500
Különös startégia ...
-
aiguo #413 Szia!
En nem vittem vegig szoval ebben nem tudok segiteni...de a v2.0 update-tol lehet allitani a nehezsegi fokozaton !;)
-
#374 Egy most induló oldal!
www.gyaxyboy.freesite.hu -
#363 Köszönöm szépen! Kicsit késve ugyan! :o) -
Nasheem #359 Vazze, meg lehet nyerni két hard gép ellen egyáltalán ezt a játékot?
Erősebb vagyok náluk, de mindig elérünk nanoig, ott meg már képtelenség megverni őket. Na jó tudom lama vagyok, de ha esetleg vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Nincs vmi rajongói oldal magyar vagy angol ahol az Aok taktikákhoz hasonlóan szájbarágósan le van írva, hogy 1. paraszt kajára 2. pari is 3. megyen fátvágni..... ? -
zozo12 #354 hi
nem akartok még valamikor szervert indítani??? szivesen játszanék. -
zozo12 #353 hi
nem akartok még valamikor szervert indítani??? szivesen játszanék. -
#303 Tud valaki crack-elt exe-t a játékhoz? -
aiguo #292 Ok! Ha vegignyomtam az AoM-t, visszarakom az EE-t es ittvagyok megegy jatekosnak;-))...bar nem vagyok valami nagy stratega! -
aiguo #280 Feltoltottem ide:EEv2.0_NoCd -
aiguo #278 En angol dobozos verzioval nyomom;-))
Nickem: Xenophon(hu) -
aiguo #277 Szia;-)
Klikk ide!
-
aiguo #275 EE_v.2.0_Nocd -
aiguo #273 Szia !
A sierra serveren Xenophon(hu) neven megtalalsz...vagy az e-mail cimemre keress ra az MSN messengerrel;-)
Udv!
-
#264 Rájöttem időközben.
Aztán a kövi pályán Alley lett mindenki erre rámrongyolt a fél térkép és Uninstall lett belőle!!!
Ennyi.
Faszom kivan, hogy szopat egy turha játék! -
#262 Valami falovat esetleg kaphatnék valahogy? :)))) -
#261 Harmadik görög küldetés. Kinyírtam mindenkit trója szigetén, de nem tudok bemenni a kapun, mert szarrálövik a tornyok az embereimet.
Hogyan kell megcsinálni ezt a pályát??? -
aiguo #255 :-)Az egysegek "MORALE"-jat noveli...igaz nem sokkal 50-100 kozotti EXTRA "hit points"-al!
En tornyonkent 2-3 hazat epitek,majd kesobb ha mar jol allok nyersanyagilag 12-15 -ot! -
#251 en spec jatszanek veled
mondjuk vegigvittem egy custom play-t (pre-nano) a gepet meg mindig nem tudtam szejjelutni, nem igazan tudom kezelni a repulogepeket, ugyhogy biztos sikerelmenyed lesz :))) -
#248 passz
nalam megy siman is, T&L nelkul -
#247 Nem volt bekapcsolva a T&L, fagyott is!!!
Most bevan és az első küldi fél óra játék alatt egyszer sem fagyott ki. Bár az AutoSave kicsit megijesztett...ki is kapcsoltam... :)
Miért van ez??? -
#246 Én sima T&L olvastam elsőre (kétszer is). -
#245 Jajj, leesett.
Megnézem, nemtom.
Majd irok még!!! -
#244 Nem tlejesen értem a kérdést!!!!! -
#243 sima d3d semmi t&L? -
#242 Gef-em van!
Setupoltam.
Vin ujrainstall.
Most megy a játék de 5 perc után kifagy.
29.xx -es detonator van fenn. Asszem. -
#240 tegnap eloszedtem en is. amikor meglett meg se neztem. egesz kellemes, bar remesen hosszu, es most az elos korben nem birom szejjelverni a gepet, pwedig mar nanokorszakban jarunk
a gep szokas szerint egymast nem bantja
be lehet ezt vhogy kapcsolni?
Civ ota mindenki csak engem ut (na jo azt hiszem red alert meg olyan volt, hogy a gep kinyirta egymast) -
#239 Meg se kérdezném , de a kicsomagolás után a setup.bat-ot elindítottad ?
Amúgy van egy .nfo file is a rip-ben , amiben pontosan le van írva a sorrend , hogy mi szükséges a játék futtatásához .
Ha mégsem csomagolási gond ( nekem is via-s az alaplap és a 128 RAM-od is bőven elegendő ) , akkor videó driver gond lehet már csak .Próbálj ki pár másikat .Amíg nekem TNT2-es kártyám volt ( most Gef4 ) , a 21.83-as driverral minden játék ment ( közben meg jókat mosolyogtam , hogy a Gef2-Gef3-as kártyával rendelkezők mit össze nem szenvednek , hogy melyik driver melyik játékhoz is jó ) .Persze ez csak akkor igaz , ha NVIDIA kártyád van . :) -
#238 Volna egy gondom. Most szerváltam be a gámot (rip), elindítom és fekete képernyő, semmi sem történik. Vártam 5 percet, semmi. Nyomok entert desktop. Mit tegyek???
Ugyanez a RIP a haverom gépén jól megy.
Via-s alaplappal lehet gondja, vagy a 128 SD kevés neki???
PLEASE HELP!!! -
#237 Az újnak kintvan a bétája,ingyen letölthető pl. innen . -
#236 Bazz és tényleg töltöm! Komolyan mondom...
: ))) -
#235 Tényleg? Most komolyan beszélsz? Várj ezt meg kell néznem.! -
#234 Már töltöd is . :) -
#233 Skorp, lejött a music addon. Megvan a többi? -
#232 Nos ... ha minden igaz , akkor megy a szerver .A részleteket máris küldöm az ICQ-n . -
#231 Okés. Akkor majd nyugodtan küld el a címet és a user/pw-t. Majd hidden leszek ICQ-n. -
#230 Ma este ok .Bár ha napközben is meg tudom oldani ( saját ftp-t csinálok a gépemből ... remélem sikerül ) , akkor ICQ-n küldöm az elérésemet és nyugodtan letöltheted a game-t . -
#229 Akkor viszont ma este? -
#228 Skorpion, adj életlelet! : ))) -
#227 Felhozom cvsak hogy el ne felejtsd. : ))) -
#226 neeeeeeeeeeeeeeeeeem...
Magyarázd el lécciiiii...
: ))))))