91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Indi69 #49753 [rts]
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
joyUse=1
; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
trackIRUse=1 sziasztok nekem ez van, a többi nincs. ez baj? -
artivizsla #49752 Ezt hol lehet megnézni ? -
artivizsla #49751 "A fritz-ek kezében a világ?"
Bakker, lemaradtam valamiről? Volt még egy háború itt Európában és a németek elfoglalták Izraelt? Az asszony is mondta már, hogy ne üljek annyit itt a gép előtt, mert mindig lemaradok valamiről. -
Solt #49750 Na, hogy legyen egy kis OFF is! :D
Nem vagyok egyedül a problémámmal... ÍME
Tom!
Ha esetleg ezzel kapcsolatban valamit olvasol a hivatalos fórumon, légy szíves jelezd, ha van valami ötletük... vagy, ha esetleg beírnál a nevemben, azt is megköszönném. ( tőlem az angol távol áll! :) ) -
Szepy2884 #49749 -
-
Mondjuk Rutger Hauer talán nem is játszott többet ilyen kaliberű mutatványban. -
Bahh, micsoda szereplőgárda....
Akkor is ez marad minden idők egyik legjobb filmje !!!!!!!!!!!!!!
-
bralph #49745 Kezdőként a csapatmunkát nem zavarnám de megpróbálok csatlakozni, okosodni, tanulni. Némi zavart azért próbálok kelteni az erőben!
-
Gondolj bele. És TORRENTE! Mondjuk Norris után. -
Egyébként a vőmtől kaptam ez taz EmTec-et és hát kurva nagy találmány! -
Torrente for köztársasági elnök :D Gondolom kopipésztelni Ő is tud... -
Torrente a király! Nem is tudom ,bevehetnék a feláldozhatók 2 be a nagy akció sztárok mellé:) -
Basszus. Meg kellene már néznem. Itt hegyel már mióta az EmTec kockán egy csomó filmmel. Még az egyet sem láttam, pedig állítólag az mindent visz. -
Ez mindent elmond -
Hááát, amennyi poszt most így hirtelen született :) -
Szepy2884 #49737 hacsak fekete lenne
-
És arról sem ,hogy a 8. legnépszerűbb totyik:)) -
F10 -
Mi pumások ma este 20:00-ra tervezünk összenépi ATAGozást, 77-esek TS-én leszünk. -
Nem beszélve arról, hogy (szerintem):
- nem volt marakodás
- nem volt veszekedés
Továbbá nem volt anyázás sem. És Mijki ha megengeded egyelőre én vagyok a házigarázda
Ha veszekedés, marakodás lesz, akkor le fogom álltani. Én roppant élvezettel olvastam minden egyes posztot és azt is megmondom, hogy 47 éves fejjel TANULOK a hszekből! Ez pedig nagyon fontos!
-
Johann Wind #49732 Ja a CloD-ban. -
Johann Wind #49731 Mond nekik hogy vegyenek példát Johann Wind-ről.;) Én offline is csak akkor lövök, ha biztos vagyok abban, hogy az előttem lévő gép ellenséges.
Hogy kell beállítani azt hogy egérrel is tudjak fejmozgást végezni? -
bralph #49730 Láttalak, be is köszöntem! Még nem hegesztettem TS-t de a szervert néztem és épp error volt tsviewer-en (mostmár látom, hoyg ok). Na majd talán estebéd után! -
Én online vagyok:) Ts en is . Gyűjtöm a pontocskákat szorgosan. -
bralph #49728 Én meg egy bombázóba(...), de legalább az oldalt nem tévesztettem. Valamikor egy össznépi ATAG-olás? Itt van a hétvége. Bombázópilóták vannak? Szerintem egy óra alatt nyernénk, koránfekvőknek se lenne gond! -
Az a baj Miki fiam,hogy ez nem baj. Ezeket a hozzászólásokat olvasván ,tágul a világképed,és mindenképp a javadra válik:)
Jobb mint egy töri óra nem?
És legutolsó sorban sajna el kell viselned ezt is:)))))
E van:)
-
artivizsla #49726 Mert, egyedül csak az ő gépén fut a játék. 
Majd, ha mindenkién fog futni, akkor el fog fogyni a mellékes téma is.
-
Srácok itt és ittvan a politikai fórum, és a történelem fórum, itt beszéljétek meg ezt, már kezd elegem lenni ebből a sok OFF-ból, amin itt veszekedtek egész nap. Egyedül Laca ír a EBBE a topikba illőt. Ne marjátok egymást tovább, legyen vége.
-
artivizsla #49724 Mire leesik a tantusz a Líbiaiaknak, hogy mi is történt valójában az országukban, a földalatti olajmezők már úgy fognak porzani, mint a huzat, de akkor már késő lesz, legfeljebb majd ők is jókat kommentelhetnek a fórumaikon, hogy hogy átbakszták őket 2011-ben, pedig hogy harcoltak az a csúnya Kadhafi ellen. -
artivizsla #49723 A legtöbb birodalom alapvető problémája, hogy "kinövi" magát és az alapvető szándékkal ellentétben, mégis csak a leigázott népek olvasszák be a hódító népeket és nem fordítva. Például a mongol birodalom, de ahogy elnézem, lassan az USA-ra is ez fog várni és az, hogy az elnök fekete lett, már jelzi ennek a kezdetét.
