91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #50236 Grafitpor.....súlytalanság.....nem rakódik le......grafitfelhő.
-
Ki beszélt felhőről? -
bralph #50234 Tényleg nem kamu. Használtak, csak olyat ami már szinte zsírkréta (ma talán a szemceruza hasonlít rá), illetve "töltőceruzát", a rotring ősét.
Ezek nem fából voltak, így nem voltak tűzveszélyesek(...) de a letörő hegyvég illetve a por miatt hamar váltottak tollra, ahogy Tom is írta. -
Nem kamu,itt a bizonyíték:
Ezek megoldják a problémákat.:)
-
zmok #50232 Az orosz asztronauták olyan hevesen jegyzetelgetnek, hogy grafitfelhő képződik?
(Azután ez zárlatot okoz, és jól kipurcan az elektronika.)Nemáááá!!!
-
azért ne felejtsük el az sem, hogy a légigyőzelem nem csak a géptől/pilótától függ
elsősorban a pilótától, majd a géptől, és ezen kívül rengeteg dolog van ami közrejátszik: milyen a vezetés, a taktika, egyéb döntések sorozata, politika, hány éves a kapitány, hadd ne soroljam
a ruszkik eleve a mennyiségre játszottak a minőség helyett és mint tudjuk ez általában bejön (de nem mindenhol, pl Izrael, de ők sem azért győznek mindig mert annyira jó gépek volat a Mirázsok, ez nagyon összetett és bonyolult rendszer)
szóval én nem írom le a ruszkikat de az tény hogy normális fegyverzet/elektronika/harcászat nélkül hiába manőverezik jól a mig 29, ez kb annyi mint a szarnak egy pofon -
Frenky #50230 Sziasztok! A problémám a következő: Újra elindították a "régi" szerveren az IL-2 Sturmovik 1946-ot. Mikor én voltam a szervertulaj be tudtam lépni távoli asztalkapcsolattal és az IL-2 servercommanderrel indítottam a gammát + Hyperlobby. Most az egyik ismerősöm adminolja és nem ért hozzá nagyon. Simán indította a dedikált szervert, megy is. Hogy tudok mapot váltani az otthoni kliens gépemről játék közben? Van valami okos megoldás? Help PLEASE!
[FGC]IL-2 HUNGARY 88.151.101.33:21000 (v4.10.1m) -
Tintaceruza. Iván megköpködte oszt már írt is:) -
Akkor legyen inkább zsírkréta. :) -
Hjajj. Ez mekkora kamu. De én is hallottam már 100x :) A grafit, ahogy a grafitpor is, vezeti az elektromosságot. Nemtom, kell-e magyarázni, ez egy űrhajóban miért is gáz...?
-
Romeo One #50226 Ne felejtsük el a régi sztorit. Az űrrepülés kezdetén kiderült, hogy odafent nem lehet írni a golyóstollal. Johnny nekiállt, összerántotta a mérnökeit, fél év alatt 1M dollárból kifejlesztettek egy tollat, ami képes írni vákumban, extrém nyomás alatt, mínusz 40 foktól plusz 60-ig bármilyen hőmérsékleten, és még víz alatt is. Szergej berakott egy doboz 20 kopejkás ceruzát... -
Romeo One #50225 Seregben egyszer hétvégén egy An-26 ales pilóta volt az üti, és unatkozott, lejött hozzánk az ejéhez beszélgetni. Szóba került többek között ez is. Azt mondta mosolyogva, hogy más a doktrína. (Ő tanulta, tudnia kellett.) Az ami, ha támadni akar, csinál minimum 5 fajta repülőt, küldi a Wild Weasel köteléket a radarok ellen, meg elektronikai lefogókat, bombázókat, vadászokat kísérni, tankert, meg az egészet megfejeli egy AWACS-el. Szergej kiszámolja, hogy adott támadásnál hány gépét fogja lelőni az ellenség, és küld kettővel többet... -
Romeo One #50224 Stukák.
Nagyapám könyvespolcának mélyén vészelte át valami csoda folytán a vészes évtizedeket. Amikor megláttam, azonnal einstand volt... -
Fröcsögést inkább te produkálsz de akkor menjünk sorban:
"Istenem egy merci fan..." Nem vagyok Merci fan, és azzal kezdtem, hogy ízlés tökmindegy, mindenki azt szeret amit, úgyhogy ezt buktad.
A marketingesek velem nem etetnek meg semmi szart, és a közös padlólemezt meg a fejlesztéseket is nyugodtan meséld másnak, bent dolgozom a stuttgarti központban, tudom miről van szó. Mielőtt ebből levennéd, hogy a nemlétező mundért védem nyugodtan lazíthatsz, mint mondtam nem vagyok rajongó. De szíves engedelmeddel egy nyilvános fórumra leírom a véleményed, akkor is ha ez neked nem tetszik.
Sorold már fel, mivel és hogyan merítettem ki a "fröcsögést" kérlek. Senkit nem szidtam, nem fikáztam. Mondjuk azt te nem írtad le, hogy mitől lenne "nagy rakás szar", és a másik mitől jobb, csak ideköpted. -
Fürtös #50222 Istenem egy merci fan...
Barátom,amíg egy autógyárnak a profit lesz a legfontosabb addig senki nem fog felsőkategóriás autót gyártani.
Az már más kérdés,hogy a marketingesek hogy etetik meg veled a szart.
A mai teljes autóipar erről szól.Mindenki közös padlólemezt meg motort használ,csak hogy nagyobb profitot termeljenek ki,fejleszteni meg senki nem fejleszt igazán:D
Az általad felhozott példa is:
Maybach,merci cuccokból,ugyanaz a padló,ugyanaz a motor és elektronika.
