91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
makuka75 #51156 Köszi! Meg egy kérdés azt nem tudod véletlen, hogy amikor negativ G hatására elkezd akdozni a Spitfire motor, akármit is állítok rajta, viszont mikor a complex engine manegment ki van kapcsolva, akkor meg tudja oldani magának hogy nincs gond, ha előre nyomom a gép orrát. -
Na most a movie makerral összefűztem ,oszt mondom,hogy csinálja meg de ez még valamit tömöríteni akar. Mivel lehet összerakni,hogy maradjon az eredeti méret és minőség amit már megcsináltam. -
Igazság szerint rém egyszerű a navigálás,ha már fejben is tudja az ember a szögmérőt használni. Ugye fent északon ,nulla fok ,kelet 90,dél 180 ,nyugat 270. Ha már csak ránézel a térképre és bármiről megmondod,hogy hány fokon is van a te pozíciódtól akkor egy szempillantás alatt megy a navigálás. Mondjuk a csatorna az aránylag egyszerű ,hiszen a támpontok jól elkülöníthetők. -
makuka75 #51153 Igaz, de pl. a Spitfire iranytű nincs annyira szem előtt. Keresek akkor egy térképet, nyomtatni. Sokkal jobb lesz mint a monitorhoz nyomkodni a szögmérőt :). -
Hogy hogy nem egyszerű leolvasni? Ránézel oszt ott van hány fokon repülsz éppen. Jó egy kicsit mozog ,érdemes egy kicsit egyenesen repülni ,hogy beálljon .Mi legalábbis így használjuk.Érdemes kinyomtatni a térképet és magad mellé tenni,ha nem vagy még tisztában a környezettel ,ez még segítség lehet. De asszem a játékhoz mintha adtak volna nem? -
makuka75 #51151 Üdv! Az lenne kérdésem, hogy szeretnék iranytűt kirakni navigációhoz 1 infoablakban, de az ablak tetreszabása közben nem talalok ilyen lehetöséget.Ti hogy navigáltok, nem egyszerü leolvasni az iránytűt, esetleg mindig rá kell mutatni az egérrel? -
Ó hogy az a drágalátos ,meg nem mondom mi:) Tegnap ahogy fraps al vettem fel a ts beszélgetés rákerült:)
Rohadjon meg ,ezt így fogjátok megnézni:)Én már neki nem állok még egyszer. -
Hát drága bajtársam, örülök, hogy hasznos volt a számodra! 
**--**
Nekem az összes (ünnepi és hétköznapi) faszom ki van már a kurva tréjhomérral.
Még mindig csak aszinkron szar szüttyög itt, 512-es feltöltés. Az életemet megunom, mire egy szaros videó felmegy a nyetre.
Talán tavasszal végre jön az optika és lesz valami jobb is. Nem is a letöltés zavar, azt leszarom. A feltöltés lehetne jobb tényleg. -
Leon! Leírásod alapján amit a ROF hoz csináltál ,mindjárt kész a videó.
Köszönet!!! Már csak össze kell illeszteni és mehet is fel a tecsövedre. -
Ez qrvajó 
Zenének valami pörgősebbet választottam volna, főleg a harchoz, de ez legyen a legkevesebb :) -
Johann Wind #51146 Engem már 3x vágott ki pilóta karrierben. -
Johann Wind #51145 Mondjuk azért én a Juggernaut-ot nem tartom rossz gépnek. Hihetetlen találatokkal is hazavitte a pilótáját és kiváló vadászbombázó vált belőle*, de vadászként is megállta a helyét(ha már jobb nem volt) olyan pilóták kezében mint Hub Zemke vagy Robert Johnson, mindenesetre a Spiteknél nagyobb volt a hatótávolsága, főleg az új póttartályokkal, ilyenekkel felszerelt Thudok lőtték le pl. Wilhelm-Ferdinand "Wutz" Gallandot (55 győzelem, RK) is. Ő is lebecsülte őket és "nem beavatkozóknak" nevezte őket, az életével is fizetett érte.
*Ugyan így a Defiantból is nagyszerű éjszakai vadász vált.
-
-
Glo #51143 Mit tegyek, ezzel mennek az online warok.. mondjuk abban csak a G6-tal kell La5FN ellen küzdeni.. meg is haltam az imént :) -
Mondjuk azt, hogy játékra jó,meg mozizni
Roccat Cave amúgy.
