Empire Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Segítséget szeretnék kérni a gémben.
Hogy lehet elérni a maximális morált? annyit tudok, hogy házakkal meg hõssel... csakhogy a házak nekem max 4-es míg a hõs max 5-ösre viszi fel a morált aminek a maxja 7-es........nemvágom, pls help!!
elõre is kössz
nem baj h használja valaki a lényeg h legyen
Az EE: Art of Conquestet nem tudjátok honnan lehetne letölteni magyarul???
Köszi,
Csáó!
valakinek van kedve játszani multiban hamachin keresztül?
Ha igen, akkor keressen meg msn címem: [email protected]
xfire: honved
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
KoЯn
Pl, egyik srác akivel multizunk sokkal több nyersanyagot tud bányászni mint én, de sehogy se jövök rá a trükkjére. Mi lehet?
http://www.empiremp.extra.hu/
Látom többen is írtátok, hogy szeretnétek interneten játszani Empire Earth-ot. Van egy módja, hogy lehet játszani a neten eredeti cd-kulcs nélkül is. Én már sokszor játszottam, de most új embereket keresek. Akit érdekel vegyen fel msn-re: [email protected]
ups and downs
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szeretnék interneten játszani, létrehozom az accountot, erre mikor játszanék, ezt írja ki: A CD kulcs érvénytelen.
Pedig a játék kieggel van meg, eredeti.
Valaki segítsen 😞
Szeretnénk multizni, de sajnos nem tudunk a router miatt szervert csinálni. Hogy tudnánk ezt megoldani? Elöre is köszi
nekem meg egy ee2 honosítás kéne
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Azért nem tolok linket, mert nemtom pontosan milyennel van felpatchelve
Kösz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
2.)Toltsd le
ezt--->Empire Earth v2.0/ENGLISH <2.1 MB>2.1 MB> NoCD Executable
3.)Majd ird felul az Empire Earth.exe-t a crackelt *.exe-vel.
4.)Indithatod a jatekot!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP