23
-
kisAKOSH #23 eladó a World War 3: black gold teljesen magyar nyelven (1000Ft)
[email protected] -
wefawf #22 Használd ki a környezeted! Nincs ott természetes akadály? -
tubo #21 Segítsetek! - Elakadtam a World War III Skirmish 5. játékánál, melynek beállítási adatai: limitált összegű ( 300.000 )teljes megsemmisítés, egy harci járművel induló, minden résztvevő expert fokozatú. Én USA fegyvereket használok, egy orosz és két iraki fegyverzetü ellen. Vagy elfogy a pénzem, vagy úgy elvernek mint a lósz...? -
_HABLA_ #12 Mondj egy stratégiát aminek tetszett neked a grafikája! -
_HABLA_ #10 Én nem láttam a játékot, de a képek alapján nem nézhet ki rosszul. Csakhogy számomra a játszhatóság a legfontosabb, az earth 2150 is kurva jól nézett ki mégsem szórakoztatott egy percig sem.
Utálom ezt a nagy mizériát a 3D körül, számomra a 3D egy RTS-ben sokkal inkább visszalépés mint előre, vagy inkább pontosabban egy lépés rossz irányba. Eygetlen pozitívumot nem tudnék mondani amit a 3D nyújtana egy RTS számára.
Letöltötte itt valaki az Empire Earth demot? Nos én letöltöttem. Elmondhatom, hogy bukás lesz. Azok a játékok mindig is bukásra lesznek ítélve amik túlzottan sokat akarnak megvalósítani, pl 3D, nagyon-nagyon nagy tech tree, cselekmény a kőbaltától a lézerágyúig stb. A grafika pedig köszönhetően a 3D-nek egyszerűen OCSMÁNY!!
Kurvára rossz irányba viszik manapság az RTS-t. -
#8 Na
elsore marhara tetszett mert a moon projectes csapat csinalta
masodszorra lehutottem magam, es hagytam egy hetig allni a gamet, - unalmas csataszimulator- jelszoval
ma ujra elovettem es raereztem az izere, tokjoooo game lett, nemszabad tole RTS dolgokat varni es ugy mar kezelheto
(hogy mit szenvedtem amig rajottem hogylehet forgatni az epuleteket;)
szal csataszimulator es nem RTS ahogy sokan nevezik.... (lehetne 3x ennyi tech cucc is nyugodtan, marha keves ez a par darab)
legfontosabb hint : T80 (oroszoknal) vagy hasonlo kaliberu tank elkeszitesevel mar kemenyen meglehet fogni a gepi ellensegeket.. utana meg lenyomni... -
Nyiri #3 Kiraly game, eddig nem szerettem a strategiakat de ez megvaltoztatta a velemenyem :) -
#2 Szerintem nagyon gyökér game...