91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Aztakurva. Én annak idején a germánoktól rendeletm, 210€ volt, amiből 10€ volt a szállítás. És akkor még közel sem ennyi volt az ojró.. -
-
otiq #50954 46k-t vontak le amiből 9k a szállítás. -
artivizsla #50953 Ha megérkezett és publikus a végösszeg, megosztod velünk, csak hogy hogy kalkuláljunk?
-
zmok #50952
Még ilyen linkeket!!!!!!
-
otiq #50951 Megrendeltem ma reggel a naturalpointtól a track ir 5-t meg a clippet. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ér ide Fedex-el. -
sakkay #50950 Alig aludtam valamit, a gyerek meg nyolckor már megkezdte a diverzáns akciót a konyhán,mire kiértem-1 doboz pilóta tallér(párom nasija..volt) -
Nagyon alapjáraton üzemelsz még fater ;) -
sakkay #50948 Bakker az..
-
otiq #50947 Daemon Tools Lite-ra gondolsz? -
sakkay #50946 gyerekek, hogy hívják az isot kezelő progit?: Milyen litle vagy lite? -
sakkay #50945 már megoldottam , minden eszembe jutott..bár fényes nappal csak redőnynél fasza... -
Én is ezt untam meg. Baszakodtam a freetrekkel egy jó darabig, volt itt wii meg minden. Aztán meguntam. Azóta nincs gondom :) -
Átérzem.
Körül kell nézni a használt piacon,ki lehet fogni olcsón dolgokat.
Persze nem ezek a legfontosabbak az életben,ezt aláírom. -
sakkay #50942 Nem keresek rosszul, (magyar szinten)de a bankok elintézték ,hogy jól ne éljek. Szóval ugyanott vagyok, mint amikor nem volt jó fizetésem. Ennyi.
Szóval a gépre az utsó nagy költésem a pedál volt fél éve. -
Az a baj, sajnos ezt én is tapasztaltam,hogy a mókolt megoldások bár költséghatékonyak de sok sok időt elrabolnak az ember életéből.
A célhardverek meg kibaszott drágák ámde nincs velük szoppancs.
Vegyél egy Tr -t hidd el megéri.
-
sakkay #50940
-
sakkay #50939 Az a baj , hogy egyszerűen nem marad meg a beállítás..nem is értem miért de most megint szarozok vele hátha. A freetrack is 2 napig tartott, mire újra rájöttem mit kell csinálni..nem egyszerű enabler button progi miegymás..vx1000 kamera -
Az ember öccse sohasem nő ki a saller időszakból ;) Én mondom! -
A saitek honlapján nincs semmi hozzá?
Valahogy biztos testre szabható a dolog. -
sakkay #50936 A húsz, 29..megy az idő bakker...
-
sakkay #50935 Hát a saller korszakból már régen kinőtt.
20 körül már hülyén néz ki.
A joy saitech evo force.
-
Tom jól mondja. Gyereknek egy sallert aztán vissza a 64 bitest.
Milyen joy od van? -
Ezt nem értem. Miért nem full hd ben használod? -
artivizsla #50932 Feélzeti érdekesség a reggeli kávé mellé. -
artivizsla #50931 Roncskutatás. -
Clod-on belül nincs ilyen, az FFB file-okat nem jó piszklálni, nem tudni a VAC hogy viszonyul hozzá.
A hardware hivatalos oldalán nézz körbe, hátha ott van sw hozzá, nekem Logitech van, de ezen pl. állítható az FFB minden játéktól függetlenül a windowsban... -
32 bites Win7 legalább? Milyen érvekkel tudott az öcséd meggyőzni, hogy ezt tedd magaddal? 
32 bit alatt összesen 4GB memóriát tud megcímezni (2^32-en ugye), és ebben benne van a videokártya memóriája is. A Win7 alapból használ 1-1,5GB-ot, hogy mennyi jut a programoknak ezután, azt add össze. Nem szabad 32 bites rendszert feltenni, ha egyébként a proci, alaplap engedi a 64-est. Öcsédnek adj egy taslást, és máskor ne hallgass rá
-
A 32"-esen tényleg nagy élmény szimulátorozni,tegnap eddig még csak a TU-144-est próbálgattam az FS2004-ben és eddig még nem bántam meg hogy ilyen tv-t vettem.Pedig most még csak 1360X768-as felbontáson van,így a képben van az ablak széle is.1920X1080-ban a tálca meg a kép szélei kicsit lelógnak.Ezenkívül furcsák a pixelek legnagyobb felbontásban-élesebbnek látszik a kép de pl a betűk olyanok mint amikor az írógépben kezd kifogyni a festékszalag tintája.Lehet hogy ez is valamelyik beállítástól függ? -
Solt #50927 Nincs különbség 32 vs 64 bit esetén... ez már nem xp! :) Ha a rendszer és a vga memóriád több mint 4GB, akkor tessék csak 64 bites rendszert használni...
A config fájlban nem néztél körül? Nincs valami ffb force beállítás? Én úgy emlékszem állítható az ffb ereje, bár lehet, hogy keverem a rof-l... :) -
Szepy2884 #50926 bevallom nem tudok segíteni. nincs meg a clod és ha minden átmenet nélkül ráz a bot az tényleg kellemetlen lehet. Tudtommal nem lehet a ffb erejét szabályozni, de lehet hogy tévedek. Én évekig repültem úgy, hogy ha a nagy kaliberrel lőttem, akkor a bot enyhén de hasra húzott érzékeltetve a nagykali hatását. évek múlva jöttem rá, hogy ez qrwára zavar és csak úgy tudtam kiiktatni, hogy kitöröltem ha jól emlkészem valami mortar file-t a joy rendszer könyvtárából. Azóta már hosszú sorozatokat is lemerek adni és nem csak pötyögök. A pötyögésnek is megvolt a haszna. Csak akkor lőttem, ha biztos voltam a találatban. De hosszú sorozatokkal sokkal élvezetesebb szakítani :) -
sakkay #50925 Öcsém unszolására most 32 bites wint raktam fel a 64 helyett, de a f*szom kivan vele. -
sakkay #50924 Az alap progi meg valamiért nem menti el a beállításokat. -
sakkay #50923 Amióta újraraktam a wint,olyan erősen ráz a clod a legkisebb fordulónál is(átmenet nélkül),hogy hihetetlen. -
Szepy2884 #50922 Hát én csak egyről tudok, az pedig a SST (saitek smart technology).
Az rajta van a bothoz kapott cd-n. De szerintem semmire sem jó, csak letesztelni hogy a gombok működnek-e a ffb-vel együtt. Viszont ezt nagyon mókásan teszi.
De te most mit is szeretnél? Az ffb erejét szabályozni? -
sakkay #50921 Olyasmi mint a force test program , amivel be tudom lőni az ffb.
A CLOD-on belül nem találtam ilyet. -
Szepy2884 #50920 Mit értesz beállító programon? -
sakkay #50919 Evo force-hoz ffb beállító programot nem tudna valaki ajánlani? -
Hol van Chuck Norris ? Még a Google sem tudja :D -
inkább ne lenne ott! ő volt az egyetlen, aki picsogott, hogy nem hajlandó olyan filmben szerepelni, amiben káromkodnak.
így hát kapunk egy "tökös akciófilmet", pg 13-as besorolással. biztos hiteles lesz...