91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Indi69
    [rts]
    ; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
    mouseUse=2
    ; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
    joyUse=1
    ; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
    trackIRUse=1 sziasztok nekem ez van, a többi nincs. ez baj?
  • artivizsla #49752
    Ezt hol lehet megnézni ?
  • artivizsla #49751
    "A fritz-ek kezében a világ?"

Bakker, lemaradtam valamiről? Volt még egy háború itt Európában és a németek elfoglalták Izraelt? Az asszony is mondta már, hogy ne üljek annyit itt a gép előtt, mert mindig lemaradok valamiről.
  • Solt
    Na, hogy legyen egy kis OFF is! :D

Nem vagyok egyedül a problémámmal... ÍME

Tom!

Ha esetleg ezzel kapcsolatban valamit olvasol a hivatalos fórumon, légy szíves jelezd, ha van valami ötletük... vagy, ha esetleg beírnál a nevemben, azt is megköszönném. ( tőlem az angol távol áll! :) )
  • Szepy2884
  • V43 1105

• LeonSilver
    Mondjuk Rutger Hauer talán nem is játszott többet ilyen kaliberű mutatványban.
  • LeonSilver
    Bahh, micsoda szereplőgárda....

Akkor is ez marad minden idők egyik legjobb filmje !!!!!!!!!!!!!!

• bralph
    Kezdőként a csapatmunkát nem zavarnám de megpróbálok csatlakozni, okosodni, tanulni. Némi zavart azért próbálok kelteni az erőben!
  • Her Laca

Gondolj bele. És TORRENTE! Mondjuk Norris után.
  • LeonSilver
    Egyébként a vőmtől kaptam ez taz EmTec-et és hát kurva nagy találmány!
  • LeonSilver
    Torrente for köztársasági elnök :D Gondolom kopipésztelni Ő is tud...
  • Her Laca
    Torrente a király! Nem is tudom ,bevehetnék a feláldozhatók 2 be a nagy akció sztárok mellé:)
  • LeonSilver
    Basszus. Meg kellene már néznem. Itt hegyel már mióta az EmTec kockán egy csomó filmmel. Még az egyet sem láttam, pedig állítólag az mindent visz.
  • Her Laca

Ez mindent elmond
  • LeonSilver
    Hááát, amennyi poszt most így hirtelen született :)
  • Szepy2884
    hacsak fekete lenne
  • Her Laca
    És arról sem ,hogy a 8. legnépszerűbb totyik:))
  • VO101Tom
    F10
  • VO101Tom
    Mi pumások ma este 20:00-ra tervezünk összenépi ATAGozást, 77-esek TS-én leszünk.
  • LeonSilver
    Nem beszélve arról, hogy (szerintem):
    - nem volt marakodás
    - nem volt veszekedés

Továbbá nem volt anyázás sem. És Mijki ha megengeded egyelőre én vagyok a házigarázda Ha veszekedés, marakodás lesz, akkor le fogom álltani. Én roppant élvezettel olvastam minden egyes posztot és azt is megmondom, hogy 47 éves fejjel TANULOK a hszekből! Ez pedig nagyon fontos!
  • Johann Wind
    Ja a CloD-ban.
  • Johann Wind
    Mond nekik hogy vegyenek példát Johann Wind-ről.;) Én offline is csak akkor lövök, ha biztos vagyok abban, hogy az előttem lévő gép ellenséges.
    Hogy kell beállítani azt hogy egérrel is tudjak fejmozgást végezni?
  • bralph
    Láttalak, be is köszöntem! Még nem hegesztettem TS-t de a szervert néztem és épp error volt tsviewer-en (mostmár látom, hoyg ok). Na majd talán estebéd után!
  • Her Laca
    Én online vagyok:) Ts en is . Gyűjtöm a pontocskákat szorgosan.
  • bralph
    Én meg egy bombázóba(...), de legalább az oldalt nem tévesztettem. Valamikor egy össznépi ATAG-olás? Itt van a hétvége. Bombázópilóták vannak? Szerintem egy óra alatt nyernénk, koránfekvőknek se lenne gond!
  • Her Laca
    Az a baj Miki fiam,hogy ez nem baj. Ezeket a hozzászólásokat olvasván ,tágul a világképed,és mindenképp a javadra válik:)
    Jobb mint egy töri óra nem?
    És legutolsó sorban sajna el kell viselned ezt is:)))))
    E van:)
  • artivizsla #49726
    Mert, egyedül csak az ő gépén fut a játék.
    Majd, ha mindenkién fog futni, akkor el fog fogyni a mellékes téma is.
  • mijki
    Srácok itt és ittvan a politikai fórum, és a történelem fórum, itt beszéljétek meg ezt, már kezd elegem lenni ebből a sok OFF-ból, amin itt veszekedtek egész nap. Egyedül Laca ír a EBBE a topikba illőt. Ne marjátok egymást tovább, legyen vége.
  • artivizsla #49724
    Mire leesik a tantusz a Líbiaiaknak, hogy mi is történt valójában az országukban, a földalatti olajmezők már úgy fognak porzani, mint a huzat, de akkor már késő lesz, legfeljebb majd ők is jókat kommentelhetnek a fórumaikon, hogy hogy átbakszták őket 2011-ben, pedig hogy harcoltak az a csúnya Kadhafi ellen.
  • artivizsla #49723
    A legtöbb birodalom alapvető problémája, hogy "kinövi" magát és az alapvető szándékkal ellentétben, mégis csak a leigázott népek olvasszák be a hódító népeket és nem fordítva. Például a mongol birodalom, de ahogy elnézem, lassan az USA-ra is ez fog várni és az, hogy az elnök fekete lett, már jelzi ennek a kezdetét.
    A dollár ereje az olajalapú gazdaság elszámolási rendjéből fakad. De, mennyi is az olajtartalék a világban ? 20-40 év ? Utána mi lesz vele ?
  • Her Laca
    Hijnye olyat káromkodtam az ATAG on. Egyik belém jön,másik bf rommá lő,mondom neki ne lőj te idióta ,erre leesik neki,hogy ja. A sok debil, a tököm ki van ezekkel.
  • VO101Tom
    Róma szétesésének párszáz évéről meg lehetne tölteni párszáz könyvet, tényleg ne offoluk szét vele a topikot. :) Egyébként teljesen igaz amit írsz, nem is vitáznék ezzel.
  • VO101Tom
    Aham, ok. Akkor majd legközelebb írd már oda azt is mire hozod fel a példákat, nehogy megint azt higgyem arra, amiről beszéltünk.
  • bralph
    Érdekes lenne megtudni, hogy hogy vették rá vagy inkább ki "adta oda" Kadhafi aranyát a sachs-nak... érthetetlen!
  • wednes
    A Római Birodalom bukásába a társadalmi és gazdasági berendezkedése játszott fő szerepet. Lehet félreérthetően mondtuk, hogy azért omlott össze, mert úgy HIRTELEN elfogyott a pénz ebből egyébként kiváló birodalomból és ezért omlottak össze és katonai alapja nem volt. Volt neki.

