba nekem a half-life episode two. Érdekes, mert ezt nem tettem be a kívánság listámra.
  • acidrain
    Szia!

Én úgy tudom, hogy törlődik, még a controls beállítások is.
  • PanzerRommel
    sziasztok

forgotten battlest játszom és az a kérdésem h ha megváltoztatom a karakterem hívójelét, akkor törlődik minden amit addig vele összehoztam?

előre is köszi
  • Her Laca
    2 hét.:)
  • Sanyo
    Nem.
  • kri1219
    Nem hittem volna, hogy valaha is lesz még hír a patchről:) Azt nem tudni mikor jön ki?
  • Sanyo
    Sokban elmarad és nem is egy kategória, itt van némi olvasnivaló, a végén videók is vannak.
  • Shad01
    A Cliffs of Dover is akciós: 16.99€
    IL-2 Sturmovik: 1946: 3.39€
    (A steam főoldaláról az IL-2 1946-ot hozza be.)
  • artivizsla #48254
    A Wigs of Prey mennyiben marad el a COD mögött, grafika és működés terén ?

IL2/1946 esetében, ha már meg van valakinek a crack-elt változat, miről marad le a steam-es változathoz képest ?
  • Sanyo
    Kösz Uraim! :)
  • Glo
    16.99€, még 27 órán keresztül. Ez amúgy 66%-os leárazás.
  • otiq
    A Steamen ma il-2 sorozat akciós. A képen rajta van a Cliffs of Dover de ha rákattintok csak az 1946 jön be. Valószínüleg érzékeli, hogy megvan a Clod, így nem tudom megnézni mennyibe kerülne akciósan.
  • acidrain
  • Sanyo
    Köszi! :)
  • mijki
    WINGS OF PREY Steamen 75%-os leárazással megvehető. Jelenleg 4 Euró az ára.
  • Zoli105
    No végre egy normális olasz földi hadsereg lesz ! :) nem csak átskinezett német és magyar tankok ! :) (bár mostmár egy két magyar tankot is betolhetnánek + amit hiányolok az a Persing a jenkiknél ! )
  • Sanyo
    Il-2 1946 4.11m kézikönyv előzetes.
  • Solt
    Áldott, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • Johann Wind
    "Szintén nemhivatalos futballmeccset játszottak 1914 karácsonyán, a színhely pedig az első világháború frontvonala volt. A brit és a német hadsereg hetek óta nézett farkasszemet egymással, lövészárkokba ásva be magát, ám december 24-én a felek nem a háborúzással voltak elfoglalva. Mindkét oldalról karácsonyi dalokat lehetett hallani, majd lassan és óvatosan előmerészkedtek az árkokból a senki földjére, hogy ha csak karácsony idejére is, de ne a fegyverekkel válaszoljanak egymásnak.
    A korabeli jelentések szerint a barátkozás több helyen is focizásba torkollott: "A labda a német oldalról jött, és azt hiszem, több százan vettünk részt a játékban. Mindenki élvezte a dolgot: nem volt játékvezető, az eredmény sem számított" - emlékezett vissza 1983-ban az egyik résztvevő. A karácsonyi fegyverszünetnek több könyv és film is emléket állított, Paul McCartney pedig 1983-as karácsonyi dalának, a Pipes of Peace, azaz Békepipák című nótának a klipjében dolgozta fel az eseményeket."

A videót érdemes megnézni és meghalgatni.
  • artivizsla #48243
    Egy kis csomag még a vadászokból.

P-40
    Macchi C.202
    P-39 Aircobra
    A6M Zero
    Lagg Fighters
  • VO101Tom
    Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • artivizsla #48241
    Az utolsó előtti csomag került feltöltésre a TS/Luftwaffe mappába, amolyan karácsonyi ajándék gyanánt. Még egy adag lesz, csupa vadászgéppel, csak nem akar lejönni az utolsó füzet.

Luftwaffe bombers
    PBY Catalina
    SBD Dauntless
    Pe-2
    IL-4
    S.M. 79

• Zoli105
    Amit linkeltem vidit ! :/ Nem engedi hogy egy videót is betegyek a "videó beszúrás" opciónál !:(
  • artivizsla #48239
    A négyüteműnél is szoktak a benyába is rakni a slick-ből. Nekem wartburgom volt, ha én kevertem hozzá az anyagot, 140-nél még volt egy negyed gázom. Hogy mennyi lett volna a végsebesség, sose tudtam meg, mert 140-nél az autópályán nemhogy a kormányt, még a fejemet sem mertem megmozdítani, hogy a műszerfalra nézzek, mindig az volt az érzésem, hogy mindjárt kezd emelkedni a gép.

Egyébként Kellemes Karácsonyi ünnepeket az egész csapatnak !!!
  • Willenbrock
    Mi maradt le?
  • Willenbrock
    A pesti gyerekek azóta sokkal több káros füstgázt szívnak függetlenül attól hogy a mai benzin ólommentes.
    Boldog Karácsonyt!
  • Zoli105

Ez lemaradt ! :)
  • Zoli105
    JJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHUUUUUUUUU
    HOHOHOHOHO BOLDOG KARÁCSONYT !
  • acidrain
    Hát ez k*rvanagy!

A nagy fehér vinnyog, mert füstöl a Trabuár.
    Aszongya' a szerelő: "kell egy alapos szerviz". Mi a csudát szervizelnek egy trabin?
    Aztán meg az ólommentes .:) Hol éltek ezek? Az ólommentes kinyírja a trabit, ólmozotthoz tervezték a blokkot. Egyébként a sz@r Áfor-os keveréktől füstöl, meg mert a nagy fehér nem parkettázta eleget.
    Aztán jön a slussz poén, Taki-bácsi (nyugodjon békében) Slick-ezi a Trabit. Jókat nevettem :)

• Indi69
    szeretetben gazdag, békés karácsonyt mindenkinek
  • Her Laca