91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Steamen keresztül indítod nyilván.
Van egy olyan opcio,hogy a filek épségének ellenőrzése vagy mi azt futtasd le hátha valami rosszul települt.Utána autómatikusan kijavítja. -
Fogalmam sincs ki ez,de hogy nem Rudel az makdnem biztos:) -
zmok #48630 A Világ legjobb csatarepülője. -
zmok #48629 Hans Ulrich Rudel
-
Akkor most én:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
medve555 #48627 Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Lehet, hogy lejárt lemez, de nem bírom elindítani a Cliffs of Dovert. Majdnem 100 %-ig betölt, aztán leáll. Ha nem muszáj,nem mennék a Steam-hez. Van megoldás? Előre is kösz! Medve -
zmok #48626
Benéztem!!!
-
Szerintem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erich Hartmann
-
zmok #48624 H.J.M.
-
Ki van a képen ? :)
-
artivizsla #48622 Jobban kedveltem anno, mint Koko-t és sajnálom is, hogy a sportpályafutása ilyen véget ért, beleértve a német időszakot is, ezért is tartom méltatlannak hozzá, hogy a médiában kezdi ilyenformán sajnáltatni magát. Én csak ezen rágtam be, nem a pénztárcájában akartam kotorászni és azt sem vitatom, hogy megdolgozott a pénzéért. Egyébként, ugyan ez igaz az összes celebre és más ismert művészemberre, akik alkalomadtán telesírják a médiát, hogy milyen szarul megy nekik.
Egyszer Hofi mesélte el egy interjúban, hogy a '70-es és '80-as években a Koós Janival ők voltak a haknikirályok az országban. Annyi pénzt hakniztak össze, hogy nem tudtak már mit kezdeni vele. Először a Koós vetette fel, hogy vegyenek egy telket Visegrádon, hogy fogyjon a pénz, majd építettek rá házat is, de a pénz csak nem akart fogyni. Az OTP-be nem akarta bevinni, mert hülyén nézet volna ki abban az időben ekkora összeg, főleg ahhoz képest, amiről a műsorai szóltak. Ekkor már mercije volt sofőrrel és kitalálták, hogy majd a visegrádi házikó pincéjébe, egy cipősdobozba teszi el a fölösleget, mert otthon nem akarta már tartani. Ősszel kivitte a pénzt, de tavasszal, amikor ment érte, az egerek szétrágták mindet. 1,5 milla volt és mindez a a '80-as évek tájékán. Mondjuk, ő legalább nem panaszkodott és volt bátorsága mindezt elmondani. -
Johann Wind #48621 Sztem nem a sportolóink pénzügyeivel és életmódjukkal/körülményeikkel kellene foglalkozni, hanem mondjuk a politikusokéval.
Madár legalább "megdolgozott" azért, hogy így éljen. -
Ma 17.50 Filmmúzeum . A leghosszabb nap. -
Ez a régi honlapjuk. A fórum is a régi amit Tom linkelt.Majd kiderül mi is a helyzet. -
artivizsla #48618 Más. Azért kíváncsi lennék, hogy az összebokszolt 100 millás apanázs után, miért kell bepánikolni, ha pár hónapig nem érkezik újabb zsé a számlára? Lehet, hogy át kell írni a klasszikust :"..A kaviárt is kaviárral eszem..."
""Nem tagadom: most, hogy már hosszú ideje nincsen bevételem a mérkőzéseimből, bizony nekünk is össze kellett húznunk a nadrágszíjat. Az elmúlt években felhalmozott tartalékokból élünk, de ez nem mehet a végtelenségig" - idézi Madárt a hírportál.