DE a berendezkedésük a hódításra épült. Hadizsákmány új földek, új piacok :), rabszolga utánpótlás, az olcsó "nagyvállalati" munkaerőhöz. Amíg ez biztosítva volt nagy volt a gyarapodás és a gazdagság. Ugyan egyes rétegek elkezdtek szép lassan lecsúszni, hiszen a rabszolgákkal megtermelhető élelmiszer és egyéb termékkel annyian nem tudtak versenyezni, mint előtte. Az se baj, legalább megvolt a katonai utánpótlás, miután megtörténtek a hadseregreformok a zsold és föld fizetése.
    Persze ettől még sok szegény tengődött a nagyvárosokba, munka nem volt (nem volt annyi), miért is lett volna hiszen a legtöbbjét rabszolgák csinálták. Nem baj államnak volt pénze, a nép nem lázong még kenyér és cirkusz biztosítva van. (Ez van ma is, csak egyre kevesebb a kenyér és ezt csak egyre több cirkusszal lehet kompenzálni..:D)

Na most, amit te is említettél, elérték a túlterjeszkedés határát. Innentől kezdődött meg a hanyatlás. Olyan ellenfelekkel is szembe találták magukat, akikkel csak erős hadsereggel, társadalommal és pénzügyekkel lehetett volna felvenni a harcot. Egyébként régen is voltak ám komoly ellenfelei a rómaiaknak.
    A barbár betörések akkor érték a birodalmat, mikor komoly hatalmi válság volt, korrupció, kevés adó!! Pont a társadalmi egyenlőtlenségek miatt nehéz is volt adóztatni. Mégis kit? A gazdag arisztokrata a 3000 rabszolgájával nem fog, mert igaz, hogy van pénze, de hatalma és befolyása is van. A szegényeknek meg nincs mit. Középréteg nem nagyon van. És egyre kevesebb adóból kellett finanszírozni a légiókat, akiknek annyira megnőtt a hatalmuk, hogy azt tettek császárrá akit akartak.

A párhuzam nem sok, csak annyi, hogy USA gazdasága erősen épít arra, hogy ők világhatalom. Világpénz, politikai befolyás, kedvező gazdasági feltételek kiharcolása, amiről mások csak álmodhatnak.

Bocsánat a sok OFF-ért, mentségemre legyen szólva, szeretem a repcsiket (azért is szoktam olvasni ezt a topicot) és én is tolnám a játékot, ha lenne hozzá gép meg joy. :D Na majd egyszer, addig is figyelemmel követem milyen a játék állapota.
  • Her Laca
    "Például azért, mert az összes ország, cég akármi mikor olajat vásárol, ELŐSZÖR dollárt kell, hogy vegyen. Ezért mindig van egy állandó és nagy kereslet a dollár után.

És mi történne akkor ha nem lenne szükség ehhez dollárra? :)"

Kadhafi kollega szerinted miért ment a levesbe?:) Így hirtelen mennyi ellensége lett belföldön:XD
  • Szepy2884
    A római birodalom a folytonossá vált külső "barbár" támadások során örlődött fel. De még nem omlott össze, csak ketté vált.

Amúgy mikor húztam párhuzamot a makedón/mongol birodalom és a MAI usa között? Példaként említettem, de szerintem is hagyjuk. Mindenki elmondta már amit akart, innentől már csak értelmetlen szófosás az egész.
  • VO101Tom
    Hopp, mellément, ezt Szepynek szántam a #49708-ra.
  • VO101Tom
    A római birodalom nem csak a pénz miatt esett szét, hanem azért, mert politikailag képtelen volt ekkora területet ellenőrizni (korrupció hatalmas volt), ÉS elvesztette katonai elsőségét, amikor megjelentek a harctereken nehéz vértbe öltözött lovasok (Hadrianopolisi csata rémlik?).