91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #51236 Szinte minden programom fagy, már a Rof is, és nemtom mi a gond. Most cseréltem wint. Mondjuk sok játékom nincsen. -
sakkay #51235 Tudtok egy jó számítógép hardwer figyelő progit? Tudtam én is, csak elfelejtettem a nevét. -
istikovacs76 #51234 Nekem erről csak ez jut eszembe. régi bár, de jó;) (igaz nem orosz)
-
OFF:
We love Russia maraton :)
ON: -
majonur #51232 Oke, koszi. -
Hát, mostanában nem tervezem, viszont a pumaszállás elméleti részét átkalapálom majd, főként ez az oktatás tapasztalatai, felmerült kérdései alapján. De ha összejön pár ember, akkor lehet róla szó. -
Vannak fogalmaim kik az igazán jók:) Neveket nem említenék mert még kihagyok valakit aztán lesz sértődés:) -
majonur #51229 Ja,Laca azert az Atag szerver statodat meg lehet nezni, nem rossz :).
Tom, lattam, hogy a multkor csinaltal oktatasokat, ezek lesznek meg valamikor? Mert ha igen, szivesen kiprobalnam, ha lehet jelentkezni. -
Ne szerénykedj, nyugodtan sorold csak magad a jó pilóták közé!
-
majonur #51227 Igazatok van, de azert a sok gyakorlas altalaban meglatszik. -
Nemtom, ez az Opera nem hajlandó lejátszani nagyobban, kitöröltem minden letöltött tartalamt, újraindítottam, semmi (mással pedig nem szokott gond lenni). Mindegy, nem tökölök már vele, majd megnézem Chrome alól (abban jó). -
Tom jól mondja. Azért csodálatos ez a játék (szerintem) mert egyrészt mindenkinek mást ad,más érzéseket stb,másrészt például nekem az tetszik,hogy matekolni kell közben ,mindig más a szitu és ahhoz kell alkalmazkodni.Túl kell járni a másik eszén.
A többi az gyakorlás kérdése ,na meg valami érzék biztos kell hozzá de az fejleszthető.
Én magam nem tartozom a jó "pilóták "közé,de sokat gyakoroltam .Van akik meg rém tehetségesek ,érzik ezt a fajta játékot nekik könnyebben megy. -
Repült órában nem feltétlen jelent többet, egyszerűen csak kötelékeznek légi harc helyett... -
majonur #51223 Ott aztan vannak fanatikus arcok, a multkor valaki belinklet egy ruszki murepulo csapat videot (il-2 1946), nem keves egyutt repult ora lehetett benne. -
Mondjuk érdekes ,hogy a játékban viszont az Orosz srácok sokkal de sokkal veszélyesebbek mint más nációk.
Csak érdekességképp említeném:) -
Szpecnyaz #51221 Nem csak a ruszkik ellen harcolt. Amikor a JG 52 Romániában állomásozott, akkor harcolt az USAAF Mustangjai ellen is és elég sokat le is lőtt közülük. Szóval szerintem nem kevésbé értékesek a győzelmei, mint a csak nyugaton harcoló pilótáké. -
Firefoxban Ctrl+Shift+R, törli a böngésző cache-t és teljesen újratölti az adott oldalt. -
A hosszba a teljes hossz tartozik, minden kiegészítővel együtt. Az is ami kilóg, túllóg. Ha van egy hangárod és venni akarsz egy gépet, akkor nehogy már törzshosszt írjanak le a többi meg ázik az esőn :) -
majonur #51218 A youtube meg csinalt belole 680 MB ot, leszdtem dowload helperrel az 1080 at. -
? -
Ez sem rosz. -
A tiszta fraps felvétel 32 giga, ebből a sony vegas 1.2 gigát csinált. -
Reload page. :) -
majonur #51213 Nem zsenge, 680 megabyte, viszont fasza a minoseg. -
ez is csak 360p... -
tessék
Érdekes. Megnyitottam ismét és nekem is.
Előtte full hd ben adta.Faxse tudja:) -
nekem ezen a linken csak 360p választható, és az is csak tölt, tölt, de nem játszik le semmit... -
majonur #51209 Aha, allitgatom folyamatosan a legcsavarszoget, mert ha hagyom tulporogni zuhanas kozben, kicst megvadul a motor. -
Örülök ,hogy tetszik no meg esetleg segítség azoknak akiket érdekel.
