Amnézia

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
hatalmas játék volt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ha valakit Érdekel Akk jöjjön mert tudok segíteni!!!!
Szeretném ezt a fórumot tovább beszélgetni ha lehet.
XD XD
Shockmaster
Ne haragudj, nem akartam, hogy kedvet kapj rá :D

rég volt már, de elvileg a fejlesztõ csapat oldalán fenn van minden, fórumban meg az is, hogy mit kéne kapnod

amúgy most megint kedvet kaptam hozzá <#hehe>

Shockmaster
Végigjátszottam immár ötödszörre az Amnéziát, az utolsó próbálkozásra össze tudtam szedni minden szerelempontot és nyom pontot
Kérdés:
Ha mindezeket megcsináltam, kiderült ki van a maszk mögött és Tiffanyt is megmentettem, akkor hogy lehetséges, hogy Ronnak ugyanolyan csúfos vége lesz mintha az egész játék alatt semmit nem csináltam volna? A többiekrõl nem is beszélve. Úgy hallottam van ennek egy ennél értelmesebb befejezése is. Kérdés, hogy hogyan lehet ezt elérni? mit kell még teljesítenem?

rég volt, mikor én is toltam :]

ÓÓ tényleeg, már emlékszem Köszi a helpet:)
davidka003
Amnézia hatalmas játék volt. 3-szor végigvittem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a dracoval leszállsz abba a toronyba, ott lesz vmelyik eldugott sarokban, ahol nem látod a ládát
sok sikert

Najó az idézetek tuti megvannak, mert 4et találtam. De hogyan tudok rámenni a savas szigetre? hol lehet megtalálni a csizmát? pls heeelp!!<#help>
A savas szigetre hol lehet megtalálni a csizmát, amivel be tudok menni? És a dianoz idézetek hol vannak? Szerintem megvan mind, de ha mégse, akkor ne kérdezzem meg mégegyszer:D Köszi!!!
Ki hagytam hogy a karácsonyi amnéziáról van szó
Hali! Elakadtam a gyöngyös küldetésnél,a kocsmából ki jövök és tovább nem tudok.mit kell csinálni? Hogy kell a barlanghoz menni?Van hozzá végigjátszás ha esetleg máskor is megakadok?
Ja, és hol vannak azok a végigjátszási honlapok..? Már csak ha újra tökéletesen akarnám végigjátszani...
Igeeeen! Kösz a tippet! Az volt a gond, hogy felvettem én középrõl a cuccot, csak utána egybõl akartam menni mindig az órához. Még egyszer köszi! Lenne még egy kérdésem: a lezuhant Draco megtalálása után mikor kell Stark-kal, és Lance-el beszélni a Tray kiszabadításához viszonyítva? Mert ugyanis az a helyzet, hogy a Moondragon-on található MiniFAQ-ban az van, hogy Stark-kal Tray kiszabadítása elõtt, Lance-el a kiszabadítás után beszéljünk, de hiába beszélek, nem mondanak semmi érdemlegeset. Stark csak annyit mond, hogy "valami nem stimmel". Ja és még egy: lehet, hogy hülye kérdés, de mire valók a Dianos idézetek? Azok nélkül is lehet jó vége a játéknak?
több kérdõjelet kérlek...

elõször azt a krémet v nemtommit kell felvenni középrõl, utána eltûnik az a szellem :)

Sziasztok!
Ha valaki ellátogat erre az oldara és tud nekem segíteni, annak nagyon örülnék!!! A gondom az, hogy akárhányszor kezdem el játszani az Amnéziát (már pedig sokszor elkezdtem és az elejét már nagyon unom, egyébként már egyszer régebben sikerült végigjátszani, de nagyon rossz lett a vége, azóta kutatok a helyes játékmenet után), mindig elakadok annál a résznél amikor Daren az õrült házában van. A konkrét hiba az, hogy a szellemekkel teli labirintus szobában egyszerûen nem tudok az órához férkõzni, mert be van ragadva egy szellem közvetlenül az óra elõtt és nem mozdul onnan, így nem tudom megszerezni az óra mutatóját. Hiába csinálok bármit, a szellem nem moccan!!! Segítsetek!!!! Köszi!
Fresh Duke
A barlangosban akadtál el?
Várjál, azt nézd meg mi történik.

