17
Mobilszámot keresek :)
-
#17 Gondolom már megemberesedtetek 2001 óta -
#16 Naa gyerekek talán azért 1 számot nem olyan nehéz elkérni!
Nagy levegő és elkéred...! Legyetek beválalósak...ha ilyenek maradtok nem hiszem h lesz vmi az életben... -
STALK3R #15 Szerintem a szolgáltatódnál kellene érdeklődnöd. -
#14 Szeretném megtudni annak az idiótának a számát, aki örökké csörget.
Rejtett számot valahogy ki lehetne deríteni? -
Bekomman #13 Hívd fel a tudakozót -
Bekomman #12 Tudok javasolni néhány számot ha nem találod meg. -
#10 Igen. Úgysem lenne túl jó após az apja :)))) -
#9 ???
Ha enniyre utál, akkor meg minek erőlteted? -
#8 hogyan?hát nem hiszem hogy elmerném venni mert már megfegyegetett hogy magán laksértés miatt feljelent az apja.Amúgy hogy gondolnád lopjam ki a kezéből.hogy hívjam fel vele saját magam? -
#7 Egyszer elveszed a telóját és felhívod magad. Kész. Én is csináltam már ilyet :DDDDD -
#6 Nem hiszed de nekem is pont ilyen bajom van.Könyörgök a csajnak hogy adja meg de nem adja meg.Erre én elő adom hogy az interneten minden fenn van mindenkiről minden még a telefonszáma is a Pannononan az oldalaán.Erre ő nem pannonos hanem vodafonos.Hát így már 1 lépéssel előbbre járok. -
#4 házmester,szomszéd,öcsikéje,huga,osztálytársa,sarki boltos stb. mind segíthet-vagy dobj egy lborítákos randira szóló levelet a póstaládájukba,nem harap meg
Hány éves vagy? (óvoda, vagy már iskola?) -
atec #1 Szóval arról lenne szó, hogy ismerem a lány nevét még azt is, hogy hol lakik csak valahogy nem merek szóval na.
Tehát a lényeg nem tom hogy van e mobilja mert már régen nem találkoztam vele (de SMS üzenetet karók küldeni ahol megadom pl: ICQ számom, stb.) s a GSM szólgáltatókba hiába irkáok nem talál semmit, hogy lehetne ezt kideríteni mármint van e mobilja s mi a száma.
(régebben lehetet a warezokon Matav telkönyvet tölteni, de az szeríntem nekem nem let volna jó.
Plz help, thx.