33
 • GaVino
  #33
  Mvel az ált eszmecsere fórumot többen látogatják nyitottam neki egy topicot ott.
 • GaVino
  #32
  Megint világvége, avagy itt a jégkorzsak 2010-ben?


  2010-re itt a jégkorszak a Pentagon előrejelzése szerint. Nemzetbiztonsági ügy lett a klíma radikális és gyors változásából - írja a Fortune.com. A Pentagon stratégájának előrejelzése szerint a globális felmelegedés káros hatásainak következtében tíz év múlva jégkori éghajlati viszonyok uralják el a Földet. A meglehetősen gyorsan lezajló változások eredményeként a termőföldek kiszáradnak, az atomhatalmak viszonyai átrendeződnek, egész Európában szibériai hőmérséklet uralkodik majd, és óriás nemzetszövetségek alakulnak ki a túlélés érdekében.


  forrás: http://index.hu/tech/kornyezet/klima0212/
 • CAD
  #26
  Andris, sztem lazan lealazna matekbol es fizikabol, ugy hogy kozbe enekel, filmet nez, es meg szotyit is rág... szal nem kene ezt draga andriska.

  Egybknt sztem nem akkor kezdte el a konyvet irni, amikor hirtelen oszama barátaink elkezdtek fenyegetozni... es ha belegondoltok, akkro tenyleg jo eselyunk van a dologra.

  Erdekes hogy ojanok vetik a szemunkre a "tulzott eszkozhasznalatot" akik magus is interneteznek, valoszinuleg angol wc-juk van, es TV-be nezik a legyen on is milliomost...
 • Andris
  #25
  Mindenesetre a kép sokat elárul a profról :)
 • Kis-Bob
  #20
  Ehh... akkor miért nem kérdezi meg magától a prof. , hogy mi értelme élni? Ráérésében már nem tud mit kitalálni azon kívül, hony riogatja a népet.
 • Joe
  #9
  Jellemző volt mindig is a "tudományos elit"-re, hogy az igazán nagy koponyákat ki nem állhatják. J. Brunót például megégették, mert szerinte a föld gömbölyű volt. Hawkins valószínűleg kielemezte matematikailag, hogy hova is tart a világ és a fenti kellemetlen eredményre jutott. Mivel a világot senki sem tudja irányítottan megváltoztatni, ezért az egyetlen megoldás a túlélésre valóban az űr kolonizálása.

  A "tudományos elit"-hez tartozó Preiser az ősemberek túlélőképességét hangoztatta. De az ősembereknek csak "véletlen" katasztrófával kellett számolnia. Nem kellett túlélnie például egy nanomashine vírus támadását, ami 10.000 évig aktív és csakis embereket öl, 10 perc alatt és képes átrágnia magát 10 méter acélon. (Ez egy fegyver lesz majd 100 év múlva...)

  Ahogy a technika halad, egyre brutálisabb fegyvereket alkotunk. Az oroszok a 60-as években elkészítették egy hajó méretű hidrogén bomba terveit, ami képes lett volna megsemmisíteni az egész földet. Szerencsére néhány vezetőjük túl drágának találta a tervet.
 • braindance
  #7
  Naná hogy mindenki be van szarva, teljesen érthető. A társadalmunk teljesen el van kényelmesedve (nem mondom hogy ez rossz), és már egy távoli háború is a feje tetejére tudja állítani a az egészet, akkor egy kis járvány mit tenne? Föleg ha gyorsan fertőző... :/
 • WGL
  #5
  igy lol, de ha nem lenne gaz, aram, viz, etc... szolgaltatas tuti mindenki full [email protected]; szerintem az emberek keptelenek mar a tulelesre tulzottan elszakadtunk a termeszettol
 • atee
  #2
  hat bazd ha nem lenne net vegunk lenne:)