A heavy cost. I pay it gladly.

maateking
na
az a feladat megvan, de az utánnalévõben mit kell csinálni?????????

eezt végképp nem értem!!!!légyszi help!!!!!!4

MEMBERS OF MAYDAY

maateking
heló a karácsonyi amnéziába hogy kell megcsinálni az elsõ pályát amikor ilyen négyzetekre kell lépkedni
????????,
ráléptem mindegyikre, mindeyik sötétkék lett és utánna hova kell menni?????please help

MEMBERS OF MAYDAY

Oké, végülis senki nem nézi ezt a topicot rajtunk kívül...

na felõlem válthattok témát
pff...

ok, köszi, amugy még nem töröltem ki, csak azért írtam le hogy írjáték le nekem:D
De tudod mit, szánok 3 percet az életembõl (neked is ennyi lett volna...)
Most menjünk be Toran jobb oldali lakó házába, annak is a padlására, ott 2 polcnál gyerekek vannak a harmadiknál senki, menjünk oda nézünk rajta körül, egy mesekönyv, adjuk oda a kölköknek akik ezt keresik, így lelépnek a polcoktól, nézünk rajtuk körül, és így megtaláltuk a Dianos idézés elsõ felét.
Harcosok elsüllyesztik a kalózhajót, minket bebörtönöznek, és miközben el vagyunk ájulva elõjön egy emlékkép a múltból, amibõl Alen felébreszt minket, látjuk helyzetünket és várunk. Aztán Daren kiszabadít minket, megvitatjuk a további tennivalokat, javasoljuk azt, hogy váltassuk le magunkat, itt Tif. úgy tesz mintha velünk beszélgetne, aztán mikor keresük a liftet csatalkozni is akar hozzánk, engedjük meg. Menjünk be az orvoshoz (2. em), és ott a polcon találunk egy dalos könyvet(altatódal). Beszéljünk Alennel kétszer, aztán menjünk a hajtómû felé, Stark megbabrálta a hajtómûvet, és igy az õrök elmentek, menjünk a lifthez, és mondjuk hogy még dolguk van, menjünk az orvosnõvel szembeni szobába, itt van egy tigriskarom, és egy jó könyv (pengeugrás). szedjük össze a kártyákat, menjünk le az õrökhöz, adjuk a baloldalinak, ezért kapunk egy cetlit, ami a párnája alatt lesz, ez a Dianos idézés második fele.
Halgassuk meg mind az õt beszélgetést a kazamata rendszerben, a csontvázakon edzhetjük magunkat 500 EXP-t, és 500 GP-t adnak. Miután a létrán felmászunk, hát nem a mi kis kedves Tiffany-nkat zaklatják újra, de mi megmentjük õt, elõtõr belölünk a berzerker, a harcos még mukkani sem tudott, és már a túlvilágon volt:). Menjünk jobbra, ott Daren bejelenti hogy gyöztünk, és siessünk a Draco-ra, de mi még felmegyünk a könyvtárba, oda ahol Stella állt, és itt megtaláljuk a Dianos idézés harmadik fele.
Lehetõleg a Sárkányének megtanulása után hajózunk Lianeesbõl Tyranba, itt útunk során bele akadunk egy roncs hajóba, menjünk át. Egy csomó naplórészlet van itt olvasgassuk õket végig. Az emeleten az órában egy opál van, lent a kabinoknál az egyik kabinban van egy láda 5000 GP-vel, a legalsó szinten a bal felsõ sarokhoz közeli csontváznál van a Dianos idézés negyedik utolsó részlete. ezután visszamenve a kijárathoz találunk egy kanibált (1500 EXP, 1500 GP, topáz,), könnyen legyözük ha mozdulatlaná dermesszük a Sárkányénekkel, utána visszamehetünk a Draco-hoz.
Ennyi.

