91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    "Még valami, az új grafikus rendszer BÉTA verziójának sebesség tesztjei. Egy Intel i7-870 processzorral szerelt, 4 GB memóriával és nVidia GeForce GTX570 videókártyával szerelt gépen a brit kampány első bevetése, maximális grafikai beállítások mellett a régi grafikával átlagosan 74 FPS, az új grafikus rendszerrel 134 FPS teljesítménnyel futott."

Az édes anyja ótvaros megmondom én milye futott átlaosan 74 fps el a clod ban.
    Ennyi FPS-t ez a game max on nem is látott még,tehettek alá akármit
    Vagy ha kikapcsolták a Vsinc et ,de ,hogy átlagosan 74 az nevetséges.
    Ez a srác vagy hülye ,vagy részeg ,minden tiszteletem mellett.

Mellesleg ha ez az arány igaz akkor megmelem a kalapom,csak marhaságot ne mondjon már.
    Ha egy normál gépen 50 FPS stabilan lesz az király lenne.

Nah megyek az Istencsászár szólított. Rendet kell tennem .:)
  • Zpogi
    Köszönjük,hogy még így is lefordítottad nekünk mára
  • Sanyo
    Elkészültem a fordítással. Lassabban ment, mert 3:40-kor keltem ma és nagyjából végigdolgoztam az egész napot.
  • Garou
    Avi az nem egyencuccot jelent, azon belül is van többféle tömörítési eljárás. Szerintem ez lehet a hiba.
  • Her Laca
    Ja. Sony,meg a márkásabb cuccok mind ilyenek.
    Gagyi lejátszó kell és az mindent visz.
    Nálam a Grunding szarakodik,de a pár ezres mittudomén mi az még a csatornafedelet is lejátssza.
  • acidrain
    Én csapágyzsírt használok.
  • Szepy2884
    OFF

Vettem egy hypersuper 5.1-es Sony 350W-os házimozi rendszert. Tökéletesen működik, ha úgy van kedve. Magyarán bármit lejátszik, de van egy CD-m amiről válogat. Van amit lejátszik valamit meg nem. Pedig mindegyik film .avi kiterjesztésű.

Találkozott már valaki hasonlóval?
  • hetti
    szilikonzsír...
  • bettly
    Ez sztrategia?
  • Her Laca
    Na ma jó napom van:)
    Starcraft II. Warhammer 40K:) Feltelepültek:)
  • bettly
    Sziasztok,lennebb olvastam Lacat ,mi lessz ha varogep olajat teszek a joy-nak, ott ahol a muanyag surlodik,az most keznel van,vagy inkabb ne?
  • VO101Tom
    gyere fel TS-re
  • Her Laca
    Srácok.Létezik,hogy a battleneten megváltoztattam az email címem és a jelszavamat és ugye küldenek egy levelet a megerősítésre ,és már fél órája várom? De nem jön meg
  • Vogel
    Sajnos a családot is érinti a Malév vége, apám navigációs tisztként dolgozik/ott. Nem tudjuk mi lesz most vele.
  • LeonSilver
    Hát igen. De az élet megy tovább és a viccelődés is beindult ;)
  • Her Laca
    Azért ezt hallva elszomorodom.
    Tudom nem a világ vége,de ........
  • VO101Tom
    Én is ebben bízok...
  • LeonSilver
    Ez igaz :)
    Szerintem jó lesz a peccs. Miért gondolom? Mert még egyszer nem tudnának beugrasztani senkit, és a moszkvás izé előtt nem hiányzik nekik a balhé. Remélem :D
  • VO101Tom
    Nincs dátum. De nem is lesz. Amennyit anyázták őket a csúszások miatt, kizárt, hogy mondjanak valamit, amit lehet megint elcsúsznának. "Kiadják, amikor kész". Az ő szempontjukból most egyébként sem lényeges a dátum. Csak arra kell vigyázniuk, hogy a patch működjön. Ha jó lesz a patch, akkor senkit nem fog utólag érdekelni, hogy mennyi ideig tartott (legalábbis nem nagyon, akkor már játszik vele). Ha meg szar, akkor úgyis minden mindegy.
  • LeonSilver
    Engem is érdekel, de még jobban az, hogy "ésssss, mikó'" lesz pöccs :D

idén vs. jövőre
  • Her Laca
    Engem érdekel:) De ts en szóban is elmondhatod:)
  • VO101Tom
    Hmm... akkor bemegyünk máshova, vagy csinálunk saját dogszervert... megoldjuk :)
  • Zpogi
    Jövök én is,bár az elmúlt két este üres volt az ATAG Axis vs Allies szervere.
  • VO101Tom
    Ja ja, 7-8-tól én biztos leszek.
  • Zpogi
    Nekem is pls :),bár beszéltél már róla,de nem emlékszem az arányokra.
  • bralph
    Nyugtázom, majd a jövőben jobban figyelek. Este ATAGolás?
  • bralph
    :) Aztán jöhet a szabad operációs rendszer! Amíg kiválasztjuk a megfelelőt addig peddig vannak jó kis Live megoldások. Jah, hogy beleér az ujjam a bilibe...
  • VO101Tom
    Nem feltűnő, de ha privátot kapsz, látod itt is, a szövegbeviteli mező alatt megjelenkik egy kis üzenet.
  • bralph
    Bocs, innen nem látszik, a főlapon meg nem nagyon járok. Köszi! :)
  • Solt
    No igen... és reméljük /s nélkül, mert ez a rendszer nem gyó... :))
  • VO101Tom
    Nem, ezért küldtem privátot. :) Gondolom Blacksix úgy küldte el, hogy Luthiert nem kérdezte meg, hogy szabad-e, és kérte semmilyen publikus fórumra ne kerüljön ki. Akit érdekel, privátban megmondom.
  • bralph
    És publikus? :)
  • VO101Tom
    Igen.
  • Sanyo
    Estére meglesz a fordítás, most fáradt vagyok és időm sincs rá.
  • bralph
    Könnyem megelhet, hogy lesz format de abban én is bízom, hogy csak a C-t, vagyis azt a partíciót gyalulják le, ahol a probléma leledzik. Az iráni rendszergazdákról úgy is sok jót hallani.
  • bralph
    hurrá. Tényleg Tom, a korábbi update kapcsán feltett poly kérdésedre kaptál választ?
  • VO101Tom
    Pénteki 1C update
    http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29489
  • bralph
    ..."de az utóbbi napokban megjelent információk hatására a szolgáltató partnerek elvesztették bizalmukat" és "a tulajdonos a legjobb szándéka ellenére az EU elmarasztaló határozatát követően nem tud további anyagi forrást biztosítani a működéshez"
    A 95%-ban a (nagyon rosszul viselkedő) Magyar Állam tulajdonában lévő légitársaságot állították le ilyen kulturált európai(?) módszerekkel.
    Ezzel, és a légügy elmebajával tényleg elértük a mélypontot. Ilyen mélyen még sosem volt a Magyar Repülés de azt se hiszem, hogy van lejjebb. Bányászlámpa nélkül senki meg se próbáljon a repülés világa felé egy lépést se tenni.
  • LeonSilver
    Nem tudom ismeritek-e (aki nem az is hallgassa meg, érdemes!), de ez mára abszolút aktuális lett!
    Tényleg a pénz lett az Isten.

• Romeo One
    Én részemről azért szeretnék a mentett anyagok közt lenni. Hiába no, az ember gyarló...