91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #48672 Lehet, hogy tévedek, de az a Magyar Tiszti Arany Vitézségi Érem. Mi adtuk neki!
-
danke! -
Johann Wind #48670 Ezen a képen minden le van írva. -
zmok #48669 "Csak azok az elveszett emberek, akik feladják saját maguk." (Hans-Ulrich Rudel) -
Melyik egység jele az esernyős madár? Furcsa, hogy farok közeli a jel. -
Johann Wind #48667 Josef "Pips" Priller
101 győzelem, mind nyugaton és Kardos lovagkereszt -
Johann Wind #48666 Telibe.:)
Engem megzavart az, hogy mintha a gép mellett angol katonák volnának és ezért először Wim Johnenre
gondoltam, merbő kényszerleszállt Svájcban. -
Hajrá!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1,Ki Ő?
2, És Ő?
-
Oké, megvan :D
Nem is próbálkozok többet, :D -
artivizsla #48663 Közelít ? -
artivizsla #48662 Nem csak ügyes, gyors is. :) Már mint Johann Wind -
Akkor egy újabb:
-
Johann Wind #48660 Akkor legyen F-2-es.
http://www.messerschmitt-bf109.de/display.php?lang=de&auth=e&name=ergebnis_suche&fotonummer=5959 -
Johann Wind #48659 Werner Mölders F1-es vagy F2-es változatú messere.
Bocsi hogy elrontottam a játékot, kérdezz még1-t.;) -
Mára utolsó feladvány:
-
Johann Wind #48657 http://www.google.hu/search?hl=hu&q=ernst+gadermann&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1680&bih=867&pdl=500&wrapid=tljp1325705626375028&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=p6kET6fyH8-UswbzvOAI -
artivizsla #48656
Francia ászok.
Német ászok. -
Johann Wind #48655 Az 1. link nem sikerült.Talán most:http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/rk.htm
Akit érdekel, az keresse a fenti linken a Lovagkeresztes stukások, csatarepülők és gyorsbombázóknál. Ott van a lövészek és a rádiósoknál. -
Johann Wind #48654 A kezén lévő "Immelmann" karszalag miatt biztos hogy az StG 2-höz tartozik.
Már meg is van az emberünk: Oberstabsarzt Dr. med. Ernst Gadermann
Rudel egyik lövésze. :)
Link1
Link2
Ez jó játék volt. :) -
artivizsla #48653 Úgy látszik, hogy ma háborús nap van, mert az MGM-en meg "Az angliai csata"-t vetítik éppen. -
Johann Wind #48652 Én nem rosszindulatból mondtam!!!:):)
Tudod én mennyit szoktam tévedni? Rengeteget.:)
Tévedni emberi dolog. Csak beszálltam a játékba és szóltam hogy az alsó nem Rudel.:)
Ha lesz kedvem, majd megnézem hogy ki van a képen, mert vhol már látta azt a képet. -
Akkor lehet tévedtem, ne haragudjatok. :( -
Johann Wind #48650 Az alsó tuti hogy nem Rudel. Vmelyik másik bombázó ász. Nézd meg a vaskereszt alatt, nekünk balra azt a jelvényt, az egy a [URL=http://www.wehrmacht-awards.com/war_badges/luftwaffe/ground_assault_badge.htm]"Luftwaffe légi alakulatainak szárazföldi csatajelvénye"[/URL] legalábbis én ilyen néven ismerem, azt pedig azok a Luftwaffe katonák kaphatták, akik szárazföldi harcokban is részt vettek, sztem Rudelnek ilyen jelvénye nem volt. Az arcán Rudelnek nem is volt ilyen sebhelye. -
Johann Wind #48649 Az ám. Karl Körner.:) Az utolsók közt kapta meg a Lovagkeresztet.
A Hűség a becsületem című hajja és fiai könyvben van vele 1 v. 2 interjú.
Egyébként az egy isteni könyv, csak volt SS katonák visszaemlékezéseiből áll. -
A pumákoknál találtam:) Tiszta Magyarország. -
Rendben, alkönyvtárba fogom rakni, valahogy így fog kinézni: pcpilot.hu/stories/images/sg/
...és innen osztódik tovább az alfórumokra. Remélem így jó lesz. A végső igazításokat én is meg tudom csinálni, ha esetleg bele kellene írni a kódba. -
Ja. Holnap elküldöm. Ma egy linuxot kell megbütykölnöm. Meg át kell majd írogatnom az eléréseket. -
Át tudod küldeni mailben? vo101sanyo kukac gmail pont com. Felrakom, aztán elküldöm a linkeket. -
Csak néhány tíz mega. A szkriptek izéjét tárolom csak ott. -
kri1219 #48643 Karl Körner:) -
Sima ügy, mennyi hely kell? :) -
Nem drága mert egy alapot 2000Huf/év-ből meg lehet úszni, de akkor is. Menjenek a picsába.
http://fw.hu/elofizetesi_csomag_informaciok.html -
bucsher #48640 de legalább át is nevezik paywebre? :) -
Nem mondod.. gáz. :( -
loál
Fizetős lesz a szar freeweb. Költözhetek át máshová az sg-s cuccokal. Fakk -
artivizsla #48637 Bár ez nem a repülőkről szól, nem kisebb ász volt a maga nemében :
„Áprilisban Bollersdorf közelében egy német gyalogsági ellentámadást kellett támogatnunk, amikor megláttam 2 új Sztálin II-es harckocsit 200 méteres távolságban. Az egyik harckocsi legénysége valószínűleg félálomban lehetett, mert nem hallotta meg, hogy egyre közelebb érek hozzájuk. Gyorsan kilőttem az első páncélost, így a roncs elzárta a második látóterét, amelyik egyből megpróbált felém fordulni, és az én irányomba fordítani az ágyúcsövét. Végül a nagy kapkodásában beletolatott a mögötte lévő mély árokba. A Bellersdorftól Strausberg felé vezető úton 11 Sztálin harckocsi sorakozott fel. A falu szélén további 120-150 harckocsi állt, amelyeket éppen akkor töltöttek fel lőszerrel és üzemanyaggal. Tüzet nyitottam rájuk, így kilőttem az első és az utolsó páncélost. Emiatt torlasz keletkezett, és a többi harckocsi nem tudott megfordulni a keskeny úton. Legénységük beindította a motorokat, és tüzelőállást próbáltak felvenni. Eközben folyamatosan tüzeltem rájuk. A lőporral, és üzemanyaggal megrakott teheraurók azonnal felrobbantak, az oroszok pedig kiugráltak a járműveikből. Kilőttem mind a 39 lövedékemet, azután visszavonultam. A 39 lövedékemmel megsemmisítettem 39 harckocsit. Minden lövés telitalálat volt. Mire visszarendeltek berlinbe 100 ellenséges harckocsit és 26 tankelhárító löveget semmisítettem meg.” -
Ja. -
Az alsó képen is ő van? -
Pedig Ő az! :)
-
medve555 #48633 Kösz a választ. Tehát kizárólag! Steamen keresztül indítható? Medve