91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Makettező topikban találtam ezt az oldalt,fogalmam sincs amúgy a dologról,csak leesett az állam amikor megláttam:) Embernek van türelme az tény.Na meg ügyes is de nagyon.
  • Relax99
    Lenyűgöző. A teljesen elkészültről van valami?, vagy félbe maradt projekt, kár lenne érte.

(Már csak azt kéne megtudni, hogy azokat az óriási csipeszeket és gyufaszálakat honnan szerezte)
  • LeonSilver
    Huhuuuuu bakker! Alfa holdbázis.... lestük mint az izé :D Meg az Onedineket is. Na meg a kuntakintét :D
  • PhantomAss
    az igen!
    nem ma kezdte a pályát...ehhez azért kell egy kis szabadidő meg némi fanatizmus :)
  • Her Laca
    Ezt nézzétek át ! Ez hihetetlen
  • Gundark 1 1
    Ja :) De most mikor adták, annyira szar hogy nézhetetlen. Lassú és vontatott. De emlékszem hogy be voltam rezelve attól a résztől amikor a szörny berántja az embereket és megeszi vagy összecsomagolja őket és kiköpi :)
  • Her Laca
    Talán az első scifi volt a tévében ,vagy pirx megelőzte ? Na erre már nem emlékszem. Ah ,boldog gyermekévek:)
    És ez ilyen jó is volt.

Mit találtam:)
  • Her Laca
    Marhaság. Full real módban kell kezdeni. Max a külső nézetet betenni .
    Először megtanulni tájékozódni,iránytű ,térkép,tereptárgyak segítségével ,és utána mehet a fight.
    Régi Il2 ben repülni amúgy is egyszerű mint a szög.
    Ennyit tudok mondani.
  • Johann Wind
    A többiek jól mondják.:)
    Kezdj normál módban vagy kezdj realisztikus módban és állítsd be a nézeteket, ikonokat úgy ahogy te szeretnéd.
    Próbálgasd, kísérletezz.:)
  • LeonSilver
    off

Elhunyt az Orion űrhajó női parancsnoka

Gyerekként nagyon szerettem a filmet. Mai Star Wars-hoz szokott szemünknek már kissé avitt..

on
  • tothgyorgy
    Boldog új évet mindenkinek!
    Mondhatnám boldog új gépet.
  • PhantomAss
    én azt ajánlom hogy a repmodellhez és a repülőgéphez/fizikához kapcsolódó beállítások mindenképpen legyenek bekapcsolva, a nézetekkel, ikonokkal meg úgy variálsz ahogy neked kényelmes
    még így is elég egyszerűen repülhető ha kicsit gyakorolsz, szóval nem igazán érdemes butítani
  • kri1219
    Normálba szerintem ne repüljön, ha kívülről akarja látni a gépeket akkor vegyen fel tracket. Nagyon hozzá lehet szokni a könnyített dolgokhoz, és ez nem jó.
  • mijki
    Hát a realistic módban, tényleg úgy repülsz mint a valóságban. Csak pilótafülkében vagy, nem használhatod a külső nézetet. A térképen nem látod hol vagy, hol vannak a többiek. Tudni kell, merre mész. Nincsenek ikonok, folyamatosan vizslatni kell az eget, mikor látod meg az ellenséget. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Normál módban ezek nincsenek. :D

Hogy hogyan jobb játszani? Szerintem először repülj normálba, majd ha egy kicsit jobban megszoktad a játékot, válts realisticre.
  • PanzerRommel
    sziasztok

boldog új esztendőt és sok sikeres bevetést mindenkinek:)
    egy kérdés: Forgotten Battles-t hogy jobb játszani, realistic vagy normal módba inkább, egyáltalán mi a jellemző különbség?
    bocs ha hülye a kérdés még kezdő vagyok
    előre is köszi
  • bettly
    En nagyon koszonom a segitsegeteket, ugy fogom csinalni
  • hetti
    a lényeg annyi hogy 1680 * 1050-es felbontásban használd.
  • repvez
    ugyan az mint az LCD tehát itt neked az 1680x1050 es felbontást kell használni mindenben ami nem birja el ott a részletességen vegyél vissza ne a felbontáson.
    A régi nagy monitoroknál lehetett variálni a felbontáson képromlás nélkül ezeknél már nem.

