660
Mindent az uj konzolrol
  • ember
    "mobil Celeron CPU-ra hasonlító példányt"

nem celeront, csak arra hasonlít. nyilván, ha mondjuk kisebbre veszik az internal cache-t (mert a játékokhoz tök fölösleges), akkor a kinézete is más lesz, nem tudnak egy-az-egyben p3-at beletenni. ez nem azt jelenti, hogy celeron van benne (tehát nincs kisebb fsb, meg órajel késés a memória hozzáférésnél)

ha meg celeron, akkor annál könnyebb lesz emulálni pc-n

• versio
    azért nincs akkora cache az EE-ben mert a ram 800 mhz-es
    majdnem olyan gyors mint a proci

ellenben a gc-ben a ram 83 mhz-es sdram
    még jo hogy kell mellé nagy cache
    mert különben lassabb lenne mint egy ps1 !!!!!!!!!!!

• versio
    ja csak nem magyarországon !!!!!!!!
  • ember
    figyelj, a teszterek nem panaszkodtak arra, hogy szaggatna

és a ps2 induló játékai között nem volt ami szaggatott? még most is vannak, pl GTA3. érdekes, a ps2-es játékoknál jóindulatúan megfeledkezel a szaggatásról, de az cx-box egyenesen használhatatlan, ha esik 5 fps-t... nyilvánvaló.
  • versio
    nem a pc-s játékokban leirtam

de ha nem hiszed nézz el
    a firingsquad.com-ra :)))))))))))))))))

15-20 fps-t esik ennyit rolatok !!!!!!!!
  • ember
    mert a tesztelők nem írták a gothamről hogy szaggatna, ez is version egyik képzelgése
  • GAMECUBE
    de miert ne??? agta3 videoja is szaggat es telleg olyan az eletben is (ps2)
  • ember
    hát ezaz, minden szakértő azt modnja hogy az xbox és a Gc is kenterbe veri a ps2 hardverét, de version másképp tudja. higgyük el neki!
  • ember
    még mindig a mov videóra alapozod azt, hogy szerinted szaggat? szánalmas...
  • versio
    meg az is tény hogy az eddigi ps2 -es játékok
    egy libraryval készültek(hasonlo mint a directx)
    a sony most év végén hoz ki egy többszörösen gyorsabb fejlesztörendszert
    majd meglátjuk melyik konzolban van több nafta !!!! :)

én a ps2-re tippelek, ugy 15 év assembly programozás után :)

• GAMECUBE
    de nepszeru, mert elore elkelt az osszes tobb honapra..... (ott mar nem lesz gaz:))
  • Lacc
    Egyre gondolunk :))
  • Lacc
    Jóvanmá, ha ma legalább nyolcszor nem bizonygattad itt hogy ezért nem vesznek a japánok gamecube-ot akkor egyszer se baze! Hagyd már abba, már mindenki kívülről fújja! Ehhe, aztán ha meg akkor se lesz túl népszerű akkor megint kitalálsz valamit mi? :))
  • GAMECUBE
    nem multak alul.. DVDcubet fognak venni a japcsik, azert van az hogy nem vettek a Simat... mert a masikkal jobban jarnak!
    Ez egyszeru logika, ha itt is lenne DVDCUBe en is azt vennem meg inkabb...
    Szal en nem irom meg le a GC-t, jon ra mario , zelda, nagyon meg fogjak dobni az eladasokat, nem kell 5 perc utan temetni egy konzolt... raernek meg a japanok venni...
    a GBA meg kihuzza a szarbol a Nintendot.(mar ha abban lenne, mert meg nem produkaltak veszteseges evet)... :))
  • Inquisitor
    Tisztelem a jóakaratodat Rincewind, de ha nem is bukta minden itt felsorolt konzol, a Game Cube akkor is bukta a Nintendo számára.
    Én kedvelem azt a céget, de az N64 szívás után ez lett volna ami kihúzza őket a szarból.
    De még a DC-t is alulmúlták és tudjuk annak mi lett a sorsa. RIP. :(
  • GAMECUBE
    BBC nyilatkozat
    "Despite its slower start in Japan, many analysts see GameCube outperforming the Xbox, which goes on sale in Japan in February."

