660
Mindent az uj konzolrol
-
Dante #660 www.gamespy.com
Megy az PC-n keresztül már -
#659 lehet csak nem ertik miert fizessenek 10K t havonta amikor a tv 3000ft er jön :)
amugy szerintem egy pc vel megoldhato hogy az x et rakuld a net re. söt tuti. -
#658 Na jó, de rajtam nem múlott :) Hülyék az emberek. Az átlagemberek. Nem mi. -
#657 hat ha az egesz környeken te x elted be akkor ne is vard :) -
#656 Hah, az ős 386-osomon 270 Mega a hely. WarCraft-ezni viszont jó :) -
#655 Ez nem sok. De az már igen, amikor csak a lehetőségről olvashatok :(
Emléxem, amikor a kábeltévét-hálózatot építették nálunk, akkor küldtek egy kérdőívet, amiben mondták, hogy ez a hálózat (csillagpontos, de lehet, hogy most hülyeséget mondtam) alkalmas kábelmodemezésre, és kérdezték, kell-e valakinek havi 10-12e Ft-ért. Állítom, én ixeltem be egyedül :( Azóta sincs, persze, de még a lehetőségről sem hallottam, hogy lesz egyszer... -
#654 GC : érdekes, én 20 gigával játszom, 3d studiozok és zenélek, de mindig van 4-5 giga szabad helyem
Igaz, hogy az internetes dolgokat egy másik vinyón tárolom, de az is csak 20gb -
#653 a kabelmodemet ertsetek ugy hogy van raja ethernet kartya ez meg legalabb 1000-1500 ft tobletet jelent :) -
Ramza #651 Hát, a próféta szóljon belőled, mert én is egy "kicsit" ideges vagyok amiatt, hogy a Budapest táblától nyolc kilóméterre az isdn a leggyorsabb lehetséges kapcsolat :( Pedig még a pénzt se sajnálnám rá, de nincs lehetőség :( -
#650 Nem hiszem, hogy felesleges a kábelmodem a számodra. Ezzel az erővel minek vesz a többség 20 meg 40 GB-os winyót? Most biztos nem kell nekik (tisztelet a DVD rippelő emberkéknek), viszont egy év múlva már igencsak okés lesz az a pár giga. Hamarosan meg kevés. Ugyan ez a helyzet a kábelmodemmel. Ne aggódj, nem tart már sokáig az itthoni vérszegény helyzet. Ki lehet majd használni azt a kábelmodemet, hamarosan. -
#649 Most simán játszok, de ha lenne jó lehetőségem (=kábelmodem), egyből neten játszanék.
Én nem mondtam (legalábbis nem akartam) itéletet a modem felett, csak az zavar, hogy olyan cuccot is megveszek így, ami felesleges számomra.
Mennyibe kerül egy kábelmodem? -
#648 Még mindig van egy kérdés :
Neten vagy csak simán akarsz játszani?
Az utóbbi esetben bármelyik konzol (még a box is) teljesen ki tudja elégíteni a vágyaidat, de ha neten akarsz játszani, annak az első akadálya a szar telefonvonal, erről viszont már nem a konzolgyártók tehetnek.
Értem én, mit mondasz, de akkor sem tartom igazságosnak a box kábelmodemjére vonatkozó ítéletedet. -
#647 Na igen, de nincs is igényed fűnyírózni! Játszani viszont van... (Most csak kötözködök a hasonlatodon; tudom hogy értetted :) -
#646 Ebben viszont van igazság, nem is kevés! :(
De tegyük hozzá, hogy sajnos manapság a játékok követelik meg a nagy sávszélességet... -
#645 Nézd, ha valamit nem tudsz kihasználni, nem veszed meg. Én se vettem még soha fűnyírót a panellakásba, mégse szidom a BOSCH-t, hogy milyen rohadt drága a fűnyírójuk....
Szerintem ez ilyen egyszerű. -
#644 Igen, ez van. De mégis idegesítő, hogy te is, én is el tudjuk olvasni a neten, hogy tőlünk 1000 és 10000 km-re nyugatra, és 10000 km-re keletre mit összekirálykodnak az emberek.
De ha ez nem is idegesít, akkor az igen, hogy drága pénzen megveszed az MS-cuccokat, és csak félig tudod kihasználni :( -
#643 Ok, de azt megértheted, hogy a MS nem igazán a magyar vidéki játékosoknak találta ki az xbox internetes játéklehetőségét.
Viszont nem kell sokat menni nyugatra, és minden parasztházban saját kábelen tévéznek a tehenek... -
#642 Tudom, hogy a kábel a legjobb, de nem mindenkinek elérhető. Tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha én választhatnám meg, hogy milyen modemet rakok a gépembe, mint pl a GAMECUBE-on.
A MS k.urvára az internetes játékra koncentrál - több ember dolgozik ezen náluk, mint az XBox kifejlesztésén -, de ahogy most kinéz, én ebből nem élvezhetek semmit. Hiába akarok én kábelmodemet, a vidéki kisvárosba, ahol lakom, az én kedvemért nem hoz senki... -
#641 Rolex : szerinted milyen modem lenne ideális? -
#640 Én nem értem, miért kell az X-es Halo-ból kiszedni sokmindent. A hardverigény miatt? -
#639 Nekem kábel van :)
De az M$-ről meg annyit, hogy teszek arra, hogy milyen világuralmi tervei vannak, ha az x-doboz egyszerűen jó! Ha valaha rákényszerülök arra, hogy konzolt vegyek vagy nyerek a lottón, akkor csak is X-boxot veszek majd! És nem csak azért, mert ez most a legjobb konzol, hanem mert a játékok, amik megjelennek rá sokkal közelebb álnak az izlésemhez, mint a másik 2 konzol játékai. Szerintem az a fontos, hogy nektek jó legyen, nem pedg az, hogy a PicPuhának rossz! :)
u.i.: de egyébként nem kell rémhíreket költeni! Mikor bejött az Xbox Gateway vagy a Gamespy-os megoldás, a PiciPuha ahelyett, hogy leállította volna az egészet még gratulált is a készítőknek!
