660
Mindent az uj konzolrol
  • GAMECUBE
    Utoljara irok ide, csak hogy tudd a GC tud mgasabbfelbonast is, mint atre 1024*768... mivel A RS2 az elso konzolos game a vilagon ami tamogatja aHDTV-t, vagyis akinek az van az siman elvezheti nagy felbontasban a gamet... szal megint beegtel, ahogy kell... meghogy az xbox eros??? hahahahhaha.... (ja es nem lattam meg pc-n pro logic2ot tamogato gamet... ja mert meg nem tudja agep??? erdekes GC igen!!!!
  • Jacek
    Pontosan a Sony fogja birni az arversenyt majd meglatod.]
    X-Box technikailag fejlett ez eleg erdekes,ezt egy PC is tudja ha hardware szinten programoznak de WinFos van rajta meg miegymas:)
  • Rincewind
    Szar hozzá a technika!!!
    Muhahahahaaaaaa, erre csak ez a véleményem. Próbálja meg 1024*768-ban mozgatni a GC-d mondjuk a Giants-t! 1 perc után füstölni fog, majd 5 perc elteltével szép, sistergő tócsává olvadna, hahaha
  • Rincewind
    Bla, bla, bla majd ez lesz GC-n is, meg lesz PS"-n is, meg PS2 így meg GC úgy!

Kit érdekel a PS2 meg a GC??? Mindkettő egy elmaradott szar az X-boxhoz képest. Itt veritek a nyálatok félelmetekben, mert érzitek (sőt tudjátok), hogy az x-box igenis jó és van mitől félni! Vegyétek már észre: Ez az X-box topic nézzd már meg a címet!!! Látod, X-B-O-X! Nem PS2 meg nem GC!!! Takarodás kifelé!
  • GAMECUBE
    NAnaá hogy nem lesznek a tobbi konzolos gamek pc-n, mert egy szar hozza technika. 2 akkor nem lenne exkluziv game egy konozlra sem... mindegy lenne melyiket veszed.. a pc-sek csak azert ajnarozzak az xboxot, mert a szanalmas kis alkatrezseik vannak benne.... es remelik, hogy ebbol ok is jol jarnak... mellesleg a GC a jelenlegi legkonnybben programozhato gep.
    Amit az indexen irtak nem realis, mert a procik alapbol mas architekturajuak.. illetve a memoriak tekinteteben sem ilyen egyszeru a helyzet mert a NGC 24 1S-TRAmmal van megaldva, ami joparszor gyorsabb az xbox ramjainal...(ergo tobbet er vele) tehat abban sem csak a mennyiseg szamit.
    Whincheste rmeg lesz a sonyra és a GCre is (utobbira az ibm csinal majd kis mini1Gb-osat)
    JA es a sony valoszinu nem, de a GC tutira kiallja aversenyt az xboxal. ÉS nem torpantotta meg a Nintendot az xbox kijovetele... leven nem gyengebb a gepuk.
  • Rincewind
    Részlet az INDEX.HU híreiből:

''Az Xbox csúcstechnológiájához passzoló szokatlanul magas gyártási költség biztosítja a konzol időtállóságát, hiszen a másfél éve piacra dobott Sony PlayStation 2-t nyilván könnyedén lenyomja, de még a három nappal később megjelenő Nintendo GameCube sem igazán ellenfele, ha puszta teljesítményről van szó.

A videoméretű konzol ötszörös szebességű DVD-olvasót, négy USB-csatlakozót, analóg és digitális (HDTV) televíziós és Ethernet hálózati csatlakozókat tartalmaz. 250MHz-es, GeForce 3-technológiára épített, 1920x1080-as felbontást biztosító grafikus processzorát az Nvidia adja, a 8GB-os Western Digital merevlemezén rengeteg játékmentés és egyéb cucc (például gyorsítótárként használva zenék) tárolható.

Az Xbox Intel Pentium III-as processzora 733MHz-en ketyeg, míg a PS2-é 294MHz-es, míg a GameCube-é 486MHz-en fut, 64MB memóriája papíron szintén lenyomja a konkurenciát, a Sony 32MB, és a Nintendo 43MB memóriával operál.''

