91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nono:) Tekintve ,hogy 160 az új ára és kb fél éves van még 2.5 év garancia rajta így kúrva drágán:) Viccet félre téve komolyan nem tudom,majd megszülöm. Megy a G940 is a levesbe. De lehet az egész gépet elpattintom.
  • Papa01 #49032
    A VGA kártyádat mennyiért adod el?
  • Her Laca
    Eladom. Köszi akkor így kalkulálok.

artivizsla

Én sok minden miatt ki vagyok akadva( ha tudnád:XD ),csak azt nem nagyon akarom itt hangoztatni:)
  • artivizsla #49030
    Persze, ha 90-ben nem seftelték volna el a rendszerváltást, akkor már a helyén lenne kezelve minden, a másik oldalról nézve pedig szégyen, hogy ezen a téren még annyit sem tett az elit ez ügyben, mint a COD programozói. Még szerencse, hogy Laca nem politizál, mert akkor ehhez mit szólna, ha a COD miatt így ki van akadva. :D
  • Sanyo
    A jelenlegi árfolyamon kb. 25 rongy az új ára. Eladni vagy venni akarsz? Ha venni akkor várj még, ha eladni akkor úgy 15-20 körül kérhetsz érte szerintem.
  • kri1219
    Lehet, hogy hülye kérdés, de pontosan mik a bajai a Codnak? És mikorra lesznek kijavítva?:)
  • Papa01 #49027
    Köszi szépen, újra! :)

OFF:
    Szerintem ez inkább cirkusz a népnek.
  • artivizsla #49026
    A "First Light"-ot megpróbálom több helyről is beszerezni, most van folyamatban, hátha a filmmel volt a probléma, azért nem tudom lejátszani semmivel.

Csak egy kis politika, de tényleg nem sok, viszont a filmmel kapcsolatban aktuális. Most hoztak törvényt arról, hogy az egykori MSZMP-nek és annak utódpártjának elévülhetetlenek a bűnei, amit '45 után követtek el. A filmet nézve, ezen nincs is mit csodálkozni, a forgatókönyv itt is hasonló volt.
  • Papa01 #49025
    Köszi szépen! :)
  • Her Laca
    Sanyó.

Te képben vagy ebben,legalábbis remélem.
    Mennyi most egy TR4 pro kb.
  • artivizsla #49023
    A Dark Blue World tömörítve innen letölthető tömörítve, a felirattal együtt.
  • LeonSilver
    Anizó 16-on van, mindig :)
    Ilyen volt a 11.11-es driverrel is. De! Soha semmi más játéknál nem tapasztaltam ezt, csak ennél a szutyoknál.
    Se lonci, se FC1-2 se RoF, se FSX se semmi.
  • artivizsla #49021
    Meg a mai világban nincs is szükség már erre, mert a lányok kezdtek udvarolni a fiúknak.
  • Her Laca
    Te mindenhova beteszed ezt? Ne szórakozzál jó ember ,nem szeressük.
  • sakkay
    Mi a szar ez?
  • otiq
    Ismerős a hiba az átlátszó texturákkal. Amíg Ati-m volt nekem is bejött néha játékoknál. Antialiasingot olyankor kikapcsoltam driverben és a vsyncet is kinyomtam. De olyanra is emlékszem, hogy a friss driver nem volt jó. Én visszatennék egy jóval régebbit és azzal is kipróbálnám. Emlékszem sokáig a 2010.10-eset használtam még 2011-ben is mert nem volt jó a 4890-es radeonommal XP-vel.
  • VO101Tom
    Lecso velem együtt szedte le ROF-ot, majd rákérdezek, hogy pontosan milyen gépe van, Ő azt mondta közepes, alap beállításokkal ha 4 gép volt a képernyőn, akkor már szaggatott. Azt tudom, hogy kétmagos gépe van, 9800GT-vel, de rendszeresen autó-szimulátorozik, azzal nincs baja...
  • Papa01 #49015
    A kérdésemet Leon kolléga #48966 számú HSZ-ére értettem. :)
  • Papa01 #49014
    Mire gondoltál? :)

@Tom: Bocsi, rosszul fogalmaztam. :) Játszhatóság alatt arra gondoltam, hogy a CoD keményen szaggat a gépemen még Very Low-on is. Néha hatalmasat akad.. :( De grafikában csodaszép ez vitathatatlan. :) Beállítási problémáim viszont nálam nincsenek a RoF-ban
  • Her Laca
    Ez akkor is valami Ati val összefüggő dolog lehet,mint régen a három csík a horizonton. Most is valami van neked ott haloványan és valóban átlátszik. Próbáltad az Anizót 16 ra tenni?
    így néz ki nálam.

