91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #49393 Lobby-n azt írogatták tegnap, hogy már ki is jött egy hotfix a 4.11-hez. -
Ha valaki joyt akar venni ,ezt most találtam.
Nem lehet rossz gondolom. -
kri1219 #49391 A bombázók lövészei sem olyan pontosak már szerencsére, de lövészként is nehéz lesz, mert lövésekkor remeg a fegyver, Pe8nál a 20ast meg szinte kiveri a lövész kezéből:) -
kri1219 #49390 Na leszedtem a 411-et és csináltam egy gyors tesztrepülést offline. Nem lett rossz, bár kicsit fura még ez a fejmozgáskor elmozduló célkereszt, meg az, hogy FW nél csak 100ig lehet tolni a gázt és Erhöhte sincs 1944ig, bár ez a teljesítményen nem látszott, vagy csak nem vettem észre. Pe8 5000 kilós "atombombjának" nagyobb a füstje, mint a lángja, kivinni nem sokat visz és sajnos a skinje is igen rikító, mint az IK3 nak is:) A sérüléseket jobban is megcsinálhatták volna és több helyre, az IK3 pl szinte csak kigyulladni tud, szárny alig törik és alig lyukad, az meg AI ellen nem túl jó, mert nem pörög lefele. (bár ez a sérülés 1-2 gépet kivéve eddig sem volt túl részletes 408tól fölfele.) Az AI. Tényleg sokkal jobb lett, szinte már egyszerűbb egy humán ellenfelet lelőni, mint az AI veterant:) Sokkal messzebbről lő pontosabban, amelyiknél van kis és nagykaliber ott váltogatja melyiket használja, úgy vettem észre, hogy távolságfüggő. Pontosnak nem olyan pontos mint eddig volt, de így is nagyon veszélyes, alig lehet lerázni és sokkal több helyzetben lő, mint eddig. 4 IK3 ellen teszteltem az FWt és a G2t és az tűnt föl, hogy most nem géppárban repülnek, hanem az összes rámtámad. Bár a Ki45 ellen nem volt ez, nem tudom mitől függ, hogy mind támad e, vagy csak a parancsnoka a géppárnak. Nem lett rossz, csak ezeket a sérüléseket megcsinálhatnák részletesebbre és szebbre. Az AI viszont tényleg már emberi, biztos a sok kihalt szerver miatt csinálták ilyen jóra:) -
Itt össze van foglalva mi micsoda: gy.i.k.
Il-2 alapjáték, jelenleg 4.11 a verzió. Az 1946 DVD-ről telepített játék verziószáma 4.07, erre kell sorban feltenni az összes peccset. Ez teljesen érthető, gondolom.
Ha modokat is használsz, azoknál viszont figyelni kell, hogy a MOD készítésekor melyik il-2 verzióra írták meg, mert csak arra a verziószámra installálható Az Ultrapack 3.0 és a HSFX 5.1 is az Il-2 4.10.1 verziójára volt telepíthető. Ezért NEM jó, ha a 4.10.1 után felteszed a 4.11-et is, mert akkor arra modot már nem tehetsz. -
bettly #49388 Szep jo estet, mar vakarom a fejem annyi patch meg modok kozt,tehat , ujra tenni a jatekot elejetol egeszen a 4.101-ig, utana a 4.11 , kb 2 het utan ahogy irja Tom UP-3.1, es amit nem ertek mikor es mire teszem a HSFX 5.01-et ,de mi is ez ? Online-n lehet hasznalni csak? Koszonom
-
Az UP frissítést úgy értem, hogy választható lesz a stock 4.11 verzió, a MOD ugyanúgy a korábbi il-2 verzión fog menni.
Felnéztem most az UP weblapjára, nem igazán van info erről, szal lehet kicsit több lesz az, mint 1-2 nap. A 4.11 addig is kipróbálható persze, egy másik, tiszta 4.10.1 telepítésre kell ráinstallálni. Csak a hyperlobby lesz macerás így.
Egyébként ahogy olvasom, kb 2 héten belül kész az UP 3.1. Lehet, hogy csak abban lesz benne...? -
Passz. Mindkét nagy MOD gyűjteménynek van hivatalos oldala, ott biztos van info. Vagy akár lobby-n is meg lehet kérdezni chaten, biztos akad olyan aki tudja. -
Amikor 5% vagy 95%-nál áll meg a betöltés, az minden esetben telepítési hiba. Akár alapjáték, akár MOD. Eddigi tapasztalatok alapján csak az alapjáték újratelepítése oldja meg (tehát nulláról újra az egészet), az egyszer sem működött, hogy csak a peccsek vagy csak a MOD-ok vannak újra installálva. -
Johann Wind #49384 Igaz hogy én ehhez nem értek, de én úgy csináltam hogy uninstalláltam az egész 1946-t és miután feltelepítettem újra utána felraktam szépen sorban az összes patchet. -
Johann Wind #49383 Kösz a Messeres infót. A MOD frissítés mikor fog megjelenni? Honnan fogjuk tudni ha megjelent? -
artivizsla #49382 Most nézem, hogy nekem a laptopon a setup fájl megnyitása után driver menüpont alatti ablakban, csak 1024*768/32 bit-ig van a grafikus beállítás választható felbontása, míg az ismertetődben van 1280*960/32 bites verzió is. A másik gond, hogy hiába írom át az ini-bena felbontást, a gép visszaírja az eredetire az indulás után. -
55manfred #49381 Sziasztok !
