240
Amnézia help, ötletek...
-
#240 hatalmas játék volt -
Viktorka2501 #239 Ha valakit Érdekel Akk jöjjön mert tudok segíteni!!!! -
Viktorka2501 #238 Szeretném ezt a fórumot tovább beszélgetni ha lehet.
XD XD -
#237 Ne haragudj, nem akartam, hogy kedvet kapj rá :D -
JancsiPapa #236 rég volt már, de elvileg a fejlesztő csapat oldalán fenn van minden, fórumban meg az is, hogy mit kéne kapnod
amúgy most megint kedvet kaptam hozzá -
#235 Végigjátszottam immár ötödszörre az Amnéziát, az utolsó próbálkozásra össze tudtam szedni minden szerelempontot és nyom pontot
Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha mindezeket megcsináltam, kiderült ki van a maszk mögött és Tiffanyt is megmentettem, akkor hogy lehetséges, hogy Ronnak ugyanolyan csúfos vége lesz mintha az egész játék alatt semmit nem csináltam volna? A többiekről nem is beszélve. Úgy hallottam van ennek egy ennél értelmesebb befejezése is. Kérdés, hogy hogyan lehet ezt elérni? mit kell még teljesítenem?
-
JancsiPapa #234 rég volt, mikor én is toltam :] -
Verseghy #233 ÓÓ tényleeg, már emlékszem Köszi a helpet:) -
#232 Amnézia hatalmas játék volt. 3-szor végigvittem. -
JancsiPapa #231 a dracoval leszállsz abba a toronyba, ott lesz vmelyik eldugott sarokban, ahol nem látod a ládát
sok sikert -
Verseghy #230 Najó az idézetek tuti megvannak, mert 4et találtam. De hogyan tudok rámenni a savas szigetre? hol lehet megtalálni a csizmát? pls heeelp!! -
Verseghy #229 A savas szigetre hol lehet megtalálni a csizmát, amivel be tudok menni? És a dianoz idézetek hol vannak? Szerintem megvan mind, de ha mégse, akkor ne kérdezzem meg mégegyszer:D Köszi!!! -
rockersrac01 #228 Ki hagytam hogy a karácsonyi amnéziáról van szó -
rockersrac01 #227 Hali! Elakadtam a gyöngyös küldetésnél,a kocsmából ki jövök és tovább nem tudok.mit kell csinálni? Hogy kell a barlanghoz menni?Van hozzá végigjátszás ha esetleg máskor is megakadok? -
Miahiba #226 Ja, és hol vannak azok a végigjátszási honlapok..? Már csak ha újra tökéletesen akarnám végigjátszani... -
Miahiba #225 Igeeeen! Kösz a tippet! Az volt a gond, hogy felvettem én középről a cuccot, csak utána egyből akartam menni mindig az órához. Még egyszer köszi! Lenne még egy kérdésem: a lezuhant Draco megtalálása után mikor kell Stark-kal, és Lance-el beszélni a Tray kiszabadításához viszonyítva? Mert ugyanis az a helyzet, hogy a Moondragon-on található MiniFAQ-ban az van, hogy Stark-kal Tray kiszabadítása előtt, Lance-el a kiszabadítás után beszéljünk, de hiába beszélek, nem mondanak semmi érdemlegeset. Stark csak annyit mond, hogy "valami nem stimmel". Ja és még egy: lehet, hogy hülye kérdés, de mire valók a Dianos idézetek? Azok nélkül is lehet jó vége a játéknak? -
JancsiPapa #224 több kérdőjelet kérlek... -
JancsiPapa #223 először azt a krémet v nemtommit kell felvenni középről, utána eltűnik az a szellem :) -
Miahiba #222 Sziasztok!
Ha valaki ellátogat erre az oldara és tud nekem segíteni, annak nagyon örülnék!!! A gondom az, hogy akárhányszor kezdem el játszani az Amnéziát (már pedig sokszor elkezdtem és az elejét már nagyon unom, egyébként már egyszer régebben sikerült végigjátszani, de nagyon rossz lett a vége, azóta kutatok a helyes játékmenet után), mindig elakadok annál a résznél amikor Daren az őrült házában van. A konkrét hiba az, hogy a szellemekkel teli labirintus szobában egyszerűen nem tudok az órához férkőzni, mert be van ragadva egy szellem közvetlenül az óra előtt és nem mozdul onnan, így nem tudom megszerezni az óra mutatóját. Hiába csinálok bármit, a szellem nem moccan!!! Segítsetek!!!! Köszi! -
#221 A barlangosban akadtál el?
Várjál, azt nézd meg mi történik. -
#220 na
az a feladat megvan, de az utánnalévőben mit kell csinálni?????????
eezt végképp nem értem!!!!légyszi help!!!!!!4 -
#219 heló a karácsonyi amnéziába hogy kell megcsinálni az első pályát amikor ilyen négyzetekre kell lépkedni
????????,
ráléptem mindegyikre, mindeyik sötétkék lett és utánna hova kell menni?????please help
-
JancsiPapa #218 Oké, végülis senki nem nézi ezt a topicot rajtunk kívül... -
fireferi #217 na felőlem válthattok témát -
JancsiPapa #216 pff... -
fireferi #215 ok, köszi, amugy még nem töröltem ki, csak azért írtam le hogy írjáték le nekem:D -
JancsiPapa #214 De tudod mit, szánok 3 percet az életemből (neked is ennyi lett volna...)