"Nintendo is the only manufacturer in the world solely dedicated to creating the world's best interactive entertainment,"

bocsi, ezeket se en mondtam

• GAMECUBE
    nah lathatod REMEK ELEK, hogy kiknek is kell az xbox!!hat keveseknek, es TE is ahhoz a keveshez tartozol:)))
  • GAMECUBE
    A record number of NINTENDO GAMECUBE systems (700,000) will be available in stores this Sunday - more than double the competition's first day inventory .... ha ez mind elkel akkor uj rekord lesz
  • GAMECUBE
    NINTENDO-GAMECUBE-established-the-fastest-pre-sell-in-ToysRUs.com history, selling out in four minutes; a subsequent-TRU-pre-sell-two days ago featured even-more-systems-than-the-first-event and sold out in TWO-MINUTES-AND-ONE-SECOND
  • GAMECUBE
    okay..... csak mindig beirja valaki hogy ahalott meg szar....:))) azt meg nem lehet hagyni, de legalabb meg nem anyaztam:))
  • Ali
    Ez igaz. Mindnek megvan a maga vevőköre, a piac meg elég nagy.
  • Rincewind
    Nemfog mehalni se a GC, se az X-box a PS2 meg főleg nem! Nyugodjatok már le és próbáljunk megütni valami nyugodtabb (és emberi) hangnemet! Azthiszem ez mindannyiunk érdeke lenne... :(
  • Lacc
    Megfog :)
  • GAMECUBE
    A GC NEM HALT MEG JAPANBAN, csak ajonep Q-t akar venni, tobb honapra elore mar elis fogytak... azert az joparszazezer GCeladas meg...van aki amiatt var, es ezert nem vettek annyian Sima GC-t!:) azert szerintem a DVD cube nez ki a legjobban az osszes kozul nem??? (csak azert irtam be, hogy nem fog a GC meghalni...)
  • Dikkma
    Jólvan!
    Én is bocsánatot kérek, de a megszeppenés teljes jelét nélkülözve!
    Jogom arra van amire akarom a többi máson múlik, azért később felelek!
    Ha nem akarsz kellemetlenséget akkor regisztráld a nicked Öreg konzolos, oszt nem lesz semmi ilyen.
    A netuddkik pedig fejezzék be a bocsánatkérésüket, megértettük, egy embertől is elég.
  • Dikkma
    Akkor jó!

De mire van a regisztrált nick?
  • MuERTe
    Ejj dikkma, ne durvulj!
  • Lacc
    Ühümm...égésnek na :) sry
  • Lacc
    AZT A KURV@! Hát ezt nevezem égének
  • Dikkma
    Bocsi a nagy képekért! De olyan poénos... :)
  • Dikkma
    Öreg konzolos!

Használj egy nicket... vagy szólíthatlak Xboxernek is? :D

Jó magaddal vitázni?
  • Rincewind
    Mindjárt összeölelkeztek és kézenfogva elvonultok egy jobb konzolos jövőröl beszélgetve :DDDDDD
  • Rincewind
    Ejha de ki lett moderálva a fórum,
  • Lacc
    Hát sokat nem bukok rajta mert max. emulátoron fogok ezzel játszani
  • Ali
    Ráadásul a 3 konzol közül egyenlőre csak egy fut hazánkban. A másik kettő közül (is) bármelyiket elfogadnám látatlanba.
  • Rincewind
    Kár, hogy ezt jópáran nem képesek felfogni... :(
  • balumaci
    Őszintén szólva nem egymás gépeit kéne szidni itt mindenkinek!!!!!!!!
  • GAMECUBE
    HAT NEM TUDOM:..... okoska nem bukott az meg, akkor mar jeleztek volna nem gondolod???? Koran mondasz sok hulyeseget
  • Ali
    Pedig add el, amig még tudod! Még a végén kénytelen leszel levélnehezéknek használni...
  • Rincewind
    Nem róla volt szó, ő legalább nem anyáz...