189
Ki az a Colin ?...
-
#148 szivesen miss generális
amugy meg és hozzád kiszolt? kik érdezte a véleményedet:: -
#147 tsotso hozzád meg ki a pék szólt. Tanulj meg gépírni, merugye azt is lehet pontosan! S ha nem tudsz semmi értelmeset írni inkább húzd le magad, mert másra úgy sem vagy jó! 4-es lehetsz de ez csak a szegénységi bizonyítványod és látod ugye még abban sem vagy túl jó. Tanulj tinó ökör lesz belőled. És mégegyszer kérlek engem, de másokat se baszogass azzal, hogy értelmetlen hülyeségeket pötyögsz ujjacskáiddal össze-vissza!
Köszi! -
#146 az:))))) -
#145 na az kiraly volt :)) -
#144 ezt most kinek irtad? -
#143 bizti miattam szar a capsod ja és szeretlek helyett követlek!!!:))))))))))))) -
#142 nesze te is 2 es lehetté baszod:))))))) -
#141 TONK HELYETT TOK :)) -
#140 Ejnye!! NE IDEGELJETEK MAR!! MOST MIATTATOK BESZART A CAPS LOCKOM DE TONK FRANKON!!!! -
#139 bizonyítványomat.. már megint kihagyta az ujjacskám azt az í betűt... -
#138 most sirni fox !!!be scanneljem e gimnáziumos bizonytványomat?? 4 es vagyok!!hihihi! amugy köcsögnek itt vagy te!! -
Anee #137 mindjárt az fogod mondani hogy kell ennek a topicnak egy köcsög/Te/...
pl allcars cheat te nagyonbarom
méghogy lassan írsz.....még íígy is puttó vagy ghecossz...nyelvtanod ostromolja a 2est maxximum -
#136 annyira ratyi hogy minek hozzá cheat??
mit akarsz ezen cheatelni?? örök élet legyen vagy minden fegyver???
ehh:) amugy lehet hoyg cheatel élethűen fog kanyarodni?? ez nem lenne rosz dolog.. nemtudom hogy véthet ilyen hibákat egy fejlesztőbrigád.... azé ezek nem kis hibák!! nem egyszer van hogy gáz nélkül kell kanyarodni!! igenis bosszantó hogy ilyen a gamez arról meg hoyg ne irjak ide arról tegyetek le mert ettől él a topic hogy vagytok ti akik beképzeltek és azthiszik mindenkinnál jobban tudnak játszani és fikázi kell mást hoyg én avgyok béna amugy meg hoyg a legjobb gamez ez a játék csak nemtudom mihez képest? a STUNTS hoz pl biztosan az!!!
amugy milyen szar lenne...beirná midnenki hát igen jo és kész aztán elsülyedne a topic....de igy hoyg én vagyok van miről beszélgetni....vitatkozni -
#135 de örülök azért hogy mivel nekem van igazam ezért már alig birnak mibe belekötni belekötnek abba hogy 3 szor gyorsabban irok mint ök és ezért elvétem a gombokat netán felcserélem.ti tényleg olyan hülyének néztek hogy papiron tollal is megteszem ezt???
amugy meg mé kinek lenen igaza?? neked hogy a trophy a legjobb, legbestebb!! hehh jah csak irreálisan viselkedik az autó mikor leveszed a lábad a gázról majd kanyarodi probálsz vele és akor is ha kanyarodsz majd az auto nem arra megy amerre kéne mennie... és még kitudja hány hibát találhatnék amit ti nem mondtok...nah erről a gamezról is ennyit... most megprobáltam és sikerült is lassabban irnom, mihez képest...nah csá...
amugy meg a macska fel van mászva a fára és a hó le van esve:)! -
#134 de most mi van, ilyen gama kint van már egy hete és nincs cheat? Ez meg hogy lehet? -
Toya #130 Hajrá mondjad csak :-)
Finoman fogalmaztam az előbb, de úgy látszik hatalmas agyaddal nem értetted a mondanivalóm lényegét.
Maradj meg abban a hitedben, hogy neked van igazad.