Jut eszembe. A BF nél még az a fontos,hogy kontrolláljuk folyamatosan a PP-t mert ha nem jól csináljuk egy pillanat alatt elveszti a sebességét és azt vesszük észre,hogy lövik a seggünket. -
majonur #51207
Nem rossz ez az ossznepi osszefogas.
-
Már megy az 1080p. :) -
majonur #51205 Megnezem majd a videot, most mar meg varom a HD felbontast. Rengeteget lehet tanulni belole, rakjal meg fel ha kipihented ennek a feltoltesnek a bonyodalmait. -
Ez a titok.Le kell szokni a húzom koppig dologról. Ha megnézed amikor utána húzok sem szűkítek,hanem hagyom kipörögni a gépet megtartva a sebességet,ami a kör végén nekem lesz jó.Plusz nem csak vertikálisan mozgunk. Azért ezt a műfajt mindkét oldalon sokan elég magas szinten űzik:)
És tegyük hozzá ,hogy a régi LIL2 meg a CLOD repmodellje között ,akkora különbség van ,hogy csuda. -
majonur #51203 Meg azert tegyuk hozza a fordulo harc szerintem konnyebb is, az energia harcot nagyon kell szokni, kevesebb idod van ele celozgatni.
Most is probalgattam, de ahelyett hogy otthagynam ami lefordult, es kezdenek emelkedni, en probalom kovetni :). -
majonur #51202 Jaja, csak il-2 1946 ban nagyon birtak fordulni a spitek, erdemes volt inkabb azt eroltetni, mert a zuhanas meg az emelkedes mar nem ment vele annyira. Foleg aszthiszem a 4.10 patch utan 500 km/h seb. felett ha zuhanosbol kiemeltem a Spitfiret, kicsit leszakadt a szarnya. -
Kösz Sanyó:) -
berciba #51200 Természetes, hogy minden oldalon voltak kiváló és gyenge pilcsik, de gondolkozzatok el: Hartmann kizárólag a keleti fronton harcolt, csak orosz ellenfelekkel, így tudta elérni a 352 győzelmét, Rall és Barkhorn úgyszintén Ezzel szemben Marseille, vagy Galland kizárólag angolszász ellenfelekkel került szembe, légi győzelmeik jószerivel a felét sem érik el a fentnevezetteknek, de mégis az ő győzelmeiket tartják értékesebbnek, őket tartják igazi ászoknak. Félelmetes játszani ezekkel a számokkal: Egy szovjet légihadosztály kb120 gépből állt, tehát Hartmann egymaga három hadosztályt küldött a földre!!! a fenti trió 933 légigyőzelemet aratott tehát szűk nyolc hadosztályt!! Az egyik legdöntőbb csatát, a kurszkit Konyev kb 1200 géppel vívta. Az egész hadrafogható Magyar Légierő alig haladta meg a százötven gépet!! Sokat gondolkoztam, mi lehetett az oka ennek a minőségi különbségnek. Ha elolvassátok Pokriskin a második szovjet ász /59 győzelem/ Háborús égbolt c könyvét összevetve Galland: Elsők és utolsók c életrajzi könyvével megtalálható a válasz. A Luftwaffe pilótáit, legalább is kezdetben, nagyon szigorú elvek szerint válogatták, hihetetlen kemény, ,de alapos kiképzést kaptak, tudatosítva bennük az elit szemléletet, a legyőzhetetlenség mítoszát. A szovjet pilótákat legtöbbször a munkapad mellől hívták be, a politikai képzés sokszor fontosabb volt, mint a szakmai. Pokriskin maga is sokat szenvedett, hogy a századkomisszár, aki egy technikus volt,több beleszólást vindikált magának akár harcászati kérdésekbe is, mint maga a századparancsnok, és ez kénytelen volt tűrni, mert akár maga is a komisszár feljelentése alapján kivégzőosztag elé kerülhetett. Ez a szemlélet okozta ezt a minőségi különbséget, ami később, a háború későbbi szakaszában a veszteségek miatt fokozatosan kiegyenlítődött, ill. a számbeli fölény miatt a szovjetek javára módosult. -
Várd meg az 1080p felbontást és tedd ki teljes képernyőre. -
Glo #51198 Hát azt amire 4:00 után kezdesz borítani még most se látom.. de biztos ott van valahol :)) -
Kész is van:
Légiharc.
Az 1080p-re még egy kicsit várni kell, nemsokára végez vele a tecsöved.