• LeonSilver
    A fenéket. Egyrészt olvastam már valahol a fórumon.
    MOST csináltam néhány shotot.
    Catalyst Version: 11.12
    Tök alap beállít5ás a driverben.

Ugye nem csak én képzelem oda a horizontot?

1

2

3

4

5
  • Her Laca
    De Leon!
    Az driver hiba ám. Sem Poginak,sem Hettinek nincs ilyen baja ,pedig nekik is radeon van.
  • Her Laca
    Ja 1C:)) A pipától nem látok:))
  • LeonSilver
    Engem a l.exe nem idegesít. Mondjuk vagy háromszor indítottam el a cuccot de egyszer sem dobott ki. Én rögtön attól kapok agyfaszt, hogy a horizont átlátszik a műszerfalon (írtam már néhányszor). Sajnálom, de ez nekem olyan illúzióromboló, hogy ki is lépek a picsába.
    Tudom, hogy most sokan (és főleg Laca) hülyének néznek, vagy ilyesmi de én még egy 10$ rádobnék arra amit már kifizettem egy fasza peccsért. Isten bizony! De annak olyannak kellene lennie amilyen nem lesz :D
  • Her Laca
    Múltkor Pogi seggéből akartam kiszedni egy oroszt. Már bekalibráltam éssssss!! Launcher exe leállt!!
    Tegnap ,felmászok retek E3 al 6 K ra. Nézelődök,látom a spit alattam egy ezressel. Fölé navigálok ,borítok (ez az egész jó 10 percbe telt ám) éssssssssssssssss! Launcher exe leállt. Tudnám még kb két három oldalon sorolni. Menjenek az anyjukba ,ezek a kontárok.
    Inkább iszom az a biztos:)
  • acidrain
    Az tény, hogy a CloD jelen pillanatban egy szinte használhatatlan, viszont nekem már az is valamiféle megnyugvást jelentene, ha a Launcher.exe hibát osvosolnák. (többek között én emiatt repülök ritkán vele)

Szilveszterkor Clod-oztunk a század többi tagjával, és nagyon tetszett. Nem dogfight volt, az Atag-on bombáztunk Stuka-va, és 110-essel, egy élmény volt a repülés.
  • Her Laca
    gyengébb vasakon is röcc nélkül fut .
    Na most néztem. Vasárnap délután 2 óra és ötven egy néhány ember játszik multiba a Clod al.Ez ám a zajos siker:)) Annak több mint a fele Orosz ,gyanítom a fejlesztők közül is jó páran. Mondjuk tapasztalok furcsaságokat ,és érdekes csakis az Orosz játékosok körében. No de nem gondolok én semmi rosszra:))

