91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szívesen. Sajna ATAG-on tökmindegy mi van rajta... -
Van benne High Explosive!! :D
Artivizsla: Elvileg 420 db csövenként. -
artivizsla #49951 Az E1-nek mennyi a lőszer javadalmazása a szárnygéppuskák esetében? Ott is 1000, mint az orrban ? -
Húúú,te Tom.
Gondoltam megnézem a G 50 hevederezését én is,és csak most vettem észre milyen zsír skineket csináltál hozzá. Mikor letöltöttem elfelejtettem megnézni őket.
THX
ezekért is.
Egy kis ízelítő:
-
Ennek a kiskalája két Breda 12,7-es, ami nagyobb mint a 303-as angol vagy a 7.92-es német. Az Mg-131 -el leeht egy súlycsoportban, amivel már il-2-ben is lehet robbantani a Spitet. A hevederezését kellene majd átnézni, itt mik vannak, lehet nem is olyan szar ez, mint esőre tűnik :). De az biztos, hogy sokkal macerásabb vele repülni, és gyengébb is, mint bármilyen másik gép. Talán még a Blenheim is jobb :P -
Emlékszem, most vagy 4 éve AW-n én is lelőttem egy AI ratát G50 -el finn mapon. De régen vót, és lehet hogy igaz se vót.... -
Ezektől a japóktól kész vagyok:))
Hihetetlen egy társaság:)) -
Nem is tudom kezelni a rohadékot.
Lehet leckéket veszek tőled:)
Szepy:) A clod ban azért nem ugyan az mit tud egy gép ,mint a régi IL2 ben. A spitnek a hurkánynak ,sőt még a messernek is megvannak a trükkjei,és lehetsz bármilyen űber rácsapós,fordulós ficak, ha egy kicsit nem figyelsz baxhatod a vasat. Ha jól kezeli valaki ezt az olasz förmedvényt lehet tud meglepetéseket okozni. És itt a kiskala azért megint csak más mint az IL2 ben. 300 lőszerrel is le lehet akár több gépet is lőni.
De jut eszembe. Egyszer valami sivatagos mapon Gida vagy négy humán vadászt lőtt le ,P40-et ,meg hurkányt,G50 el.
Jó Gida egy csíter de akkor is. -
Szepy2884 #49945 Az a g.50 az il2-ben is egy retek f@s gép. Egyszer Lacuschal direk azért hostoltam egy kétszemélyes dogfightot, hogy kiderítsük, hogy le lehet e egyáltalán azzal lőni bármit is.
Hát az eredmény nem lett egyértelmű. A spittel és a Messerrel szemben abszolúlt esélytelen az tény. Ha lőhelyzetbe is kerültél vele, az rögtön elillant, mert mert a Messer csak lépet egyet és leshetted mikor csap vissza.
Végül egymásnak repültünk célt azonos géptípussal az az mindketten g.50-ben ültünk. Vért izzadtunk már csak azért is, hogy benyásra lőjjük egymást. Szóval leírhatatlan mennyire használhatatlan egy *****! -
"a spitet úgy fordulta le ahogy kell" - Na, ezt max. csak úgy, ha magasról rázuhan, ennyire gyenge fos gép nincs még egy a játékban, karburátoros csillagmotor üzemeltetése is kész rémálom a mesza után. A két 12,7-es géppuska, csövenként 300 lőszerrel meg magában is elég gáz lenne, Meszában ha ennyi van, akkor már hazafelé tartok, mert "mindjárt kifogy" :)
Hiába no, Willi bácsi jó gépet kalapált össze, és ezt igazán az ilyen gépek után látod csak, mint ez a G.50
De ennek ellenére tetszik, az a Gruz gyerek is kilépett nem sokkal ezután, lehet szégyenében ment inni valamit :D -
Ma én is láttam egy srácot evvel a retek olasz géppel,a spitet úgy fordulta le ahogy kell. Mondjuk besegítettem egy kicsit neki:) Lehet rászánok némi időt a tipusra:)
-
Ma egy rövid légi harcban lelőttem =MG=Gruz-t. Szétcincáltam retek Hurrijának testét egy G.50-el. Ez legalább 10-et kellene, hogy érjen! :))) -

-
pinter007 #49940 Sziasztok!
