91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Köszönjük, megnézem én is. -
Vogel ez baromi jó lett! Grat hozzá. -
Feltelepült, elindult, csak a battlenet accoutot kérő részen nem lépett túl (pedig az nfo azt ígérte). Aztán olvastam, hogy mennyi file-t kell másolgatni, fake szervert indítani a háttérben, meg ilyen olyan trükkökkel megkerülni, és... és ha minden oké, és elindul, akkor meg nem támadnak az ellenfelek, nem működnek porogramrészek, pályákon nem jutsz túl, és hasonló szívatások. Szal marad a nyálcsorgatás :) -
Hogy az őrületbe lehetett kergetni a parasztokat, amikor az ember feltámasztott x ezer hullát, semmit nem lehetett látni és laghgolt mint az állat :D :D :D -
A "clodhoz nem elég"-et úgy kell érteni, hogy nem fog futni, ha mindent feltolsz maxra. Ha most visszakérdezel, hogy "miaz, hogy nem maxon?", akkor tényleg hanyagold
de ha képes vagy kompromisszumokat kötni a grafika gyengítésével, akkor simán fog futni* a játék online is.
* apró akadások, és rendszeres fagyások vannak, ez programozási hiba, elvileg ezt is javítja majd a peccs. De ez vastól független, mindenkinél jelentkező dolgok. A játék ettől még teljesen jól játszható. -
Ha megjelenik megyünk bandába verődve gyüjtögetni jó kis cuccokat. Az lesz ám a móka. Kár,hogy necromanta nem lesz,vagy igen? -
Ja. Nem beszélve arról, hogy már a torrent sem a régi (a mezei). Ma már annyi szar meg fake cucc kerül fel mint a picsa. -
A StarCraft II nekem tetszik, ha a Diablo III-al is hasonlóan jó munkát végeznek, akkor nem aggódok. Csak azért kérdeztem, mert láttam torrentben a beta-t, gyosan lekaptam az a cirka 8GB-ot, tök ráindultam, hogy meglesem, de nem indult el. Aztán olvasom, hogy ezekkel nem is érdemes szarakodni, annyi hiba van bennük (tört beta), hogy teljesen felesleges szenvedni az indítással és a játékkal. -
Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ma meg volt az első Launcher.exe hibám! Már kezdtem szarul érezni magam, hogy nincs ilyen fícsöröm. De van!! Jeeeeeeeeeeee.

-
A 2GB miatt lehet, hogy jó lesz. Vedd meg nyugodtan. -
Szerintem akkor vedd meg nyugodtan, 3e Ft-ot megér.
Ismerősömnek 512Mb-os hd4850-e van, medium beállitáson játszik, árnyékok és növényzet nélkül. Szerintem nálad elbirná az árnyékot. -
2GB GDDR 5
Mondjuk igen a virágbolti nincs patchelve... (bár egy patchet láttam hozzá) -
bralph #49901 20e-s kártyával is simán fut, online sok géppel is, csak nem olyan szép. Ha jön peccs akkor pedig elvileg még javul a helyzet. -
Amit torrentről töltenél le még sokkal gázosabb a mostani verziónál, abból nem tudod leszűrni.
Mennyi memória van a kártyádon? -
Akkor viszont felejtős...
Bár lehet letöltöm torrentről, aztán meglátom mennyire fut gázosan. -
Nem lehet, biztos. -
Igazándiból eddig mindent vitt maxon (vagy maxhoz közeli beállításon) 1920x1200-ban. Szóval annyira nem gyengusz. De Cliffs of Doverhez lehet, hogy az... -
Lacusch69 #49896 Ez csak azért van, mert minden lüke bazinagy LCD-ket használ.
Egy 19"-es ósdi CRT-n 1024x768-ben valami brutális fps-t produkál... -
ehhez a játékhoz jelenleg 100e ft-os kártya kell
peccs majd jön valamikor...
amúgy a 4890 már kicsit gyengusz, nem csak ehhez a játékhoz
persze kérdés milyen felbontáson játszol -
Na igen így szokott az menni :D
Egyébként köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Rágódok még a dolgon, aztán remélhetőleg meglepem magam a sikeres vizsgaidőszakra való tekintettel.
