Mobilszámot keresek :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom már megemberesedtetek 2001 óta <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Naa gyerekek talán azért 1 számot nem olyan nehéz elkérni!
Nagy levegõ és elkéred...! Legyetek beválalósak...ha ilyenek maradtok nem hiszem h lesz vmi az életben...
Nagy levegõ és elkéred...! Legyetek beválalósak...ha ilyenek maradtok nem hiszem h lesz vmi az életben...
Szerintem a szolgáltatódnál kellene érdeklõdnöd.
\"...Jamaica érzem a perzselõ homokod, Jamaica hûsítõ tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"
Szeretném megtudni annak az idiótának a számát, aki örökké csörget.
Rejtett számot valahogy ki lehetne deríteni?
Rejtett számot valahogy ki lehetne deríteni?
Hívd fel a tudakozót
Tudok javasolni néhány számot ha nem találod meg.
???
Ha enniyre utál, akkor meg minek erőlteted?
Ha enniyre utál, akkor meg minek erőlteted?
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
hogyan?hát nem hiszem hogy elmerném venni mert már megfegyegetett hogy magán laksértés miatt feljelent az apja.Amúgy hogy gondolnád lopjam ki a kezéből.hogy hívjam fel vele saját magam?
^^
Nem hiszed de nekem is pont ilyen bajom van.Könyörgök a csajnak hogy adja meg de nem adja meg.Erre én elő adom hogy az interneten minden fenn van mindenkiről minden még a telefonszáma is a Pannononan az oldalaán.Erre ő nem pannonos hanem vodafonos.Hát így már 1 lépéssel előbbre járok.
^^
házmester,szomszéd,öcsikéje,huga,osztálytársa,sarki boltos stb. mind segíthet-vagy dobj egy lborítákos randira szóló levelet a póstaládájukba,nem harap meg
Hány éves vagy? (óvoda, vagy már iskola?)
Hány éves vagy? (óvoda, vagy már iskola?)
Szóval arról lenne szó, hogy ismerem a lány nevét még azt is, hogy hol lakik csak valahogy nem merek szóval na.
Tehát a lényeg nem tom hogy van e mobilja mert már régen nem találkoztam vele (de SMS üzenetet karók küldeni ahol megadom pl: ICQ számom, stb.) s a GSM szólgáltatókba hiába irkáok nem talál semmit, hogy lehetne ezt kideríteni mármint van e mobilja s mi a száma.
(régebben lehetet a warezokon Matav telkönyvet tölteni, de az szeríntem nekem nem let volna jó.
Plz help, thx.
Tehát a lényeg nem tom hogy van e mobilja mert már régen nem találkoztam vele (de SMS üzenetet karók küldeni ahol megadom pl: ICQ számom, stb.) s a GSM szólgáltatókba hiába irkáok nem talál semmit, hogy lehetne ezt kideríteni mármint van e mobilja s mi a száma.
(régebben lehetet a warezokon Matav telkönyvet tölteni, de az szeríntem nekem nem let volna jó.
Plz help, thx.