Erdei családja most próbál lefaragni a kiadásokból, "Jobban odafigyelünk, hogy ne költsünk felesleges dolgokra. Például nem voltunk nyaralni, de a mindennapi kiadásokat is át kellett nézni. Visszavettem a telefonálásból és a furikázásokból." -
artivizsla #48617 A legújabb compare-ban két K14-es van. Egy HSFX 4.0-ás és egy HSFX 5.0-ás. Ha az utóbbihoz nézi a C3-at, akkor jobb a C3, de ha a HSFX 4.0-ás K14-hez, akkor viszont a sima K14-es a jobb. A HSFX 5.0-ban lehet, hogy valamit nagyon elszámoltak, mert az szerint a max. vario az 12 m/s, míg a HSFX 4.0-ban 22 m/s. -
artivizsla #48616 Peking egy kicsit a róka fogta csuka esetébe került, mivel felvásárolta az USA adósságát, így ha az euró után a dollárt küldik taccsra, akkor egy kis zsebpénz menni fog a levesbe, amit azért már ők is meg fognak érezni. Ott is kezdenek már nyekeregni az emberek, hogy a cirkusz és a kenyér mellé, egy kis korpalé is jól jönne már és ez nagyon jól látható volt nemrégiben, amikor felmerült, hogy Kína ad segélyt Európának, rögtön elkezdtek hüppögni az emberek, hogy kilóg a seggük a gatyából otthon és még ők adjanak segélyt a gazdag nyugati embereknek. Mondjuk, van is benne valami. A Szlovákoknál is kiverte a biztit, amikor be kellett dobni a közösbe egy kis lóvét, hogy segítsenek a görög nagybácsin, ahol a fizetések, még az osztrák szintet is meghaladták, ráadásul 25 év munkaviszony után mehetett is nyugdíjba a szegény állami alkalmazott.
Mondjuk, ha a londoni bukméker irodákban lehetne fogadni arra, hogy melyik ország olajvállalatai teszik majd rá a kezüket a líbiai olajvagyonra, azt hiszem szánok rá egy kis pénzt, mert túl nagy kockázat nem lesz benne. Valszeg, nem a MOL lesz az és itt még égő olajkutak sincsenek, mint Kuvaitban, mert ott is csak arra voltunk jók. -
Szepy2884 #48615 "Az USA-ban ki nyomtatja a pénzt? Hát nem a kormány, hanem egy bank, amit úgy hívnak köznyelven, hogy FED. Ő már azon is keres, hogy eladja a dollárt a kormánynak. Utoljára a Kenedy fiú akarta államosítani a FED-et, csak hát golyóval a fejben ez nem volt olyan egyszerű dolog."
Úgy ahogy mondod! Kadhafit is miért kellett olyan gyorsan eltenni láb alól? Mert nem kellett neki a xar dollár. Aranyat akart az olajáért.
Európát washington irányítja. washingtont pedig telaviv. De nem lesz ez így sokáig... Ott van Peking. -
Nemtom milyen compare-t nézel, az enyémben mindenben kicsit jobb a C3.
De pl a G-10 és a K-4 közötti különbség sokkal érthetetlenebb, G-10-hez képest az olyan mint egy repülő tégla. -
kri1219 #48613 Nem igazán értem miért előnyös ez, legalábbis a játékban sok hasznát nem látni ennek. Compare szerint a C3 rosszabbul fordul, emelkedik és 7000 alatt még lassúbb is a sima K4 nél, igaz minden értékben csak nagyon kicsit marad el. Lehet hogy nagy hülyeséget írok, de ez az üzemanyag szintetikus volt? Mert akkor értem, hogy mi volt az előnye a háborúban. -
A K-4 C3-asban DB 605 DCM hajtómű van, ami alkalmas a 100 oktános C3 üzemanyag használatára, ezzel a maximális teljesítménye 2000 PS. A 87 oktános B4 üzemanyagos hajtómű max 1800 PS-t tud (DB 605 DBM). -
kri1219 #48611 Lehet hogy hülye kérdés, de a 109K4 és a K4C3 között mi a különbség? Compare-ban nem láttam semmilyen téren hú de nagy különbséget? Igazából volt valami? Még 1: K4nél miért nincs az MK-nak lőszerszámlálója? -
artivizsla #48610 Nálam a főoldal is bejön. -
brutális rendőrségi hír -
azt tudom hogy a hurri nagyon érzékeny volt erre, kifejezetten tilos volt velük melegítés nélkül felszállni
és ha jól tévedek akkor a spitben is uaz a motor volt akkoriban -
Igen. A mesza kezelési utasításában le van írva hogy kell normálisan, motort kímélve bemelegíteni, viszont ha riadóztatják a gépeket, akkor csak beugrik a pilcsi, ráindítanak, és nyomja neki. Annyit kell ekkor figyelni, hogy a motor olajnyomása ne menjen 12 kg/cm2 fölé, akkor vissza kell szállni azonnal. De igen, lehet.
