91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bralph
    Létezik valami megoldás(szoftver) amivel el lehet fogadtatni két joy-t a Clod-dal vagy bármi egyébbel?
    Látni látja mind a kettőt csak ugye ugyan azok a tengelyek, így ha a második X tengelyét beállítanám valaminek, jelez, hogy ez már használatban van. Magyarul nincs plusz tengelyem, csak "kétkormányos" lett a gép.
  • VO101Tom
    Lesz még itt G.50 meglásd :)
  • Lysandus
    Nem Diablo klón. Az első Elder Scrolls 1994-ben jött ki, és az elv már ugyanez volt, azaz FPS nézetű RPG. Így nézett ki:

Nekem a kedvenc játékom a sorozat mind a hat darabja.
  • bralph
    Sziasztok!

Az átlátszó műszerfal nekem is megvan a 109-ben, gt440-el. Máshol nem tapasztaltam vagy nem figyeltem eléggé... mert nálam annyira nem zavaró.
    A grafika lehúzva, a kártya beállítások még gyárin. Talán a gép részletességének feljebb húzásával ez is javulna(?), nekem eltüntette a dupla botkormányt(egy normál, meg egy lo-poly textúra nélkül) valamelyik piros gépben. Majd rápróbálok.
  • Szepy2884
    srácok bocs az OFF-ért, de ki milyen laptop hűtőt használ vagy ajánl?
  • Glo
    MAcchi nincs? Vagy IAR-80a? :D
  • Her Laca
    Mivel ráérek :( Atagon vitézkedem egy cseppet.
    Na most az E1 a baj. Mert hogy annak micsoda tűzereje van:)Meg különben is.
    Pár nap és csak Stuka lesz meglássátok:)))
  • VO101Tom
    Ja ja, a Diablo III-at várom én is.
  • repvez
    Szépnek szép, de valahogy nekem FPS nézetbe nem jön be ez a stilus.
    Dio2-öt én is sokat nyomtam singlében többször végigvittem az 1-et is.A 2-öt multiban is kiprobáltam , hát abbahagyhatatlan volt.
    Pár honap és itt a 3.rész, kiváncsian várom milyen lesz, bár a videok alapján egy kicsit sok az efect benne már ami miatt alig lehet látni az elenfeleket hogy hova ussön az ember.
  • Johann Wind
    Én személy szerint minden évben az Eurovíziós dalfesztivált várom nagyon. Kár hogy nekünk magyaroknak nincs esélyünk semmilyen jó helyezésre sem.
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=sFYLp-r0ZVA]Romania - "Playing with Fire" - Eurovision Song Contest 2010 - BBC One [/URL]
  • LeonSilver
    Neeem ;)

• VO101Tom
    Az is ilyen FPS nézetben mászkálós RPG nem (a Black Crypt)? Csak régi.
  • LeonSilver
    Mármint? A Beholder I-II-III, a Black Crypt vagy a Dungeon Master az más stílusú mint az elder szkroll sorozat.
  • Her Laca
    Ja az The Elder Scrolls sorozat ? Abból megvan egy pár. Azok jók .
  • VO101Tom
    Na, hát ez ilyen, csak nem 286-os grafikával :D
  • VO101Tom
    A skyrim semmilyen tekintetben nem diablo klón, nem külső nézetes klikkelősdi, hanem amolyan FPS, csak kardokkal. Viszont sokkal parább ezzel barangolni a katakombákban, mint ha csak kívülről látnád magad . Van fantasy környezet, karakterfejlődés, felszerelések gyújtése, és egy küldetéseket meghatározó történeti szál. Ezért kérdeztem, hoyg ilyesmivel próbálkoztál-e?

Ilyen ni:

Én csak pár napja kezdtem bele, de egyenlőre tetszik. A Viking beütésű környezet meg kifejezetten hangulatos.
  • Her Laca
    A joy az SZAR!!!!!
    Joy ba csak Saitek,vagy TM . Logi még nem jutott el odáig,hogy joyt tudjon gyártani.

Tom.
    Hogy sokat e?
    Mindenféle testhelyzetben végigtoltam :)Nem egyszer.Már mint a Diablót:)
    Őszintén mással nem nagyon próbálkoztam,,de ahogy Leon is mondta ,az utánzatok azok jók ,jók de valahogy nem az igazi:)
  • LeonSilver
    Én nem, bár megvan. A fiam nagy elder szkroll rajongó. Már ezt az új csodát is végigtolta vagy háromszor.

Én olyan gémet vennék szívesen, mint a Black Crypt (ha 50* nem játszottam végig, akkor egyszer sem), Beholderek, Dungeon Master. Én ezeket szerettem rohatttul.
  • V43 1105
    Esetleg ezt ismeri valaki ?

Másik kérdés , múltkori joystick témával kapcsolatban :

Erről a joyról mik a vélemények, tapasztalatok ?

