Empire Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>
<#wave>honnan tudom letölteni az Empire Earth-hoz a cd-kódot a multiplayerhez v. internetes ha úgytetszik???<#wave>Aki tud az segítsen kérlek.Ezer hála
ffxi
Tudnátok segíteni?<#wave>Az a helyzet, hogy frissítettem a játékot, vmi 1.40-esre és kéri a cd-rom-ot. Asszem nem jó a régi crack neki.v Tudtok mondani, hogy hol lehet letölteni a 1.40-eshez crack-et, vagy hanem nagy elküldeni nekem?<#worship>Ezerhála!

Fákjúal!

Venom
Neten nehézkes vele játszani nekem sem sikerült a direc connect meg asszem a lanos játékra van. vagy TPC/IP-re

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

sz4bolcs
Emberek! Kéne kis segítség. Fölraktam a patchet 1040 aztán rá a 2.0-t aztán crackeltem EMPIRE.EARTH.V2.0.ITA-ENG.BANSHEE.BACKUPCD.NOCD.ZIP -ezzel, hogy ne kérje a CD-t. El is indult, de amikor loginolni akarok accounttal, azt írja, hogy nem jó a CD kulcs. Mivel crackeljem, hogy tudjak neten játszani? Másik dolog: Ahogy láttam csak ez a sierrás internet play és egy direct connect fül van a lan mellett. TCP/IP-sen nem is tudok játszani a haverokkal? Vagy az a direct connect?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ha a kapura gondolsz akkor építs falat, szerintem legalább 4 egységet. Kattinst rá a falra és ott alul a bal sarokban lesz egy gate feliratu ikon. Arra kattints rá és márisz kész a kapud😊
hogy lehet benne ajtót csinálni ? azt látom az ellenfélnél hogy két torony közé, de hogyan ?

GyiloQ
nekem magyar

Tom3
Akkor majd valahonnan megpróbálom meg szerezni angolul.
Venom
elvileg mennie kéne.

Venom
elvileg mennie kéne.

Tom3
Nekem az Empire Earth alap játék meg van eredeteiben de magyar nyelvüen.
Hogyha sikerül nem eredetien megszereznem az angol verziót.
És amikor kéri a cdkeyt beirom a magyar nyelvü-ét.
Akkor menne a net?
Venom
ha kiegészittõ akkor hogy irhatná régebbire? aza kiegészittõ verziója. szal semmi baja nincs 😊

Axon
Értem.
Akkor viszont ha az eredetit meg patch-elem és azután rátöltöm a kiegészítõt, akkor..... akkor igazából mi van?
Átírja a már patchelt fileokat valami régebbire?

Venom
kiegészittõhöz még nincs patch! régiek meg azé nem mennek fel rá mert nem a kieghez valók.

Axon
Véletlenül elõkerült a régi lemezeim közöl az Empire Earth angol verziója. erre már szépen felment az 1.0.4.0 -es patch és a 2.0 -ás is. Ha viszont ezután ráteszem a kiegészítõt az EE-AOC -t akkor viszont átírja a patch-elt fileokat, így kapok ismét egy 1.0.2.0 -s verziót. Ha viszont az eredeti 1.0-s empire earth-ra elõször feltelepítem a AOC kiegészítõt és utána akarom feltenni a patch-eket, akkor nem települ mert észreveszi, hogy nem megfelelõek a fileok.
Van valamilyen tapasztalatotok ezen a téren?

Hm, azért elég szar helyzet amit Adams átélt. Így ne használj másolt játékot. Azérr kíváncsi lennék ki hibázott. Nem a sierra csinálta meg a magyar játékot? De akkor miért nincs hozzá magyar patch? Fura
ollie
Ja ja, a magyar váétozatra egy patch sem megy fel. Nem véletlen, hogy tele van vele a MeidaMarkt. Én ezért nem veszek soha magyar nyelvû szoftvert, mert tudom, hogy elfelejthetem a patch-eket.

Rhodeus
Ez nem csapda, hanem szivatás a magyar nyelvû változat kiadója részérõl. Tessék reklamálni (az, aki megvette, ne az aki illegálisat használ).