Ezek után már csak egy kérdésem van: Mikor játszhatok a játékokkal PC-n??? :)
  • Rincewind
    Hehe be vagytok már szarva mi? :DDDDDDDD
  • Konzolos
    Csoda hogy szaggatnak a játékok..!?
    (szerintem még kevesebb ideig fogja huzni mint a DC...)

• versio
    én jokat röhögtem az xboxon, a cikket olvasva :)))))))))))

halo 30 fps-es és még ebböl esik 5-10-et :))))

szegény xbox tulajok szerintem most nagyon szarul érzik magukat :)))
  • liquid
    Még valami: olvassátok el a firingsquad Xbox-launch cikkét, nagyon korrekt és objektív véleményt alkotnak róla, és kivesézik a nagyobb, induláskot kapható játékokat (halo, doa3, gotham, munch, fusion frenzy) is.
  • liquid
    Érdekes, itt szinte mindenki a két ellentétes póluson csücsükél, és onnan szidja a másikat. "Az xbox lemossa a többi konzolt" (roppant valószínütlen) vagy: "az xbox egy rakás szar, az összes lefagy, és nincs rá egyetlen normális game sem" (szintén durva túlzás). Imho az xdoboz megtalálja majd a maga helyét a konzolpiacon (okok: az MS kőprofi marketingje, a gép hálózati/netes lehetőségei, pécés gémek könnyű portolhatósága) de az, hogy "kiszorítsa" a sony-t vagy a nintendot nem túl valószinű (okok röviden: hatalmas ps2 installált-bázis, playstation márkanév ereje, ps2 gémek mennyisége, híres ps2 fejlesztők/sorozatok /MGS, Tekken, GT, FF/ lojális nintendo fanbase, sokéves, bevált nintendo franchiseok /mario, zelda, pokemon/). Egyszóval nem annyira fekete-fehér a helyzet szvsz...
    PS: kemény biztonsági intézkedések ide vagy oda múlt héten több helyről jeleztek konkrét ajánlatokat "kamionról leesett" xbox-ra (nézz át az index 576konzol forumába, és konkrétumokat is olvashatsz).
  • Rincewind
    ''Az XBOX tulajdonosok nemsoká létrehozhatják saját online közösségüket is, mivel a beépített merevlemeznek és az Ethernet portnak köszönhetően a játékokkal a világméretű játszótéren is játszhatunk. A szélessávú XBOX hálózat várhatóan 2002 nyarától üzemel majd.''

''Az online játékmód a titkos fegyverünk.'' – mondta Robbie Bach.

Na emiatt fogja az X-box lemosni a másik 2 konzolt!!!
  • Rincewind
    Viszont az X-box tulajdonosokat totál hidegen hagyja, hogy mi lesz a PS2-vel meg az X-box-al, ahogyan engem is! Az X-box összes játéka meglesz PC-re is. míg ez nem mondható el a másik kettőről, ugyanis azok nem Pc-alapúak és nehezebb átültetni a játékokat más platformra! Soóval legyen csak első az X-box és mossa le a föld színéről a másik 2 konzolt!!!!!!
  • GAMECUBE
    Miert mas csinalhatja az Xbox reklamot? es aps2ojét? Meg a pcjet? csak a GC zavar?? hat sajnalom... nem azert ocsarolom hanem mert mint a hirekben is irjak, elbaszsa az egesz konzolpiacot.... ott egyebkent le is irtam a mi lesz ha a sonynak lesz igaza.(remelem nem es az xbox szopik)
  • Rincewind
    New York Times

''Thousands of gamers came to celebrate the North American launch of the most powerful video game system ever.''