Ugyhogy ne félj használd a gépet nem lesz baja.
  • bettly
    LG-monitor 22' pontosabban FLATRON W2234s nem tudom mennyire tft - mit is jelent ez?
  • repvez
    Ha tft monitorod van ott nincs max meg min felbontás ott egyféle van és mindig azon a felbontáson használd, mert anélkül a feliratok és egyéb részek romlanak minöségben.Ha nem birja a géped a játékot akkor a részletességen vegyél vissza mint a felbontáson.
    A kártya meg nem fog tönkremenni ha nem melegszik és nem tuningolod a gyári értékeit.Elöbb fogod lecserélni az egész gépet minthogy tönkremenne a kártya .
  • bettly
    a ;huzzam vissza; -ezt egy kicsit el magyaraztam , vagyis nem maximum rezolucio[1680x1050], hanem lennebb allitom a jatekban peldaul 1440x900 -en hagyom hogy menjen a jatek de igy nekem nem szep a kep,,,,,,,,nem ertek en a tunningolashoz
  • VO101Tom
    Köszi, megnézem ezeket a Defis cuccokat akkor.
  • bettly
    A monitorom max. rezolucioja 1680x1050 ,es ezt allitom szinte minden jateknal, van mikor 1600x1024-t allitok es termeszetesen a jatekben high vagy very high kep minoseget igy nagyon ok minden, mast nem csinalok,,,,csak mar aggodtam hogy nem lessz hosszas eletu a kartyam ,vagyis a haverem szerint mert maximumon kihasznalom, A szamito gephez annyit ertek hogy be kapcsolom es jatszom,szegyen ide oda ,,ez van, nallam o a masodik felesegem, az elso felesegem szerint, Az IL-2-ot rendes normal felbontasban jatszom 1280x ...tudja a tokom de jo igy ,de jatszom meg mas jatekokat is , most a Wings of Preyt nyomom....koszonom
  • bettly
    Kosz Laca
  • hetti
    az az igazság hogy vga-t huzni nem sok értelme van nem ugy mint a procinak ha lassu egy játék adott beállitáson nem fogsz csodát tenni a vga huzásával
    a gt430 egy nagyon alap vga kb annyira jo a játékok terén hogy mégsem egy integrált kártyád van de a régi il2-nek nem is kell nagyon jo vga
    amugy nem nagyon értem hogy mit irtál.... s ha nem vagy jártas a huzásban akkor nem is ajánlom a tuningot
    a gagyi képre meg gondolom az a magyarázat hogy nem a monitorod nativ felbontásában használod nézzél utána hogy mi a felbontása a panelnak s abban futtasd a játékokat
  • Her Laca
    Semmi baja sem lesz . Ha bírja akkor használd azokon a beállításokon. Hardveresen nem húztad ,így garantáltan nem csinálsz kárt.
  • bettly
    Szevasztok. Gyerekek egy idiota kerdessel jovok , van egy 1Gb GT-430 video kartyam ,minden jatekot max. futtatok 1690x1050 high vagy very high beallitassal. Van egy minden tudo haverem mar reg stresszel hogy igy ;le gyilkolom rovid idon belul lesutom a video kartyat es huzzam vissza. Ma uj beallitassal 1440x900 normal , egy olyan jatek mind a Wings of Prey meg a COD Modern Warfare3 eleg gagyi kepet adott a 22; LG monitoron. A helyzet az hogy en nem ertem magam a gephez ,ezert kerem a segitseget itt hogy tenyleg igy van e, en annyit tudok hogy csak ennyire futotta , egy jobb video kartyat kaptam , es a regihez kepest en nagyon meg vaagyok elegedve foleg a keppel.....na most mar allitsak lennebb mindent , legyen egy szar kep minoseg , hogy vigyazzak a kartyamra , ezt mar a fene erti....legalabb is igy gondolja valaki, hat koszonom elore is a vallaszokat

• PhantomAss
    ilyen majd mindegyik androidos telefonon alapból van
    dlna ha rákeresel
    nekem is volt defy, és azon is volt vmi alapból, tudom mert pl azzal játszotam le zenéket a wifin keresztül
    most egy se live-m van, azon is van ilyen progi alpból
  • hetti
    megosztani egy könyvtárat a hálozaton s egy commanderral rájanézni a készülékröl (cifs manager,astro)? ahogy utánaolvastam mindenki máshogy csinálja.....
    stream
    pl
  • hetti
    B.Ú.É.K.
  • Zoli1O5
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek ! :)
  • VO101Tom
    /off
    Laca (vagy más, aki androidos telót használ)! Te sok progit szedegettél le már a Defihez, nem futottál bele olyanba, ami azt teszi lehetővé, hogy a wifis routeren keresztül a PC-re kapcsolódva, arról játsszak le fájlokat? Amolyan házi media szervernek használva videót, zenét, e-bookot? Nyűgös mindig másolgatni ezeket, és olvastam régebben, hogy ez megoldható, csak épp progit nem találtam még rá...
  • VO101Tom
    *vagytok
  • VO101Tom
    Ja, akkor passzolom. Ha fent vagyok legközelebb, akkor kérdezz rá.
  • Her Laca
    De a repült küldetések benne vannak,azok frissülnek. Végül is mind1 csak furcsa volt ,másoknak mutatja.
    Biztos haragszanak rám:))
  • VO101Tom
    Ne hőbörögj :) Időszakonként frissít, a fejlécben ott a dátum mettől meddig mutatja a statisztikát. Majd bekerülsz, várj egy kicsit.
  • artivizsla #48516
    Nagyon jó a letöltött új Compare program. Szereztem hozzá egy jó kis leírást is és nagyon élvezetes a gépek összehasonlítása. Jól látom, hogy a kékek közt a két "favorit" a Messzer G2 és az A4-es fóka?
  • messerharcos
    Boldog újévet mindenkinek!
  • Her Laca
    No akkor itt a 2012 es esztendő:)
    Rögtön hőbörgéssel kezdem:)
    Tegnap Pogiékkal jó sokáig repkedtünk (lévén semmi értelmes elfoglaltságunk nem volt:XD ) és azt vettem észre,hogy bár leirtottuk a komplett angelus légierőt ,de az ATAG statisztikájában ez nem mutatkozik.
    Nem értem ,már arra is gondoltam,hogy AI-t nem számol,üsse kavics ,de személyesen lőttem le jó pár humán vadászt,akik vagy PK-t kaptak,vagy nem tudtak kiugrani,kilépni. És azt sem mutatja. Szóval nem értem:)
  • artivizsla #48513
    Szia Tom ! Ma már tiszta fejjel átgondolva, igazad volt, Héregen van a műhely, nem Tarjánban. Az Earth-on még a műhelyt is megkerestem, már biztos, hogy bennem maradt meg rosszul az emlék. Mentségemre legyen mondva, hogy Tarján után következik egyből Héreg, de valamiért bennem Tarján maradt meg. Legalább jó apropó arra, hogy 12 év után megint ellátogassunk arrafelé, mert egyébként nagyon szép vidék.