91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #48351 még én is az 1946-ot repülöm. Úgyhogy alkalomadtán kedvem van bármire. -
artivizsla #48350 Mondjuk, becsületére legyen mondva, a családjából egyedül ő nem volt börtönben és rendezett a családi körülmények között él, a gyereke meg fociakadémiára jár. Itt a cégnél már áttoltuk az emelőgép, gázkezelői és targoncavezetői tanfolyamon is, úgy hogy mondtuk is neki, hogy jól rá fogsz bakszni ha innen kirúgnak, mivel túlképzett cigány vagy és így már nem fognak felvenni sehová. -
Nagyon tudnak vetíteni. -
artivizsla #48348 Van egy hasonló származású kollégám, aki a 8. osztályt a seregben fejezte be. Ha valamit alá kell íratni vele, akkor egy jelet kell odatenni neki, mert "nem" látja jól szemüveg nélkül, hogy hol kell aláírni. Fizetés után sokáig egyből jött panaszkodni, kezében a bérpapírral, hogy nem jól számoltuk el neki a túlórát, aztán egyszer amikor már nagyon kezdtem unni, mondtam neki, hogy: Jani, bazd meg, legalább ne fejjel lefelé tartsd már a bérpapírt, mert így még én sem tudom elolvasni, hát még te. Azóta nem reklamál. Mondjuk, azt állítja, hogy otthon ő a főnök és a neje, aki egy két nyelven beszélő magyar nő, nélküle nem vehet ki a számlájáról pénzt, de amikor kérdeztük, hogy mi a PIN kódja, azt sem tudta, hogy mi az. -
Az CoD orosz frontos folytatásáról van valami újdonság,meg fogják csinálni? -
Lacusch69 #48346 Mit tudod te azt, hogy mekkora ablakuk van otthon...
-
Az M1 en hiradóban nyilatkozott egy petárda árús név szerint Lakatos Edit (miért csak a kissebség árul ilyet? ) és azt mondta,hogy nagyon széles a spaletta. Lefordultam a székről.:))) -
No lehet nem leszek népszerű az orosz játékosok körében:))
Atagon a gyökerek mindenre lőttek ami a földön volt ,a le és felszálló gépekre egyaránt.Hál istennek megúsztam,de kezdett tele lenni a tököm,és megírtam,hogy ez a viselkedés forma nem úriemberhez való. Alambas a főkolompos csak vigyorgott ezen( általában ciril betűkkel kommunikál),erre írtam,hogy persze nem csodálkozom,mert az orosz pilótáknak nem volt sajátjuk az úriember viselkedés formája,lévén muzsikokból lettek ,így nem is nehezményezem nagyon:)
Mondjuk erre kilépdeltek páran alambas is,többen röhögtek.
-
Solt #48343 Rendben Uram! Köszönöm... :) -
Írd meg mikor jó neked és összehozzuk. Nálam ,nálad , ahogy tetszik,oszt kiderítjük a kideríteni valót. Én a lapodra gyanakszom amúgy. -
Remélem érdekel még itt valakit a régi Il-2. Szóval, SG szobába, Il2 Mods for UP3 mappába feltöltöttem, egy effekt módot és egy hang módot.
Hang mód:
- kicsit jobbak a hangok mint az eredeti játékban, érdemes kipróbálni
- össze akad az effekt módommal
Effekt mód:
- nagyon-nagyon szép effektekkel rakja tele a játékot, jóval szebb lesz tőle
MINDKETTŐ MŰKÖDIK UP3-AL! -
Solt #48340 Én is arra gondoltam, hogy januárban kellene csinálnunk egy "próba" napot! :)) -
Nyertem egy szenet a steamen:) Köllött mint egy falat kenyér. 
-
Ki kéne próbálni másik lapban. Ha van rá ingerenciád ,én január közepéig szabad vagyok,ha gondolod átcipelem a vasat hozzád egy próba elejéig.
Egy cata telepítést kibírok:)) -
Solt #48337 Giga P67-UD5-B3
Most az játssza, hogy az egyik gpu csak 700mhz-n megy, a másik meg a rendes, 830-s értéken... És mindezt úgy, hogy az égvilágon semmi változás nem volt... még winfos frissítést sem tettem fel...
A következő tapaszig hanyagolom, mert csak szétkúrja az egyébként is labilis idegrendszerem... -
Milyen az alaplapod? -
Solt #48335 Neeem... ezeket már próbáltam. Eddig semmi baja nem volt... már letiltottam a cpu-n is minden extra energiagazdálkodást, meg plusz szálakat, de totál meghülyült az egész...
( videó szarságot is kivettem ) -
Feró Flex #48334 -
artivizsla #48333 Holnap megyek az "ÉG Urai" újság raktárába, ha esetleg valakinek kell megnézni valamit, írjon. Addig is emlékeztetőül a főoldalukról :
Kedves Olvasóink!