A dollár ereje az olajalapú gazdaság elszámolási rendjéből fakad. De, mennyi is az olajtartalék a világban ? 20-40 év ? Utána mi lesz vele ? -
Hijnye olyat káromkodtam az ATAG on. Egyik belém jön,másik bf rommá lő,mondom neki ne lőj te idióta ,erre leesik neki,hogy ja. A sok debil, a tököm ki van ezekkel. -
Róma szétesésének párszáz évéről meg lehetne tölteni párszáz könyvet, tényleg ne offoluk szét vele a topikot. :) Egyébként teljesen igaz amit írsz, nem is vitáznék ezzel. -
Aham, ok. Akkor majd legközelebb írd már oda azt is mire hozod fel a példákat, nehogy megint azt higgyem arra, amiről beszéltünk. -
bralph #49719 Érdekes lenne megtudni, hogy hogy vették rá vagy inkább ki "adta oda" Kadhafi aranyát a sachs-nak... érthetetlen! -
wednes #49718 A Római Birodalom bukásába a társadalmi és gazdasági berendezkedése játszott fő szerepet. Lehet félreérthetően mondtuk, hogy azért omlott össze, mert úgy HIRTELEN elfogyott a pénz ebből egyébként kiváló birodalomból és ezért omlottak össze és katonai alapja nem volt. Volt neki.
DE a berendezkedésük a hódításra épült. Hadizsákmány új földek, új piacok :), rabszolga utánpótlás, az olcsó "nagyvállalati" munkaerőhöz. Amíg ez biztosítva volt nagy volt a gyarapodás és a gazdagság. Ugyan egyes rétegek elkezdtek szép lassan lecsúszni, hiszen a rabszolgákkal megtermelhető élelmiszer és egyéb termékkel annyian nem tudtak versenyezni, mint előtte. Az se baj, legalább megvolt a katonai utánpótlás, miután megtörténtek a hadseregreformok a zsold és föld fizetése.
Persze ettől még sok szegény tengődött a nagyvárosokba, munka nem volt (nem volt annyi), miért is lett volna hiszen a legtöbbjét rabszolgák csinálták. Nem baj államnak volt pénze, a nép nem lázong még kenyér és cirkusz biztosítva van. (Ez van ma is, csak egyre kevesebb a kenyér és ezt csak egyre több cirkusszal lehet kompenzálni..:D)
Na most, amit te is említettél, elérték a túlterjeszkedés határát. Innentől kezdődött meg a hanyatlás. Olyan ellenfelekkel is szembe találták magukat, akikkel csak erős hadsereggel, társadalommal és pénzügyekkel lehetett volna felvenni a harcot. Egyébként régen is voltak ám komoly ellenfelei a rómaiaknak.
A barbár betörések akkor érték a birodalmat, mikor komoly hatalmi válság volt, korrupció, kevés adó!! Pont a társadalmi egyenlőtlenségek miatt nehéz is volt adóztatni. Mégis kit? A gazdag arisztokrata a 3000 rabszolgájával nem fog, mert igaz, hogy van pénze, de hatalma és befolyása is van. A szegényeknek meg nincs mit. Középréteg nem nagyon van. És egyre kevesebb adóból kellett finanszírozni a légiókat, akiknek annyira megnőtt a hatalmuk, hogy azt tettek császárrá akit akartak.
A párhuzam nem sok, csak annyi, hogy USA gazdasága erősen épít arra, hogy ők világhatalom. Világpénz, politikai befolyás, kedvező gazdasági feltételek kiharcolása, amiről mások csak álmodhatnak.
Bocsánat a sok OFF-ért, mentségemre legyen szólva, szeretem a repcsiket (azért is szoktam olvasni ezt a topicot) és én is tolnám a játékot, ha lenne hozzá gép meg joy. :D Na majd egyszer, addig is figyelemmel követem milyen a játék állapota. -
"Például azért, mert az összes ország, cég akármi mikor olajat vásárol, ELŐSZÖR dollárt kell, hogy vegyen. Ezért mindig van egy állandó és nagy kereslet a dollár után.
És mi történne akkor ha nem lenne szükség ehhez dollárra? :)"
Kadhafi kollega szerinted miért ment a levesbe?:) Így hirtelen mennyi ellensége lett belföldön:XD
-
Szepy2884 #49716 A római birodalom a folytonossá vált külső "barbár" támadások során örlődött fel. De még nem omlott össze, csak ketté vált.
Amúgy mikor húztam párhuzamot a makedón/mongol birodalom és a MAI usa között? Példaként említettem, de szerintem is hagyjuk. Mindenki elmondta már amit akart, innentől már csak értelmetlen szófosás az egész. -
Hopp, mellément, ezt Szepynek szántam a #49708-ra. -
A római birodalom nem csak a pénz miatt esett szét, hanem azért, mert politikailag képtelen volt ekkora területet ellenőrizni (korrupció hatalmas volt), ÉS elvesztette katonai elsőségét, amikor megjelentek a harctereken nehéz vértbe öltözött lovasok (Hadrianopolisi csata rémlik?).