Axon
Bizony ez jó kis csapda.
Én is beleestem bár nem vettem meg.
Nekem Magyarul van meg az eredeti, de a kiegészítõje már angolul.
Ebben a kombinációban viszont egyik patch sem megy fel rá. Sem az 1.0.0.4 sem a 2.0

Adam5
Igen magyar.
Tegnap vettem és a neten akartam kipróbálni.
Ha nem lehet updatelni akko hogy netezzek vele?

ollie
Magyar verziót vettél? Ahhoz nincs update.

bazza
Én nem updatetem...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Adam5
Megvettem de olyan gondom lenne hogy amiko updatelném 1.0.4.0 -re akko ezt írja:
"Old file not found. However, a file of the same was found.
No updates done since file contents do not match"

Adam5
Holnap veszem meg.

bazza
már megvan...

bazza
Nem tudnátok segíteni? A magyar verzióhoz kéne cheat!

Venom

Ok.Azert beirom hatha vlakinek kell majd...
EE s/n:
WUB5-NAB4-PYB2-CUB7-4465

EE:AoC Expansion s/n:
GER2-MAN2-RAP2-PER5-2252

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Szia!
En nem vittem vegig szoval ebben nem tudok segiteni...de a v2.0 update-tol lehet allitani a nehezsegi fokozaton !😉

GyaxyBoy
Egy most induló oldal!
www.gyaxyboy.freesite.hu
bizkit
Köszönöm szépen! Kicsit késve ugyan! :o)

...úgy hogy...no comment!

Vazze, meg lehet nyerni két hard gép ellen egyáltalán ezt a játékot?

Erõsebb vagyok náluk, de mindig elérünk nanoig, ott meg már képtelenség megverni õket. Na jó tudom lama vagyok, de ha esetleg vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Nincs vmi rajongói oldal magyar vagy angol ahol az Aok taktikákhoz hasonlóan szájbarágósan le van írva, hogy 1. paraszt kajára 2. pari is 3. megyen fátvágni..... ?
hi

nem akartok még valamikor szervert indítani??? szivesen játszanék.
hi

nem akartok még valamikor szervert indítani??? szivesen játszanék.
bizkit
Tud valaki crack-elt exe-t a játékhoz?

...úgy hogy...no comment!

Ok! Ha vegignyomtam az AoM-t, visszarakom az EE-t es ittvagyok megegy jatekosnak;-))...bar nem vagyok valami nagy stratega!

En angol dobozos verzioval nyomom;-))

Nickem: Xenophon(hu)

Szia !
A sierra serveren Xenophon(hu) neven megtalalsz...vagy az e-mail cimemre keress ra az MSN messengerrel;-)

Udv!

Carlos
Rájöttem idõközben.
Aztán a kövi pályán Alley lett mindenki erre rámrongyolt a fél térkép és Uninstall lett belõle!!!
Ennyi.
Faszom kivan, hogy szopat egy turha játék!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valami falovat esetleg kaphatnék valahogy? 😊)))

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Harmadik görög küldetés. Kinyírtam mindenkit trója szigetén, de nem tudok bemenni a kapun, mert szarrálövik a tornyok az embereimet.
Hogyan kell megcsinálni ezt a pályát???

Þór vígi þessi rúnar

:-)Az egysegek "MORALE"-jat noveli...igaz nem sokkal 50-100 kozotti EXTRA "hit points"-al!

En tornyonkent 2-3 hazat epitek,majd kesobb ha mar jol allok nyersanyagilag 12-15 -ot!

Mike at home
en spec jatszanek veled
mondjuk vegigvittem egy custom play-t (pre-nano) a gepet meg mindig nem tudtam szejjelutni, nem igazan tudom kezelni a repulogepeket, ugyhogy biztos sikerelmenyed lesz 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
passz
nalam megy siman is, T&L nelkul

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Nem volt bekapcsolva a T&L, fagyott is!!!
Most bevan és az elsõ küldi fél óra játék alatt egyszer sem fagyott ki. Bár az AutoSave kicsit megijesztett...ki is kapcsoltam... 😊
Miért van ez???

Þór vígi þessi rúnar