Előre is köszönöm a válaszokat :)
  • VO101Tom
    Laca és Leon. Mondtátok, hogy sokat Diablo-ztatok. A Skyrimet nem próbáltátok? Persze, nem Diablo, hiszen ez FPS szerű mászkálós, kalandozós cucc, de egész jó, a hangulata nekem a Diablós időket juttatta eszembe.
  • LeonSilver
    Áááá de fasza!
  • Her Laca
    Nem mindegyik zenéjük ilyen:)
    Mondjuk röhej ,hogy nyugaton jobban ismerik őket mint itthon:)

Tessék ez nem hörgős:))
    Jó arcok amúgy.

• LeonSilver
    Nagyon fasza!!!!! Lenne. Sajnos én nem csipázom ezt a hörgős izét :) Ha az nem lenne benne akkor én is rajongóvá válnék ;)
    (ahol az nincs, ott nekem is rohattul tetszik)
  • Her Laca
    Na Leon.
    Erre sasolj.

Magyarok és nagyon jók.
    Nézegess utána.
    Most jött meg az albumuk ,meg DVD ,nagyon tetszik.
  • Her Laca
    Celebből és idióta politikusból viszont jól állunk szerintem.
    A topp 10 ben tuti benne vagyunk a világban.
    Nos ha ez van akkor ezzel kéne valamit kezdeni.
    Például ha tönkre kellene tenni egy országot akkor mi bármikor tudunk "szakembereket" prezentálni jó pénzért ,vagy ha butítani kell akkor celebet.
  • artivizsla #49088
    Ma már, lassan csak celebet és politikust tudnánk oda exportálni, de abból ott is van elég, azt hiszem.

Laca, csak egy kis gasztronómia. Ha közel laknál, vinnék át ebédet. Húsleves, répával és kelbimbóval és töltött káposzta, frissen sült kenyérrel, tejföllel. Mára én kész vagyok teljesen ettől.
  • Johann Wind
    A nagypapád hol szolgált ha megkérdezhetem?
  • Johann Wind
    Én azt mondom hogy nyugodtan el lehet hagyni az országot, de azt nem szabad elfelejteni, hogy magyar az ember, sem letagadni. Mert aki letagadja, elfelejti az a szememben semmi ember.
  • PhantomAss
    régen az országot is az orosz piac tartotta el, mert mindenün ment oda
    ikarus, rába, gyümölcs, stb
    helyette kaptunk olajat meg ami kellett
    most hogy kezdenek lábra állni, megint nyitnunk kellene feléjük
    a másik pedig Kína
    ők mindent felszippantanak, akkora a növekedés
    nekünk sem kéne figyelmen kívül hagyni

a menjek el-ne menjek témában én Lacával értek egyet. Ha ez az ország nem ad nekem semmit csak elvesz akkor nem érdemli meg hogy itt maradjunk. Menjen el mindenki, maradjanak itt a politikusok azt gyújtsák magukra a parlamentet
    ennyi...
  • Her Laca
    Van egy cikk ,most nem keresgélem a rigón olvastam minap, a volt USA külügyminiszter írta Reagennek ,hogy az elvtársakkal milyen könnyű dolguk lesz.
    És biza igaza lett:(
  • artivizsla #49083
    "Bonsai Duce " Ezt se hallottam még. :D
  • artivizsla #49082
    Erre az akkor gazdasági miniszter azt mondta, hogy a fő gond az volt,hogy annyira nem volt pénze az oroszoknak, hiába akartunk vinni oda bármit is. Bár, ennek meg ellentmond, hogy amit más odavitt, azt miből fizették ki? Nem rég Kínáról mondták ugyanezt, hogy mi kivonultunk onnan is a képviseletekkel, mikor meg mindenki igyekszik bejutni oda.
  • LeonSilver
    Természetes, hogy nem véletlen volt. A "nyugat" kezét-lábát törte, hogy be tudjon menni. Kurva nagy piacról van ám szó!
    Én még az átkosban mg munkára vittem katonákat a DeKo-ba. Gyerekek az oroszok vittek minden "szart"!! Savanyútól kezdve a készétel konzervig mindent. És mindent itthon termeltek meg!!!!! Ráadásul én beszéltem ruszkikkal ugye ha valami gyakszion összefutottunk és imádták a magyar cuccokat! Egyébként ha jól emlékszem a Bonsai Duce ordított a legjobban, hogy ki kell jönni arról a piacról.
  • Her Laca
    És azt tudjuk e ,hogy erre a piacra kik léptek be helyettünk? Nekem vannak tippjeim.
    Mert hótziher ,hogy ez is le volt zsírozva ,tudniillik az üzletet épeszű ember sose keveri a politikával.