Azt hiszem bátran ajánlhatom itt ezt a filmet(Red Tails):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BpA6TC0T_Lw
Mintha csak játék közben készült volna :). Elnézést ha off voltam, vagy ha már volt erről a filmről szó.... -
Pontosan. Sanyo-t és a testvéremet szoktam megkérni, hogy segítsenek ha elakadok egy fordításban. :)
Nagyon nehéz hívatás, minden tiszteletem a fordítóké! -
DonZorro, megtennéd hogy a Pumaszállásról és a pcpilotról másolt anyagokat letörlöd a fórumodról? Köszi. -
Az természetes, hogy megjelölöd, megemlíted azt aki írta a cuccot. De nem csakozd le a munkád. A fordítás nem kis meló.
-
Ahhoz előbb áLamfőnek kell lennie, áLomáson kell járnia. Arra meg nem mindenki képes ám. -
Pont mostanában aktuális a plágium kifejezés :D Tovább nem kell ecsetelnem. -
Próbálgatom kicsit "komolyabban" ezt a CloD-ot. Hát ez így, szarul is kurva jó, mi lenne ha még jó is lenne :D
Ez az E-1 meg félelmetes ha valaki megtanulja és megszokja a prop állítgatást.
-
Vigyázz, mert a végén még doktori címet is kapsz. 
-
Soha ne degradáld le a munkád! Olyant meg soha nem mondj, hogy "csak" fordítottad. Az csak szó nem kell oda. Nahát. -
160 rps a nyolc(!) .303-asra vonatkozik. Át lesz írva. -
Köszönöm az elismerő szavakat, de ez Anthony G. Williams érdeme. Csak fordítottam +megspékeltem. Tom felhívta a figyelmemet egy hibára; .303-asnál 160 rps van ami 16! Egy nullával több, javítva lesz. -
BoM fíling.Remélem lesz repülhető Mig-3 benne,a veres oldalról az érdekelne legjobban. -
Zoli105 #49928 Zsííír ! :D én még nem láttam szóval Mijki .... ! 
-
Már volt! :D -
-
Mit találtam:))
meg ez is -
Találtam egy Bf 109E eredeti 100 oldalas kézikönyvet.Itt letölthető -
bralph #49923 Egyre jobban várom a CoD peccset... és a szürkületet! Gyökér vörös nulla méteren közlekedve henteli a gépeket a földöm. Mögé nyomom, közeledik, eltűnik. Legkisebb FOV-on látom, követem, lőtávolban felhúz, eltűnik, megkeresem és ugyanez... egészen Doverig! Túlélte a rohadék és a nevét sem tudom de vadászni fogok az ilyenekre - ha kijött a Szet Peccs!
A horizont párájában veszik el a vörös,amikor részletességet vált a modell (LOD) és többnyire csak nappali fényviszonyok között (109-es ok). Amúgy a párakoszorút is elhagyhatnánk az inverzióval, nem kicsit bugyuta, hogy a pamacsok felett is megvan... -
A TS en a dongók szobájánál a file browser nél van -
bralph #49921 Ez engem is érdekelne! -
A Breszti Erődön és a Winter War-on kívül ismertek még jó világháborús filmet ami ilyen keleti témájú?Most láttam a breszti erődöt nagyon jó film pláne úgy hogy orosz.A PanzerIII BMP-ből lett kialakítva de egész jó volt.Az volt csak furcsa hogy támadáskor a német tisztek elől mentek tányérsapkában-nem hiszem hogy olyan volt a valóságban.A ratát leszedték mint a **art,nem is értem minek ment oda keringeni.Kicsit unalmas volt az hogy minden tűzharc alatt szólt a "ja kreposzt,ja kreeposzt" de messze a legjobb háborús film volt amit oroszoktól láttam. -
És ilyenek leszünk:))
A végén a legjobb:)
"Úgy néz ki ezt most benézted":XD
"Igazi űberbannolás volt" -
Eszméletlenül jó, köszönöm szépen! :) -
Látod régebben (néhány éve) még eltököltem volna vele. Ma már én sem baszakodnék.. Öregszünk vagy mi :D -
Én akkor röhögtem nagyon sokat, amikor a teheneknél voltunk és kismillió feltámasztott tehén rohangált :D -
Ja:) Engem utáltak a haverok,kis csonti seregemmel hatoltam ide oda, Diablo volt vagy 2-4 másodperc. Volt olyan köves páncélom, hogy ihaly. -
Gyerekek, ezeket az írásokat hol lehet elérni?