91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hányadik évfolyamos vagy és mi alapján döl el, hogy melyik alakulathoz kerülsz ? -
sakkay #49312 Na szóval...ez pontosan mutatja milyen összevágott promo' videó ez.
A szétlőtt hajó, egy másik szitu(a videón) nem ez. Amúgy a Német hajók is kaptak el kalózokat(és soksn mások), helikopterrel is egyengették őket..
meg amiről nem tudunk.
A különbség az, hogy a nyugati oldal nem rakhat fel ilyen videókat. De ez még nem jelenti azt, hogy nem történnek csúnya dolgok..amúgy joggal, hiszen csak ebből értenek. -
artivizsla #49311 Itt az eredeti történet. -
No meg nyíregy. -
Ugyanúgy NFTC, akik kihullottak gripenről azoknak felkínálják a helikoptert. -
Nem olvastam ki a könyvet, csak a fejezeteket futottam át. Bőségesen tárgyal taktikáról (kb 10 oldal minimum). Főleg Adolf Galland visszaemlékezései jönnek fel. Leírja, hogy hogyan kell kísérni kétmotoros köteléket, zubót... stb. A véleményem szerint jól lett lefordítva magyarra. Utána egy bevetési naplót is felhoz, egy briefinget töviről hegyire. Ír külön az FW-190 taktikákat. Összehasonlít gépeket (közepesen primitív szinten, de csak röviden). -
Glo #49307 Helikoptereseket honnan veszik akkor? -
NE ismétlem NE jelentkezz a ZMNE-re csak azért, hogy repüljél. Utoljára 1992-ben indult hajózó képzés. Ez csak marketing aminek én is bedőltem és így leszek repműszaki. Nyíregyháza az egyetlen ahol képeznek. NFTC-hez meg felsőfokú végzettség kell, egy OKJ is megteszi. -
artivizsla #49305 Látszik a filmen, hogy vágott az anyag.A valóságot nem mutatták akkor sem, csak sejteni lehetett. Valamikor tavalyi, vagy tavalyelőtti a megtörtént eset. Tudomásul kell venni, hogy még ma is csak az erő nyelvén ért meg valamit az emberiség. A poroszos oktatás egyébként erre épült, de hát jöttek a szabd galambok és most itt tartunk. -
Én nem vagyok az oroszok nagy barátja,(isten lássa lelkem komolyan) de azt el kell ismerni,hogy ha kukoricáznak velük akkor azt nem szeretik szó nélkül hagyni:))
No most arra azért kíváncsi vagyok ,hogy ott a szomáliai vizeken hány hajóskapitány húz fel veres zászlót:))))
De az biztos,hogy ivánék hajóit nem nagyon zaklatják:) -
Ment a privát. -
Glo #49302 Nemtom, én azt látom, hogy van egy teli hajó, rajta kb 50 kalóz (egy lélekvesztőn.. na jah, így szoktak jachtokat utólérni), aztán egy félig elsüllyedt valamit, ami körül se egy úszva menekülő, se egy fuldokló, se egy sebesült, se egy vízen úszó hulla.. Tök tiszta minden.. Sztem Fake -
kri1219 #49301 Érdekel, vagy egy email cím is jöhet ha van. -
Glo #49300 Jelentkezz jövőre a ZMNE-re. A sima pilóta jogsi nem váltja ki, plusz az százezrekbe kerül. -
Múltkor találkoztam Horváth Zoltánnal. Ő tud segíteni az ilyen ügyekben. Valamint még azt is hozzátette, hogy (nem pontosan ezekkel a szavakkal) nagyban tud segíteni a pilótanövendékeknek. Jelezd, ha érdekel a telefonszáma. -
artivizsla #49298 Amikor a szóban forgó eset történt, az orosz haditengerészet elkapta a szomáliai kalózokat, majd a hivatalos verzió úgy szolt, hogy a hajójukat elsüllyesztették, a kalózokat meg a mentőcsónakba rakva, útnak eresztették haza. Mondjuk, lehet, hogy rosszul mutatták meg nekik az utat, mert a mai napig sem értek haza. Enyhe célzás volt ez, hogy hogy járnak el, ha orosz hajót ér támadás. A nyugat ebben az esetben kussolt, mert alapvetően másképp nem is lehet eljárni velük, csak hát azok a fránya emberi jogok, meg az ombudsmanok, meg a Helsinki bizottság, meg a többi jogvédő akart egy kis rumlit csapni, de nem jött össze nekik. -
sakkay #49297 Nekem.
Érdekes az oldal. -
sakkay #49296
-
Feró Flex #49295 Hegyivadászok -
kri1219 #49294 Kicsit off , de lehetnék pilóta?:) 20 éves múltam és szakmunkásom lesz, olvastam, hogy kell főiskola, de ha megcsinálnék egy pilótajogosítványt, akkor az nem váltaná ki? -
Szepy2884 #49293 A címe sokat sejtet: "ahogy a vadászpilóták látták"
A kérdésem, hogy milyen? Taktikai lépések és manőverek szár felsorolása, vagy vannak idézetek a pilóták visszaemlékezéseiből? -
Szepy2884 #49292 Köszönöm szépen. -
Feró Flex #49291 Valaki írta itt hogy a nagypapa hegyívadász volt.
