660
Mindent az uj konzolrol
-
Madman #35 Viking: Magasan szarnyalo fejtegetesed DCgamer szemelyisegerol egyszeruen csodalatos kepet festett eme visszafejlodott korcsrol, gratulalok :) Nem gondoltal ra hogy doktoralsz ilyesmibol? :) -
Madman #34 DCgamer kisfijam hozzad ki szolt?Lepocsfejezel?Hmm... hat nem is tudom... Szoltam en hozzad?Ki vagy te?Nem lattalak meg erre, nemhogy beidezgeted hogy mit irtam hova kinek?!Jobban teszed ha szepen csondben maradsz,talan nem csinalsz te is hulyet magadbol... (Egyebkent a hozzaszolasodat koveto reagalasokbol kiderult,hogy ezzel mar elkestel!)Na ennyit rolad. -
#33 uh megegy forum verso idiota beszolasaival.Csak el ne kezdjen ps2 es kepeket belinkelni!Mellesleg jo lesz az az x box szerintem is foleg ha majd emu val nyomjuk az x es jatekokat pc n.Legalabbis remelem. -
Viking #32 "Ritka nagy idióta vagy te is bazze."
Tisztazzuk a helyzetet... Beszolt egy kis pocsfej, persze koze nulla, iq-ja detto... Erre Rincewind adott egy ertelmes valaszt (en kevesbe ertelmeset, inkabb elkuldtem a *****ba, en ilyen vagyok), mire te leidiotazod... Erre altalaban a rendesebb forumozo csak ezzel fejezi ki reszvetet szanalmas egyiniseged irant, vagy inkabb lazan kop rad... A nagypofajubban ezzel kimutatjak hasonloan szanalmas egyeniseged iranyt erzett melyseges megvetest, utalatot, azt, hogy mennyire tisztelnek, es egyeb kedves erzeseiket... Ergo en ezt uzenem:
Jah es vigyazz a pofadra, ugyanis az SG forumozoi kirohogik fajtadat, es szavakkal szarra kalapaljak az ilyen vadparasztokat... -
#31 "tud 1900*1600-as felbontást csak vegyél hozzá ilyen tv-t"
az hogy támogatja, nem azt jelenti, hogy bármelyik játék ilyenben futna
kontrollerre is igaz ez, a legtöbbet joypadre csinálják, lehet mással is irányítani, de nem biztos hogy igazán kihasználná azokat -
#27 Ez meg itt a másik véglet.... -
Madman #20 Koszi szepen! -
Madman #17 A Microsoft a tegnap este egy franciaországi rendezvény keretében bemutatta az európai újságíróknak az Xbox konzolt és nyilvánosságra hozta a készülék megjelenési dátumát valamint árát is. Az Xbox március 14-én kerül az üzletekbe 299 angol fontos (~120 ezer forintos) áron. -
Madman #16 Egyebkent erdekes, hogy ezt nem misztifikaljak ugy tul mint a Ps2-t annak idejen!Biztos kegyetlen meg minden, de megsem varjak annyira,en sem.Mondjuk ahogy megneztem nehany elozetes videot, kezdem jobban varni :) Allati nagy faszsag az az "asx" formatum, hogy nem lehet lementeni, mert modemmel max a belyeg meretet lehet igy on-line megnezni, de neha az is szarul megy... Kell am mindig ujitani... www.xbox.com on ajanlom megtekinteni oket! -
#15 Majd egy hónap múlva folytatjuk (ha akkor kijön).
De az már biztos, hogy PS2 verő lesz a hw.
Amúgy tudjátok, hogy a fejlesztésben több ezer hc-konzolfan benne volt, az ő vágyaik és kéréseik alapján rakták össze. Lehet benne valami. Gyárilag vinyó, így már lehet pályákat szerkeszteni stb. -
Madman #14 Hehehe, 10 pontos az mar biztos :))) -
#13 Azért ez az egy hónap tévedés kurva jó volt! :D -
Madman #12 Pontosan!!! -
#11 Mielőtt valaki tévedésbe esne:
Ez itt az X-box topic, nem pedig a ''PC vs Konzol''!!! -
#10 jaj, ne még egy ilyen topicot... -
Ali #9 Azért nem olyan primkók azok a konzolok. Nincs lefagyás stb... -
Madman #8 Hupszi! :)))))))))))))))))))))))))))) -
#7 -
#4 hat ja -
Madman #3 Jolvanna, nem irhattam azt hogy "Irjatok errol a mindenki szamara teljesen erdektelen uncsi szarrol" :))) -
#2 ez CSODA??? haha :)) szerintem egy helyre valo az osszes primko konzollal egyutt : kukaba -
Madman #1 Azert nyitottam a topicot, mert 1. Elvileg nincs meg ilyen (ha van akkor nem lattam) 2. Ami fontosabb elvileg November 15. -en azaz tegnap megjelent!Szerintem egyebkent nem, de ez all a hivatalos honlapon.Szoval irjatok mindent az uj csodarol!