Microsoft X-BOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy az PC-n keresztül már
amugy szerintem egy pc vel megoldhato hogy az x et rakuld a net re. söt tuti.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Emléxem, amikor a kábeltévét-hálózatot építették nálunk, akkor küldtek egy kérdőívet, amiben mondták, hogy ez a hálózat (csillagpontos, de lehet, hogy most hülyeséget mondtam) alkalmas kábelmodemezésre, és kérdezték, kell-e valakinek havi 10-12e Ft-ért. Állítom, én ixeltem be egyedül 😞 Azóta sincs, persze, de még a lehetőségről sem hallottam, hogy lesz egyszer...
Igaz, hogy az internetes dolgokat egy másik vinyón tárolom, de az is csak 20gb
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én nem mondtam (legalábbis nem akartam) itéletet a modem felett, csak az zavar, hogy olyan cuccot is megveszek így, ami felesleges számomra.
Mennyibe kerül egy kábelmodem?
Neten vagy csak simán akarsz játszani?
Az utóbbi esetben bármelyik konzol (még a box is) teljesen ki tudja elégíteni a vágyaidat, de ha neten akarsz játszani, annak az elsõ akadálya a szar telefonvonal, errõl viszont már nem a konzolgyártók tehetnek.
Értem én, mit mondasz, de akkor sem tartom igazságosnak a box kábelmodemjére vonatkozó ítéletedet.
Riszpekk
De tegyük hozzá, hogy sajnos manapság a játékok követelik meg a nagy sávszélességet...
Szerintem ez ilyen egyszerû.
Riszpekk
De ha ez nem is idegesít, akkor az igen, hogy drága pénzen megveszed az MS-cuccokat, és csak félig tudod kihasználni 😞
Viszont nem kell sokat menni nyugatra, és minden parasztházban saját kábelen tévéznek a tehenek...
Riszpekk
A MS k.urvára az internetes játékra koncentrál - több ember dolgozik ezen náluk, mint az XBox kifejlesztésén -, de ahogy most kinéz, én ebből nem élvezhetek semmit. Hiába akarok én kábelmodemet, a vidéki kisvárosba, ahol lakom, az én kedvemért nem hoz senki...
De az M$-ről meg annyit, hogy teszek arra, hogy milyen világuralmi tervei vannak, ha az x-doboz egyszerűen jó! Ha valaha rákényszerülök arra, hogy konzolt vegyek vagy nyerek a lottón, akkor csak is X-boxot veszek majd! És nem csak azért, mert ez most a legjobb konzol, hanem mert a játékok, amik megjelennek rá sokkal közelebb álnak az izlésemhez, mint a másik 2 konzol játékai. Szerintem az a fontos, hogy nektek jó legyen, nem pedg az, hogy a PicPuhának rossz! 😊
u.i.: de egyébként nem kell rémhíreket költeni! Mikor bejött az Xbox Gateway vagy a Gamespy-os megoldás, a PiciPuha ahelyett, hogy leállította volna az egészet még gratulált is a készítőknek!
Lehet, hogy mégse akkora zsarnok...? 😊
És az Internet Explorer is a legjobb böngésző a piacon, hiába MS! 😊
Oprendszert viszont tényleg nem tudnak írni 😞
Ez így is van. Az XboX-szal nem lehet majd szörfölni, meg emilezni, csak játszani, és azt is csak az MS szerverein keresztül. Ez nem is baj. Az már inkább, hogy kábelmodem van benne. Nem tudom, pl. itt hány embernek van ilyen elérhetősége, vagy egyáltalán kilátása rá!
Meg a Gyűrűk Uráról kiderült, hogy nem egy filmadaptáció lesz, hanem a könyvet fogja alapul venni! Bár gondolom ez csak rajongóknak mond valamit... 😊
Xbox-on felejthetetlen élményeket nyújtott!