Ez a hír magáért beszél!!!
  • Rincewind
    Hűha, most essek hasra a GC-től???
    Te azért ócsárolod ennyire az X-boxot, mert be vagy szarva, de rendesen, hogy lenyomja a gecibe a szaros GC-t meg a kávéfőző PS2-t és valljuk be joggal
  • Nyiri
    Gamecube: Inkabb orulnel a gcdnek és mas oruljon az xboxnak, ps2-nek de ne csinald mar minden forumban a hulye gc ingyenreklamot legyszi, thx
  • GAMECUBE
    hat az lehet hogy az xbox a legdesignosabb, de hogy alegszarabb si az is teny....
    na es oszinten hol lattad te azt a rengeteg gamet ami xboxra jonni fog??? te el vagy tajolva de rendesen... mellesleg a manga szarokert,lehet tobben rajonganak, mint ahogy te kepzeled... (asszem a te allaspontodal ertenek kevesebben egyet)
    Az xboxra csak pcs gamek lesznek... tehat akinek az kell vegyen azt,de ne higgye magat konzolosnak
    Es mivel log ki a lolab??? Meglatjuk melyik gep veszi jobbban az idei szezont oks?? Mellesleg jopar nem manga gamet tudok mondani mind PS2-re mind Gc-re (nezd meg a GAmecube forumban a GC jateklistat, szerintem nem ovis, nem is szar... pl.:Duke nukem forever... meg ilyenek is megfordulnak ott)
  • Rincewind
    Meg tény, hogy ez a legdesignosabb konzol... :D
  • Rincewind
    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a 3 vetélytárs konzolból messze az x-box a legjobb...

És messze ott lesz a legtöbb játék, ami még valamennyire játszható, mert míg ugye a másik 2 konzolt elárasztják a távol-keleti MANGA szarságok, addig X-boxra nagyobbrészt európai és amcsi játékok lesznek, amik azért közelebb állnak a fehér ember ízléséhez, mint a ''bociszemű pont-ajkú lánykák'' és a ''nagyjahú, japán selyemfiúk''-k
  • GAMECUBE
    hehehe... remelem olvastad, hogy egy szegeny tulaj vett xboxot, es jajjj nem mukodott rajta a joy(egy porton se) illetve egyeb hibak leptek fel ... 2hetet meg varnia kell szegenynek mire csere van:)))hat igyjar az aki szart vesz.. miert nem romlott el egy nintendo se meg??? miert a legmegbizhatobb konzol?? mert ok tudjak hogy kell csinalni!!!! bocs de ezek utan tudod mennyire kell az xbox annak a szegeny csorinak is...
    es ha felebredtem meglatom hogy ez az egesz xbox csak egy remalom volt!!
  • GAMECUBE
    hat nem hiszem.... erdekes a nintendonak csak a 64volt a nem kassza siker gepe... ez csak 1 rohadt gep, es mar mindenki leirta a ceget.. pedig hat sorakoznak mellette a csupa nagy konzolok... most anintendo nem hibazik, es hidd el, megszerzi ujra az ot megilleto helyet akonzolpiacon... (miert van az hogy az FF-fanok 70%a GCn latna szivesen a sorozatot??? pedig ezek kozul egy joparan Ps2esek most! no meg GBA-n!
    SZoval egyszer hibazott a nintendo, most nem fog, ok tudnak konzolt epiteni a Ms nem! (a nascar is beszaggata agepukon, lassu, nagy ronda es hangos is)... ahogy egy intenetes head irta.. ha a nep lat a szemevel Nintendot fog venni. Az xbox a semmibol jott, a semmibe fog jutni... (meg az arat se fogja behozni..:)hehe, a Microsoftnak nem tudom mi a helye a konzolpiacon
  • GAMECUBE
    ja meg a MS penzet , mert nem harom forintert ment az a game csak xboxra az is tuti... hiszen mondjuk egy ps2on, biztosabb a vasarloreteg meg...
    egyebkent arra a valaszom hogy senkit se fog erdekelni az xbox az, hogy ahhoz kepest hogy GC és ps2 hogy fog menni, elenyeszo lesz az xbox... arra a gepre a jovoben megjeleno jatekok kozott nincs nagy nev.. csak egy erosebb start aztan agyo.... mert halo egy ideig nem lesz...:)
    Azert xbox -xbox ozik itt mindenki mo-n, mert o kapta aranytalanul a legnagyobb reklamot... aminek a fele csak hulyites.... es a jonep meg beveszi... miert van az hogy amerikaban, ahol egyenloen foglalkoztak a gepekkel a nintendo sokkal nagyobb nepszerusegnek orvend?? es arrol beszel mindenki?
  • Gabo
    Bocs! Ez már vissza is vonva. Lehet, hogy mégis lesz PC verzió.
  • Gabo
    Azért nem az X-box-ot illeti a tisztelet. Inkább a készítőket a letolás, hogy PC-re nem hozzák ki.
  • liquid
    Elvileg (NAGYON elvileg) már lehet valakinek ikszdoboza akár egy hete is, ekkor "jelentek meg" meg az első, itthoni gyárból kilopott modellek, ugy 180 rongyot kértek értük. Mivel azonban maximum 5-6 gépről lehet szó, nem hinném, hogy tömegek vették volna meg (különben is elég nagy marha az, aki ennyit kifizet érte). Amiben viszont már kőkeményen kételkedek, az a DOA3, meg a Halo (mármint a velük való játék). A hivatalos megjelenés előtt mindkettőből csak szuperexkluziv a legnagyobb angol-amerika on/offline gamerlapoknak kiküldött review copy létezet, és ezek tuti, hogy nem kerültek ki onnan- ergo megb@szhatta mindenki az egy héttel előbb vásárolt xdobozt, mert game nem volt rá (maximum valami demolemezt tudtak mellé lopni imho).
  • Madman
    Nezzetek el Xbox.com -ra!Erdemes!Billy adja at az elso eladott gepet, meg egy csomo jo kep!
  • skorpio7
    Csak a te kedvedért .

