1236
eDonkey2000
  • geenq
    én a botról írtam, hogy nem jött be, az edonkeyt majdnem 2éve nyomom. és a botról írtam azt is, hogy nem engedi tőled a letöltést.
  • geenq
    -én már 1 hónapja használtam , de nem jött be..
    -minek írogatsz (jó ,magyarsággal) olyanokat, hogy:
    "ne csak le töltsete hanem osszatok meg olyat is ami még nincs fennt.Gondolkozzatok hamoindenki olyan lennemint a MAygarok akkor 1 File share alapu progi nem mukodne!!"
    -mikor ez a bot lehetetlenné teszi a letöltést tőled??? nem baj, menő vagy!
  • Bazsika32
    Ugy tudom, hogy nem, csak az upload sebesseget tudod allitani. Viszont ha az beallitod, akkor a download-od sebesseget korlatozza az upload*4-re.
  • FREAK
    Most próbálom először a progit, eddig bejön, bár nálam még mindig a Kazaa a No.1.

Vannak hozzá emberibb skinek??
  • Bazsika32
    Semmi gond, onnantol kezdve mar nincs szuksege a szerverre, intezi a letoltest.
  • Breki33
    es ott mindegyik serverre kulon ra kell kattintani?
  • Gabest
    Erről van szó: http://www.edonkey2000.com/server.met
  • bakerman
    Fijjuk..az a trukkje a dolognak, hogy van egy szerver lista...azt neha kell frissiteni, mert hanem a progi nem kapcsolodik...honnan?..ott van a honlapon hogy "server list"...
  • Gabest
    Ritkán de csinál ilyet. Valszeg valami megakadályozza az átmásolásban éppen abban a pillanatban mikor nekifogna. De csak akkor nevezzük át plz ha már completed, különben egy hiányos fájl terjesztünk tovább.
  • Bazsika32
    Meg erdekesebb... Megtalaltam, meghozza olyan .part filekent, amihez nem tartozott .part.met. Atneveztem, es jo...
    Csinal ilyet masnak is?
    (tenyleg, hasznalja valaki??? :-)) )
  • Bazsika32
    erdekes jelenseg:
    A megosztott file-ok kozul eltunk egy par.. Ide mennek a letolteseim is, es altalaban, mint jo fiu egy darabig megosztva hagyon azokat is, foleg a kurrensebb cuccokat...
    Tegnap lejott a Salt Lake 2002, ma meg eltunt...
    Otlet?
  • Breki33
    figyeljetek nem tudjatok melyik Scary MOvie 2 a jo?

az egyiket elkezdtem szedni erre egy srac irt hogy az az 1-es
  • Bazsika32
    Menj el a eDonKey lapjara, van egy dinamikus server lista. Ha rakattintasz, akkor hozzaadodik a programba a server listahoz. Izlesek es pofonok, hogy mi legyen az erdekesebb, a user szam, a megosztott file-ok szama, vagy a ping.
    Az options-nal a max connections huzd fel... kb 2000-re nyugodtan. Always stay conneck bepipal, az tan uzsgyi zold connect gomb....Es lehet keresni. A keresesnel igyekezz olyat valasztani, ami tobb helyen fordul elo.
    Tenyleg, mitol van, hogy latszolag ugyan olyan hosszu es nevu cuccost nem osszevonva hoz a kereses?
    Bye!
  • Alien!
    Szerintem jó program,de mivel én már 4X telepítettem fel,és asszem az elsőnél tudtam csatlakozni,azóta viszont semmi.....Egyszerűen sehová nem lehet csatlakozni...Van valami trükkje,mert napszaktól független a dolog...Akkor az Imesh az sokkal jobb,mert oda tudok csatlakozni bármikor,ráadásul van egy két arc aki adott már 180Kb/s-al is....Viszont sokkal kevesebb film van rajta....:((((
  • Bazsika32
    Kb. este 6 es 10 kozott nem mindig lehet connectalni mindenhova... elott, utana viszonylag gyorsan megy... Szerintem jo kis cucc.
  • geenq
    akkor ne használd!!
    én ha nagyon akarok, arra a szerverre megyek fel, amelyikre akarok (ja, nem modemmel próbálom)
  • Bazsika32
    engem nem zavar.. eljenek meg ok is.. :-))
    Van magyar server?
  • Breki33
    hat teged nem zavar a reklámablak? :-)
  • Bazsika32
    Hali!