Azért az űber faszától messze van:)
5.1 es jól és szépen szól,de zenéhez nem ezt használom. -
Szívesen elküldöm,de mincs külső nézet. Az csak akkor lenne ha a szerón engedélyezve lett volna.
De holnap felteszem a tecsövedre, ma már nem volt kedvem tömörítgetni
Csak jó hosszú a dolog 9 szer 4 giga ahogy a fraps felvette ,lehet megvágom egy kicsit
bár szerintem így adja vissza rendesen.
A végén láthato 2 bakim is, jól látszik,hogy elég egy rosz döntés aztán lehet a szerencsében bízni:) -
Zoli105 #51140 Kövér Agár ??????? Inkább egy nagy kövér BÁLNA ! :D -
artivizsla #51139 P47 Thunderbolt
"..Az alap elgondolás mindenkinél ez volt, vagy előbb-utóbb a maga kárán kénytelen volt rájönni, hogy ez az ami működik. A doktrinális zűrzavar a fejekben persze itt sem segített. Az olyan monsztrózitások, mint pl. a P-47 Thunderbolt, a maga közel 7 tonnás, könnyűbombázókat és kétmotoros vadászokat idéző felszállótömegével olyan evolúciós zsákutcának bizonyult, mint a szupernehéz harckocsiprojektek.
A hülyeség ugyanis nem politikai rendszer vagy berendezkedés függvénye. Persze létezésének voltak racionális okai is - az amerikai hadsereg légiereje, kicsit talán belegabalyodva saját, a nagy magasságú bombázás hatásosságáról alkotott doktrínájába, úgy döntött kell neki egy nagy magasságokra tervezett elfogóvadászgép.
Mondani sem kell, a feladatkörben soha nem alkalmazták. A nagy méretből, amely a hatalmas turbófeltöltőből fakadt - gyakorlatilag e köré építették az egész gépet - persze hátrányok is származtak szép számmal. Noha stabil, általában véve jól repülhető gép, a nagy méretből fakadóan emelkedni, fordulni nem igazán tudott. Az üzemanyagfogyasztást nem kell különösebben ecsetelni, e szempontból is az igazi amerikai életérzést testesítette meg: az egyszerűséget és a bőség érzetét, mert még a korai, még kevésbé falánk változatokon is elérte az 1000 liter/órát. Ezzel önmagával nem lett volna baj - az Egyesült Államokban ha valamiben nem szenvedtek hiányt, az a repülőbenzin volt - csak épp az volt a kellemetlen, hogy az irgalmatlan mennyiségű gépben hordozott üzemanyag mellett sem lehetett különösebben jó hatótávolságot elérni. A német mérnökök az első lepottyant példányok megvizsgálásakor valószínűleg ugyanúgy érezhettek, mint amikor a Porsche mérnökei először láttak Ford Mustangot: nem értették, miért csinálnak az amerikaiak ilyet. Egy olyan vadászt, amelyik külalakjában egy mozdonyra hasonlít, kétszer olyan nehéz, kétszer annyi alapanyagba és legalább ugyanennyivel több munkaórába kerülve készül, köztük a turbokompresszorokhoz használt ritka és drága ötvözőanyagból, háromszor annyi üzemanyagot visz magával és hatótávolsága mégsem nagyobb semmivel, mint az ő Bf 109-esük vagy Fw 190-esük. Azzal a kis különbséggel, hogy ez utóbbiakat elfogóvadásznak tervezték és annak is alkalmazták, nem pedig kísérővadásznak, az 1000 (póttankkal 1600) km-es hatótávolság és pár órás levegőben maradásra elég üzemanyag nem okozott gondot, arról nem beszélve hogy sokkal mozgékonyabbak voltak légiharcban. Más szóval: mint elfogóvadászként olyan volt mint egy irgalmatlanul elhízott agár, amelynek csak az volt a baja, hogy hamar kifullad és nem szeret különösebben mozogni sem. Nem a tervező hibája volt persze, ő pontosan azt építette, amit kértek tőle: hülyeséget. Egy olyan elfogóvadászt, amely egy egyszerűen még 10 évig nem létező ellenséges interkontinentális bombázótól védte volna Amerikát, és mindezt elképesztő nagy magasságban teszi. Mint a példa mutatja, a légüres térben fejlődő katonai doktrína talán a legveszélyesebb. Másoknak is voltak hasonlóan hülye elképzelései - a brit Boulton Paul Defiant ékes példája ennek, amikor valaki békeidőben, elméletben elképzeli, mi lesz a tuti a következő háborúban, de a saját kárukon kénytelenek voltak nagyon gyorsan megokosodni..." -
artivizsla #51138 Lett szólva, hogy ne tedd fel, mert szar a 4.11.