Most menjünk be Toran jobb oldali lakó házába, annak is a padlására, ott 2 polcnál gyerekek vannak a harmadiknál senki, menjünk oda nézünk rajta körül, egy mesekönyv, adjuk oda a kölköknek akik ezt keresik, így lelépnek a polcoktól, nézünk rajtuk körül, és így megtaláltuk a Dianos idézés elsõ felét.
Harcosok elsüllyesztik a kalózhajót, minket bebörtönöznek, és miközben el vagyunk ájulva elõjön egy emlékkép a múltból, amibõl Alen felébreszt minket, látjuk helyzetünket és várunk. Aztán Daren kiszabadít minket, megvitatjuk a további tennivalokat, javasoljuk azt, hogy váltassuk le magunkat, itt Tif. úgy tesz mintha velünk beszélgetne, aztán mikor keresük a liftet csatalkozni is akar hozzánk, engedjük meg. Menjünk be az orvoshoz (2. em), és ott a polcon találunk egy dalos könyvet(altatódal). Beszéljünk Alennel kétszer, aztán menjünk a hajtómû felé, Stark megbabrálta a hajtómûvet, és igy az õrök elmentek, menjünk a lifthez, és mondjuk hogy még dolguk van, menjünk az orvosnõvel szembeni szobába, itt van egy tigriskarom, és egy jó könyv (pengeugrás). szedjük össze a kártyákat, menjünk le az õrökhöz, adjuk a baloldalinak, ezért kapunk egy cetlit, ami a párnája alatt lesz, ez a Dianos idézés második fele.
Halgassuk meg mind az õt beszélgetést a kazamata rendszerben, a csontvázakon edzhetjük magunkat 500 EXP-t, és 500 GP-t adnak. Miután a létrán felmászunk, hát nem a mi kis kedves Tiffany-nkat zaklatják újra, de mi megmentjük õt, elõtõr belölünk a berzerker, a harcos még mukkani sem tudott, és már a túlvilágon volt:). Menjünk jobbra, ott Daren bejelenti hogy gyöztünk, és siessünk a Draco-ra, de mi még felmegyünk a könyvtárba, oda ahol Stella állt, és itt megtaláljuk a Dianos idézés harmadik fele.
Lehetõleg a Sárkányének megtanulása után hajózunk Lianeesbõl Tyranba, itt útunk során bele akadunk egy roncs hajóba, menjünk át. Egy csomó naplórészlet van itt olvasgassuk õket végig. Az emeleten az órában egy opál van, lent a kabinoknál az egyik kabinban van egy láda 5000 GP-vel, a legalsó szinten a bal felsõ sarokhoz közeli csontváznál van a Dianos idézés negyedik utolsó részlete. ezután visszamenve a kijárathoz találunk egy kanibált (1500 EXP, 1500 GP, topáz,), könnyen legyözük ha mozdulatlaná dermesszük a Sárkányénekkel, utána visszamehetünk a Draco-hoz.
Ennyi. -
JancsiPapa #213 Lol, ne nevettesd már ki magad....
Megvan a végigjátszásod, éppen annyi, hogy végignézed... -
fireferi #212 vagyishát egyáltalán nem unom, de ha senkisem segít -
fireferi #211 na én már letöröltem az amnéziát, mert már unom -
fireferi #210 http://www.rpgcentral.hu/forum.php?tid=91
ezen az oldalon majd segítenek neked -
#209 szerk.: a font mappában lévő 2 fontban nincs semmien karakter... esetleg ha valaki feltudná tenni a sajátját egy rarban valahová, nagyon megköszönném :P -
#208 csőcső mindenkinek!
Valami oknál fogva nekem nincsennek fontok a játékban... egyszer már voltak, csak feltettem a RPG Maker Xp-t meg a 2000-et, és most nem jelenik meg semmi szöveg a játék alat... valaki help nekem :P -
fireferi #207 de megkéne idéznem ahhoz hogy megöljem azt a robotot vagy mit, mert elvileg dianos mindenkit kinyír, és erős -
JancsiPapa #206 lusta vagyok :( -
fireferi #205 NA LÉCCI SEGÍTSE3TEK!
-
#204 Nem te voltál Pató Pál előző életedben? :) -
JancsiPapa #203 "csak lusta vok elolvasni az egészet"
hmm én is. -
fireferi #202 de megva, csak lusta vok elolvasni az egészet, m,ert mind2 naon hosszú, de lécci küöldd már el:(, kössz ha elküldöd, sőt az egyiken nemcsaK A VÉGIGJÁTSZÁS VAN HANEM FEGYVEREK, TÁMADÁSOK, STB. ja és tok olyan honlapot is ahol egy csomó ugyanilyen játék címe le van írbva és az is hogy miről szól -
JancsiPapa #201 ha van végigjátszási honlapod, akkor ott miért nincs meg? o_O