Hogy az angol gépeknek miért nem lehet nyomni, erről meg kellene kérdezni azokat, akik Merlint üzemeltetnek. De nem hiszem, hogy azok ennyire érzékenyek lennének a hideg indításra. -
artivizsla #48606 Itt a párja ! -
Passz.
A fórumuk közvetlenül elérhető: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=turulfeszek -
én már akkor is így éreztem amikor a játék kijött
kb ugyanolyan árkád mint a zil2 -
ÉS!
Hogy felkorbácsoljam a kedélyeket.:))
Különben kezdem unni a CLOD ot,mert szar.
Tegnap Hettivel beszélgettünk.
Nos nem értem ám ,hogy hol van az a kibaszott hú de komoly motorvezérlés.De komolyan.Klikkelhető műszerfal. Ja persze:)
Evvel hirdették is ha jól emlékszem .Bakker már ugye a gyújtás kapcsoló kezelését is kivették belőle. Árkád fos.:XD
De jobbat mondok. A Spitet,meg hurrit ,jó 3-4 percig kell berregtetni mire elindulhat vele az ember (nagyon helyesen amúgy),a messert meg csak cső gáz és irány az egyenes. Most akkor a Német acél ennyivel jobban bírja a hirtelen terhelést kérdem én? -
Mi van a 77 esek honlapjával?
Karbantartást ír de már kb egy hete,addig csak nem karbantartanak.
Bakker Már Drebilék is megszűnnek a végén, kihalnak az Il2 es virtuális egységek.
Mondjuk remélem nem ez az ok. -
Johann Wind #48601 Off.Érdekes jármű.
http://www.hir24.hu/anyad-ha-latna/2012/01/03/hernyotalpas-kisteherauto/
-
Persze, egyébként 21:00 körül ( plusz-mínusz fél óra) szoktunk kezdeni szinte minden este. Lobby-n a Fibow szobában van a gyülekező.
Bellum War, a weboldalt megtaláljátok ITT.
HSFX 5.0.1-el megy amint szűz 4.10.1-re érdemes felrakni, JSGME-ben a HSFX History Mod-ot aktiválni kell.
HSFX letöltési linkek---> ITT
Gyertek nyugodtan, kevés a bombázó és SUM pilóta, de kössétek fel a gatyát, a vörösök nem sz@rral gurigáznak, ez nem csak a dogfight-ról szól, full real, komolyságot, és odafigyelést igényel.
~S!~ -
Jeeee. Fasza!!! -
messerharcos #48598 Jaja jövünk vadászbombázni -
Le vagy maradva:) Vissza fizette a postaköltséggel együtt. -
Mi a helyzet Sanyo mester ügyével srácok? A processzorral. Csávókám él még? -
Savas, ha mentek warozni, szóltok nekünk is? 102/1. Pulik bevetésre készek. 

-
Nálunk az a mondás járja,hogy (rajzoljon körbe a Doszpot) -
artivizsla #48593 Nekem a sógorom sírköves. Ha valakire megharagszom,akkor szoktam mondani az illetőnek, hogy : "Írjon fel téged a sógorom..."
SG2-(-+-Rudel/images/5-Pilot-StG2-Hans-Ulrich-Rudel-05.jpg)