91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"Még valami, az új grafikus rendszer BÉTA verziójának sebesség tesztjei. Egy Intel i7-870 processzorral szerelt, 4 GB memóriával és nVidia GeForce GTX570 videókártyával szerelt gépen a brit kampány első bevetése, maximális grafikai beállítások mellett a régi grafikával átlagosan 74 FPS, az új grafikus rendszerrel 134 FPS teljesítménnyel futott."
Az édes anyja ótvaros megmondom én milye futott átlaosan 74 fps el a clod ban.
Ennyi FPS-t ez a game max on nem is látott még,tehettek alá akármit
Vagy ha kikapcsolták a Vsinc et ,de ,hogy átlagosan 74 az nevetséges.
Ez a srác vagy hülye ,vagy részeg ,minden tiszteletem mellett.
Mellesleg ha ez az arány igaz akkor megmelem a kalapom,csak marhaságot ne mondjon már.
Ha egy normál gépen 50 FPS stabilan lesz az király lenne.
Nah megyek az Istencsászár szólított. Rendet kell tennem .:)
-
Köszönjük,hogy még így is lefordítottad nekünk mára
-
Elkészültem a fordítással. Lassabban ment, mert 3:40-kor keltem ma és nagyjából végigdolgoztam az egész napot. -
Avi az nem egyencuccot jelent, azon belül is van többféle tömörítési eljárás. Szerintem ez lehet a hiba. -
Ja. Sony,meg a márkásabb cuccok mind ilyenek.
Gagyi lejátszó kell és az mindent visz.
Nálam a Grunding szarakodik,de a pár ezres mittudomén mi az még a csatornafedelet is lejátssza. -
Én csapágyzsírt használok. -
Szepy2884 #50430 OFF
Vettem egy hypersuper 5.1-es Sony 350W-os házimozi rendszert. Tökéletesen működik, ha úgy van kedve. Magyarán bármit lejátszik, de van egy CD-m amiről válogat. Van amit lejátszik valamit meg nem. Pedig mindegyik film .avi kiterjesztésű.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
hetti #50429 szilikonzsír... -
bettly #50428 Ez sztrategia? -
Na ma jó napom van:)
Starcraft II. Warhammer 40K:) Feltelepültek:)
-
bettly #50426 Sziasztok,lennebb olvastam Lacat ,mi lessz ha varogep olajat teszek a joy-nak, ott ahol a muanyag surlodik,az most keznel van,vagy inkabb ne?
-
gyere fel TS-re -
Srácok.Létezik,hogy a battleneten megváltoztattam az email címem és a jelszavamat és ugye küldenek egy levelet a megerősítésre ,és már fél órája várom? De nem jön meg
-
Sajnos a családot is érinti a Malév vége, apám navigációs tisztként dolgozik/ott. Nem tudjuk mi lesz most vele.
-
Hát igen. De az élet megy tovább és a viccelődés is beindult ;) -
Azért ezt hallva elszomorodom.
Tudom nem a világ vége,de ........ -
Én is ebben bízok... -
Ez igaz :)
Szerintem jó lesz a peccs. Miért gondolom? Mert még egyszer nem tudnának beugrasztani senkit, és a moszkvás izé előtt nem hiányzik nekik a balhé. Remélem :D -
Nincs dátum. De nem is lesz. Amennyit anyázták őket a csúszások miatt, kizárt, hogy mondjanak valamit, amit lehet megint elcsúsznának. "Kiadják, amikor kész". Az ő szempontjukból most egyébként sem lényeges a dátum. Csak arra kell vigyázniuk, hogy a patch működjön. Ha jó lesz a patch, akkor senkit nem fog utólag érdekelni, hogy mennyi ideig tartott (legalábbis nem nagyon, akkor már játszik vele). Ha meg szar, akkor úgyis minden mindegy. -
Engem is érdekel, de még jobban az, hogy "ésssss, mikó'" lesz pöccs :D
idén vs. jövőre -
Engem érdekel:) De ts en szóban is elmondhatod:) -
Hmm... akkor bemegyünk máshova, vagy csinálunk saját dogszervert... megoldjuk :) -
Jövök én is,bár az elmúlt két este üres volt az ATAG Axis vs Allies szervere. -
Ja ja, 7-8-tól én biztos leszek. -
Nekem is pls :),bár beszéltél már róla,de nem emlékszem az arányokra. -
bralph #50411 Nyugtázom, majd a jövőben jobban figyelek. Este ATAGolás? -
bralph #50410 :) Aztán jöhet a szabad operációs rendszer! Amíg kiválasztjuk a megfelelőt addig peddig vannak jó kis Live megoldások. Jah, hogy beleér az ujjam a bilibe... -
Nem feltűnő, de ha privátot kapsz, látod itt is, a szövegbeviteli mező alatt megjelenkik egy kis üzenet. -
bralph #50408 Bocs, innen nem látszik, a főlapon meg nem nagyon járok. Köszi! :) -
Solt #50407 No igen... és reméljük /s nélkül, mert ez a rendszer nem gyó... :)) -
Nem, ezért küldtem privátot. :) Gondolom Blacksix úgy küldte el, hogy Luthiert nem kérdezte meg, hogy szabad-e, és kérte semmilyen publikus fórumra ne kerüljön ki. Akit érdekel, privátban megmondom. -
bralph #50405 És publikus? :) -
Igen. -
Estére meglesz a fordítás, most fáradt vagyok és időm sincs rá. -
bralph #50402 Könnyem megelhet, hogy lesz format de abban én is bízom, hogy csak a C-t, vagyis azt a partíciót gyalulják le, ahol a probléma leledzik. Az iráni rendszergazdákról úgy is sok jót hallani. -
bralph #50401 hurrá. Tényleg Tom, a korábbi update kapcsán feltett poly kérdésedre kaptál választ? -
Pénteki 1C update
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29489 -
bralph #50399 ..."de az utóbbi napokban megjelent információk hatására a szolgáltató partnerek elvesztették bizalmukat" és "a tulajdonos a legjobb szándéka ellenére az EU elmarasztaló határozatát követően nem tud további anyagi forrást biztosítani a működéshez"
A 95%-ban a (nagyon rosszul viselkedő) Magyar Állam tulajdonában lévő légitársaságot állították le ilyen kulturált európai(?) módszerekkel.
Ezzel, és a légügy elmebajával tényleg elértük a mélypontot. Ilyen mélyen még sosem volt a Magyar Repülés de azt se hiszem, hogy van lejjebb. Bányászlámpa nélkül senki meg se próbáljon a repülés világa felé egy lépést se tenni. -
Nem tudom ismeritek-e (aki nem az is hallgassa meg, érdemes!), de ez mára abszolút aktuális lett!
Tényleg a pénz lett az Isten.
-
Romeo One #50397 Én részemről azért szeretnék a mentett anyagok közt lenni. Hiába no, az ember gyarló...