-
Zoli105 #51137 Off :Hát akármit mondtok szerintem ez akkor is szép és aranyos ! :D
On , elnézést az offért ! -
Szepy2884 #51136 Laca írtad valamikor hogy vettél valami überfaszajó fülest. Milyet és mennyiért? -
otiq #51135 Egyébként engem úgy is érdekelne, ha csak a track fájl megosztanád, legalább a kamerát tetszés szerint forgathatnám és tanulhatnék belőle. -
Szepy2884 #51134 uncsitesóm (lány) vágóként dolgozik az axn-nél. Filmelőzeteseket meg reklám blokkokat vagdal(nak). Vicc, hogy régen ez külön szakma volt, most meg bárki elvégezheti otthon ha van gépe meg valami letöltött progija 
egyszer mutattam neki pár szerintem best of il2-ős filmeket a tecsőről, hogy mondván "szakmai" szemmel nézze meg őket, hogy szerinte milyenek. Nem értette, hogy mit nézzen rajtuk, de engem finoman és csendesen sikerült hülyének néznie.
Akkor ráhagytam, hogy lány. Mondván, hogy is érthetné az ilyen magasztos dolgok mint az il2 meg stb.
-
Igen. És a vinyó is teker, olyan mintha venné, a méret is nagy de csak 34 másodperc volt.
Amúgy a playclaw tényleg qrva jó, ha az ember pénzt szán ilyesmire, akkor jobb mint a fraps. -
otiq #51132 Régebben a fraps az indeo 4 vagy 5 codecet használta amit nem játszott le a vlc player vagy mplayerek. Most mit használ?
Egyébként én munkahelyemen linux alatt szoktam videót vágni és konvertálni. Szerintem jobban kihasználja az erőforrásokat és ingyenes. -
Hagyd Leon:) Kaptam Frapst Pogitól már felvettem most tömörítem már ha sikerül.
De megnézni megtudod nem? -
Szepy2884 #51130 addig tudod mit tegyél fel?
teát
De valami nyugtató félét
-
Valami nemfasza. 34 másodpercet tudok felvenni, aztán launcser eksze elszáll.
Milyen hosszú repülés volt amúgy? -
Elment:) -
vagy szerezz be eg playclaw progit.Igaz nem ingyenes,de egyből tömörit támogatja a többmagos procikat és még a TS csatikat is kezeli .Nem eszi meg a fél gépet felvétel közben mint a Fraps. -
Szepy2884 #51126 KMPlayer 
Legjobb lejátszó mindenre. Na jó, bakelitet és szalagot nem játszik :) -
Gyere fel ts-re,felrakok egy full fraps-et.
Videó tömörítéshez meg a virtual dub-ot szoktam használni.
Itt leírják hogyan kell.
Vágáshoz,meg a win7 windows live movie maker-ét. -
Küldd el nekem és meglátom mit tudok tenni az ügy érdekében.
Emilt küldök priviben. -
Tölts le egy full Frapst. -
Egy kis hiány potló Diablo III-ig. :) -
Akkor olyan mint az új e-robogóm,40-45 re írják aztán 27-el megy
-
Na az a lényeg hogy kéne egy olyan valami amiben szépen lehet tömörítetten felvenni. Mert van ami működik de annak vacak a minősége. -
A faxom ki van
Mindjárt feladom ,öreg vagyok én már ehhez. Ott a track és megcsináltam AVI ba de valami nem stimmel. Na még egyszer nekiesek.
A tarck 10 mega . Nincs kedve valakinek megcsinálni?:))) -
Glo #51118 JA, és emellett úgy veszti a sebességet mint egy vemhes anyatetű.. Egy jól felszerelt repülő tégla lett.. -
Glo #51117 Mi a farok történt a FW A9-essel? Nincs Erhöhte, csak 100% power van.. 3,5K-n vízszintben 340 már csodás sebességnek számított.. na ne máááár...