-
Biztos jó. Ha nem meg majd vehetsz másikat:)) Elkap a gépszíj és jön a végtelenbe és tovább:XD -
Ahha! Ezt nem tudtam... -
Köszi az ajánlatot, de az egy kicsit sok lenne nekem :) Drága a benzin, kaja, meg úgy minden :D
@bralph: Elvileg ami nekem van az egy szinten van a HD5830 (talán még felette is egy kicsit) Igaz, hogy a rendszerigénynél nincs a listában, de gondolom csak jó... -
bralph #49890 Szinte minden joy csavarható, az az oldalkormány. Az aviator-on lévő két gázkarra előbb lesz szükséged mint pedálra. ;) -
Tekered csuklóból:) A mai joy ok már majdnem mind tudják. -
Értem. Egyébként a Saitek Aviator amit írtál szimpatikusnak tűnik. Aztán idővel lehet beruháznék egy pedálra, addig meg gondolom gombokkal is megfelelően lehet működtetni az oldalkormányt... -
bralph #49887 Hopsz, a videókártyában nem vagyok biztos, nem ismerem az ati-kat. Nézd meg a minimumot, hogy belefér-e... -
Levelezem most a logival.
Ha sikerül nyélbe ütnöm az üzletet akkor én eladom a G940 emet.
Majdnem új. Jó nem olcsó ,de ellenben kúrva drága:) 40 körül gondolom. -
bralph #49885 Lehet mindent külön kapni. A játék egy komoly peccsre vár, ami hamarosan aktuális és elméletileg akkor hatalmas javulások várhatóak az erőforrás kihasználás terén. Az aláírásodnál sokkal rosszabb gépen is játszható, most is, csak nem olyan szép. -
Köszönöm a válaszokat!
Olyasmi jutott eszembe, hogy először vennék egy jobb botot, aztán pedált, esetleg kart. Csak az a kérdés, hogy lehet így külön is kapni ilyesmiket?
Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy az aláírásomban lévő gépen jól futna a játék? (természetesen a Cliffs of Dover) Gondolom igen, csak biztos ami biztos, mert elég sok negatívumot olvastam az optimalizációról. -
bralph #49883 Saitek-et érdemes, bár játék árának a háromszorosát úgy is rá kell költeni. Ennél olcsóbban nem is tudom van-e valami a piacon. Minden plusz eszköz növeli az élményt de nem szükséges. Sok függ a realizmus beállításoktól de egy alap bottal is lehet full real-ben operálni. Az Aviator talán még messzer botot is mintáz. -
Bocs azt elfelejtettem írni, hogy a Cliffs of Dover-re gondolok... :) -
az attól függ hogy mennyi léd van rá
de ha rám hallgatsz akkor nem veszel mindenféle pár ezer ft-os vackot, hanem nézel valami használt saitek x52-t, 13-15 körül már szokott lenni
ha nincs ennyid akkor is vmi saiteket ajánlok, nézz szét a honlapjukon -
Üdv!
Mostanában nézegettem, hogy iszonyat olcsón (3000 Ft) be lehet szerezni a játékot. Gondoltam esetleg beruházok rá. Csak egy problémám van: nincs megfelelő beviteli eszközöm hozzá (értsd: joystick stb.). Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e megfizethető árú Joystickot ajánlani? Illetve mi a helyzet a pedállal, gázkarral? Feltétlen szükséges a játékhoz vagy csak jó ha van?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Köszke:) -
Feltettem a TS/V4/Vogel/haditechnika mappába a "Fedélzeti fegyverek vadászgépeken a második világháborúban" c. haditechnika tárgy beadandó szösszenetemet. Nem egy doktori értekezés, inkább fordítás némi kiegészítéssel. Mellette van a hozzávaló prezentáció (full screenen működnek az animációk). Forgassátok haszonnal, ja és fogalmazni nem tudok sry :) -
Aztakurva, ez de fasza!
Kössz a tippet! -
Johann Wind #49876 A pumaszálláson írnak a lőszer behevederezésről is.:)
Itt a Horrido című, Trautloft által írt könyvet kell keresni -
artivizsla #49875 A múltkor nem erről volt szó ? Nagyon jól néz ki. -
Lefordított link
Hát csak már unom,hogy kiadnak valami infót,de igazából semmi újat nem közölnek.
Oszt erre várunk heteket,a nagy semmire.