Az ényém is a 12. honvéd hegyivadász-zászlóaljban Felsővisón.1942 Jan.-1944 Okt.30-ka között,ez áll a katonakönyvében,itt van a kezemben.
Soha nem titkolta a papa hogy egy-két muszka meg oláh bizony fűbe harapott a "keze ügyében".Aztán 1952-re mindenét elvették nyolc gyerek ide vagy oda,pedig nem volt kulák (annyi vagyonka nem volt)csak minden elvtárs tudta hogy milyen alakulatnál szogált.A kolhozba nem állt be inkább paraszt ember létére pestről ingázott a "fekete vonattal".Éjelliőr lett épitkezéseken olyan 70'-ig.Majd Budakeszin egy szőlészetben dolgozott onnan is ment nyugdíjba.Nem a háború hanem a fogság idegelte ki meg persze késsöbb a komcsik.
Tipikus magyar történet. -
Glo #49290 Ez inkább olyan, mint egy jól összevágott mozi. Az elsőn amúgy szerintem nem kalózok, hanem menekültek vannak. Utána meg Rambóék szvsz egy hadgyakorlaton lődöznek.. Ennyi snittel ez tuti megrendezett, semmi élet szaga nincsen.. Kipróbáltak mindent ami a hajón akadt, aztán elmentek haza vodkázni. -
Feró Flex #49289 A mai napra ez nagyon aktuális. -
sakkay #49288 Nézzétek meg a vid. első néhány másodpercét figyelmesen. -
sakkay #49287 Amúgy már nem volt a hajón senki az orosz verzión, mert megadták magukat.
-
artivizsla #49286 Egyébként, a kalózokra nem ez a sors várt régen is ? -
Solt #49285 Jelen esetben az orosz verzió szimpatikusabb! :) -
Amatőrök.
Már mint a Hollandok. -
Szepy2884 #49283 azt nem tudom, de az biztos hogy nem sokan maradhattak életben mert a ruszkik láthatóan élvezettel tartottak lőgyakorlatot.
Ellenben itt a holland tengerész gyalogság a letartóztatásukra ment asaját épségüket kockáztatva. Pusztán két ember halt meg, a többit őrizetbe vették:
-
A kérdésem annyi,hogy a ladik mitől volt a víz tetején a vége felé,sőt ? -
Szepy2884 #49281 -
Apropó. Muhaha megvette már a játékot? Aki találkozik vele lobbyn ,mondja már meg neki,hogy jöhetne Atagra. Van egy két siccfire kiadó:)) -
Januárban? Életemben talán egyszer volt olyan ,hogy januárban dolgoztam.
Na nem azért mert nem akarok:) Ez a repülés hónapja nálam. Nyáron meg amikor mindenki nyaral ,pihen akkor meg megszakadok. Olyankor örülök ha el tudok szabadulni egy hétre a családdal,bár szerintem az idén sokkal több szabadidőm lesz,de azért reménykedem ,hogy nem. Várok egy két választ sógoréktól,a németekhez már most mehetnék ,de az nagyon messze van. -
+1 :/ Január 10 óta. -
sakkay #49277 Mijki, állandóan fagy a privátom ha küldök választ. Szóval a telepítésben nem tudok segíteni mert már nem tudom, hogy volt(motherland biztos) de a játékban szívesen.
-
artivizsla #49276 Vevő rá, a fizika tanulásnál besegítettem neki, most meg kezd beérni a dolog, mert érti a lényeget. A Puskás meg egy jó hírű elektromos-távközléses suli, de hát más a nyílt nap és más a valóság. Mondjuk most szembesültünk vele, hogy nem csak a felsőoktatás lett szétbaszva a Bolonyai rendszerrel ( Bsc, Msc ), hanem a szakközépiskolai oktatás is. Ma már a szakközép sem ad szakmunkás bizonyítványt, csak érettségit, mivel az ENSZ megtiltotta a gyerekmunkát 18 év alatt, gyakorlati oktatás nélkül, meg nem lehet szakmunkás vizsgát tenni. -
Mechatronika a jövő. Komoly mérnöki szemléletet követel. Robotika, automatika, szabályozástechnika. Biztos ide iratnám, de szigorúan csak akkor, ha vevő rá. -
artivizsla #49274 Néztük a budai középiskolát is. 1500 lány. A nyílt napon olyan lányok fogadtak a bejáratnál, hogy visszamentem megnézni a feliratot a bejárat mellett, nem-e svinger klub van kiírva. A szoknyák kisebbek voltak, mint a mi időnkben a zsebkendő, a blúzon az utolsó gomb valahol a köldök környékén és a csiga szarva meg majd kibökte azt. Akit ide beíratnak fiút, biztos nem kell "avatásra" vinni az apukának, mint régen.