32
Emperor: Battle for Dune AZ ISTEN!!!
-
#32 Hálás Lennék Érte! -
#31 Hello!
Valaki nem tudna nekem irni egy használható ISO Letöltést? -
Deajka #29 Tudna valaki egy Dune lelőhelyet ?
Nagyon köszi . -
Sith #27 Hmm én nem a Dünét szidom szerintme jó játék. Tényleg. A legtöbb C&C klónt szidom. Grafika meg minden jó és szép csak ez nem stratégia... mondjuk ez elégé off topic bocs mindenkitől
De a 2. problémámra nem irtál semmit
halljuk halljuk... -
#26 Azért gondolj bele , ez ugye egy rts , méghozzá egy vérbeli rts , ami a c&c hagyományain alapszik .Gyűjts , építs , gyárts egységet ( lehetőleg olcsón , erőset és sokat ) , majd rohand le az ellenfelet .A c&c óta erről szól minden ilyen tipusú játék , még a starcraft is .A különbség a látványban van , amit bizony eddig nem mutatott fel egyetlen másik az DUNE-Emperor óta egyetlen másik játék sem ... és persze előtte sem .Szóval mostantól "itt" kell hogy kezdődjön egy másik rts játék látványvilága , mivel az alapokra úgyis csak a klón jelző lesz csak ráaggatva . :) -
Sith #25 A játékot tényleg birom, nagyon jó.
Most akkor elkezdek kötözködni:
Stratégiának nem igazán nevezném mert igazi stratégiai ellem nincs benne... (ezt értsétek ahogy gondoljátok de 100 egységel való lerohanástnem igazán neveznék stratégiának.
Nagyon eltávolodtak az Eredeti Dünétöl (Frank Herbert féle) -
#24 Aki igazán DUNE fan , az figyelje az alábbi helyeket , mert egy király kis kiegészítő jön ki nemsokára a játékhoz !!!
FED2k
WWrts
Hogy miről is van szó ?! Hát erről ...
E:BFD Expansion Pack
Well, its not made by westwood, but from what I've heard of it, its going to be pretty good.
Titled "Kwisatz Haderach", this expansion begins shortly after Emperor ends, with the Ordos withdrawing from Arrakis, and letting the Atreides and Harkonnens duke it out. Unfortunatly, the Harkonnens won, and nuked Caladan. Meanwhile, a new heir to the golden lion throne has emerged, and both the Guild and Bene Gesserit have declared him Emperor. In order to solidify his power, the new Emperor declared war on the Harkonnens, and attacked Dune. As these two powers face off, the mysterious Ordos, for reasons known only by the Executrix, return to Dune to join in the fighting.
And so begins "Kwisatz Haderach"...
Made by Edric O and ghostysquare, it features an entirely new house, 2 new subhouses (mercenary and smuggler), and 30 new units.
To learn more aobut his expansion pack, check out Edric O's homepage. The beta version was originally scheduled for release on January 13, but has been postponed for reasons you all should find out about soon enough here at FED2K. -
#23 Az eddig legeslegjobb RTS amivel játszottam!!!
Már csak egy kicsit izmosabb gép kéne a játék alá és akkor normálisan futna -
Willy #22 ÁMEN. Max. egyettértek. -
#21 Hát persze ... Warcraft 3 , Thief 3 , Tomb Raider 6 , Settlers 4 , HOMM4 , Final Fantasy X , stb...
Vagy ezek nem erőltettek ???
Lehet , hogy van bennük grafikai újdonság és ötlet , ami valami újat visz a játékba ?!?!
Vagy te nem így látod ??? A sorozatok korát éljük ... vannak rosszabbak és jobbak .A DUNE a jobbik , mert ha összehasonlítod az előzőekkel , "ég és föld" a különbség közöttük .
