91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Még visszatérve a CloD-ra, én örülnék a legjobban ha végre rendbe tennék bakker. Imádok örömrepkedni a 110-essel. De sírva fakadok és kilépek amikor elindítom és a horizont átlátszik a műszerfalon. Nevetséges. -
artivizsla #48951 Tom. Köszi a segítséget. Az utolsó lépésig meg volt minden, ott volt a bibi, hogy nem vártam meg a "várakozási időt", így nem kaptam meg a jó linket.
Most betömörítve teszek vissza mindent, bár tényleg nem sokkal lett kisebb a méret. Megy fel a First Light-is a Darkl Blue mellé, viszont ehhez nem találtam magyar srt-t, ill. az még vele a gond, hogy avi file létére, se a média player, se a KMplayer és a Divx player sem tudja lejátszani. Feltettem egy KLite 8.1-es packot is, de így sem megy. Ha valaki leszedi majd, jöhetnének ötletek a lejátszásra vonatkozólag. -
Ennyi volt a RoF
ezek meg voltak a gépek
-
Egyébként nekem rohadtul nem tetszik a 777 üzletpolitikája. A kis faszom fog venni zsetonért iylen szart, ami világít nekem az iccakában. Húzzák a faszukra. -
Még valamit. A fejlődés grafikailag is látványos és ingyé van azoknak is, akik csak a demot használják.
A CloD-ot eladták nekem x összegért és egy rakat szar VOLT akkor is és most sem sokkal jobb. -
Én nem vettem hozzá semmit néhány gépet leszámítva. De! Mint mondottam volt a RoF kész volt amikor kiadták. Qrva jókat nyomtuk online. A CloD meg félkész sincs. Ja. És a néhány géppel együtt összese 71€ költöttem rá. Nem most. Akkor még talán 240 körül volt az ojró.
-
"A RoF az évek alatt miért fejlődött látványosan a mai szintre?"
Azért bakker, mert a ROF, a field modokkal együtt, az 350 dollárba kerül. Most adnak 45% engedményt, ha legalább 20 gépet veszel. Dejó. Akkor is a többszöröse a clodnak, ha annak a megjelenési árát nézed, a mostani 3e Ft-hoz képest meg már az akciós is több mint 10-szeres pénz.
Na ezért.
De borítékolom, aki ezt a ROF-nak teljesen normális, követendő üzletpolitikának tartja, az fog a legjobban fújni az 1C-re, amikor a BoM-ot teljes áron adják ki. -
Ja. És akkor az A-10C-t BÉTA-ként árulták. Szóval aki megvette, az tudta, hogy még közel sem tökéletes! -
Na látod? Például ez is. Én qrvára megértem, hogy alacsony prioritású,. meg a kutyát nem érdekli, stb.. De! Kérdezem én, RoF-ban ezt (is) miért lehetett tökéletesen megcsinálni? Ott miért működik ez is és minden más is? A RoF az évek alatt miért fejlődött látványosan a mai szintre? Sőt!! A pénzünkért a RoF-ot miért kaptuk teljesen játszható állapotban és ezt a rohadt szart meg miért nem?
Persze a válaszok zöme már elhangzott néhányszor, csak úgy kérdezem ;)
Én már jó néhány szoftvert vettem és még sohasem bántam meg, egy kivételével. A CloD egy megveszekedett kanyi vasat sem ér jelenleg!
Nézd meg az A-10C-t, az is elég kaki volt, amikor nem kevés pénzért megvettük. De! Fejlesztik, ráadásul a Nevada mapot (ami a képek alapján qrva ütős lesz) mi akik úgymond elővételben megvettük az A-10C bétát, ingyen megkapjuk. -
A Pumaszállás GYIK lapot módosítottam a HSFX-re mutató linkekkel.
Köszi Savas a linket. -
A Hyperlobbyt szedd le, itt a lap alján van leírás az installról:
A szervereken futó verzió változhat, a nevükre klikkelve az infóba be szokták írni mit kell engedélyezni.
AZ UP3 és a HSFX két különböző mod csomag, azokat két különböző IL-2 mappára telepítsd. Itt ír savas a HSFX-ről: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=48600]#48600[/URL] -
A bot mozgásának csak az animációja darabos, a gép vezethetőségét nem befolyásolja. Igen, a kezdetektől ez van, és nincs is igazán szó róla, hogy ilyen apróságokkal foglalkoznának mostanában. -
Johann Wind #48940 Ksz.:) Mert megsértett egy tisztet. Még 50 évvel később is fájlalta hogy elhelyezték onnan.