Remélem ettől helyre billen a lelki egyensúlyod...az, hogy rövid társalgásunkból kiről alakult ki negatívabb kép a fórum olvasói között az ne foglalkoztasson - hiszen igazat adtam neked.
Nimda: olvass is és ne csak írj :-)
Ajánlom figyelmedbe amúgy a Supergamez moderálási alapelveit, ha ilyeneket írogatsz még a végén írnom kell a moderátoroknak... -
#129 warezcenter 1-2 napja NIMDA fertözött örüljetek Toya kedvességének amugy meg nem én avygok a afsz te vagy a seg hoyg egy isteníted a gamezt miközben közel sem tökéletes hja és te feszítesz hoyg te tudod hogy milyen az iazi szim..hát hazudozo segg vagy -
Toya #128 Warezcenter :-) -
Toya #127 Ezennel Én befejezettnek nyilvánítom a veled folytatott meddő vitát (van akire jobb ráhagyni amit mond).
Nem tetszik a játék ? Keress egy másik programot és foglalkozz azzal te "ZSENI".
Ajánlom figyelmedbe a Gumiszoba nevü részt a fórumon...ott biztosan sok látogatója lenne egy csocso topicnak.
Jobb lesz ha ezután a programmal foglalkozunk és nem csocsoval, annak biztosan több értelme van. -
#126 a rally champiosnhip neked hoyg tetszik mert a legszarabb gamez!! a zene jo és kész!!szarul viselkedik az autó arról nem is beszélve nemtudom melyik autónak van ilyen elektromos hangja ....ja csá versenyzőmester!! -
#125 amugy mondtam hogy jo lenne a gamez szép is csak van egy két dolog amitöl nagyon szar az irányítás és csak olyan dolog lenne ami néha jön elö akkor jo de ugy hogy nem lehet értelmesen kanyarodni és nem kanyarodik ha elnegeded a gázt az nagy gáz!!és te jöttél azzal hogy huhh te vagy a nagy versenyző ember te jobban vezetsz és többet és régebb óta mint én ehhez képest azt nem irtad le hogy vannak a trophyban hibák nem te azt irtad hogy ez a legjobb... hát még a colin 1 ben is kevesebb hiba volt amugy mi neked a szim?? zavar hogy nagyon ugratsz de tuléled?? hm ennyi eröböl egyik gamez sem reális!! modnj egy olyan autot ami 220 nál karambolozol és megy az auto egy métert is tovább?? he? nah mondd!! melyik az az autos gamez amiben ugy van hoyg egy nagy karambol és vége a menetnek??
amugy meg a forma 1 es gamezokat nem szeretemott nem mondanám hogy izgalmas a gamez..egyetlen ilyen gamezom az indy car az is ratyi.... én inkább a gt-s gamezokat szeretem és a rallykat
amugy a test drive egyre szarabb lett ja és a 4*4 et irtam!!!de az sem egy száguldos gamez...
szal rólad ennyit!! jösz itt hogy te neked a versenyzés a hobbyd vagy mid de ahhoz hülye vagy hogy olynaokat észrevegyél hoyg nem kanyarodik az auto és unrealisztikusan viselkedik az autó a kanyar utám főleg bill el!!! -
#124 de ügyi vagy bizti te versenyzel 1/5 ös modellautoval... -
#123 ne vitatkozzatok mar inkabb adjatok egy letoltesi helyet :-) -
Toya #122 Lámer ? Autóverseny programokkal kapcsolatban még ilyet nem mondott rám senki .
Nyisd már ki az infó oldal (klikkelj rá a nevemre) és olvasd el...
Akkor most ki is a nagyobb lámer ? -
Toya #121 Huh, ez most így egyszerre egy kicsit sok volt nekem, de azért megpróbálok röviden válaszolni.
RC Xtreme: Volt szerencsém a véglegeshez és nem tetszett (Figyelsz ! Nem szarozom le, nekem nem teszett).
Különösen reális, hogy az autó akkora sziklákon ugrik át amitől jobb esetben kiszakadna a futómű is.