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ennyit az XBOX-ról .Remélem , hogy mielőbb lesz emulátor is ehhez a pc-s álkonzolhoz .
Lehet , de azért ez a játék megjelenik majd PC-re is és ki tudja , hogy mi sül ki még majd belőle .Egy játék bemutatója láttán , még ne vonjunk le elsietett következtetéseket .Főleg akkor , ha ilyen cikket is elolvasol !!! :
GAMESTAR ONLINE
Lesz Halo PC-re...
...legalábbis ez a Bungie fejlesztőcsapat aktuális álláspontja. Mint már említettük korábban, az Halo, XBox dobozán látható "Only on XBox" felirat csak annyit tesz, hogy konzolokon csak ezen a gépen...Azonban egyelőre nemt tudták megmondani, hogy mikorra tervezik a megjelenést, mert elmondásuk szerint nagyon sokmindenben eltérhet a PC-s és az XBox-os változat. Utóbbiból ugyanis elég sokmindent ki kellett szedni ahhoz, hogy tökéletes lehessen.
2001.11.08.
ZeroCool
Lehet , hogy a PC-s változat még jobb is lesz ?!

''A készítők szinte minden textúrán bump-mappinget használtak, a víz úgy néz ki, mint amit eddig csak GeForce 3 techdemókban láthattunk, és a játék még akkor sem lassult be, amikor egyszerre 15-20 idegen, katona és jármű volt a képernyőn (ráadásul kétszer, hiszen osztott képernyőn játszottunk)''
Részlet a HALO bemutatóból (PcGuru 2002/01)
Valahol ez volt az a pont, mikor elkezdtem azon gondolkodni, hogy kéne venni egy X-boxot! Úgyhogy gyorsan el is mentem Counter-Stikeozni, nehogy komolyan gondoljam, mert hát én egy konzollal?

Comment, óhaj-sóhaj --> [email protected]
After Dikkma --> 352.
Nagyjából kész, tessék megbecsülni, sok időm ment el rá! 😊
Az X-Box, Gamecube, PS2 topicokat ezentúl max. a Saját Témákban nyissátok, különben törölve lesznek.
Előre is kösz.
Vagy netán a DVD olvasó? Na azt melyik cégek gyártják? Melyik a fosabb? Hulla cikik vagytok! Dobálóztok itt össze-vissza, próbáljátok mondani a naaagy igazat, de ha hallanátok magatokat!!!
ebböl is látszik hogy a m$ egy mocsok cég
csak a hasznot lesi mindenhol
baszik az a felhasználokra
szoval ez a besorolás nem ér semmit
és föleg azt nem lehet belöle leszürni
hogy melyik cég a nagyobb
az nem tünt fel hogy a alcatal megelözi a sony-t, az már egy kicsit durva !!!!!!!
az igazi hely a lista végén van !!!!
ahol a microsoft a 108 -adik !!!!!!!!!
a sony meg a 22-ik !!!!!!!!!!!!!!
Lehet (előre elismerem) hogy marha rosszul emlékszem, de asszem Sony nyolcadik körül volt, Ms pedig tán az első ötben volt benne. De lehet, hogy ilyen későn rosszul fog az agyam, utánanézni pedig lusta vagyok 😊
"MS meg vesztett mar az ertekebol 1 nap alatt a tozsden 30milliardot is, szal nem kell akora birodalomnak felfogni..😊"
Hát éppen ez az!!! És 30 milliárdos veszteség után megrázta magát, és még csak meg sem roggyant! Nem sok informatikai cég mondhatta el ezt magáról 2000/2001-ben!
Na megyek aludni, legáalább több hülyeséget (ma) nem beszélek 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
MS meg vesztett mar az ertekebol 1 nap alatt a tozsden 30milliardot is, szal nem kell akora birodalomnak felfogni..😊
Jah kepzeljetek a N fejese 160millio dollart aldoz arra (kis cegekre) hogy egy even belul uj (eredeti) gamekkal rukoljanak ki GCre es GBA ra, bazz azert az eleg sok kis (esetleg uj hatalmas sztar, avagy telitalalat game lesz) ceg lehet... mert egy szuperprodukcio 10millio korul van, es ezek a cegek nem kapnak annyit... hiaba N tudja mikor mit kell lepni😊
Én is szeretném azt hinni, amit írsz, de sajnos nem teljesen így látom!