29
-
R Schumacher #29 Na jó, mégsem olyan vicces :( Ez megható, hogy hogy kűzd szegény a vásárlók kegyeiért! Még az élete árán is csökkenti az árakat, hogy a vásárlóinak minél jobb legyen! -
#24 Azért az érdekes, hogy a teszteredmények és az árak tudatában valaki még képes komálni az Intelt! Mint azt már egy másik cikknél elmondtam, én anno még a 486, P1 -es időkben az intelre úgy néztem mint egy korrekt, kiforrot, gyors procikat gyártó cég! Mára viszont egy kapkodó, kiforratlan, hibás procikat és chipset-eket gyártó mamutcég mely a régen kötött szerződéseivel tud fenmaradni és ezekből összeharácsolt pénzekből megtud venni bárkit és bármit! Szóval ezek fényében igazán nem tudom mi a nyavaja tetszik valakinek is az Intel-ben!
Viszont az AMD meg akkoriban egy kis pondró koppintsuk le a másikat cég volt és bizony jót tett neki az, hogy az Intel letította a P2-es rendszer architektúrájának szabad felhasználását mert ezzel a egy olyan stabil, erős rendszert fejlesztett ki mely lekörözi teljesítményben a nálla magasabb fekin működő Intel cuccost! Na a jövőröl meg ne is beszéljünk mert amit az AMD kitalát a 64bit -es piacra az szerintem teljesen korrekt, miszerint az ő prociuk hardweresen támogatja 32bit-es progikat és ezáltal drasztikusan magasabb teljesítményt nyújt mint az Intel 64bit-es renszere, mely csak emulálja a 32bit-et.
... -
#20 Sok köcsög nem amd-t szerető(ezt azért, hogy ne sértsek meg senkit) riogatja az embereket unalmába és rosszakarásból. -
#18 qm&csuhas: hat, nekem anyuka veszi gepet, egyebkent 400-as cerkaval meg 64memoriaval szivok (es az egyik blokk siman hibas vazz:) szal ne mondd hogy felevente avul el mert mikor vettem mar akkor elavult volt...total jot rohogok a sebessegmaniakus barmokon :P -
#15 Az egész átverést biztos csak egy intel hivő találta ki hogy elinditson egy vitát pedig semmi
értelme az AMD akkor is rulez!! -
MZ/X #14 Nem akarsz Intel cuccost venni? ;) -
#13 a nep megveszi a p4 et is pedig van mas... tehat igy is megveszi a szart, csak jol kell tallani... -
#11 nagyon franko hogy itt fikazzatok a masikat...
qm: ha amd nem lenne atlag intel procko 2x ennyibe kerulne (jobb esetben) es a fejlodes uteme is SOKKAL lasabb lenne mert a nep megvenne a sz@rt is mert nincs mas...igy legalabb van egy egeszseges piaci verseny (fogjuk ra, nah) -
An-Dee #9 1. a veszteség mindenhol van, intelnél is
2. lehet hogy ha amd nem lenne akkor 500 mhz-s procik lennének, de lehet hogy az ára is 500e lenne, nem gondolod?
3. sajnálom hogy ezeket a nyereség/veszteség dolgokat nem 1 hirben mutatják