Stunts: Képzeld ismerem a programot, sőt kormányom is régebb óta van mint neked, mert Én nem FF kormánnyal kezdtem.
Elég elszomorító, hogy a Stunts óta játszol és nem tudod megkülönböztetni a jó játékot a hulladéktól.
Azon nem is csodálkozom, hogy a Grand Prix Legends bele sem került a felsorolásodba, mert ahogy figyelgetem a SZIMULÁTOROK kissebbségben vannak a listádban (és akkor hol a Grand Prix 2-3, Screamer 4x4).
Az is meglep, hogy a listádból kimaradt a SEGA Rally, a Test Drive sorozat.
Ezen programok szinvonala biztosan megüti az általad igényelt szintet.
Ezekkel az üzenetekkel nem igazán győztél meg arról, hogy miért kellene adni a Te véleményedre a Rally Trophy-ban (vagy bármi másban, ami az autóverseny programokkal kapcsolatos).
Amúgy a program aminek még a nevét sem tudod a Beetle Crazy Cup, ami ugye szintén egy erőssen arcade program. -
#120 jut eszembe volt valami buggy racing vagy micsoda volt benne bogár hátu is meg buggy és jönnek elö azok amikre nem emlékeztem hirtelen -
#119 jah itt van még rally masters meg motor city online Motorhead 4x4 jaj és itt van még a midtown madness 1,2 ami mondjuk szerintem nem valami szimulátor lenne de kormánnyal játszandó..
carmageddon 1,2 enniy nagyjábol ennyi...ha te ennál többel gameztál akkor ügyi vagy de ugye tudod hogy enniy gamez után valakinek tudnia kell mi az hogy vezetni a gamezban... -
#118 "Hidd el sokkal többet játszottam már autóverseny programokkal mint Te "
hát ezt nem mondtam volna... ismered a STUNTS os progit?? az autos játékok atyja!! kb 5 szin van a progiban ugyhogy el lehet képzelni milyen régi lehet felmegy egy flopy ra vagy 3 szor az egész gamez és van vagy 10 pálya rajta és még te olyanokat csinálsz amilyeneket akarsz amugy kormányom azóta van amióta kiadta az MS a kormányát ami akkoriban 60 rugo volt!! én azóta megszálottam gameztam a kormánnyal colin 1,2 öt véginyomtam toca2-t vrally, viper racing
monster truck madness, need for speed 3,4,5
Precision Racing-indy car stb és még ki tudja mik vannak amik most nincsenek itt elöttem szal ne mondj olyan dolgokat amik még véletlenül sem lehetnek igazak!! na csá te lámer -
#117 2 betűt cseréltem meg és kész -
#116 Aprogram nincs fent a gépemen...Szerencsére csak a Demo-t töltöttemle és nem bántam meg hogy nem az egészet tölöttem le...
Egy TOCA 2 ben nem sok hiba volt vagy a Need For Speed 5 ben sem!
a Gamez egész jo csak az irányitás szar...az auto teljesen labilis.. nem kanyarodik az auto ha elengeded az autot és ha nem kormánnyal játszol az autó a kanyar végén elmegy az ellenkező iránbya... ha ez nektek tökéletes akkor nagyon tudlak titekes sajnálni sosem mondtam hogy az xtreme tökéletes!!élvezhetőségben sokkal kellemesebb gamez amiben el lehet autozgatni!
Szorakoztató.. a demo legalább is..Mivel azt mondtátok hogy a végére nagyon gagyi lesz.. most itt van nálam a Rally Championship is..Hát jo ha inkább nem mondok semmit mert ennél még az Xtreme is élethűbb.. az autók hangja mintha amigás időkbe csöppentem volna vissza de a zene fenomenálisan király!! nem sok olyan autos gamez van amiben sok jo zene található de a championship az egy ilyen gamez!
Nagyon várom már az uj TOCA-t ha az irányitáson csak javítani fognak akkor mindenki felejtsen el mindent ja és igen jol néz ki!
És készül a Colin 3 is... Nah remélem most nemsok hibám van...csakhát igy pötyögni a gép elött... -
Toya #115 A fogyatékost (márha ez jelenti a betű kupac amit írtál) nem Én mondtam rólad, ezt Te mondtad .
