91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105
    Nem tudhattam :(
  • VO101Tom
    Hogy lenne jó? Teljesen más játék, teljesen más felbontással és ezek a típusok benne sincsenek...
  • V43 1105
    Cliffs of Doverre is jók ezek ? :)
  • 55manfred
    Akkor másképpen fogalmazok. A frissités után eltünik a saitek mappa. Nincs hova bemásolnom. A gyári lemezről felinstalláltam az ottani SST program -ot, de az nem hajlandó az új frissitésel szóba állni...
  • Vogel
    A felprogramozott és elmentett beállításokat vedd ki a Saitek mappájából. Reinstall után tedd vissza (igazából mindegy hol van, hisz rá tudsz keresni a gázkarral).
  • 55manfred
    Sziasztok ! Tud valaki egy megbízható frissítést sima x-52 alá?
    Amit a Saitek honlapjáról leszedek az ugyan frissíti, de a szerkesztő progit is lesikálja amivel a gombokat felprogramozom... Köszi!
  • Willenbrock
    Vagy motorhiba miatt örökre eltűnt egy Északi tengeri járőrözés közben.
  • Willenbrock
    De aztán mikor visszatért a Luftwafféba lelőtték,nem érte meg a háború végét.
  • mijki
    Van PSD!!!!

Link1
    Link2

Én is ezeket használom, csak átfestem őket, mivel így a koszolást és a barázdákat stb. nem nekem kell megcisnálni.
  • Johann Wind
    Azt bezzeg elfelejtettem megkérdezni, hogy ha beindítom a gépem akkor a Steam-nek automatikusan meg kell jelennie és kérnie kell a jelszót?
  • Johann Wind
    Ezt én Franz von Werra 1940-ben lelőtt gépének nézem. Az a fickó de nagy volt! Amikor kiadta magát holland pilótának, beült egy Hurri-ba és az angol szerelő vagy pilóta pedig felugrott a gép szárnyára, a kabinhoz lépett és a fejének nyomta a rakétapisztolyát, azt hiszem pedig akkor már a motor is járt.:)

Az egyetlen ember aki megszökött egy kanadai hadifogolytáborból.:)
  • VO101Tom
    Ilyen nincs sem il-2höz, sem clodhoz. A clod ráadásul úgy működik, hogy csak a festés layert editálhatod, a panelosztásokat, cimkéket, koszolást ő teszi külön a modellre (persze előkoszolhatod, de mással nem kell foglalkozni). Ezt tesztelni viszont egyenlőre fölösleges, sajnos a jelenlegi gépek nagyon matt, fakó színt kaptak, remélem ezen változtatni fognak, mert a fém rohadtul nem fémnek néz ki...
  • VO101Tom
    Minek az a remote white izé? Multiply-ba teszed a layert, és aláfestesz amit akarsz...
  • V43 1105
    Nekem PSD file kéne, abban még tudok a rétegek között machinálni, a másik gond az hogy IL2 jelenleg nincs telepítve a gépemre, vagyis pontosabban CloD... rFactor alá pl simán tudtam festeni úgy, hogy közben zModellerben láttam, mit hogy ..

Ezért érdekelne valami hasonló CloD-dal kapcsolatban
  • mijki
    De vannak kész template-k is, ott rajta van a koszolás, barázdák, stb. A festést meg olyanra csinálod amilyenre akarod.
  • Glo
    Szóval, nocheinmal..

Én anno úgy bűvészkedtem, hogy az il2-t elindítottam, quick missiönben megnyitottam a gépet (az armingnál mikor be tudsz állítani mindent, pl a festést is), és ott nézegettem, hogy épp mit csűrtem el a festésen :) Ehhez persze el kell menteni a skint mindig, de jól lehet vele machinálni, mert azonnal rátölti a gépre az új festést.

Javaslom szedd le a Remove White plugint a PhotoShop-hoz, ezzel a void skinről le tudod szedni a fehér részeket, és a gépen levő barázdákat layerként a festés fölé tudod tenni.
  • mijki
    Van persze. Google segít. :)
  • Glo
    Basszamegaló a duplázás miatt elveszett a posztom.. kurvinyek SG motor..
  • mtz 82 zts
    értem
  • V43 1105
    Van template esetleg egy 3D-s modell ahol láthatom, és próbálgathatom photoshop tudásom repülőgépfestés terén? :)
  • VO101Tom
    Így szűkebb helyen elfér.
  • mtz 82 zts
    De miért?
  • VO101Tom
    el van tolva
  • artivizsla #49410
    Erre mondják, hogy velük sem szeretnénk találkozni egy sötét "égbolton".
  • mtz 82 zts
    Lehet hogy hülye kérdés lesz de az il 2 1946-ba meg a többi il2-es játékba is a bf 109-esnek mért van az orrán lévő géppuska pár közül az egyiknek beljebb a csöve a másiknak pedig kiljebb?
    Vagy ez a valóságba is így volt? Ha igen akkor mért?
    Tudok pár dolgot a bf-ekről de ezt nemtudom...
  • VO101Tom
    Fw 190-es majd 43-ban, vagy ha lesz 42-es Leningrád térkép, akkor talán ott.
  • Her Laca
    Mert ha a csatorna fölött megjelennénk egy Aladár 1 essel akkor az amúgy is fusztrált veres oldal letenné a játékot:)És lövöldözhetnénk AI ra. Szerintem ezért:)
  • artivizsla #49406
    Látom, hogy optimizmusért sem hozzátok kell fordulni mostanában !
    Egyébként az, hogy német oldalról miért maradt ki eredetileg, van valamilyen magyarázata?
  • LeonSilver
    Unokáink SEM fogják látni...
  • Her Laca
    Biztos lesz. Valamikor a távoli időintervallumok ködfoszlányaiban felsejlenek majd a kis bumfordi orrocskáik:) De az nem idén lesz arra mérget veszek:)))
  • artivizsla #49403
    Lehet, hogy nem időszerű a kérdés, de van szó távlatokban róla, hogy a COD-ban is lesz egyszer repülhető FW190-es, vagy ez nagyon felborítaná a Status quo-t?
  • Her Laca
    Mindenki az óvóhelyre kollegák!!
    Már megint támadnak az oroszok:)))
  • Her Laca
    Ezen felvisítottam:)
  • VO101Tom
    Chocks in
  • messerharcos

• kri1219
    Ez szerintem valami UP lehet, ami nekem nincs, de ahogy látom a féktuskókat teszi le, amikor a katapulthoz és, aztán meg fölengedi.
  • Her Laca
    Honnan tudjam:) Én nem játszom már evvel,csak találtam ezt és gondoltam jópofa:))) Azt sem tudtam ,hogy van katapult amúgy:XD
  • mijki
    Melyik gombbal lehet használni a katapultot?
  • Leon77
    Uraim! Igazatok volt, tényleg patch-gubanc volt. Köszönöm a segítséget!
  • Her Laca