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Harcjárművek 26. kiadványunk: Steyr 1500/A01 + 2cm Flak 38 - 1943, az Ég Urai, Harci Repülőgépek 21.: Hawker Hurricane Mk IIB, a Tűzverdák 16.: Iveco AF Combi - 1998, a Mozdonyok Világa 7.: CP1200 (portugál széria 1200) - 1961 és a Legendás Autók 6.: Ford Capri - 1969 -- 2011. december 30-án, ill. december 31-én jelenik meg.
A Páncélosok, a Harcjárművek, a Harci Repülőgépek, a Tűzverdák, a Mozdonyok Világa és a Legendás Autók című kiadványaink megvásárolhatók: a Hadtörténeti Múzeumban (1014 Budapest, Tóth Árpád sétány 40.), a Tigris Tank Könyvesboltban (1043 Budapest, Munkásotthon u. 14-16., bejárat a Mártírok útjáról, nyitva tartás: hétköznap 10-18 óráig, szombaton 9-13-ig, tel.: +36-30 57 50 709); a Kossuth téri metróállomáson működő Kékesi Könyvesboltban (nyitva tartás: hétköznap 10-19 óráig, tel.: +36-1 460 37 22) és 1103 Budapest, valamint az Újhegyi út 5. szám alatti NiT Hungary raktárában, előzetes egyeztetés után (nyitva tartás: hétköznap 8.30-15.30 óráig, tel.: +36-30 269 86 38). -
Jut eszembe. Átírtad a videónak a nevét,hogy kezdéskor ne játssza le?
Mert ott voltak valami anomáliák ha jól tudom . -
Zoli105 #48331 Én benne vagyok Mester ,mehetünk :) -
Az FSX-hez vannak Red Bull versenypályák,nem könnyű hiba nélkül lerepülni őket. -
Nem CF probléma ez? Nem tudom ,csak találgatok,de nekem annak tűnik.
Próbáld meg (asszem lehet),hogy csak az egyik magot engedélyezed és akkor olyan mintha egy sima 6950-70 mittodomén lenne. -
Nem:)) -
Mi van "Maláj Tigris"? Unatkozol? :) -
Solt #48326 Kiszedtem a pipát, oszt letöröltem mindent... kíváncsi vagyok... :) -
messerharcos #48325 Tudom hogy itt mán nem sok divatja van a jó öreg zil-2-nek, de azért megkérdezem, emlékeztek mikor letöltöttünk egy ilyen baszott gonosz akadálypályát ami darukból volt felálitva és versenyeztünk?:) Ott voltunk sokan. Nem lenne kedve a társaságnak valamikor valami hasonló akcióra?:) -
"Internetre" ment bizonyos dolgokat, amiket egy másik gépen nem szeretnél beállítani, vagy valami ilyesmi. -
Solt #48323 Kiirtom teljesen, mert olyan dolgokat csinál, amitől már égnek áll a hajam. Most a legújabb az, hogy megfelezi az fps-t... és nem tudok rájönni, hogy miért... -
Solt #48322 És ez a steam felhő? Az miket tárol? -
brendon566 #48321 illetve van mág valaki aki 460-al játszik (azt hiszem) full hd-ban -
brendon566 #48320 Most vettem egy gtx 560-at, ez kell neki legalább, ha hd-ben szeretnél játszani, és gondolom akkor nem is alacsony grafikán :) 2giga ram szerintem megteszi, s valami ócskább 4 magos processzor. -
Egy a baj, il2-zni nem tudok met kitörik a nyakam ha a monitor elé ülök. Meg a freetracket sincs hová tennem..... De azér megpróbálnám....
A Rof-nak milyen konfig kell hogy 1920*1080-on simán menjen? Amíg nincs kész a clod, inkább Rof-oznék... -
Glo #48318 Győrben jól fizetnek, mi? Vagy kistáskában hurcolod kifele a TT Coupékat? :D -
Glo #48317 Nekem akkor volt ilyen gond, mikor az elülső USB-be dugtam a joy-t. Ha hátra dugtam, egy USB hosszabbítóval, akkor megszűnt. Valami áramellátási gond az oka, bővebben nem foglalkoztam vele, mivel megszűnt a probléma. -
De föl vitte a jó isten a dolgát:)) 32 ":XD Ammá valami. 

Ja és mindezt ágyból! Tudsz élni na.:) -
Én most egy 32 colos Tv-n gépezek (wireless egér + bill), és az ágyból fekve netezek. Apropó, Szepy pajtás, lehet hogy a napokban tudnék repkedni -
Miben mesterkedsz?:) -
Uninstall aztán meg kézzel törlöd a maradékot.
Ha nincs valami regisztri takarítód, akkor ott is kézzel kell rendet tenni. -
Solt #48312 Urak!
Hogy lehet megoldani, hogy teljesen törlődjön a játék? Teljesen szűz telepítést szeretnék...