Lehet, hogy mégse akkora zsarnok...? :)
És az Internet Explorer is a legjobb böngésző a piacon, hiába MS! :)
Oprendszert viszont tényleg nem tudnak írni :( -
#638 "Én el tudom képzelni hogy az X-el csak az M$ féle .net-es dolgok lesznek elérhetők"
Ez így is van. Az XboX-szal nem lehet majd szörfölni, meg emilezni, csak játszani, és azt is csak az MS szerverein keresztül. Ez nem is baj. Az már inkább, hogy kábelmodem van benne. Nem tudom, pl. itt hány embernek van ilyen elérhetősége, vagy egyáltalán kilátása rá! -
#636 Enclave-re leszek még rohadt kíváncsi. Állítólag hálózatban megabrutál lesz!
Meg a Gyűrűk Uráról kiderült, hogy nem egy filmadaptáció lesz, hanem a könyvet fogja alapul venni! Bár gondolom ez csak rajongóknak mond valamit... :) -
Dante #635 kíváncsi vagyok a PC-s portra majd...
Xbox-on felejthetetlen élményeket nyújtott! -
#634 Ha valamiből, jelen esetben az X-Boxos HALO-ból ki kell szedni sokmindent, hogy valamin, jelen esetben a PC-n fusson, akkor az miért szar, én ezt nem értem..? -
#633 Igényesebbel :) -
#632 Csekkoljátok meg ezt a site-ot:
STARBREEZE STUDIOS
Nem sok gényesebbel találkoztam még! -
#631 Ezekért a smilei-kért még megkapod a magadét -
#630 Majd én is , ha esetleg előbb tudod meg , hogy honnan lehet szólj . -
#629 Én is! De azért, ha lehet majd kikölcsönzök egyet egy hétvégére -
#628 Ez a lényeg ... nagyon sokmindenben eltérhet a PC-s és az XBox-os változat. Utóbbiból ugyanis elég sokmindent ki kellett szedni ahhoz, hogy tökéletes lehessen. .
Ennyit az XBOX-ról .Remélem , hogy mielőbb lesz emulátor is ehhez a pc-s álkonzolhoz . -
#627 Rincewind !
Lehet , de azért ez a játék megjelenik majd PC-re is és ki tudja , hogy mi sül ki még majd belőle .Egy játék bemutatója láttán , még ne vonjunk le elsietett következtetéseket .Főleg akkor , ha ilyen cikket is elolvasol !!! :
GAMESTAR ONLINE
Lesz Halo PC-re...
...legalábbis ez a Bungie fejlesztőcsapat aktuális álláspontja. Mint már említettük korábban, az Halo, XBox dobozán látható "Only on XBox" felirat csak annyit tesz, hogy konzolokon csak ezen a gépen...Azonban egyelőre nemt tudták megmondani, hogy mikorra tervezik a megjelenést, mert elmondásuk szerint nagyon sokmindenben eltérhet a PC-s és az XBox-os változat. Utóbbiból ugyanis elég sokmindent ki kellett szedni ahhoz, hogy tökéletes lehessen.
2001.11.08.
ZeroCool
Lehet , hogy a PC-s változat még jobb is lesz ?! -
#626 Nos, nekem ugyan nincs szándékomban újra beszállni az ''X-box vs. Minden'' vitába, de mindenképpen ajánlanám a 2002/01-es PcGuru X-box cikkének végigolvasását, minden X-box párti és X-box utáló arcnak! Igen tanulságos lehet. És, ami azért kifog váltani néhány anyázást, az a következő idézet:
''A készítők szinte minden textúrán bump-mappinget használtak, a víz úgy néz ki, mint amit eddig csak GeForce 3 techdemókban láthattunk, és a játék még akkor sem lassult be, amikor egyszerre 15-20 idegen, katona és jármű volt a képernyőn (ráadásul kétszer, hiszen osztott képernyőn játszottunk)''
Részlet a HALO bemutatóból (PcGuru 2002/01)
Valahol ez volt az a pont, mikor elkezdtem azon gondolkodni, hogy kéne venni egy X-boxot! Úgyhogy gyorsan el is mentem Counter-Stikeozni, nehogy komolyan gondoljam, mert hát én egy konzollal? -
#625 khmm, még nem egészen, de ne magyarázd el! :DDD -
#624 /slap Rincewind
X-BOX topic!
:)
bocs de remélem érted a célzást. -
#622 Én is, ha nagyon nagyon ki akarnám szedni. De minek? Ha vki bejön úgysem olvassa el az elejétől.
Comment, óhaj-sóhaj --> [email protected] -
#621 en meg talatam volna legalabb 50-60 kommentet :) -
#620 Befora Dikkma --> 616 hozzászólás.
After Dikkma --> 352.
Nagyjából kész, tessék megbecsülni, sok időm ment el rá! :)
-
#617 Re, topic.. :) -
#561 Megkérem a mostanában nyílt kb. 15 darab konzolos topicba írogató kb. 3-4 embert, hogy több ilyen topicot ne nyissanak, a meglévőket pedig kicsit kultúráltabb hangnemben látogassák!
Az X-Box, Gamecube, PS2 topicokat ezentúl max. a Saját Témákban nyissátok, különben törölve lesznek.
Előre is kösz.