Ez a 4.11 patch szerintem tengelyhatalmak ellenes. Magyar vadászokkal,és német oldalon bf110-el, meg jabo-al próbáltam nyomulni, minden esetben kilépett az asztalra. Britt oldalon Iwo Jima-ál nem bohóckodott...
-
Leon77 #49380 A 4.08m patchig jó, utána már nem. Okát nem tudom, egyelőre itt be is fejezem a hibakeresést. Még egyszer köszönöm a segítséget! -
Leon77 #49379 A 410-1-es patchig jó volt, hiába maradt ki a két, általatok jelzett patch. Amit Sanyo írt, azt sokszor használom. Nevezetesen azt, hogy Win7 alatt egyéb mappába telepítem a programokat, most is így volt. Ettől függetlenül köszönöm, leszedem a hiányzókat és nekifutok ismét.
-
Meg a 4.10 is. -
Itt van a leírásom, pár napon belül kiegészítem a legújabb verzióval + Ultrapack. -
Kimaradt a 4.09. -
Leon77 #49375 Sziasztok! Telepítettem az IL2 1946 4.11 patchet, azóta a játék betöltése 5%-nál megáll, majd kidob. Találkozott valaki ilyen problémával?
Patchek telepített sorrendje: eredeti, lemezes IL2 1946, 408m, 410-1, 411. Op.rendszer win7 x64
A válaszokat előre is köszönöm! -
bettly #49374 Koszi, igazad van , meg varom
-
ez amit linkelsz azért egy fokkal jobban kidolgozott, mint amit az újsághoz adnak, de ennyit nem ér... :) -
sakkay #49372 Mostanában repkedek megint a Clod-al is.
Nagyon szép. Egy igazi katasztrófa lenne ha nem fejeznék be. -
Igen, az ahhoz van. -
Igen, teljesen tiszta, alap 4.10.1-re kellene rakni.
De szerintem érdemesebb megvárni a MOD frissítést, hacsak nincs benne olyan, amit azonnal mindenképp ki akarsz próbálni. -
artivizsla #49369 Igazából a DS volt kérdőjel. Ez a verzió annak kell, aki szerveren futtatja az IL2-őt ? -
bettly #49368 Helo, nallam az UP-3 van , hogyan kell tennem az uj patch-et a 4.11-et , az alapra, le kell torolnom az egesz jatekot ? ujra teszem a 4.101 -ig ? Vagy van mas megoldas? Koszonom -
Ez jó nagyon. -
Feró Flex #49366 -
Angol nyelvű, orosz nyelvű, dedikált szerver. -
artivizsla #49364 A 4.11.exe-k közül, az INT, RU és DS között mi a különbség ?
A Pumaszállás és a PCPilot nálam is rendben van már. -
Nem. Elvileg ez egy F-4.
Il2-höz van egyébként ilyen Skin is
(Érdekes egyébként, hogy itt ugyanez a modell 50$... ) -
Johann Wind #49362 Az ajándék Mersu egy G2-es? Mert ha igen akkor valszeg találtam róla egy fotót. A gép a JG 54 III.Gruppéjához tartozik.
Fotó -
A szerver költözés fórumban szóljatok hozzá, hogy lássam működik az is. :) köszi -
Sehogy, csak alapjátékra tehető. A MOD-okhoz majd jön javítás, ez 1-2 nap szokott lenni... -
Glo #49359 Fixed :) -
55manfred #49358 Bocsi ! HSFX 5.01 -el ? -
Johann Wind #49357 Nálam jó. -
55manfred #49356 Sziasztok ! Próbálta már valaki hogy a 4.11 patch hogyan fér össze az UP3-al, vagy a HSFX 5.10 -el ? -
Nah már jónak kell lennie. -
A pcpilot ikonjai a pumaszállásról voltak linkelve, mert az előbbin átirányítási gondok vannak. A puma meg bizonyos helyekre jelszót kér, de ez most valahogy mindenre érvényes lett. A pcpilot már jó, a puma meg nemsokára jó lesz.