Amúgy botrányos, hogy két mondatot nem tudsz leírni hiba nélkül.
El kellene gondolkoznod azon amit már mindenki javasol neked a fórumban. Töröld le a programot és felejtsd el ezt a topicot.
Hidd el sokkal többet játszottam már autóverseny programokkal mint Te és jelenleg messze a legjobb rally játék a Trophy (ez persze köszönhető az elmúlt időkben megjelent gyenge kisérleteknek is).
Amúgy érdekes lenne ha Én arra adnék, hogy szerinted nem élethű a program
.
Majd a tesztbe amit csinálunk róla beírom érvnek, hogy gyenge mert Csocsonak nem tetszett (komoly érv) .
Még a végén oda jutunk, hogy holnap már mint 'szakember' Te csinálod a weboldalamat is . -
B0nB0nM3ggy #114 Ez a game Ki..sz.tt jo akinek nem tetszik az ne fikazza hanem jatszon massal es ne irkaljon ide... -
#112 én vagyok a fogyatésok de neked nem tünik fel az hogy nem élethű az általad a legbestebbnek itélt gamez!! ügyike vagy!! -
#111 ja te pöcs te 200 al kanyarodsz ennyire fasz lámer nem lehetsz?? ez jo szilus volt? -
Bill #110 Bocsi, de most CSOCSO stilusában fogok válaszolni, hátha igy sikerül felfognia...
1, Neked Mi a f@sznak kell 30-40-el menned??
Én az első 20-25 méteren megyek olyan alacsony sebességgel!!
A hiba nme az ön készülékében, hanem ŐNEBEN van!!!
2, Kiváncsi vagyok a hátsokerekesek is produkálják ezt??
Mert szerintem nem fogják (bár még nem láttam)
Ott gondolom tulkormányozottság veszélye fog fennálni!
Ja hogy értsd kicsuszik a hátulja, ha elveszed a gázt kanyarban, gondolom maj ez is 30-40nél....
Lehet vezetni is kellene hozzá, hogy ezt a STRESSZT neked feloldja vmi!
Dehát ahhoz még legalább várnod kell ugy 3-4 évet, mert csak 17 éves kortol lehet megszerezni a jogositványt! -
#109 Kössz! És a végén akár lehetek első is? Merugye a sebesség fontos dolog...
jó kipróbálom:) -
#108 A Saab-al menjél, annak jó az úttartása. Azzal mindíg első vagyok az első pálya két szakaszán. A többihez azért már kell némi tapasztalat mert azok könnyen kidobják a farukat kanyarba ha nem kormányzol ellen jól -
#107 Jó akkor zötykölődök tovább de legalább olyan autón amilyenen szeretnék. Fos, hogy az első pályán sem tudok nyerni, iyg ugyebár nehéz lesz másik gk-t kapnom. cheat plíííííz!!! -
Toya #106 Ne játsz vele ez a legjobb megoldás.
Töröld le és menj vissza az Xtreme-el játszani (megnéztem a full verziót, botrányosan gyenge - igazi arcade).
Amúgy CSOCSO nem ártana ha néha az elküldés előtt elolvasnád amit írsz.
Két mondat, de komoly feladat megtalálni benne a mondanivalót.
Egy kis megjegyzés a segg jelzőhöz: Az írásaid alapján eddig sem feltételeztem komolyabb inteligencia jelenlétét nálad, nem is csalódtam benned. -
#104 UGYAN EZT MODNOM EZEKNEK A SEGGEKNEK DE ÖK ELANNAK SZÁLVA MILYEN PROFI A GAMEZ A BEST!! JAH CSAK NEM UGY KANYARODIK AZA UTO AHOGY KÉNE!!ÉS LAZARUS!! ENGEDD EL A GÁZT UGY 40-30 NÁL ÉS KANYARODJ!! NEM FOG KANYARODNI EGY IDŐ UTÁN MIKÖZBEN MÉSZ!! NEVETSÉGES!!