...Az Xbox csúcstechnológiájához passzoló szokatlanul magas gyártási költség biztosítja a konzol időtállóságát, hiszen a másfél éve piacra dobott Sony PlayStation 2-t nyilván könnyedén lenyomja, de még a három nappal később megjelenő Nintendo GameCube sem igazán ellenfele, ha puszta teljesítményről van szó...

...Intel Pentium III-as processzora 733MHz-en ketyeg, összehasonlításképp a PS2-é 294MHz-es, míg a GameCube-é 486MHz-en fut. Az Xbox 64MB memóriája szintén lenyomja a konkurenciát, a Sony 32MB, és a Nintendo 43MB memóriával operál...
  • Madman
    Megjelent.
  • Dikkma
    Hi Jacek, régen láttalak :)
    Ti meg kicsit nyugodtabb hangnemben kötekedjetek egymással :)
  • Jacek
    kifolyik a szemed a TV elott en eddig nem vettem erszre a PS2-el:))
  • Madman
    Amit beideztel "Na mostmár el lehet kussolni" kezdettel azt en irtam valami kretennek, mar nemtom kinek, csak beidezte DCgamer aki mellesleg 13 eves... :)) Itt a masik felreertes :)
  • Madman
    Khm... Lobomarunga. Asszem valami felreertes van!Egy rohadt budos mocskos darab konzolom nincs,volt annak idejen az a tvre kotheto, asszem 3200Ft ert vettuk valami piacon :) Azota kicsit kinottem az ilyesmibol, jelenleg NT rendszergazdakent dolgozom.Szoval se PS1 se PS2 se Xboxom nem lesz soha... Szerintem kb te is olyan idegesen reagalsz a konzolosok istenito szovegere mint en, ezert volt a reakcio... meg is ertem, de remelem most hogy leirtam mi is van mar mashogy latod a helyzetet.En is azt hittem a hozzaszolasodra hogy xboxellenes masmilyenkonzolos vagy :)
  • Madman
    Mar csak egyet kell aludni es megjelenik!Nos Version vegyel egy par csomag papirzsepit a konnyeidnek...
  • Madman
    A korábbi lekezelő megjegyzések ellenére a Sony komolyan tart az Xboxtól