Tulajdonkeppen miert is kell crack az eDonKey-hez?? Feltettem, fut... nem latom, hogy valamiben korlatozna... (valaki a 0DayFtp-ben irt ilyesmit #33072)

Koszi...
  • geenq
    én úgy szoktam csinálni, hogy megpróbálok fellépni a legtöbb usert számláló serverre, bepipálom az "always stay connected"-et, és otthagyom a gépet éjszakára, persze egyszerre 5-6 dolgot is töltök (de attól függ, mit akarsz tölteni)
    én még nem találkoztam crc-s cuccokkal az edonkeyn. van ami már rég lejött, de ő még keresgéli a hiányzó részeket, ilyenkor elég újraindítani a programot és "completingolja" a filét, vagy törli magától az esetleges hibás részt és letölti újra
  • Bazsika32
    Koszi!

Ha nincs meg a szerveren senkinek, erdemes nekem kezzel vegig connectalnom a szervereken, amiket kilistaz, vagy ugy is megcsinalja magatol?
    Ez a 'tobb helyrol toltom, es majd osszarakom' modszer nem tul rizikos crc es hasonlo hibak miatt?
  • geenq
    piros: nincs meg a rész senkinek a serveren
    kék: minél sötétebb kék, annál több embernek van meg
    fekete: már le van töltve
  • Bazsika32
    Hali!

Valaki ki tudna kicsit okositani, hogy a download-nal a progress mezo kulonbozo szinei mit is jelentenek?

Koszi..
  • [HUN]Brabus
    a budapest hub ujra elindult
  • geenq
    ki kérdezett?
  • geenq
    Lexy: ha nagyon új a cucc, akkor lehet,hogy csak 1-2 nap múlva lesz fent teljesen, én így jártam anno a commandos 2-vel. mindig próbálj meg a legnépesebb szerverre feljutni, úgy több az esélyed. vagy 1 másik lehetőség: keress rá ugyanarra a progira/filmre ami kéne, és ha találsz ugyanakkora méretű, de más nevűt belőle, töltsd azt! ha szerencséd van, onnan folytatja, ahol abbamaradt
  • geenq
    ezt akkor írja, mikor az illetőnél(akitől töltesz) már nincs olyan rész, ami neked hiányzik.
    ha teljesen kék vagy fekete az ábra a file mellett, akkor fent van teljesen a file, de ha van benne piros, és mindenkinek ugyanott piros, akkor buktad a dolgot, mert nem lesz meg a teljes cucc :(
    nekem csinál olyat is, hogy szarakodik órák hosszat, keresi a hiányzó részt, pedig már lejött minden. ilyenkor indítsd újra a donkeyt, és rendberakja a filét.
  • Breki33
    nekem lassu kapcsolatom van de jobban jon onnan mint pl a ratwarezrol
  • laz
    nekem eg pont forditva, van. edonkey-al 40k korul jonnek a dolgok, de cdvel meg nem sikerult 5 k fole menni. te hogy csinalod
  • M.A.D.
    Anyám! Akkor a DC fényévekkel jobb lenne? Nekem ott 5-80 kb/sec között mozognak a dolgok!
  • Breki33
    nekem se megy egybol
    van amikor 10 perc mire kapcsolodni tud
  • M.A.D.
    Látom a szerverek vagy 50 IP címet ki is ír de, egyik sem müxik?
  • Breki33
    akkor pedig siman mennie kell

latod a servereket?
  • saba
    Itt is van egy b?, és friss "fake" lista :
    http://www.esel-forum.de.vu/
  • M.A.D.
    Te Breki. Hogy a túróba müxik ez? Nincs proxym!
  • Breki33
    nekem igen :-)

sot miota megvan par jatek elobb megvan mint a 0-day-es forrasbol
  • M.A.D.
    Én nem tudom, de..... A DC-vel semmi bajom nem volt, de ez az Edonkey! Mindegyik IP-re not connected a válasz. Ez egyáltalán működik???
  • Breki33
    van igazsag abban amit mondasz, de szerintem egesz jo es frissd dolgok vannak rajta

de ha ajanlasz jobbat igerem hogy megnezem
  • geenq
    kösz, van!
  • geenq
    http://forums.edonkey2000.com/phpBB/index.php