91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Belépek és mi fogad? Mán megint esteledik.
Hogy a Doszpot rajzolná körbe őket.
-
De kompatibilis lesz onlány az A-10C-vel meg a BS-el :D :D Kretének. -
A Musztángon a DCS -ben. Nevetséges.. -
Nem is lesz benne más 2.vh-s gép? Szórakoznak ezek? -
Hogy micsodán? -
Borravaló szindróma Mijki, tegnap délután óta ezen röhög a fél szimes világ. -
Lebuktál, mert nem olvastad. :) -
DCS: P-51D Mustang -
Ma is repültem egy kicsit és előjött két szürke téglalap CloD-ban. Azt hogyan tudnám eltüntetni?
A Close Info Window-al sem tűnik el. -
Mentem egy kört Atagon,úgy látszik állandósítani akarják ezt a szürkületi időszakot,hogy rohadjanak meg ,mást nem tudnak kitalálni már ,hogy kis előnyhöz jussanak. Hú de szép kerek egy mondat volt.. Na mindegy ,maximum napközben napszemcsiben leszek,hogy szoktassam magam ,de úgy sem ússzák meg ,nehogy már azt gondolják,hogy így nem lesznek lelőve. Na.
-
Hideg motor a német gépeken nem számít, ha rázni kezd, akkor vagy túlhajtod a fordulatszámot, vagy túlmelegszik a motor.
Légcsavar állásszög mutatón a 12:00 jelzi a legkisebb állásszöget (22°), a 08:00 a legnagyobbat (46°). 10 perc 1°, egy óra 6° állítást jelent. Zuhanáskor állítani úgy kell ahogy Laca is írta, vagy a PP tekered mint állat, vagy a gázkart húzod vissza. Lényeg, hogy a fordulatszám 2300 körül legyen.
Olajra nem nagyon kell figyelni, csak zárva ne legyen. Olasz, csillagmotoros gépeken viszont nagyon fontos az is.
Radiátorkar hajtókar feliratait már mondták, én annyit tennék hozzá, hogy ha kinézel a szárnyra, a szárnytőben ott lóg ki egy pöcök (ha teljesen nyitva a hűtő, akkor nem látszik). Ez egyszerűen hozzá van csavarozva a hűtő alsó lapjához, ahogy az nyílik-csukódik, ez úgy süllyed vagy emelkedik a szárnyfelületből. Ezen is van felirat, AUF (nyitva), 3/4, 1/2, 1/4, Zu (Zárva). Itt látod, hogy pontosan mennyire van nyitva a vízhűtő. -
Auf: nyitva
Zu: zárva -
12 óra állással szállsz fel. Azt kel nézni ,hogy a PP-t oda kell állítani amivel a fordulatszámot 2500 alatt tartod ,a legjobb 2200 körül.Hűtőt kinyitod három negyedig,olajhűtőt akár teljesen is.
Ha zuhansz akkor vagy a gázt veszed le,de akkor ugye nem gyorsul a gép ,hiszen a propeller fékezi, így akkor letekerjük figyelve a fordulat számot.
A hűtőt előre fele nyitod ,tehát jobb oldaladon van és az óramutató járásával ellenkező irányba.
A PP-t folyamatosan kell variálni ,hiszen magasság függvénye is a dolog amúgy. -
A végén 9 perc után érdekes . Rudel ről van szó. -
Én is gyakorlok már szorgosan.
Ez a radiátor és légcsavar kontroll még kicsit nehézkes repülés közben. Általában 10-15 perc alatt elfüstöl a motor, vagy marhára rázkódik a gép full gázon. Megsütöm vagy lefagyasztom? Nem tudom.
Az óra a jobb oldalon hogyan mutatja a szöget? A 12:00 az melyik állás? Legnagyobb vagy legkisebb? Sehol nem találtam leírást róla. Zuhanáskor mire kell állítani? Valaki le tudja írni vagy dobni egy linket róla, hogy hogyan működik? Könnyebben megérteném. Az rendben, hogy 2300-on kell tartani a fordulatot, ez nagyjából megy is.
Ha jól láttam az olaj nem nagyon hűl le és nem is melegszik jelentősen ha nyitva van félig a hűtő. Jól látom? Arra nem is kell annyira figyelni?
Csak hogy biztos legyek benne mivel nem túl jó a németem, az AUF és a ZU (a radiátor karon előre ill. hátra) közül melyik a zárás és melyik a nyitás?
Köszi Srácok! -
Nah igen, leginkább a Te neved rémlett. Felmentem egy haverommal együtt, de kb 2 perc után pont le is léptetek. -
Johann Wind #49817 Off. Ettől behaltam, nem tudom ez vicc akart é lenni vagy komoly. Emberek élő emberért ég a gyertya! :D
http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/9660.kivalasztott
Melissa Joan Hart él és nem halott -
Ma lehet én is megyek veletek ATAG-ra, ha majd repültök. Rettegnek majd a vörösök. :) -
Fecska csinálta :) -
Az esti órákban nem valamelyikőtök csinált "magyarok" lobby-t clodban? :) -
Póttank az E-7-hez lett rendszeresítve, de az a típus nincs CloD-ban. -
Johann Wind #49812 Akkor hullottak az oroszok is rendesen ugye?:)
Kösz a tippet a CloD beállításához.:)
Az Atagon póttartállyal repültök? Volt egyáltalán az E1-eshez póttank, sztem az E1/B-hez biztosan?