A Microsoft Xbox piacra kerülése alapjaiban változtathatja meg az évi 20 milliár dolláros játékkonzol-üzletet -- figyelmeztetett Kunitake Ando, a Sony elnöke.
    "A PlayStation 2 számára a legnagyobb fenyegetést az jelenti, hogy az Xbox lerövidítheti a játékkonzolok életciklusát" -- mondta Ando. A konzolpiacon bevett gyakorlat, hogy a gépeket körülbelül öt évig kínálják a gyártók, ezalatt a játékok eladásából származó bevételek bőven meghaladják a hardverfejlesztés és a gyártás költségeit. Az eredeti PlayStation még hat évvel a bemutatása után is kelendő.

Ando szerint azonban az amerikai piacon holnap debütáló Xbox lerövidíheti a konzolok életciklusát. A Sony attól tart, hogy akár több évvel is előre kell hoznia a PlayStation3 bemutatását.

Elemzők szerint a Microsoftnak legalább 2004-ig változatlan formában kell gyártania és értékesítenie az Xboxot, hogy a fejlesztés és gyártás közel 1 milliárd dolláros költségei megtérüljenek és a konzol nyereséget termelhessen.

A Sony elnöke szerint a cég legnagyobb ellenfele a Microsoft Xbox lesz, nem pedig a Nintendo GameCube. Korábban a vállalat a Nintendót tartotta első számú riválisának, miután a Sega tavassszal kiszállt a hardverpiacról. A Microsoft Xbox az Egyesült Államokban 299 dollárba fog kerülni, azaz ugyanannyiba, mint a PlayStation 2.

"A Nintendo GameCube csalódás. Japánban a várt mennyiségnek csak a harmadát tudták eladni" -- mondta Ando. Az elnök szerint a Nintendónak nem kellene a szeptember 11-i terrorcselekményekre fognia a GameCube gyenge piaci szereplését.

A GameCube szeptember 14-én jelent meg Japánban, az első hétvégén közel 300 ezer darabot adtak el a gépből. Az Egyesült Államokban november 18-án mutatkozik be a Nintendo új konzolja.

"A játékosok sokkal inkább úgy tekintenek a Nintendóra, mint a Game Boy gyártójára, mintsem egy otthoni konzolokat szállító cégre. A játékosok otthon a PlayStation 2-vel szeretnének játszani" -- fogalmazott Ando.

A Sony elnöke elmondta, hogy a PlayStation 2 bármikor átalakítható lenne online játékerminállá vagy otthoni szórakoztatóközponttá, de a vállalat számára jelenleg az első számú cél a fejlesztési és gyártási költségek visszatérülése.

Ando elmondta, hogy a vállalaton belül jelenleg is komoly viták vannak arról, a Sony befektessen-e a PlayStation 3 gyártásába, ugyanis a költségek hihetetlenül magasak. A másik megoldás szerződéses gyártók bevonása lenne, mint ahogy a Microsoft számára is a Flextronics állítja elő az Xbox konzolokat.

"A házon belüli gyártás óriási befektetéseket igényel. Azonban ha mi irányítjuk és felügyeljük a termelést, komolyan csökkenthetők a költségek és az árak. Augusztus óta már nem veszteséges a PlayStation 2 gyártása" -- magyarázta Ando.
  • Viking
    Eloszoris: az a topic (a "Konzolosok szanalmas ugatasa") a gumiszobaba valo, masreszt nevtelenkent lehet nagy a pofad, altalaban az ilyenekre mindenki szarik...
  • Viking
    Tevedes, kifejezetten TE vagy a celpont nem mas...
  • Madman
    Moderatornak: Legyszi ami nem ide valo azt szemetbe!Kosz.
  • Madman
    Duck, en a helyedben meggondolnam, hogy ismeretseg nelkul kit hulyegyerekezek le... Nezd meg hanyan estek neki annak aki beszolt nekem... nem veletlen -> Mindenki megunta mar amit ezek csinalnak itt!Inkabb nem reszletezek semmit, nem er annyit.
  • MuERTe
    Ráférne egy takarítás erre a topikra.