Üzenem a C1 fórumra,hogy éhen fognak halni!
  • Indi69
    üdv. ok de a q9550-gtx285 comboval 1680x1050 full grafikával se röccen, na most a clodot meg hadjuk már, 8000ft és egy ki-be baszt rakás szar. arról nem beszélve, hogy arra nem veszik a fáradságott,hogy kb mikor jön a folt azért mert nem akarnak igérgetni.ááá mindegy is
  • acidrain
    Nincs mit. ;)
  • acidrain
    Összesen öt ment ki, mi is arra gondoltunk, hogy legközelebb BK-val lőjük őket, hátha eredményesebb lesz a támadás.
  • VO101Tom
    Te Laca. Ne idegelj. A te gépeden hogy reccenésmentesen fut valami, az miért olyan nagy szó?
  • Her Laca
    Gyerekek ez ízlés kérdése ám. Pl én személy szerint nem komálom annyira azokat a varrógépeket ,nem is játszom vele,csak nagy néha. De ,hogy minden maxra tolva,csillog, villog, és meg se röccen az tény és ezért le a kalappal.Frontvonal,városok ide vagy oda:)
  • sakkay
    "A frontvonal meg kifejezetten randa." Na igen erre nincsen mentség. A többi amit írtál szerintem szubjektív, habár a városokkal és az utakkal nekem is gondom van.
  • sakkay
    Azért halkan megjegyezném,kb 10000 ft van a játékban részemről, (alap+néhány akciós gép) de hidd el nem vagyok hátrányban.
    Arról nem beszélve ,hogy a 23!!!!!patch amit eddig kiadtak, mind komolyan javította a ROF-ot. Más cég ekkora javításokat simán már új játékként adja el. Nem túlzás... és épp most volt ilyen a szimulátoros világban ha jól látom(BS2).
  • VO101Tom
    Sokat szívtam az irányítással, amit írtam is az előbb. Nehézkes, és idegesítő összeakadások voltak benne. Hiányzott a klikkelhető kabin, amit clodban vagy A10-ben már megszoktam (főleg, hogy azoktól sokkal kevesebb klikkelhető objektum kellene, de megértem, ez nem fért már a büdzsébe ;) ). A grafikai rész elég szubjektív, nekem túl csicsás, színes, mint egy Disney rajzfilm. A folyó mindenhol úgy tükröződik, hogy borotválkozni lehetne benne, a talaj sok nagy, egyszínű csempékből van összerakva, és ami városokat kitesz, némelyik csak a nagy ződ közepére ledobott pár épület-kocka. Ennél már az Il-2 UP térképei is jobbak szerintem. Fákon kívül más növény nincs, még jelzés értékkel sem. Ez olyan sterillé teszi a tájat is (ok, van fű alacsonyan, de az kb 50 méterig látszik). A frontvonal meg kifejezetten randa. A repülőgépek eléggé low-poly kidolgozásúak, az a clod közelében sincs (ez is UP szint szerintem, de kíváncsi lennék a konkrét polygonszámra). Persze, ezért hasít is mint állat, ami viszont tényleg nagy pozitívum. A kabin grafikája szépen ki van dolgozva, ami még tetszett benne a gépek sérülése. Az látványos, jobb mint a clod vagy il-2. Fényekben és árnyékokban nincs semmi extra, FM, DM-re nem mondok semmit, nem repkedtem benne sokat.
    Aztán lehet csak az elvárásaim voltak nagyok, annyit ajnározták itt fórumon, hogy így fényévekkel jobb, meg úgy fényévekkel jobb, hogy ahhoz képest csalódás volt.

Hogy online mit tud, azt nem teszteltem, de épp tegnap panaszkodott arról Nesu, hogy lelőtt egy gépet, mégis az kapta meg killnek, aki a még a zuhanó gépbe beleereszt egy sorozatot. Gondolom ez a rész, meg az online repülési lehetőségek (coop, dogszerver) az u.a. mint il-2-nél. Vagy ez valamiben többet tud?
  • Her Laca
    Pedig de:)Ha elborul az agyam (márpedig most ez történt) nem szoktam vacilálni.
    És én többet ezektől nem veszek terméket azt is szögezzük le:)
    Eljátszották a bizalmamat:)

Jelzem te sem vitézkedsz mostanság vele. Pedig te sem vagy kisebb megszállott mint én sőt! Max te toleránsabb vagy ,no de ne félj ahogy múlnak majd az évek ez csökkenni fog:))
  • artivizsla #48996
    Felraktam az AceMegaCodecPack 6.03-at, de avval sem ment.

MediaPlayer alatt ezt írja ki :"Cannon render the file

KMplayer alatt : "A szűrőkombináció az adatfolyam leképezéséhez nem található."

• VO101Tom
    Jajj Laca, te hetente állsz így vele, aztán mégsem :)
  • Her Laca
    Nem nem jó. És igen ideges vagyok több mindenért is. Nemcsak a Launcher exe miatt. De nem akarok én itt ellenpropagandát kifejteni,kifejti azt maga a játék.

Én kb most úgy állok vele,hogy adom el a cuccokat amiket e miatt vettem meg. Ez remélem válasz a kérdésedre:))))
  • Her Laca

Jaja:) A Blizard ban még lehet bízni:))
    Átvezető videókat sem tud senki olyat csinálni még a mai napig sem.
    Nézd meg a csajszi kezét. pl.