Te meg itt fröcsögsz mert leszólták a mercidet,hát barátom az biza tényleg nem középkategória,az biza egy szép nagy rakás szar ugyanúgy ahogy az összes többi is manapság függetlenül a névtől.
Igazán minőségi autókat a korai kilencvenes évekig gyártottak azóta hanyatlás van.
-
Ezt fejtsd már ki kérlek, mármint mit értesz "középmezőny" alatt?
Ízlés egy dolog, de technológiát, előremutató fejlesztéseket nézve a németek továbbra is élen járnak. Tehát maximum a többi német márkával lehet összemérni, és esetleg a BMW-Audi páros lehet most vele egy szinten. Volkswagen is nagyon jön mondjuk, ahogy láttam Frankfurtban a kiállításon...
Most fejeztük be az egyik legnagyobb Merci típus új generációjánál a designt. Elég szép dolgokat pakolnak majd bele, volt szerencsém kicsit belepillantani. Kb ezt fogja amúgy tudni, mikor 4-5 év múlva piacra kerül: link
A design természetesen nem ez lesz (ez egy szimpla sablon), csak a benne lévő technológia lesz hasonló. Az is csak kb, mert még fejlesztik és jelenleg titkos.
Még csak annyit, hogy pl az új Maybach-ok is Merci technikával fognak futni a jövőben (motortól kezdve szinte minden). Szóval ízlésről mégegyszer jelzem felesleges vitatkozni, de egy c-osztály, vagy egy cls nehogymár középmezőny legyen. :) -
Meg az F-86F változat :) -
artivizsla #50219 Az amiknak a háború elején elég nagy veszteségeik voltak, majd az újra átgondolt ( agressor ? ) harcászat hozta meg az 1:10 veszteség arányt. -
Lacusch69 #50218 Az kereklámpás E Mercik még úgy-ahogy.
Onnan kezdve sikeresen leküzdötte magát a Merci a középmezőnybe... -
Johann Wind #50217 Elnézést de ezen nagyot nevettem, bár inkább sírni kellene.
Szerintetek milyen színész volt? Egyébként erre légyszíves ne válaszoljatok.:)
http://www.filmkatalogus.hu/Adolf-Hitler--sz284486 -
zmok #50216 Bővebben?
-
Lacusch69 #50215 Koreában a ruszkik (MiG-15/bis)db 319 veszteség mellett kb.1300 győzelmet jelentettek.
Kínaiak: 224 veszteség, 329 győzelem.
É.Korea: nincs pontos adat.
Viszont a Sabre-k 78db veszteség mellett 792 MiG-15/bis elleni győzelmet arattak.
(Forrás: korean-war.com) -
Lacusch69 #50214 Remélem nem így lesz... -
:D -
zmok #50212 Szomorú, így veres csillaggal elcsúfítva látni... :( -
artivizsla #50211 Már azt hittem, hogy én látok "rémeket", Vázsonyival kapcsolatban.
-
Figyeljetek testvéreim:)
A nagy feltalálók:)
Ha valami akkor szegény madarakon az a veres csillag abszurdum:( -
Igen, a hajtőműre gondoltam :) -
zmok #50208 Egy kollégám szerint, ha szeretnéd megtudni, hogy tíz év múlva hol tart majd at autógyártás, vegyél egy S-klasse mercit.
-
Solt #50207 Én nem tudok róla... -
zmok #50206
Így van, gyönyörű egy bestia volt, és benne testesült meg egy új korszak kezdete! A német mérnöki zsenialitást manapság is nehéz felülmúlni.
-
Nono.
A 262 es igenis tökély volt. Egyedül a hajtómű volt a gyenge pontja,de az készen volt avval villi nem tudott mit kezdeni.
Gondolj bele. Már nyilazott szárnyat alkalmazott,aminek az előnyét kicsit később ismerték fel más tervezők. Vagy nézd meg a formáját szemből. Szerintem mestermű. -
Én nem fikázom őket és azért Laca sem. A "civil" dolgaikat (verse, regények, zene) meg kifejezetten kedvelem.
Nézzétek meg például EZT a klipet. Oké, hogy látszanak kicsit a trükkök, de szerintem fasza. Legalább is jobb, mint a hazai gigasztárosok. Ezek, akik énekelnek az ottani gigasztárban szerepeltek állítólag. A szám meg kb. annyi, hogy nekem 8, leszarom :) -
zmok #50203 Szerintem nem kell fikázni az oroszokat, ők is tudtak "valamit", egyensúlyban tartották a mérleget, és talán így úsztunk meg egy harmadik világháborút. -
Volt ott azért szerintem korszerűbb T is.
Leon:)
Végül is igaz.
Már a nagy tanítójuk is megmondta,hogy elvtársak! ahol gyalulnak ott forgács is van. -
Laca. Az oroszok leszarják a veszteséget :D hisz' annyian vannak mint az oroszok :D -
Azt kéne tudni,mekkora volt a Mig veszteség,és mekkora az F86 veszteség.
Én egy szóval sem kisebbítettem soha az Orosz harcosok tehetségét ezt azért szögezzük le. Semmivel sem tartom őket rosszabbnak másoknál.
Itt az ami ászok listája.
Azért itt is akadtak szép számmal eredményes arcok. -
Ebből "csak" 12 volt Mig-15-tel Koreában úgy látom. -
Itt egy angol nyelvű leírás Pepeljaevről 19 usák gépet szedett le.Itt ugyanaz az oldal több ászt is felsorol a győzelmeik listájával. -
Talán ennyire azért nem fekete és fehér a helyzet. Viszont igaz ami igaz. Az orosz technika nem annyira védi az embert.
Én lövész szakaszparannnnok voltam ,a BMP-1 egy katasztrófa ilyen szempontból.