Lol, ne nevettesd már ki magad....
Megvan a végigjátszásod, éppen annyi, hogy végignézed...

vagyishát egyáltalán nem unom, de ha senkisem segít
na én már letöröltem az amnéziát, mert már unom
http://www.rpgcentral.hu/forum.php?tid=91

ezen az oldalon majd segítenek neked
Split
szerk.: a font mappában lévõ 2 fontban nincs semmien karakter... esetleg ha valaki feltudná tenni a sajátját egy rarban valahová, nagyon megköszönném :P

Split
csõcsõ mindenkinek!

Valami oknál fogva nekem nincsennek fontok a játékban... egyszer már voltak, csak feltettem a RPG Maker Xp-t meg a 2000-et, és most nem jelenik meg semmi szöveg a játék alat... valaki help nekem :P

de megkéne idéznem ahhoz hogy megöljem azt a robotot vagy mit, mert elvileg dianos mindenkit kinyír, és erõs
lusta vagyok :(

NA LÉCCI SEGÍTSE3TEK!
Esrohnoil
Nem te voltál Pató Pál elõzõ életedben? :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"csak lusta vok elolvasni az egészet"

hmm én is.

de megva, csak lusta vok elolvasni az egészet, m,ert mind2 naon hosszú, de lécci küöldd már el:(, kössz ha elküldöd, sõt az egyiken nemcsaK A VÉGIGJÁTSZÁS VAN HANEM FEGYVEREK, TÁMADÁSOK, STB. ja és tok olyan honlapot is ahol egy csomó ugyanilyen játék címe le van írbva és az is hogy mirõl szól
ha van végigjátszási honlapod, akkor ott miért nincs meg? o_O

van 1 kis gondom, én már majdnem végigvittem a játékot, de dianosnak nemtom hool vannak az idézései, vagyishát megtudnám szerezni, cak sokat kéne olvasnom, leírjátok nekem azokat az összes helyet ahonnan meglehet szerezni a dianos idézésilapokat? elõre is köszi, és ha megadjátok akkor cserébe küldök 1-2 amnézia végigjtszási honlapot, ok? kössz
talán a táblától rögtön jobbra - gondolkozni kell, öreg ;)

AntiHero
http://www.moondragon.hu

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hellosztok! elkeztem játszani az amnéziával ott vagyok hogy tif eltünt mikor bevitem a tüzifát a barlangba és meg találom a könyveket 1 hiányzik ott vanak a ládák de májik ládába van amit edig probáltam rám támadt és elég könyen megölt.... pls. segits hányadik láda az balrol jobra...

ALien

;] Csak kívülrõl tudom ezt a játékot ;]

cr3ativ3
BINGO! az átalakított draco-n, bal oldali ágysor, legalsó (tifnél)

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Balra van a hajón a legénységi szállásoknál - amikor Stark megbabrálja a hajót, akkor vedd fel a kártyapaklit, add oda az egyik õrnek, aki a börtönöket õrzi, õ akkor árulja el a pontos helyet lenti sorban, vmelyik ágy párnája alatt).
De asszem akkor is elérhetõ az idézés, ha már a Draco át lett alakítva (ismét egy ágyon vhol).

cr3ativ3
Elrontottam a nevet, nem Sterk hanem Stark :P

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Hmm... Elég régi a tápig..

Nekem az a gondom, hogy nem találom sehol a második Dianos idézetet. Ott kell a Draco-n kersni miutáb Sterk megbabrálta a hajtómûvet, és az õrok oltani mennek.

Köfi:)
Oldal 1 / 5Következő →