Eszembe jut egy történet. Az angliai csata idején az egyik staffelhez egy újoncot helyeztek és mondták neki hogy semmiképpen se kalandozzon el a kísérője mellől bevetés közben. Az 1. bevetésén a fickó persze rögtön elszakadt a kötelékétől és vad manőverezésbe kezdett London felett, mikor nem látott maga körül senkit, rémülten belekiáltott a rádióba, hogy egyedül van és segítséget kér. Erre a kísérője, egy tapasztalt pilóta, aki égész végig mögötte repült, nyugodtan beleszólt a rádióba: "Ne aggódjon hadnagy úr, mindjárt kap a háta mögé 10 Spitfire-t és rögtön nem lesz egyedül." -
sakkay #49811 Töszi.
-
Meg is sértődött George. -
A játék főkönyvtárában: conf.ini fájl.
ShadowMapSize
5-ről 3-ra. -
sakkay #49808 Srácok mit is kell átírni(és hol) a Clod-ban?
Nálam elég jól megy ,de néha leesik eléggé a teljesítmény úgyhogy teszek egy próbát .Laca te írtad nemrég,de egyszerűen nem látom sehol. -
Tegnap óta vetítik a Red Tails c. filmet, a kritikák lesújtóak, a látvánnyal viszont nincs gond. Lukas bácsi nagyon égett. -
bralph #49806 Én voltam, köszönöm a lehetőséget! Remélem ha körvonalazódik egy össznépi hadjárat jössz szórni az égi áldást! -
Sajnos nem tudod megnézni. Többen írták ezt is 1C-re, hogy a bombák oldásáról valami visszajelzés, hang, vagy felirat legyen már. -
BravoAlpha? Szerintem pont hozzám ugrottál be amikor szenvedtem a BR. 20-al. Végül bemelegedett és sikerült egy radarállomást becélozni, majd a hazaérni egy spit támogatása után. Landolás enyhén döcögött. Tényleg jó kis gép, de nem hiszem hogy dobott bombát. Észrevettem néha tök üres a gép. Azt nem lehet valahogyan megnézni van-e csomag a gépen? -
bralph #49803 Mehetünk, jövök TS-re is! -
bralph #49802 Beugrottam egy honfitárs BR-jébe kipróbálni a lövész kezelését két percre... megér egy misét. Tom, ahogy az 1C-n írtad, az egér tengelyek fordítva és lassan is forgott.. én inkább másban lennék lövész! Azért jó mókának ígérkezik egy gépbe szállni! -
Felmehetünk most is, kipróbálni. -
bralph #49800 Megnéztem, tényleg eléggé délen vannak de legalább lehet emelkedni. Azt nem tudom, hogy lehetne beülni személyzetnek vagy akár egy group-ot csinálni de megérne egy próbát! Kis kerülővel a célig nem is lenne vörös.
ATAG-on gyors lenne a siker, ilyen felkészült csapattal! -
Tegnap én is szemeztem a német bombázókkal. Egy kis gyakorlás és menni fog.
Laca: Akkor oldod a bombát mikor a vezérgép. Ha félremegy? Lecseszed!
-
Calais keletiről lehet Stukázni, a nehezebb vasak hátul vannak, délen. -
bralph #49797 Benne lennék egy kíséretben vagy akár lövésznek is beállok, ilyen dolgokat még úgy sem próbáltam. :) A gépeket meg kell nézni mi hol választható, ha jól emlékszem korábban stuka sem volt a Calais meletti placcon(meg úgy az ATAG-on általában). -
bralph #49796 Egyre gondolunk a hangbuggal kapcsolatban.
Próbáltam bombázni Emillel meg 110-essel de meg se kottyant a radaroknak. Mondjuk nem is biztos hogy robbantak a bombák, nálam hol robban, hol nem késleltetéstől függetlenül de itt én rontok el valamit. -
Hát, ez sok mindenen múlt, elsősorban a lövészek képzettségén, és a támadó "tökösségén" ugye. De igen, a játékban elképesztően pancserek az AI lövészek. -
Ja:) Bár mostanában ha az AI bomberekre támadok ,kapok olyan össztüzet ,hogy csak kapkodom a fejem. Belegondolva ha 10 bomber szoros kötelékben hatol ,és ügyesek a humán lövészeik akkor azért már nem olyan egyszerű szétkapni egy köteléket.
Mondjuk az vicc ,hogy egy Emil 1 el lazán lelövök ,lövünk 5-6 bombázót.
Gondolom az életben azért ez nem volt ennyire egyszerű.