Szóval csak annyit akartam mondani,hogy az nem baklövés volt szvsz.
  • Her Laca
    Kanada korrekt hely,tapasztalatból mondom.
    Jó pár évvel ezelőtt Torontó leggazdagabb emberének (magyar az öreg:D ) csináltuk a kastélyát és kint voltunk pár hónapot.
    Csak kúrva hideg van néha:))
    Én akkor kaptam hülyét amikor az ottani márványosok segédmunkása meghívott bennünket ebédre.
    Tudni kell ,hogy ott fel van osztva az építő ipar. pontosabban a szakszervezet (maffia) mindent leoszt. Olaszok köveznek,lengyelek díszítenek faragnak,más nemzetiség fest stb.
    A munka kezdés akkor indul amikor beül reggel a kocsijába onnét fizetik az órabérüket.És akkor ér véget amikor otthon kiszáll. Na szóval a segédmunkás jóval többet keresett ( a munkatempóról nem akarok beszélni) mint mi akik azt gondoltuk,hogy nagyon jól járunk. Embernek 150 négyzetméteres kecója (jó bérlemény) két autó,és no problem. Segéderő! Minket hülyének néztek ,hogy milyen "gyorsan" csináljuk ,amíg ők megcsináltak 30 M2 ert addig mi 150 et.
    És jobban kerestek mint mi.Persze a cég aki kiküldött minket lehúzott rólunk nem keveset ez is hozzá tartozik.
  • LeonSilver
    Halkan megjegyzem, hogy annak idején a legnagyobb baklövések egyike volt az orosz piacról történő kivonulás.
  • artivizsla #49077
    Azért, azt a Kanadát sokan, milyen könnyen bevállalták. Állítólag a repülőn megy az átöltözés, hogy mire ott leszáll a repülő, echte testvír kinézete legyen az embernek, mert különben jöhet vissza.
  • artivizsla #49076
    Ki volt ez találva frankón. Mivel megszűnt a mezőgazdaság, magával rántotta a feldolgozóipart, az pedig a mindkettőt kiszolgáló gépgyártást, a gépgyártás meg a ráépülő nehézipart. Mint egy dominó, dőlt be az iparunk. Nem rég egy közgazdász mesélte, hogy kevesebbe került volna az akár veszteséges vállaltokat is megtartani a rendszerváltás után, mint szélnek ereszteni az embereket. Evvel két nagy probléma zuhant a társadalom nyakába. Míg a veszteséges cégnél dolgozók is fizettek legalább adót és járulékot az állam fele, ez utána megszűnt, sőt a semmiből kellett eltartani a munkanélkülivé vált embereket, de szerintem, meg ami a legnagyobb gond, az a hitevesztett emberek tömege, akik alól kihúzták a talajt és kénytelenek voltak a munkába járás helyett, a segélyért járni. Egy idő után, innen már nehéz felállni annak a generációnak, akik még a munkában nőttek fel és előtte is azt látták otthon.

Tegnap meg pont a Duna TV-n mondták ki egy beszélgetős műsorban, hogy a csatlakozó országoknak elfelejtették megmondani, hogy az EU, az egy nagyon kis részben politikai, döntő részben pedig egy szabadkereskedelmi szövetség.
  • Vogel
    Mit ad a véletlen, én is pont e két országot szemeltem ki magamnak. Kanadába sajnos csak hiányszakmában (főleg eü meg bányászat) adnak melót és állampolgárságot, Ausztráliával meg még nem ismerkedtem ilyen mélyen.
  • Her Laca
    Nincsenek sarkalatos kitörési pontjai az országnak.
    Eleve mint már előttem felvázoltátok, megvették szaré ,hugyé a piacot.
    Egy példa. Anyám a régi Növényolajnál volt elég magas beosztásban .
    Az a cég nyereséget termelt mióta világ a világ. Építettek egy nagyon korszerű üzemet , (aminek az árát azóta is fizetjük jelzem) ,az országban akár merre mentél tele voltak a földek napraforgóval .
    No jött a módszerváltás. Hirtelen egy év alatt veszteséges lett a cég.
    Sebaj :) Eladták egy olasz és egy holland cégnek.Az új üzemet (amit még mindig fizetünk) szétkapták és elvitték máshová. A magyar paraszttól már nem vették át a napraforgót. Hoppá. Eltelt még egy két év és mi lett a nyereséget termelő gyárból? csomagoló üzem. Már csak a kész terméket hozzák ide kamionok,és itt palackozzák,dobozolják.
    Emberek ezreinek megszűnt a munkája,nem beszélve a földművesekről.
    Ez egy konkrét én általam ismert dolog ,de gyanítom ezer másik példát tudunk felhozni.
    Ha ki akarunk törni szembe kell nézni a kor követelményeivel,a mezőgazdaságra szeretünk hivatkozni de azt látni kell,hogy európában túltermelés van élelmiszerből. A Francia parasztot azért fizetik (nagyon jól) hogy ne termeljen. A németek hőbörögtek is e miatt.
    Ki kell ötölni valamit amit csak mi tudunk és a világnak szüksége van rá,vagy ők azt hiszik. Jó példa erre Finnország.
    Ott majdnem mindenki a Nokia nak dolgozik. Jó persze van fájuk is nem kevés:)
    Szóval kell egy kitörési pont ,mert így ez nem fog sehová sem vezetni szvsz.