Még a saját kategóriájában sem tudsz hozzá hasonló , mostanában megjelent stratégiai programot mondani .Tetszik vagy sem , per pillanat ez a játék az etalon 3d-s stratégiáknál . -
Willy #20 Nemtudom. Az biztos, hogy a grafikai megoldásai össze sem hasonlíthatók a sorozat előző tagjaival. Aki szereti az stratégiai programok e tipusait az szívesen játszik vele. Az ember 1-szer végigjátszik minden oldalt, utána vagy félreteszi, vagy ha van rá módja hálózatban játsza. Az biztos, hogy hálózatban a legjobb játszani. -
#19 Hol írjam alá? :)
Az nem teccik csak hogy ez már a negyedik dűne és egy kicsit erőltetett, vagy nem? :) -
Willy #17 Rajtam nem múlik: 1. Ne nézd le a másikat azért mert nem azt a játéktipust kedveli amit Te.
2. Ne emlegesd állandóan a lábad között lévő pótlábat, és máris szent a béke. Mi itt segíteni akarunk egymásnak és kicserélni a tapasztalatokat, nem pedig kötözködni. -
#16 Erdedetit kaptam kölcsönbe.. :)
Tessék leszálni rólam nem ártottam senkinek!!! -
#15 Gépem : 466 Celeron , 256 MB RAM , TNT2 32 MB .
Ahogy mondtam , nem egy erőgép .És csak gondoljatok bele , hogy 3 bázis épül 1 pályán ( az ellenfél + Scooter-é ), plusz az egységeink és mégis csodálatosan fut a game .Ez az utolsó pálya lesz csak húzós , de jó 1 óra múlva már annak is vége lesz szerintem és belekezdünk az Ordos kampányba . -
#14 Hát ez érdekes ... én meg Scooter Co-operative módban nyomjuk a neten és egyikünk sem rendelkezik erőgéppel , ennek ellenére hasít a program .Ma fejezzük be az Atreides utolsó pályáját .Akinek szarul megy , azt csak sajnálni tudom .Lazarus , ha nem vetted volna észre , nem a játék , hanem te vagy süllyedőben ... mármint az IQ szinted .Amúgy hála égnek , hogy a neten még most is ezrek játszanak vele , csak az olyan kis IQ83-asok , mint te Lazarus ( gondolom , hogy a neten még életedben nem játszottál vele és csak valami kis szar kalóz másolatod van , ha van ) nem tudják , hogy milyen is így a game .Sőt jobb is , hogy csak magadat tudod boldogítani vele . -
Willy #13 Te Lazarus! Miért kell neked midjárt a hozzászólásod első sorába kiírni, hogy éppen mit tartasz a szádban? -
Willy #12 Egyetértek. -
#10 Thi fasz!
Ez a játék süjjesztőbe kerül! -
Willy #9 Mod: Szerintem is jó játék. Egy baja van csak. Óriási a hardwer igénye. A 4-5 pálya után, mikor már sokmindent kell építeni, egy TNT2 32Mb-os kártyával és 700-as procival is akadozik, hiába van minden grafikai extra a minimumra állítva. -
#7 Tud valaki adatokat, hogy az Emperor-t mennyien vették meg amióta megjelent? -
#6 Értelmes hozzászólásokat!!!
Lazarus: Te bajod!!! -
#4 Kussojjál:D Nem.. Rühellem az összes ilyen szarságot..De gondoltam bele piszkítok a topikba
The fasz -
#2 Épp most néztem meg (eredetiben).
Ez ugyan olyan fos mint a többi stratéga game
Biztos ez is tartalmaz néhány forradalmi újítást de én azt úgyse veszem észre:)
Jáccottam vele 10 percet és vége.. -
#1 Újra megnyitok egy ilyen topicot
Most az a kérdésem: Kinek mi a véleménye errol a játékról, tapasztalatok, idegeskedések? stb...
Ki mit szól a pályatervezohöz? Szerintetek nem túl bonyolult? Ez a négyzetrácsos megvalósítás egy kicsit túl egyszeru, magyarán nem lehet átlátni amit csináltál! Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e jeleníteni a pályát teljes 3D-s pompályában?, magyarul úgy ahogy a játékban látható.