A hajja & fiai gondozásában magyarul is megjelent, Donald Caldwell által írt JG 26 hadműveleti naplójában van benne ez a történet. Én már rongyosra olvastam a II. kötetét, igaz elég szerencsétlenül is van kötve az a könyv.:)
Érdemes elolvasni. -
artivizsla #48939 Többjátékos mód / Csatlakozás egy szerverhez / 24.21.240.15:21000 / csatlakozás
Ez egy cím, de a Hyperlobbiról, vagy az XFire-ről tudsz más címet is kiírni, aztán azt bemásolni ennek a helyére, csak figyeld, hogy milyen mod van fent neked és milyen kell a szerverhez.
Mitől lett száműzött ? -
Johann Wind #48938 Ezt ismeri vki? Mi lehet ez? Vmi dokumentum file?
Horst Carganico
+ a JG26 száműzött pilótája:
Hugo Dahmer -
Johann Wind #48937 Il-2 1946-ban, hogyan lehet online szerverekre belépni? Egyáltalán hol van a szervereket felsoroló lista? Addig hogy lehet szervert csinálni már eljutottam. Előre is kösz a segítséget. -
artivizsla #48936 Délután megnéztem a Dark Blue World-öt, ami a cseh pilótákról szól. Nem olyan, mint AZ angliai csata, de azért jó kis film, nekem tetszett. Lassan meg lesz a First Light-is, ami meg a lengyel pilótákról szól. -
Most meg mindenki Elemér 1 et kezd el használni:)) Hirtelen sikere lett:))) -
brendon566 #48934 Értem, kár érte... köszi a segítséget.
És a bot darabos mozgása miért lehet? Láttam vidiket amiken ugyanez megvolt, ne is számítsak másra a jövőben? -
Nem azt is kivették.
Most változott a menü:) A messereknek kell állandóan gépészkedni,míg ugye a hurkány meg a spit nem igényli a PP állandó használatát annyira.
-
gondolom a tűzhányó 2es maradt :) -
Nohát ,nohát:) Atagon eltűnt az Elemér 4:)))
keresgélem ,keresgélem de sehol sincs:) -
Feró Flex #48930 X52-re jött a válasz:O) -
Feró Flex #48929 "Kb. 6 éve kaptam ajándékba, 1szer kipróbáltam azóta tárolva volt" -
-
OFF:
Lucas bácsi filmje a Red Tails január. 20-án fog megjelenni. Biztos remek alkotás lesz, mely a valóságot hivatott bemutatni.

*trollface*
Itt a trailer:
ON: -
Nincs mit. -
Feró Flex #48925 GAZ-69 -
Feró Flex #48924 Nohab köszi a linket.:O))) -
Feró Flex #48923 Köszi srácok a biztatást:O)
Érdeklődtem mennyi idős műszer de végül is a lényeg mennyit cibálták.Várom a választ...
xx.-ban. -
Ennyi pénzért?
Simán! Nagyon jó az X52, élmény vele repülni! -
elitta a máját. -

Az utolsó képen én vagyok, az utolsó missionben. Jó volt nagyon. Köszönöm nektek. :) -
Hol laxxx? -
Pár kép:
-
Lysandus #48917 Azért ha lehet, próbáld ki vásárláskor. -
Feró Flex #48916 Köszi Glo,rámentem gyorsan,most várom az eladó válaszát.
Kell nekem mert megérdemlem.:O) -
Glo #48915 Ennyiért simán megéri. Én anno duplájáért vettem Galától, de az is 3 éve volt már asszem.. -
77PXSting #48914 Tisztelt Minkenki!
A TS-ünk tárhelyének felhasználhatóságáról némi emlékeztető: pl. warez, tömörített játék, vagy bármi, ami jogszabályt sérthet, nincs helye a TS tárhelyen. Ugyanis ellenőrzés során ha ilyesmit találnak, visszanézem a logot, hogy ki rakta fel, és a feltöltőnek lesz kiküldve az összes számla. Ezen kívül a TS NEM PUBLIKUS!!! Lehet hívni barátokat, de a határokat tartsuk be.
Köszönettel: 77.PX_Sting -
Feró Flex #48913 Teljesen egyetértek:O)
Gyertek mert itt van élet gyönyörű lányok fantasztikus zene és tánc és itt nem ciki valakit felkérni.Sőt itt egyedűl senki nem táncol csak legényest.Bíz ez nem romkocsma kérem.
Egy kis hangúlat.